Az MTT külföldi kapcsolatai és tevékenysége
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- nn ms.j sAw
Hááát... a Lago di Predillel nekem változatlanul fenntartásaim vannak, de hátha rossz időpontban voltam ott... Akkor ugyanis méltán indulhatott volna Európa Legelcseszettebb Ipari Tavainak versenyén. De ezen ne múljék, nézzük meg!Sil írta: OK, én tudok menni a korábbival is, nem gond. Legalább lesz esélyünk megnézni azt a tavat Cave del Predilnél, ami mellett tavaly sötétben mentünk el.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Walkie-talkiet én is tudok vinni, így akár még túl is tenghetünk
[szerk]Közben Sillel egyeztettem, ő vállalta a 9:45-ös indulást. Várom a véleményeteket! [/szerk]
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Attila
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Sil: Meta nem volt velünk Sočában? Fura. Meg mertem volna esküdni rá, hogy ott volt. Olyan törzs-utastárs kinézete van. Viszont így, hogy mondod, tényleg mintha csak négyen lettünk volna.
- Kincső
- Nem elérhető
Ja, és a raktár a Főnix klubban van, a Paulay Ede u. 5. szám alatt. Ez a Deák térnél van, a Bajcsyn az Andrássy felé haladva jobbra nyíló utca. De Ádám szerintem simán odakalauzol (Idhrenék lakása meg a Deák és a Paulay közti szakaszon van a Bajcsyn, szal ezért mondtam de gondolom 11-f12-re jönni 12 helyett kisebb szívességkérés Remzyéktől, mint 9-re, majd hazamenni és vissza 12-re).
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
AURE ENZULUVA!
- Sil
- Nem elérhető
Ha jól utánaszámolok, Meta még nem volt Sočában, tehát onnan még nem hoztad haza.Sötét Úr írta: Meta: ha jól utánaszámolok, Sočából is és Burg Kreuzenból is épségben hazahoztalak
Igen, ezért írtam, hogy a legeslegutolsó buszom vasárnap visszafelé 20:30-kor indul, szintén a Népligetből. Tavaly ez volt az, amit végül elértem. (Előtte asszem 16:30-kor megy, szóval azt elég esélytelen elérni. A vonataimat meg tavaly óta gyakorlatilag megszüntették.)Sötét Úr írta: Sil: egy fontos szempont az, hogy hazafelé hogyan megy buszod.
Ezt a 20:30-ast meg igencsak muszáj lenne elérnem, mert hétfőn dolgoznom kell, és ha hétfő reggel indulnék haza a legkorábbival, akkor fél 11-re érnék csak haza, azt meg a főnökeim nem biztos, hogy díjaznák.
Tears unnumbered
- icke
- Nem elérhető
Nekem a Moszkva tér/Déli tök jó, a kettes metró vonalán utazom, ergo én jelentkeznék hozzád, Anglachel =
Felőlem indulhatunk később, csak úgy kb. este nyolcra érünk le :]=
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Meta: ha jól utánaszámolok, Sočából is és Burg Kreuzenból is épségben hazahoztalak Valamint, ha jól számolok, a túljelentkezés eddig a következő személyeket jelenti:
Sil (szegénynek még tiltakozni se volt ideje )
SÚ
Egy ötlet: ha a raktár nyitása is dél felé praktikus, és Nido is dél körül végez Budaörs táján, akkor érdemes lehet összehangolni a kettőt. Időben nem túl szerencsés, de akkor Silnek is elég az eggyel későbbi busszal feljönnie.
Sil: egy fontos szempont az, hogy hazafelé hogyan megy buszod. Sőt, nem ártana beszervezned egy budapesti szállást tartalékba, mert szombaton két órát álltam az M7-en az érdi motorosbaleset miatt. A balatoni flúgos futamok szezonjának közepén vagyunk, ami erősen kétségessé teszi a menetidő tervezhetőségét. Úgy tervezem egyébként, hogy visszafelé Eisenstadt - Parndorf irányába felkavarnék az Ostauotbahn - M1 vonalra (valamivel gyorsabb, mint a tavaly megjárt bivalyterelő), csak ezzel az a gond, hogy egyedül még sosem jártam arra, és eddig mindig megpróbáltam eltévedni, hiába volt velem az utat jól ismerő manschaft. De azért még mindig jobb, mint a szombathelyi ténfergés, vagy az M7-esen dekkolás. (Egyik ismerősöm tegnap, azaz vasárnap éjjel 11-kor indult haza Balatonhomályosról, és a 70-esen jöttek lépésben hazáig, mert a pályán még úgy sem lehetett közlekedni.)
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
Szerintem sok jó ember kis helyen is elfér, de 9 ember akkor is befér két kocsiba, hogyha nagyon rosszak, szóval felesleges vonatozni. Hacsak nem annyira nagy az a szinti...Kincső (Thilanna) írta: Nekem az is megfordult a fejemben, hogy Fehérvárig befér egy 9. ember a két pesti kocsiba, ha akarjuk... igazából én akkor mennék Starával, ha odáig is mehetnék kocsival
AURE ENZULUVA!
- nido
- Nem elérhető
először is, bocsánánat hogy eltűntem
Sajnos úgy alakult, h csütörtökön fél 12- dél körül végzek, addig vizsgázom, amit nem tudok halasztani. Budaörs és budapest határán az M7es-M1es bevezető szakaszánál leszek. Ha így nagyon késői, akkor nem tudok menni. Nincs benne különösebb lelkiélet, túlélem, ha itthonmaradok, itthon is lenne dolgom.
- Kincső
- Nem elérhető
Nekem az is megfordult a fejemben, hogy Fehérvárig befér egy 9. ember a két pesti kocsiba, ha akarjuk... igazából én akkor mennék Starával, ha odáig is mehetnék kocsival
Viszont ha lehet reggel hozni a cuccot a raktárból, akkor szívesen csatlakoznék Anglachelhez és Ádámhoz a Deákon. (De ez gondolom Remzyn és Silcuccon múlik, mert mintha csak 12-kor nyitna a Főnix... mondjuk ha Idhrenéknél van otthon valaki - leginkább Estel -, akkor előző este át lehet vinni/vitetni oda, és akkor fel tudjuk csípni reggel tőlük.)
De igazából mivel nem indulunk tovább, nekem hóttmindegy, hogy a közeli Népligetre vagy a messzebbi Moszkvára kell mennem...
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Köszönetek: 19
- Leguanember
- Témaindító
- Nem elérhető
Plusz egy nap akklimatizáció után itt vagyok, és örömmel látom, hogy folyt a szerveződés, és hogy üdvözölhetünk újabb jelentkezőt is, ráadásul autóval, Anglachel személyében! Szuper!
UTAZÁS:
Tehát lenne két négyfős, és egy háromfős autó plusz a szinti? Vmi elosztást jó lenne itt kialakítani, ugye már pár fix hely van is. Nna, míg írtam, volt fejlemény is. Szóval, Anglachel, nekem eszményi a Moszkva tér, és szerintem a raktárat megoldhatjuk mi. Szívesen utaznák Veled.
MUSIC WORKSHOP: Attila ne maradj ki a megbeszélésből, hát mindenképp msn lenne a jó. Vagy még inkább Skype. De mindegy is, a legjobb lenne, ha tudnánk mikrofonnal beszélgetni, ilyet tudtok?
Időpont akkor kedd este, fél kilenctől mondjuk? Tehát 20.30, kedd, aug. 4.
RAKTÁR: Megérdeklődöm a hozzájutás módját és idejét, akkor a legjobb eset: autómágnes, walkie-talkie (sajna a táborban szembesültünk vele, h csak kettő működik vsz), szintetizátor, ritmusszatyor.
LARP-hoz jelmez? Köpenyeket "szoktunk" vinni.
JELLAP: Köszi a közreműködést, Ben! Mindenki elküldte már? Ők holnap kezdik a VLS-t szűk körben, úgyhogy fel fogom hívni Mitját, hogy megvan-e a 11 jelentkezés részünkről, és akkor szólok, ha kell pótolni valakinek.
Ennyi azt hiszem mára, jó készülődést!
Üdv,
Ádám
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
Amennyiben a renaultal megyünk, akkor anyám szerint (aki most volt egy hosszabb francia úton vele) Budapest után először Innsbruckban kellett tankolni, vagyis Tarvisioig, ami közelebb van, nem kell egy tank benzin. Szerintem olyan 9-10 ezer körül lesz a benzin költség, és ugye nincs autópályamatricám. Nem tudom még hányan, meg kik jönnek velem, de akkor kb ezzel számoljanak.
A másik dolog, meg hogy a Népliget nekem elég nagy kerülő, mivel Adyligeten lakom, és kb annyi idő eljutni a Néppligetre innen, mint Tatabányára... Mivel Sil úgysem velem jön, és igazából senki nem jelezte még Attilán, Silen és Patiszonon kívül, hogy kivel szeretne menni, ezért én azt mondom, hogy akinek nem gond, hogy el kell ugrania a Moszkva térre vagy a délihez, annak jobban örülnék ha ott találkoznánk, úgyhogy vagy budapestiek jelentkezzenek, vagy akiket a vonat a délihez vagy a busz a Széna térre hoz. Persze ha sok cuccot kell vinni a raktárból akkor odamegyek, de az még mindig jobb mint a népliget.
Szóval jobb lenne ha minél előbb elosztanánk az embereket.
Telefonszámom: 30/492-95-89
AURE ENZULUVA!
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Patiszon
- Nem elérhető
- Ismerd meg magad!
Én SÚ kocsijával szeretnék menni, SÚ-nál jeleztem szándékom és ő akkor rábólintott
Megbesz, huh, előkeresem a Cormallent. Hány példányban hozzam? Bár kissé nehezen olvasható, de megteszek mindent a használhatóság érdekében.
Nekem egyelőre bármelyik időpont jó, értesítsetek!
A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
- Kincső
- Nem elérhető
Én még mindig a hétfőt preferálnám, de közben kiderítettem, hogy van rá némi esély hogy kedden 6 körül már a városban legyek. Ill. ha mondjuk a Batyin találkoznánk pl. a nagyipalacsintázójában, akkor az még jobban segítene ezen (a HÉV miatt) Vagy akár Margitszigeten, az sincs messze a HÉVtől.
Illetve ha msn, akkor 7-8-tól már biztosan.
A szerdát továbbra sem szeretném, mint utolsó pillanat, meg tudnék mást is csinálni aznap este.
- Kincső
- Nem elérhető
Tudom, hogy Ádám még nincs itthon, de főleg a workshopban érintettekkel (Patiszon és Attila?) azért elkezdhetnénk megbeszélni az időpontot. A szerda kicsit utolsó pillanatnak tűnik, nem? Hétfő? Gondolom, ha személyesen nem megy, akkor msn-en.
- Attila
- Nem elérhető
Ööö, akkor 45 €. Én 35-re emlékeztem, de ezek szerint tévedtem.Kincső (Thilanna) írta: A helyszínen, de 45€, nem? (mindkét infó a meghívóból van)
Vagy idén is van egy ingyen helyünk, amit szétosztunk? (de 45/11 az akkor sem 10)
- Kincső
- Nem elérhető
Vagy idén is van egy ingyen helyünk, amit szétosztunk? (de 45/11 az akkor sem 10)
- Attila
- Nem elérhető
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
AURE ENZULUVA!
- Stara
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
A kocsi gázolajjal megy, fogyasztása max. 8-8,5 l ha meg van pakolva,és sokan ülnek benne, de inkább kevesebb szokott lenni, majd meglátjuk. Éves magyar autópálya matrica van rajta. A gázolaj most 265-272 forint között van, majd számolunk, ha odaértünk, mert tényleg attól függ, hogy hányan leszünk. Meg persze nekem picivel kevesebb km-em is lesz.
Népliget-Szfvár az tényleg olyan egy-másfél óra szokott lenni a busznak, ha nincs dugó, gondolom kocsival gyorsabb. Szfvár vasútállomás-Fehérvári pihenő (M7-es középső lehajtó) kb. 10 perc alatt megtehető, forgalomtól is függ. Szóval a vasútállomás parkolója teljesen jó találkozóhely, remélhetőleg csüt. délelőtt még hely is lesz. (Sötétkék VW Vento-t kell majd keresni.) Attila, az neked jó, vagy máshol találkozzunk?
Walkie-talkie-m van, ha kell, remélem kompatibilis a többivel, GPS-em viszont nincs, csak térképem.
Aki velem jön készüljön fel rá, hogy nőből vagyok, és mint ilyen kicsit máshogy vezetek, mit egy férfi. Nem, nem vagyok idegbajos, csak kissé megfontolt, és szeretem betartani a szabályokat, még akkor is, ha értelmetlenek olykor, asszem ez szakmai ártalom. Egyébként 2001 óta van jogosítványom, és rendszeresen vezetek is többféle kocsit. Akit nem riasztottam el jelentkezzen.
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
Rendben, rád bízom magam (:Anglachel: amint írtam a tervezett útvonalat, nagy ívben elkerüljük Bécset Az útvonalat jól ismerem, igen gyakran járok rajta, legalábbis Tarvisioig (meg onnan tovább, de más irányba). Onnan sem ismeretlen, tavaly is voltam, és az előtt is, sőt, most már konkrétan tudjuk azt is, hogy hol van a tábor.
AURE ENZULUVA!
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Szerintem célozzuk be a 9:45-ös indulást a Népligettől.
icke: nekem a 15 eurós szlovén heti matrica is húzósnak tűnik, főleg az osztrák matricaárral szemben. Percnyi különbségek vannak csak menetidőben, és a szlovén útvonalat nem is ismerjük Ljubljanától Lepenáig, úgyhogy maradjunk a jól ismert és bevált útnál.
A Székesfehérvár környéki találkozóhely ügyében mindjárt körülnézek valahol, és írom, hogy mit javasolnék. ... Sőt, most!
Autópályás találkozóhely Székesfehérváron: A Seregélyesi út / 62-es úton gyertek ki a pályára, és a csomópontnál a Balaton irányában tudunk találkozni. (59-es km, Fehérvári pihenő) Szerintem az lenne a legpraktikusabb, ha hívnánk Starát, amikor Kápolnásnyéknél vagyunk.
- Sil
- Nem elérhető
9:40, utána meg 10:20 (ez persze az érkezés).icke írta: Sil, milyen sűrűn vannak buszaid, ha nem a leghajnalibbal jössz, mikor tudnál jönni legközelebb?
Tears unnumbered
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.