Tolkien Tábor 2025

TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008

Több
18 éve 2 hónapja #351885 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008

Rabyn írta: Elviekben mindenki megkapta a végleges beosztását. Aki nem az sikítson!

síkitttttt :oops:

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #351884 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
Részletes program lesz még egyáltalán mielőtt elkezdődik a rendezvény :?:

Ha beosztás van, akkor kellene lennie annak is valahol...

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #351883 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008

Rabyn írta: Elviekben mindenki megkapta a végleges beosztását. Aki nem az sikítson!

:síkk:
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #351882 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
Osztályfőnöki megerősítést ugyan még nem kaptunk, de egyes tanáraink aztcsiripelték, hogy elmarad nálunk a szombati tanítás:

:arrow: ha valaki lenne olyan kedves és ki tudna jönni elém a Flóriánnál lévő buszmegállóhoz, akkor tudnék LEP-re menni... Cserébe pedig akárhova beállok segíteni, ahol éppen emberhiány van mondjuk úgy reggeltől kb. 2-ig vagy 3-ig. Szóval ha valaki ki tudna jönni elém, az légyszives írjon egy privit, mailt, sms-t, akármit, a délután folyamán megkeresném időpont egyeztetés ügyben.

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #351881 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

If I promise not to kill you, can I have a hug?
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #351880 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
Elviekben mindenki megkapta a végleges beosztását. Aki nem az sikítson!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #351874 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
Fontos info:

A sajtó képviselőit, amennyiben igazolják magukat, ingyenesen be lehet engedni két fontos kikötéssel:
- kötelességük tudósítást írni a rendezvényről (küldjenek is aztán linket, vagy tiszteletpéldányt, ha lehet)
- a fotóikat mindenképpen küldjék el nekünk is az archívumunk számára

(Ankalimon válaszolta ezt egy levélre)
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #351865 Írta: Rabyn
Jaja mindenki tőlem kérdezzen ilyesmiket mert én vagyok a nagy mindekinekmegmondomhogy mikor és mit csinál.

JEGYSEZDŐK KÉNÉNEK MÉÉÉÉÉÉG

Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #351864 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008

Sil írta:

Kincső (Thilanna) írta: Sil: hozzánk jöhetsz, Népligettől 20-25 percre lakunk (bkv-val) ;)

Ott laktok még, ahol egyik HNE-n voltunk? Az tényleg egész közel volt a kék metróhoz... Nagyon köszi, akkor ezt elfogadnám. :D

Pontyosan, a székhelyen :P Pesterzsébeten, 3-as villamossal negyed óra az Ecseri úti metrómegálló, onnan 1 megálló a Népliget ;)

Aeglos, szerintem Rabynra hallgass, mert lehet h. cserél valakit ;) és különbenis mindenki Rabynra hallgasson beosztás-ügyben, és neki mondja, ha még vállal valamit! ;) :idea:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #351863 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008

Kincső (Thilanna) írta: Sil: hozzánk jöhetsz, Népligettől 20-25 percre lakunk (bkv-val) ;)

Ott laktok még, ahol egyik HNE-n voltunk? Az tényleg egész közel volt a kék metróhoz... Nagyon köszi, akkor ezt elfogadnám. :D

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #351862 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
köszi csajok, jók vagytok, a muffinoknak és a kajáknak mindenki gondolkozzon addig valami jó kis középföldei neveken

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #351861 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008

Timona írta: Aeglos, Newra nekem ma azt írta, hogy a gyerek részleghez már van elég ember :)

Izé... Rabyn azt mondta, hogy jöjjek.

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #351860 Írta: Kincső
Sil: hozzánk jöhetsz, Népligettől 20-25 percre lakunk (bkv-val) ;)

Tünde: a következő típusú muffinokból számíthatsz 8-10 darabra (per típus, azér' ennyi mert a család megvámolja :P ): kakaós-csokidarabos, kókuszos, körtés-mézes. Ha reggel fel tudok kelni időben, akkor lehet h. lesz még gesztenyés és/vagy almás is ;) de aztán sokat keress velük! :D

Rabyn: tudom, de ez most mire vonatkozott?... :) (na, inkább msn)

Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #351859 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
Aeglos, Newra nekem ma azt írta, hogy a gyerek részleghez már van elég ember :)

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #351857 Írta: Aeglos
Tudok jönni, kellek a gyerektopikba?

Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #351856 Írta: Rabyn
Ulmo: a bábelőadásokat mindenképp filmezd leee!:)

Kincső: te vagy a ruhatárfelelős:)))

Ma bejártuk szépen a helyszínt így már tudjuk mi hol lesz:)

Kén még ember jegyszedni mert 4 ember kell egyszerre összesen. Ja és a jegyszedés jegyárulást is jelent!

Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja - 18 éve 2 hónapja #351855 Írta: Sil

Aeglos írta:

Sil írta: OFF: Egyéni szocproblem, de én még mindig szállást keresek LEP utánra. Nem kell ágy, csak ne az utcán fagyoskodjak reggelig. Valaki? :reménykedik:

Ankalimon már mondta, hogy hozzá jöhetsz, csak elfelejtette beírni!

Köszi. :D Közben hívott Ankalimon, hogy nagyon a város szélén lakik, és rossz a közlekedés arra, úgyhogy ez egyelőre amolyan tartalék-megoldás. Mivel a Népligethez kell reggel eljutnom, a főbb metróvonalakhoz (pl kék) közelebb eső megoldások jobban jönnének.

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #351854 Írta: Endor
Endor válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008

Attila írta: Kérdezném, hogy a "rendezvény részletes programja" várhatóa mikor lesz kinnt az oldalon??? :roll:

Ez engem is eléggé érdekelne :D .
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #351852 Írta: Aeglos

Sil írta: OFF: Egyéni szocproblem, de én még mindig szállást keresek LEP utánra. Nem kell ágy, csak ne az utcán fagyoskodjak reggelig. Valaki? :reménykedik:

Ankalimon már mondta, hogy hozzá jöhetsz, csak elfelejtette beírni!

Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #351849 Írta: Sil
OFF: Egyéni szocproblem, de én még mindig szállást keresek LEP utánra. Nem kell ágy, csak ne az utcán fagyoskodjak reggelig. Valaki? :reménykedik:

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #351828 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008

Kincső (Thilanna) írta: felajánlom a színpadi előadások kamerás rögzítését ;) nem tudom, más is lesz-e, de rám számíthattok. (Sőt, amikor nem kell a ruhatárban irányítanom, akkor napközben is videózhatok ;) csak szóljon a Hangulatteremtő Részleg, hogy mikor mit érdemes!) :idea:

Én személyszerint nagyon megköszönném, ha videóznál, főleg színpadi cuccokat. Napközben én is fogok kamerázgatni itt-ott. :bounce:
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #351822 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
Kérdezném, hogy a "rendezvény részletes programja" várhatóa mikor lesz kinnt az oldalon??? :roll:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja - 18 éve 2 hónapja #351818 Írta: Kincső
Tünde: Ha jut rá időm szalagavató mellett (azaz még ma, mert holnap tuti nem, de erre így h. nem kell próbálnom van esély), akkor lehet hogy én is alkotok valamit ;) Mennyire látványosat, ill. mennyire aprót szeretnél? :P -- szerk.: kitaláltam: muffin! :D

Más: mivel a Gondolin és a kórus visszamondása folytán végül semmiben nem szerepelek, felajánlom a színpadi előadások kamerás rögzítését ;) nem tudom, más is lesz-e, de rám számíthattok. (Sőt, amikor nem kell a ruhatárban irányítanom, akkor napközben is videózhatok ;) csak szóljon a Hangulatteremtő Részleg, hogy mikor mit érdemes!) :idea:

Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #351813 Írta: Tünde
köszi csajok :)

Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #351809 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008
Tünde: egy adag süti már elkészült, és tervezem továbbiak sütését, ugyanis az egy adag elég kevéske, és a család úgy vettem észre, hogy kicsit rájár... :oops: Szóval amennyiben anyám távollétében és a vizsgadömping közepében be tudok még lopódzni napi 1 órácskára a konyhába, viszek sütit. :)

If I promise not to kill you, can I have a hug?
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #351807 Írta: Tünde
Orsie: :oops:

Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #351806 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008

Remzymama/Tünde írta:

Orsie / Fraktál írta:

Remzymama/Tünde írta: 12-14 óráig kellene nekem egy segítő a BÜFÉbe, sajnos kiesett egy emberkém :(

Valaki?

ha gondolod, megyek, de az ebédidő szóval közben én is eszegetek, ha lehet - és fizetek érte természetesen.

lehet :) kösziiiiiii

Neked bármit :D

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #351805 Írta: Tünde

Orsie / Fraktál írta:

Remzymama/Tünde írta: 12-14 óráig kellene nekem egy segítő a BÜFÉbe, sajnos kiesett egy emberkém :(

Valaki?

ha gondolod, megyek, de az ebédidő szóval közben én is eszegetek, ha lehet - és fizetek érte természetesen.

lehet :) kösziiiiiii

Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #351804 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: TOLKIEN SZÜLETÉSNAP 2008

Valaki?

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
Téma zárolva.
Több
18 éve 2 hónapja #351800 Írta: Tünde
12-14 óráig kellene nekem egy segítő a BÜFÉbe, sajnos kiesett egy emberkém :(

Valaki?

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.542 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére