fbpx
 
 

Regisztráció

Ezen az űrlapon lehet jelentkezni a Magyar Tolkien Társaság által szervezett Tolkien Akadémia 2021 tavaszi előadásaira.

Az űrlap kitöltése után rövidesen (maximum néhány napon belül) a rendszerünk e-mail-ben küldi ki az előadássorozathoz kapcsolódó résztvevői csoportba (Microsoft Teams) való regisztrációt biztosító információkat. Aki végigcsinálja a Teams regisztrációt, az minden funkciót használhat az előadásokhoz tartozó beszélgetések során, illetve az előadások között is folyamatosan részt vehet a különböző témákról folytatott beszélgetésekben.

Ezen kívül a megadott e-mail címre csak az előadássorozattal közvetlenül összefüggő információkat fogjuk elküldeni: időpontváltozások, elmaradó előadások, pótelőadások, előadási témákhoz kapcsolódó kiegészítő infók.

Már van Tolkien.hu felhasználói azonosítód? Kérjük, jelentkezz be!

Még nincs Tolkien.hu felhasználói azonosítód? Kérjük, regisztrálj!

A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően csak addig tárolja a személyes adataidat, amíg a rendezvény előkészítése, lebonyolítása és utókövetése érdekében indokolt, illetve ameddig az adatok kezeléséhez való hozzájárulásodat vissza nem vonod. A rendezvény utókövetésének része, hogy a regisztráció során megadott adatokhoz való hozzáférést a Tolkien.hu személyes profilján keresztül utólag is biztosítjuk számodra. A Magyar Tolkien Társaság a személyes adataidat semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi. A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére