Journey Through Mirkwood - Tolkien tábor Litvániában!

Idén nyáron, 2013. július 19-28. között egy egészen kivételes utazásra van lehetőségünk: kilenc nap kirándulás és táborozás Litvániában a Litván Tolkien Társaság vendégeként, ráadásul a 25 év alatti résztvevőknek csupán az útiköltség töredékéért! A helyek száma korlátozott, jelentkezz minél hamarabb!
 
 
Journey Through Mirkwood -> Information in English
Utazás a Bakacsinerdőn át -> Magyarul a plakát után! :)
Kelionė Gūdžiagire -> Lietuviškai (litvánul)
 
 
A litvániai Tolkien tábor plakátja.
 
 
Az "Utazás a Bakacsinerdőn át" nemzetközi projektet a litván és a magyar Tolkien társaság (TL Draugija és Magyar Tolkien Társaság) szervezi. A kilenc napos úton Északkelet-Litvánia (Aukštaitija) erdőin és mezőin át mélyebben megismerheted Tolkien munkáit, Arda és Európa kultúráját, mitológiáját, történelmét és hagyományait. Ez egyszerre kirándulás és táborozás, és kiváló alkalom új ismeretségekre és az egymásra találásra a Tolkien-őrületben.

Érdekel a dolog? Csatlakozz a "Litván Tolkien Tábor" facebook csoporthoz és/vagy érdeklődj "Az MTT külföldi kapcsolatai és tevékenysége" fórumtopicban!
 
További részletek:
- Mikor? 2013. július 19-28. (utazás-gyülekezés pénteken, program szombattól a következő vasárnapig, visszaút vasárnap)
- Hol? Aukštaitija (Északkelet-Litvánia): az első hétvégét egy turistaszálláson töltjük Antalieptė közelében, ezután egy ötnapos kirándulás végén az Almajas-tó környékére érkezünk, a második hétvége programjaira pedig már egy másik szálláson kerül sor, Ginučiai közelében
- Mennyiért? A 25 évesnél fiatalabbaknak jó eséllyel csak az útiköltség töredékét kell kifizetniük (ami várhatóan max. 80 euró), mivel az EU "Youth in Action" (Fiatalok Lendületben) programja támogatja összesen 30 litván és 30 magyar részvételét. Túljelentkezés esetén, illetve a 25 év fölöttieknek a program és a szállás várható költsége max. 30-50 euró, viszont az útiköltségre ők nem kapnak támogatást.
- Kinek? Bárkinek! Természetesen elsősorban a támogatott korcsoport számára ez kihagyhatatlanul jó lehetőség, de kortól és országtól függetlenül mindenkit szívesen látunk. Túl sok jelentkező esetén lehet, hogy korlátozni kell a létszámot, de ez a veszély egyelőre nem fenyeget.
- Mi vár? Kirándulások, táborozás, ének, tánc, vívás, íjászat, mesemondás, előadások és beszélgetések, kreatív műhelyek és sok egyéb izgalmas tevékenység!

Találkozzunk júliusban, a Bakacsinerdőben!
 

Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére