Egyesületi működés

Egyesületi működés

Az Egyesület működésével kapcsolatos tudnivalók, nyilvántartások, csoportblogok.

A Magyar Tolkien Társaság a tolkieni életművet és értékeket tisztelők hivatalos egyesülete és egyben laza közössége. A rendezvényeinken, tevékenységünkben való részvételnek nem feltétele a formális tagság. Azok számára, akik munkánkat komolyan támogatják, részt szeretnének venni az egyesület döntéshozatalában, illetve szeretnének díjkedvezményben részesülni a programjainkon, több különböző szintű tagsági formát ajánlunk.
Kérjük, hogy amennyiben lehetőséged van, ajánld fel személyi jövedelemadód 1%-át a Magyar Tolkien Társaság (adószáma: 18178209-1-43) részére, hogy az alapszabályban megfogalmazott feladatainkat (J. R. R. Tolkien műveinek magyarországi megismertetése, terjesztése, népszerűsítése) minél könnyebben végezhessük.
Elnöki pozícióból nézve valószínűleg minden egészen más: mások a prioritások, nagyobb a felelősség, mások az elvárások. Milyen az MTT "felülről" nézve? A Magyar Tolkien Társaság három társelnökével: Idhrennel (Kutassy Zsófia), Ankalimonnal (Füzessy Tamás) és Sebcsabával (Sebestyén Csaba) beszélgettünk az Elnökség jelenlegi ciklusának tapasztalatairól, az MTT életéről, a közösségről és a társaságra váró kihívásokról.  
A 2012-es pénzügyi évben is rengetegen ajánlottátok fel az adótok 1%-át a Magyar Tolkien Társaság közhasznú egyesület számára.
A hagyományokhoz híven idén is a Farsangi Bálon, 2014. február 21-én kerültek átadásra a Magyar Tolkien Társaság éves díjai.
A Magyar Tolkien Társaság 2012. évről szóló egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete.
Közhasznúsági jelentés, Magyar Tolkien Társaság 2011.
A Magyar Tolkien Társaság nagy tisztelettel köszönti 90. születésnapja alkalmából A Gyűrűk Ura és A sonkádi Egyed gazda magyar fordítóját, egyesületünk tiszteletbeli elnökét, Göncz Árpádot!
A Magyar Tolkien Társaság pályázatot hirdet a 2009. évi Halloween buli megszervezésére!Határidő: 2009. szeptember 30. éjfél. Beküldési cím: info'kukac'tolkien.hu
A Magyar Tolkien Társaság pályázatot hirdet [b]a 2010. évi MTT Farsang főszervezőinek kiválasztására[/b]. A rendezvény szervezésére vonatkozó koncepciót és a szervezői csapat tagjainak bemutatását tartalmazó leírást az [b]info'kukac’tolkien.hu [/b]címre várjuk [b]2009. szeptember 30. éjfélig[/b]. (Indokolt esetben haladék kérhető.)
1. oldal / 3

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

Vissza a lap tetejére