Tavaszi Találkozó 2009

Több
16 éve 11 hónapja #376125 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2009
T-5 nap!Jelentkezzetek és olcsóbban megusszátok!

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 11 hónapja - 16 éve 11 hónapja #376051 Írta: Celebrom
Nagyjából le van írva, de pontos egyeztetés és a kivitelezés megbeszélése jövő7N történik.Akinek megkaptuk a jelentkezését annak válaszolunk.

Utolsó szerkesztés: 16 éve 11 hónapja által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Zsodoo
  • Látogató
  • Látogató
16 éve 11 hónapja #376049 Írta: Zsodoo
Zsodoo válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2009
És vannak már tervezett programok és események, vagy itt kell őket kitalálni (Esetleg csak én nem látom/láttam őket)?:P

Több
16 éve 11 hónapja #376044 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2009
Közérdekű

Az MTT tagoknak járó kedvezmény igénybevételéhez 2008. III. negyedév végéig kell legyen rendezett a tagdíjatok. A nemrég kiküldött értesítő levél ugyebár a 2008. decemberig való tartozásokat jelezte (hiszen abban azt jeleztük, mennyit kell még a régi összeg szerint fizetni), az abban szereplő összegnél tehát 1 negyedévvel (3 hónappal) kevesebbet kell befizetni a Tavaszi Tali kedvezményhez (mivel még épp 2009. I. negyedévben leszünk). Persze előre fizetni mindig lehet, és ne feledkezzetek el a 20%-os kedvezményről sem ;-)

A pártoló tagoknak értelemszerűen a 2009. évre be kell fizetniük a regisztrációs díjat a TT kedvezményhez (ezt még egy pártoló tag sem tette meg tudtommal :-) ).

Tagdíjkérdésekkel engem lehet zaklatni (e-mail, msn, telefon, privi). Az elmaradást lehetőleg előre fizessétek be a 11709002-29900181 számlaszámra (FIGYELEM: nem azonos a részvételi díj számlaszámával!), de ha nagyon szépen kértek és kellően sokan, akkor lehet róla szó, hogy a helyszínen is lehessen rendezni nálam.

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
16 éve 11 hónapja #376041 Írta: Celebrom
De táborban örömmel látjuk a fiatalságot:).

Több
16 éve 11 hónapja #376034 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2009
De te nem öt éves voltál akkor...
Dru: szerintem a kiscsaj még kicsi ehhez.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
16 éve 11 hónapja #376032 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2009

Dru írta: Ezen most tényleg gondolkodom...
Alsó korhatár van? Egyáltalán szerintetek élvezné egy 5 éves, vagy ez az elhelyezés (gondolom sok ágy lesz egy szobában), s az éjszakai mozgolódások miatt nem túl valószínű?

Attól is függ, hogy mennyire bír fényben-zajban aludni. Én 2003-as Várgesztesen még simán megcsináltam, h. amikor álmos lettem, lefeküdtem és elaludtam a tőlem 2 ágynyira beszélgetőktől, égő villany és szóló magnó mellett :D

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
16 éve 11 hónapja #376030 Írta: Silcucc
Silcucc válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2009
Dru, szerintem elsőre behajítani a Picúrt pont Gesztesre durva lenne, túl sokan vagyunk összezárva, túl kis helyen... Néha még asszem a "felnőtt" rétegnek is nehéz tolerálni egymás beszélgetés-hangoskodás-és-egyéb-kényszereit, és itt tényleg nem fogtok tudni "elvonulni" sehova... :|

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."

Több
16 éve 11 hónapja #376013 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2009
Van egy jó hírem azoknak, akik aludni is akarnak majd. Meg egy rossz hírem azoknak, akik esetleg szívesen látnák a képemet (meg később a képeimet). Nagy bánatomra nem tudok menni, mert pár napra rá "haza" utazom, és erőteljesen a készülődésre kell fordítanom azt a hétvégét. Pedig nagyon vártam... :(

Több
16 éve 11 hónapja #376012 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2009

Dru írta: Ezen most tényleg gondolkodom...
Alsó korhatár van? Egyáltalán szerintetek élvezné egy 5 éves, vagy ez az elhelyezés (gondolom sok ágy lesz egy szobában), s az éjszakai mozgolódások miatt nem túl valószínű?

Táborban volt már hasonló korú gyerek (KisLúthien, Csudi kislánya, ott volt már az első velemi táborban is, a másodikba pedig egy barátnője is jött), és élvezte. Viszont ők sátorban laktak, amire itt nincs lehetőség (meg amúgy is hideg lenne még hozzá). :(

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
16 éve 11 hónapja #376011 Írta: Celebrom
Hát igen, ez egy ilyen sokan leszünk egy szobában, és bíztos nem lenne ilíen korai elalvás..Elvileg nincs korhatár, de gyakorlatban azért jól meg kell ezt gondolni.

Több
16 éve 11 hónapja #376010 Írta: Dru
Dru válaszolt a következő témában: Tavaszi Találkozó 2009
Ezen most tényleg gondolkodom...

Több
16 éve 11 hónapja #375892 Írta: Celebrom
ÉÉÉs igen! Végre van topicunk és köszi ezért minden közreműködőnek.Árasszatok el kérdésekkel és óhajokkal!Jah részletek és jellap a főoldalon! Mehet a jelentkezés.

Több
16 éve 11 hónapja #375873 Írta: Ulmo
Tavaszi Találkozó 2009 téma létrehozva Ulmo által
Ez a topic szolgál a 2009-es Tavaszi Találkozóval kapcsolatos információk közzétételére.
A találkozó szervezői: Morgana, Celebrom és Brandir.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.295 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére