A HOBBIT

Több
10 éve 1 hónapja #412400 Írta: Gandalf

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #412398 Írta: dini82
dini82 válaszolt a következő témában: A HOBBIT
Én is beszereztem a bővített kiadást.Nagyon tetszik.Sajnáltam ,hogy ez nem lett kijavítva,pedig jó lett volna. :(
Utolsó szerkesztés: 10 éve 1 hónapja dini82 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
10 éve 1 hónapja #412396 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: A HOBBIT
Beszereztem közben én is a bővített Smaugot, és igen szép kiadvány. :silly:
Ellenben a "szomjas orkokat" elfelejtették kijavítani a szinkronban (a feliratban már a mozis verziónál javítva lett), pedig volt róla szó, Pataricza Eszter külön ki is emelte a szövegben.
Az általunk át nem nézett extrákban pedig valóban akadnak hibák (pl. angolul bentmaradt mondatok).

Több
10 éve 1 hónapja #412392 Írta: Gandalf
A frodo284 nevű felhasználóról van szó. Mókás egyébként, ahogy egyes kommentelők fogadták az értesüléseit, és próbálták cáfolni, kamunak feltüntetni. :lol: Ennek ellenére kitörölték az eredeti válaszait a kérdésekre, viszont a válasz-kommentekből még összeszedhetőek a részletei.

Engem szaklektorként titoktartás kötelez, ezért nem írok a filmről semmit, ellenben igazolni tudom, hogy frodo284 ugyanazt a filmet láthatta, mint én (még ha helyenként pontatlan is az emlékezete - én tudom ellenőrizni a szövegkönyvből, nem kell csak a memóriámra hagyatkoznom).

;)

Több
10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #412383 Írta: donoroknal
donoroknal válaszolt a következő témában: A HOBBIT
Hát én nem találom :D na mindegy
Egy pár infót se osztasz meg velünk, amit olvastál? :)
Utolsó szerkesztés: 10 éve 1 hónapja donoroknal által.

Több
10 éve 1 hónapja #412382 Írta: Gandalf
Több "topikban" párhuzamosan is. Nem szeretném linkelni, a topikcímek amúgy árulkodóak.
Van persze olyan dolog, amelyre rosszul emlékszik, és máshogy volt a filmben, de a legtöbb dolog stimmel, úgyhogy nem kételkedem, hogy tényleg látta.

Több
10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #412380 Írta: donoroknal
És melyik fórumban lehet elolvasni? :)
Egy linket kapok? Köszönöm :)
Utolsó szerkesztés: 10 éve 1 hónapja donoroknal által.

Több
10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #412379 Írta: Gandalf
Aki meg akar még lepődni a harmadik filmen, az már ne menjen fel a TheOneRing.net messageboard-jára, mert egy felhasználó, aki látta a filmet, gyakorlatilag minden lényegeset kiszivárogtatott. Tényleg!
Utolsó szerkesztés: 10 éve 1 hónapja Gandalf által.

Több
10 éve 1 hónapja #412352 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: A HOBBIT
Egy hosszabb részlet Billy Boyd dalából a The Battle of The Five Armies végéről:
rox712.tumblr.com/post/102081994026/the-...lip-from-billy-boyds

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #412348 Írta: Gandalf
Utolsó szerkesztés: 10 éve 1 hónapja Gandalf által.

Több
10 éve 2 hónapja #412335 Írta: Boromir31
Boromir31 válaszolt a következő témában: A HOBBIT
Új plakát, szerintem egész jó lett.

Több
10 éve 2 hónapja #412328 Írta: Sil
Még egy kis Smaug, méghozzá Benedict próbafelvétele a Hobbithoz:
allisgrey.tumblr.com/post/100811487250/o...batch-on-casting-for

Tears unnumbered

Több
10 éve 2 hónapja #412326 Írta: Boromir31

Több
10 éve 2 hónapja #412319 Írta: Sil
Pár kisebb részlet Smaug készítéséről:
Figyelem: Spoiler!

Tears unnumbered

Több
10 éve 2 hónapja #412318 Írta: Gandalf
Smaug pusztasága - bővített változat
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Grondir

Több
10 éve 2 hónapja - 10 éve 2 hónapja #412314 Írta: laszlofme
laszlofme válaszolt a következő témában: A HOBBIT
Új,űtős bannerek érkeztek az öt sereg csatájához.

cinestar.hu/cikk/a-hobbit-az-ot-sereg-cs...oszterek-es-bannerek
Utolsó szerkesztés: 10 éve 2 hónapja laszlofme által.

Több
10 éve 2 hónapja #412310 Írta: Boromir31

Több
10 éve 2 hónapja #412308 Írta: Sil

Tears unnumbered

Több
10 éve 3 hónapja - 10 éve 3 hónapja #412299 Írta: Boromir31
Jó lesz ez a bővített változat. :) Főleg 9 órányi extrával...
Utolsó szerkesztés: 10 éve 3 hónapja Boromir31 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gandalf

Több
10 éve 3 hónapja - 10 éve 3 hónapja #412267 Írta: Gandalf
Utolsó szerkesztés: 10 éve 3 hónapja Gandalf által.

Több
10 éve 3 hónapja #412265 Írta: Boromir31
Szerintem marha jó lett az alattam kitett kép. Nagyon tetszik.

Több
10 éve 3 hónapja #412259 Írta: Gandalf

Tűz! Szikrák! Hó! Ádáz tekintetek! Maszatos arcok! Füst! Szomorú szemek! Dráma! Harci kosok!

i2.cdnds.net/14/38/movies-the-hobbit-the...tapestry-artwork.jpg

BANNER!

Több
10 éve 3 hónapja #412258 Írta: Gandalf
Sajnos annak idején így jelent meg mindhárom rész, az extráknak csak egy része lett feliratozva. :(
Ehhez képest előrelépés, hogy A hobbitnál minden extra kap feliratot (na jó, az audiokommentár-hangsáv kivételével, de azt nem szokás amúgy se feliratozni). Sőt, még lektorálhatjuk is őket! :cheer:

Több
10 éve 3 hónapja #412257 Írta: donoroknal
Sziasztok!
Nem tudom ezt hol kérdezzem meg, ezért ide írom.
Egyik barátomtól megkaptam a gyűrűk ura: a gyűrű szövetsége bővített kiadását (eredeti dvd) és jó pár Hogyan Készült videón nincs felirat. A DVD-vel van gond, vagy alapjáraton nem fordították le őket?

Több
10 éve 4 hónapja #412181 Írta: Boromir31
Szinkronos előzetes:

Több
10 éve 4 hónapja - 10 éve 4 hónapja #412180 Írta: Boromir31
Ilyenek lesznek a hivatalos filmes könyvek:

Utolsó szerkesztés: 10 éve 4 hónapja Boromir31 által.

Több
10 éve 4 hónapja #412104 Írta: Sil
Elvileg egy jelenet a bővítettből:

Tears unnumbered

Több
10 éve 4 hónapja - 10 éve 4 hónapja #412100 Írta: Boromir31
Utolsó szerkesztés: 10 éve 4 hónapja Boromir31 által.

Több
10 éve 5 hónapja #412067 Írta: dini82
dini82 válaszolt a következő témában: A HOBBIT
ez a plakát is elég jó lett,a trailer érdekes mint mindig,de tetszik.Az a kocsis rész egyenlőre elég furcsa,de remélem jobb lesz egészében látni a filmben.A zenének alatta kifejezetten örülök,jó újra hallani :cheer:
jóóóó lesz ez!!!!

Több
10 éve 5 hónapja #412061 Írta: Schreiner János
Schreiner János válaszolt a következő témában: A HOBBIT
Azt biztos a mithrimi szürke tündéktől tanulták még tavaly. :)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.629 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére