Saruman (Christopher Lee)

Több
20 éve 11 hónapja #164744 Írta: Mornambar
Mornambar válaszolt a következő témában: Saruman (Christopher Lee)
Talán már azt is láttad, Neo? :)

Miféle párbajban? Én még a malomkeréknél járok... ;)

S az sem lehetséges, hogy most, szabadideje lévén leforgatja a végét? Mert azt hallottam, ez a 20 perc hepiend egy kicsit... uncsi...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #164691 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: Saruman (Christopher Lee)

Agnessza írta: Lesz a bővített változtban. Olvastam, hogy azt a jelenetet, amit kivágtak(harcol) vissza teszik. Szerintem annyira nem volt gázos, hogy kimaradt a 3. részből. gy is kerek lett a történet, persze jó lesz az a plusz rész majd, amikor visszamenek a megyébe

a Megye megtisztitasa nem lesz a bovitettben sem, Szaruman meghal az elejen a parbajban

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #164681 Írta: Agnessza
Agnessza válaszolt a következő témában: Saruman (Christopher Lee)
Lesz a bővített változtban. Olvastam, hogy azt a jelenetet, amit kivágtak(harcol) vissza teszik. Szerintem annyira nem volt gázos, hogy kimaradt a 3. részből. gy is kerek lett a történet, persze jó lesz az a plusz rész majd, amikor visszamenek a megyébe

Több
20 éve 11 hónapja #164673 Írta: Mornambar
Én nem szoktam elrendezni, ki "kedvenc" színészem és ki nem, de ha kérdeznék, én Őt választanám.

Több
20 éve 11 hónapja #164553 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Saruman (Christopher Lee)
Ez a véleményírós napom...
Szóval nagyon jól játszott :) . Talán a ROTK bővítettben benne lészen még...Varázserőre talán nincs is különbség a két varázsló között (vagy ha van is, akkor Szarumán javára), ám nagyon is jól játsza azt a szerepet, amit ráosztottak...tipikusan olyan karakter Gandalffal ellentétben, aki tudja mekkora a hatalma, és azt maximálisan ki is használja. Egy nagy fenyegetés valakiből a legjobbat (lsd hobbitok), valakiből a legrosszabbat hozza ki (ez ő).
Az alakítás tökéletes...sugárzik belőle a hatalom (a hangjából is), és a gyűlöleten kívül talán nem is mutat érzelmet (a hangja sem). Én csak azt érzem negatívumként (persze ez nem az ő hibája), hogy nem igazán ismerjük meg Szarumán motívációit a filmből...talán ily izzó gyűlölethez (hogy Théoden szavaival éljek) kevés a Szaurontól való félelem...vagy nem ?
Na, jóéjt :)

Több
20 éve 11 hónapja #163507 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Saruman (Christopher Lee)

Elessar király... írta:

Alyr Arkhon írta:

Elessar király... írta:

Lalaith Scarlett írta: Örülök, hogy van ilyen topic :)
Tényleg az egyik legjobb színész, szerintem tökéletes volt Szarumán szerepére, a külseje, a hangja, meg minden... Sajnálom, hogy a ROTK-ban nem láthatjuk majd (PJ legbunkóbb húzása volt :evil: ), dehát remélem a kihagyások ellenére is jó lesz a film :wink:

De a bővítettben viszontlátjuk.
Azt azért nem értem, hogy ez a jelenet állítólag a Két Torny lezárása lett volna inkább. Ezért nem volt a mozis verzióban.
De a bővítettben már benne lesz. Ezek szerint bénára csinálják majd a bővítettet?
Mert ha benne lesz, akkor nyugodtan berakhatták volna A MOZIS VERZIÓBA. Szerintem a rajongók nem bánták volna meg.

De a filmet nem a rajongók vágják/vágatják hanem a Menedzser Bácsik, és ők a perceket számolják meg a filmockákat, legkevésbé sem érdekli őket ki van a filmkockákon amit kivágnak.

Ezen kéne változtatni!

Amíg a mozik és a filmstúdiók embereket tartanak el, addig nem nagyon fog változni, mivel ha a filmet nem vetítik mert túl hosszú, esetleg vetítik de kevesebben nézik meg, az nekik veszteség, és veszteségből nem lehet megélni.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 11 hónapja #163504 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: Saruman (Christopher Lee)

Alyr Arkhon írta:

Elessar király... írta:

Tényleg az egyik legjobb színész, szerintem tökéletes volt Szarumán szerepére, a külseje, a hangja, meg minden... Sajnálom, hogy a ROTK-ban nem láthatjuk majd (PJ legbunkóbb húzása volt :evil: ), dehát remélem a kihagyások ellenére is jó lesz a film :wink:

Azt azért nem értem, hogy ez a jelenet állítólag a Két Torny lezárása lett volna inkább. Ezért nem volt a mozis verzióban.
De a bővítettben már benne lesz. Ezek szerint bénára csinálják majd a bővítettet?
Mert ha benne lesz, akkor nyugodtan berakhatták volna A MOZIS VERZIÓBA. Szerintem a rajongók nem bánták volna meg.

De a filmet nem a rajongók vágják/vágatják hanem a Menedzser Bácsik, és ők a perceket számolják meg a filmockákat, legkevésbé sem érdekli őket ki van a filmkockákon amit kivágnak.

Ezen kéne változtatni!

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Több
20 éve 11 hónapja #163496 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Saruman (Christopher Lee)

Elessar király... írta:

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 11 hónapja #163493 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: Saruman (Christopher Lee)

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Több
20 éve 11 hónapja #163446 Írta: Lalaith Scarlett
Lalaith Scarlett válaszolt a következő témában: Saruman (Christopher Lee)
Örülök, hogy van ilyen topic :)

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Több
20 éve 11 hónapja #163391 Írta: Teron
Teron válaszolt a következő témában: Saruman (Christopher Lee)
Cristopher Lee nekem is az egyik kedvenc szereplőm Főleg hogy a másik nagy kedvencemben Dooku grófot alakít.
Szerintem hihetetlen jó hangtónusa van. Sajnos a magyar szinkront nem tudta ő készíteni, és ott is eléggé el van találva, de az eredeti színész hangja fenomenális.

Kedvenc mondatom, amit hihetetlen jól ejt ki: "They will find the ring... and kill the one, who carries it..."

Teron

"Creating a paradise in a cursed world... It's meaningless."

Több
20 éve 11 hónapja #162789 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Saruman (Christopher Lee)

Alagi írta: Hmm.... Nem tudjátok véletlenül, hogy ennek a topicnak ki a topic-gazdája?

Még senki, de majd valakit kineveznek ide!

Több
20 éve 11 hónapja #162414 Írta: Slytherin James Halliwell
Slytherin James Halliwell válaszolt a következő témában: Saruman (Christopher Lee)
Nem tudom. D honnan van ez a kivágott hétperces beszélgetés? Valakinek a linkjéről?

Hmm.... Nem tudjátok véletlenül, hogy ennek a topicnak ki a topic-gazdája?

Százszor is megállnál mégis visszamész,
Elválni könnyű, de feledni nehéz.

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 11 hónapja #162326 Írta: Mornambar
Nem tudjátok, hogy az a kivágott hétperces beszélgetés mit takart? (miről szólt?)

Több
20 éve 11 hónapja #162315 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Saruman (Christopher Lee)
Fanart:
www.epilogue.net/cgi/database/ar ... pl?id=2834
img-fan.theonering.net/rolozo/im ... aruman.jpg
(Kicsit erős...)
A jelmeze:
www.alleycatscratch.com/lotr/Wiz ... uman-1.jpg
Hú, itt elég furán néz ki: mithaviel.w.interia.pl/TEST/obrazki/saruman.jpg Ez mikor van?

Én mintha már találkoztam volna olyan képpel... meg is van , ami Szarumán halálát ábrázolja. Akkor ez a jelenet a bővítettben várható majd?

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 11 hónapja #162307 Írta: gande
gande válaszolt a következő témában: Saruman (Christopher Lee)
Igen, Lugosi Béla mellett o a filmtörtenet legismertebb Draculája.
Itt van két életrajz:

www.mozinet.hu/display.php?table ... mely_id=85

www.cinematrix.hu/szinesz.php?muvesz_id=3180

Több
20 éve 11 hónapja #162294 Írta: Aldarion
Aldarion válaszolt a következő témában: Saruman (Christopher Lee)

Rabyn írta: www.freeweb.hu/tink/Thelorodofft ... /lee17.jpg
www.freeweb.hu/tink/Thelorodofft ... /lee19.jpg
www.freeweb.hu/tink/Thelorodofft ... /lee25.jpg

Itt mit játszik? Drakulát? Én, magamtól, nem ismertem volna fel. :roll:

Más lett a világ

Több
20 éve 11 hónapja #162277 Írta: Slytherin James Halliwell
Slytherin James Halliwell válaszolt a következő témában: Saruman (Christopher Lee)

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 11 hónapja #162271 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Saruman (Christopher Lee)
Majd a bővítettben benne lesz! számomra ugy is az a film:D

no ittvannak róla képek:

www.freeweb.hu/tink/Thelorodofft ... e/lee7.jpg
www.freeweb.hu/tink/Thelorodofft ... /lee12.gif
www.freeweb.hu/tink/Thelorodofft ... /lee14.jpg
www.freeweb.hu/tink/Thelorodofft ... /lee22.jpg
www.freeweb.hu/tink/Thelorodofft ... /lee17.jpg
www.freeweb.hu/tink/Thelorodofft ... /lee19.jpg
www.freeweb.hu/tink/Thelorodofft ... /lee25.jpg

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 11 hónapja #162269 Írta: hedge_hog
hedge_hog válaszolt a következő témában: Saruman (Christopher Lee)
Sajnos igen. De legalább sikerült úgy megoldani, hogy nem feltűnő. Hiányozni nagyon hiányzik, de az egyszeri mozinéző úgysem veszi majd észre :lol:

~ Une lumi

Több
20 éve 11 hónapja #162268 Írta: Slytherin James Halliwell
Nem tudom.

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 11 hónapja #162267 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Saruman (Christopher Lee)
Mostmár biztos, hogy kihagyták?

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 11 hónapja #162260 Írta: Slytherin James Halliwell
Egyik kedvenc szereplőm.

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 11 hónapja #162258 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Saruman (Christopher Lee)
Na végre van neki is topic!! :D (csodálkoztam, hogy eddig nemvót...)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 11 hónapja #162254 Írta: svindler
Saruman (Christopher Lee) téma létrehozva svindler által
Ha már a filmből kimaradt, innen ne maradjon ki. :oops: :cry:
Főleg, hogy még kérés is lett a hiányából a kvízen ;)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.234 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére