Boromir (Sean Bean)

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #20991 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Boromir (Sean Bean)
Félig egyetértek veletek, félig nem. Boromir nem áruló, legalábbis tudatosan nem az, és ráadásul meg is bánja a tettét, bár későn. De!<br> <br> Aragorn is ember, és szerintem csak azért tud ellenállni a Gyűrű hatalmának (és ez szépen átjön a filmben, bár lehet, hogy csak én képzeltem bele), mert a tündék nevelték, és pontosan tisztában van a múltjával, ősei tetteivel, valamint a várható következményekkel is.<br> <br> Ami a bizalmatlanságát illeti: ez a Gyűrű hibája. Mindenkit ott 'fog meg', ahol tud, és Boromirnál a hűségét fordította át a túloldalra.<br> <br> Nem fordít hátat a családjának! Az apja Gondor helytartója, 'amíg a Király vissza nem tér'. Tehát helytartói családból származik, és amikor a Tanácsban megkérdőjelezi Aragorn örökségét, az nem önzésből, hanem a Gyűrű hatalmából fakad. Ne a mai mércével nézzétek őket! Ismerik, sőt tisztelik a legendákat, hősi regéket (ez nagyon hangsúlyos a könyvben, a filmben nem annyira), és a Gyűrű befolyása nélkül legfeljebb csodálkozhatna egy kósza családfáján, de ha bizonyosságot kap, akkor elfogadja...<br> <br> Nem az ő hazaszeretete ragad Aragornra, ez tévedés. Csak Aragornt, mint királyt, más dolgok nyomasztják, és ott, abban az időpillanatban megígéri Boromirnak, hogy nem hagyja a Fehér Várost elesni... Ez nem a hazaszeretet 'átragadása'. Csak addig egy volt a fontos: a Gyűrű. Akkor is, ha Gondor megsemmisül.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #20990 Írta: Anonymous
Árulónak szerintem sem tekinthető egyáltalán!!! De még gyarlónak sem! Hisz abban hogy lehet jóra hasznalni a Gyűrűt, mert nem ismeri. Amikor Frodónak támad, azt én sokkal inkább a bizalmatlanságának érzem, mint annak hogy komolyan megkísértené a gyűrű. Nem hiszi hogy egy félszerzet sikerrel járhat. Ez is a multjabol fakadhat. Ti nem igy éreztétek? EGyébként az a legnagyobb a jellemében, hogy mindezt meg tudja bánni, beismeri a hibáját! Nagyon nagy erőre vall. Végül még Aragornt is elfogadja királyának, holott igy az Ő családjának fordít hátat. Ja és Ő az egyetlen aki kicsiknek hívja a hobbitokat!!Ez aranyos. Na persze azt se feledjuk, hogy az o hazaszeretete ragad ra vegul Aragornra! Nekem is nagyon szimpi!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #20989 Írta: Anonymous
Árulónak azért nem tekinthető.De kétség kívül,őt megkisérti a Gyűrű,már abban a pillanatban,amikor meglátja a Tanácsnál.Valóban egy tipikus,gyarló ember,aki nem tudja(akarja) felfogni,hogy a Gyűrűt jóra nem lehet használni.Nincs benne rosszindulat,egyszerüen csak a népén akar segíteni.<br> Dob:abban is egyetétrek veled,hogy naygon szimpi:))

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #20988 Írta: Anonymous
Az.Egyszerre nagy harcos,és tiszteletere méltó, más részről akár árulónak is tekinthető. De a Gyűrű iránti viselkedése a múltjára vezethető vissza: ő fegyvernek hiszi a Gyűrűt, amit ha Minas Tirith-be vinne, Gondor népe végre legyőzhetné Szauront... Én ezt gondolom róla.

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #20987 Írta: Anonymous
Boromir (Sean Bean) téma létrehozva Anonymous által
Boromir alakja elég érdekes szerintem. Valahol ő középfölde legerösebb népének a vezetője, máshol pedig ő a gyenge, a romlásba dölő alak. <br> Nekem nagyon szimpatius. Ő tipikus halandó.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.455 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére