- Köszönetek: 2
Pót MTT tábor: aug. 23-25.
- Ankalimon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Nanecsináldmáá!
"Vág az eszed, itt a helyed" (MIB után szabadon...)
- Álmos
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
Huhú
- Yavanna
- Nem elérhető
Tisza melletti esti séta, minimum lábfürdővel!
Kellemes esti iszogatás! :cheers: (Természetesen korosztály függvényében!)
"Aure entuluva!"
- Lestat
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
ez így megfelel?
Mert 10. mondok mindenkinek és addigra tutira meglesz.ok?
"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "
- Brisa
- Nem elérhető
Ancalimon: Természetesen megyek. Na, majd pont én nem... A lista frissítve!
Eia: Örülök, hogy itt vagy. Mi a probléma? (azaz: mi az, hogy tudod, hogyan?)
Léli: Feltehetően egy kora délutánival. (Pl. 2 óra, de még semmit nem tudok e téren.)
Cueddo: Sajnálom, kíváncsi lettem volna rád.
Egy kis összefoglalás: Szegeden a Móra kollégiumban fogunk lakni. A szállás 616 Ft/fő/éj. Ez valószínűleg csak a diákok számára ennyi, de meg fogjuk kérdezni (ahogy a hűtőt is... Mást is meg kellene még?)
A kaja még problémás. Arra gondoltunk, hogy ebédelni egy menzán fogunk, ahol 500Ft-os menüből már jól lehet lakni. Ha tehát pénteken délután megyünk (a dolgozó emberek miatt), akkor csak 2X 500Ft-ról lenne szó, plusz a reggelik és a vacsik (ez négy étkezés). Forrón remélem, hogy 2000Ft-ból minden kijön, de még utána kell nézni és számolni. (Természetesen azok számára, akik voltak a táborban, ez valamivel kevesebb lesz.)
Brisa
- Lestat
- Nem elérhető
És mi az a gyilkozsozás?
Nameg az esti városnézés nem került fel a listára;)
"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "
- Ankalimon
- Nem elérhető
El kellene kezdenünk gondolkozni azon, hogy milyen programok is legyenek a táborban. Gondolatébresztőként leírom, hogy mik voltak a pilisi táborban, illetve milyen ötletek bukkantak még fel eddig:
Játékok:
Szerepjáték
Számháború
Gyilkosozás
Középfölde Quíz
Gyűrűk ura társasjáték kipróbálása
Esti programok:
Vers és kedevenc idézetek felolvasása
Közös éneklés
Gyűrűk ura film (FOTR) megtekintése
Tanulás:
Bevezetés a quenya nyelvbe
Bevezetés a sindarin nyelvbe
Tünde írás alapfokon
Egyéb:
Túrázás
A fentiek mellett felmerült, hogy esetleg lenne értelme néhány tolkieni életműhöz vagy a filmhez tartozó kérdés komolyabb megbeszélésének is (egy vitaindító előadás, majd az azt követő vita) kb. olyan stílusban mint a kérdések topicban. példák:
Tudnak-e repülni a balrogok?
Ki a legjóképübb tünde herceg?
stb...
- Ankalimon
- Nem elérhető
A Te neved lemaradt a listáról...
Vagy nem akarsz jönni? 8O
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Meggyüttem, és egyből Brisa meglepő privije fogadott, kezdem érteni miről van szó... Bri: Válaszom: igen, de még nemtom hogyan.
(Ja! És Látom, hogy Lam is jön... Lam: Bevasalom rajtad az ígéreted, amit még mondtál , csak nem maradt rá időd )
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Léli
- Nem elérhető
Azt szeretném kérdezni, hogy tudjátok-e már, hogy mikori vonattal megyünk?
Hosszú és eredményes életet
Telcontar Léli
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Cueddo
- Nem elérhető
Kiderült, hogy egy héttel később utazom, ami azt jelenti, hogy egy héttel később is érkezem (aug 28-30), szóval a táborba sajnos még 1 napra sem tudok menni
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Lestat
- Nem elérhető
Most adtam be szüleimnek, hogy nem csak egy szülő lesz, meg minden jó dumát...remélem sikerrel járok...
Akkor Lamorak nem is jön?
- Estel Adániel
- Nem elérhető
Egyszóval ez a helyzet. Azt még nem tudom, valójában mi indította őt erre az elhatározásra, nekem azt mondta, írjam azt, hogy szeretné megnézni, hogy én vagyok-e az egyetlen a társaságban aki nem normális, vagy akad több ilyen is
...mindenesetre megegyeztünk a Gilraen nickben (Aki ismeri Aragorn gyermekkorának történetét, kitalálhatja az okot is ) Sajna a regisztráció során kiderült, hogy ez a felhasználónév ebben a formában már foglalt Mégsem hagytam magam eltéríteni az eredeti szándéktól, ezért lett tipográfiailag szellősebb a végeredmény...
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- G i l r a e n
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Estel Adániel édesanyja is szeretne jönni, és jelentkezni a szegedi pót-MTT. táborba
[size=9:3f2qfvko]Megj.: Ezt most tulajdonképpen ő (mármint Estel) írta be ide, megbízásból, mint ahogy a fenti néven történő regisztrációt (sőt, a felhasználónév ötletét) is neki köszönhetitek... [/size]
- Lestat
- Nem elérhető
Brisa: most tartom a kapcsolatot Buffy-val és lehet, hogy ő is jön, de még nem biztos, de 10.éig még megtudja, az úgy jó, igaz?
Meg a hétvégén kikérdezem Boregert is...
- Brisa
- Nem elérhető
aieless
Ancalimon
Aryante
Áfonya
Batti + Niki (1 éjszaka)
boreger (1 ejszaka)
Cicaful (1 ejszaka)
Dae-elena
Darkman
Eia
Elanor
Esgal
Estel
Eurynome
Fimbrethil
Fin
Fiona
GilEarendil
Gillz
G i l r a e l
Hanna
JaMaN
Kincső
Koppany (Tritin)
Léli
Lestat
Rayan
Rózsa
Sil
Ulmo
Virág
Yavanna
Zsofi (Estel unokatestvere)
Zsuzsi (?)
+ én
Akik nem alszanak ott:
Lestat (+ "kiegészítői" )
És a szegediek:
Lamorak
Nimrodel
Svin
Ők a biztosak. Több ágy nem kell?
Brisa
- Estel Adániel
- Nem elérhető
Végre én is ellátogatok majd Szegedre! :dance:
Egy kis bíztatás: remélhetőleg szüleid nem is egy embert fognak majd találni a helyszínen közöttünk, akikre rá merik bízni leányuk álmának őrzését (hogy csak egy példát mondjak: Kincső anyukája, Rózsa biztosan ott lesz velünk). :itscool: Feltéve persze, hogy akarsz aludni éjszakánként (Egy vimpár esetében egyébként ez gondolom, elég bizarr feltételezés... ); amúgy a legutóbbi tábor tapaszatalatai alapján általában a "Nessum Dorma" (Senki sem alhat) kifejezés szokott a résztvevőkre vonatkozni kora hajnalig...
No de semmi ok az aggodalomra erre találták ki a délelőttöket...
Hozd A Többi Vimpárt Is! (A mostani táborban ketten voltunk - a tiszteletbeliek - Sillel...)
Az éj leple fedje sötét lelked árnyát...!
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Telumehtar
- Nem elérhető
- Lestat
- Nem elérhető
Meg lehet, hogy másokat is, de azt majd még meglátjuk...
semmi jobbat nem tudok, de ha valaki esetleg elmonaná azt, hogy hol is találkozunk, akkor azt meg tudnám köszönni...
- Brisa
- Nem elérhető
És még valami: ne a topikba jelentkezzetek! Hanem priviben, emilben vagy SMS-ben.
Brisa
- gillz
- Nem elérhető
Jelentkezem lelkesen- ja, Szú az a "gillz guha" néven futott eddig...
need more brainz. yourz. now.
- Szú
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Első hozzászólás! Na, akkor lehet, hogy én is szívesen otlennék, de még a szülőkkel is konzultálok...
- Brisa
- Nem elérhető
Cueddo: Nos, ha ott szeretnél aludni Szegeden, akkor minél előbb el kell döntened. Külöben nem lesz ágyad lefoglalva.
Fim, Minerva: Az rátok is vonatkozik.
Áfi: Felírtalak.
A szállás 600 valamennyibe fog kerülni egy éjszakára per fő. Ehhez még hozzájön a kaja költség (még nem tudni mennyi, de számolgatjuk).
Akik voltak az előző táborban: maradt 9000 ezer forintunk. Az lejön majd az ő kajapénzükből.
Brisa
- Áfonya
- Nem elérhető
Figyelem!
Kérésem lenne az olyanokhoz, akik szeretnének jönni velünk táborozni, de szülői szigorba ütköznek. Felmerült egy olyan dolog, hogy az aggódó szülők számára egy személyes találkozót szerveznénk, ahol az MTT elnöksége és tagjai képviselnék a társaságot, elsősorban a célból, hogy meggyőzzük a szülőket, hogy komoly és felelősségteljes, szektásságtól mentes társaság vagyunk. Ehhez azonban arra is szükség van, hogy a szülők egyáltalán hajlandóak legyenek velünk találkozni. Minden valószínűséggel lesz írásos meghívás, de Nektek be kéne segíteni a győzködésben. Lsd.: szegedi + kószás fényképek, Gondolatok topic mutogatása, és mindennemű fülrágás. A dolog sürgős, tehát minél előbb szeretnénk tudni, hány szülőre számíthatnánk. Kérnélek benneteket, hogy max. aug. első hetének a végéig jelezzetek vissza.
Komolyan érdeklődők számára itt az én elérhetőségem is:
Szöllősi Líviát keresni ezen a számon: 06/20/368-5914.
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Cueddo
- Nem elérhető
Én is mennék, csak egy ismerős probléma: jövő héten vmikor kezdődik a családi nyaralás, és fogalmam sincs, hová megyünk és mikor jövünk haza (mindkettő általában előző nap szokott kiderülni )
Egyébként ütközik a gólyatáborommal, de ha itthon leszek, 100%, hogy titeket választalak!
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Lestat
- Nem elérhető
- Fimbrethil
- Nem elérhető
az éjszakai fürdözést ne hagyjuk ki, és az online gondolataok topic is jöhet,meg a versfelolvasást is be lehetne potolni
ui:ha csak 4-5 felé tudok Peströl elindulni lesz aki vár a vonatnál és megmondja hova kell menni?
ui2:kb mennyibe kerül a szállás(meg ha lesz a kaja)? : ? : ? :
Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
- Áfonya
- Nem elérhető
Programok: számháború - oké! (Már kezdek belejönni! Szegény Ancalimont már egész ügyesen levadásztuk... )
Éneklés: bármikor!
Fürcsi: akárhol! (Tisza, stb... ) Szökőkutat még nem próbáltam, de mindennek eljöbn az ideje egyszer!
GYU-s játékok: jöhet! Kvíz, barchoba... :itscool:
Élő Gondolatok-topic: bizonyos mennyiségű "üzemanyag" után bárminemű magasröptű beszélgetést szívesen folytatok!
Juj, alig várom! :smokin:
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
Nos... En ott meg senkit sem lattam martozni... Viszont oda nagyon kozel, szinte 100m van egy masik szokokut az Aradi vertanuk teren, ahol nevevel ellentetben meg senkit nem vegeztek ki, plane nem szokokutban valo martozasert.Rayan írta: Azt csicseregték a madarak, hogy 'ott', a szökőkútban, a rektori előtt lehet mártózni 8O Svin, ez igaz?
Ott tenyleg szoktak megmartozni emberek.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.