Elveszett oldal Melkor naplójából x+1

Újabb elveszett lap Melkor naplójából.

/A lap sérült, kissé elázhatott valahol, de vajh hol?/

... tehát erről ennyit.

A múltkor kezembe került egy jelentés a foglyok állapotáról. Hát mit ne mondjak elkeserítő a helyzet. Úgy egészében véve. Elég leromlott állapotban vannak, az ellátás meg nem tökéletes, mert ezek a bámulósok - tudja a vala, hogy miért - de nem hajlandók megenni a menázsit. Csak egy részét. Azt is csak fanyalogva. Node kéremszépen! Ez itt nem a Hotel Valinor!! Itt tessék enni azt ami van. Örüljenek, hogy kapnak valamit! Első megmozdulásra kis fegyelmezést akartam foganatosítani, aztán rájöttem, hogy hiába is tenném. Ezek itt nem alkalmasak hulladékhasznosításra mint az orkjaim (hamár az ostromzár ideje alatt erre kényszerültem). Nincs mit tenni, kell egy terv már megint, de vajh mi?

Megpróbáltam a foglyokat átállítani, hogy elfogadják az ork kaját. Nem megy. Egyfelől ha túl erőszakos vagyok abba belehalnak, (Béna bámulósok!). Másfelől azonban módosíthatnám őket arra, hogy elfogadják! Úgy is foglalkoztam korábban génsebészettel!

Ez se jött össze, szerencsétlen bámulósokat bárhogyan módosítom, az eredmény minden esetben: ork. Na de könyörgöm, orkom van annyi mint... még annál is több. Szóval tippem sincs mi a ványadtat csináljak velük.

Megvan a megoldás! A minap mikor Nerwenkével beszélgettem elejtettem néhány kósza bujtatott célzást a foglyok helyzetére. Szinte láttam a szemeim előtt, hogy Nerwenke és Melian összedugják a fejüket és hallottam csikorogni a fogaskereket az agyukban, amint kigründolnak valamit, hogy átverjenek engem.

No! Nerwenke létrehozta a Doriath-Angband légihidat. Stikában lembassal látják el a foglyaimat. Ez az igazi megoldás! Etessék Ők az Én foglyaimat!
Egek! Régóta nem kacagtam ekkorát!

Innentől kezdve még szép, hogy jobban bántam a foglyokkal, mert növekedett a teljesítményük.

Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére