Gyűrű Urak episode 2.

FEHÉR ( most már vegyes színű) SZARUMÁN NAPLÓJA

Ha-ha!!!!!!! Én vagyok a kííírály!!!!!!!!! Nálam vannak a félszerzetek!!!! Lurtzikát lefejezték, Uglúk a sirály!! Sör-omir vagy izé…Pálinka-omir….nem, nem…Vodka-omir! Igen, Vodka-omirt meg szétnyiffantották, de frankón! Minnyá itt lesznek a félszerzetek.

1 ORK NAPLÓJA

A főnök nagyon erőlteti a macsó stílust. Nem megy neki. De azé megrendelt vagy húsz Harley Davidson motort, meg egy jó kis bőrszerkót. Agyára ment a hülye gömbje..az a pali-tír vagy mi a izé. Tiszta agyament, tök hü…..SEGÍTSÉG!!!!!!!!! FŐNÖK, NEM RÓLAD ÍROK!!!!!!!!!!!!!!!! Arrrrggjjjj….fghhrrrrztkkjj….bbbdfzfddtzwwaqképumc……..hfggfrtrehqqayxyíjláőolfz….SEGÍTSÉG, SEGÍ….hghdtuzdfjkkjvjőpiio…..!!!!!!!!!

GIMLI NAPLÓJA

Hülye Legolas….Hülye Aragorn….Hülye Trufa….Hülye Pippin….NEM BÍROK TOVÁBB FUTNI!!! Egyáltalán, mi a francér rohanunk a két hülye után? Má úgyis kipurcantak. Mer mi a fenének hagynák őket életbe? Maradtunk volna Khazad Dűmben, amit egyébként Khazad Dumnak kell írni. Minek jöttünk el onnan? De mint már mondtam, én egy alacsony csövesnek számítok. Hát akkor másodszor is fölteszem a kérdést: Ha én az vagyok, akkor Aragorn mi???

LEGOLAS NAPLÓJA

Szél, szárazság, tűz a nap, és futunk. Maradtunk volna Lhotlórienben, amit egyébként mindenki Lóriennek hív! De azt mondják, én csak egy sampon reklámból szabadult táncosnő vagyok! Akkor Gimli mi?

ARAGORN NAPLÓJA

Se kaja, se pia, se királyi trón!!! Maradtunk volna Amon Hennél! Ott van a királyok trónszéke, meg királyok szobrai, én meg ugye KIRÁLY vagyok? De az én szavam nem számít, mert azt mondják, csak egy KIRÁLY mániás csöves vagyok! Akkor Legolas mi?

PIPPIN ÉS TRUFA NAPLÓJA

Fújj…..de bűz van!!!!!!! Orkok vannak mindenhol….Uglúk itt, Grisnák ott, belepusztulunk a bűzbe!!!! Minden órában belénk öntik azt a 1558412000 hektó litert abból az ork pálinkájukból! Tiszta részegek vagyunk…hukk..hukkkkk…..

UGLÚK NAPLÓJA

Épp tábort ütöttünk, és eszmecserébe kezdtünk (bunyóztunk.a szerk.), mikor megjelent egy hülye lovas. „Lopakodni” próbált, de olyan szerencsétlenül, hogy majd elsírtam magam. Intettem Grisnáknak, hogy üsse már le, ne rontsa itt a levegőt. Grisnák meg mit csinált? Fogta a két szőrszerzetet, és sunyiba szökni próbált. A lovasra meg rá se hederített. A kis Rohani elővette a kis lándzsáját, és átszúrta a kis Grisnák kis bőrét. Na, gondoltam bekeményítek, és megfenyítem a piszok Rohírját!!!!!!! –egy perc múlva- Mi a….na..nee! Marha Rohani diszn….Megtámadtak minket HELP! SEGÍTSÉG! GASH…..ja, az nem segélykérést jelent…!

SZILSZAKÁLL NAPLÓJA

Azok a hulladékégetők!!!!! A nyomorult kis szemétégető Orrhang!!!! Az én szép erdőcskémet kiirtják, fölégetik, szétgrafitizik, felaprítják, megeszik, lehányják, kiöklendezik, lenézik, fölrobbantják!!!! HÁÁÁÁ-HRRÁÁÁÁ!!!!!!! Hé…mik ezek a…? Kicsi orkok, gyertek ide….!!!!!!!!!

PIPPIN ÉS TRUFA NAPLÓJA

Brrr….itt vagyunk a Frankó-erdőben. Vagy Fangorn…? Nem is érdekel minket. Jééé….itt van egy fa, ami teljesen úgy néz ki, mint Legolas arcpakolással!! Hé, megmozdult! Felénk tart! Dobok, dobok a mélyben, közelednek! Ja, ezzel a mondattal kicsit elkéstünk…..EZT NE CSINÁLD VELÜNK…..FÁJ!!!!!!! SEGÍTSÉG!!!!!!!!!! Várjunk, mond valamit….NEM, MI NEM VAGYUNK KICSI ORKOK!!!!!!! És nem szeretünk gyilkososat játszani….(Mármint olyat nem, hogy te vagy a gyilkos, hi-hi)!!!!!!! SEGÍTSÉG!!!!!!!!! Most meg valami mágusról beszél…..Jaj, ne, Szarumán!!!!

ARAGORN NAPLÓJA

A világ megváltozott. Már a kutya se törődik a KIRÁLYokkal. Érzem a bűzben, érzem a szemétben, érzem a 100%-ig szmogos levegőben. Ami volt, már nincs. A KIRÁLYok ideje lejárt. Középfölde új ura: az ember faj (akiknek KIRÁLYaik vannak!). A KIRÁLYtalan tündéknek bealkonyult. Középfölde szabad népeinek szövetsége megdöntötte Szauron hatalmát (aki nem volt KIRÁLY!). A KIRÁ….-Aragorn abbahagyja az írást, mert megpillantja Éomer lovasait. 16 egész 4 tized másodperc múlva folytatja.- Elbújtunk egy domb mögé, mert jönnek Rohan negyedik éodredjének ötödik zászlóaljszakaszának első éorltizedének tizedik éoredezredének huszadik seregtörzsének századik éorlcsapatának kilencedik éodredjének lovasai. Most mennek el mellettünk…Na, ideje beordítani nekik!

ÉOMER NAPLÓJA

Megint egy csöves! Megyek a sereggel, erre látom, hogy egy csöves ugrik ki egy domb mögül, és elkezdi, hogy „Mi újság kelet-északon, Minas Tirith lovasai?”. Később kiderült, hogy nem csöves, hanem egy KIRÁLY(mániás őrült, és a diliházból szökött). Nem akartam hogy kárt tegyen magában, vagy a két barátjában, abban a sampon reklámból szabadult táncosnőben, meg a hét törpe c. sci-fi egyik statisztájában, ezért szépen, tagoltan válaszolgattam a kérdéseire.

FRODÓ NAPLÓJA

Hhúú….de fázok…Állítólag ez valami Enyém Muki (Emyn Muil.a szerk.), de inkább a Köd-hegységre hasonlít. Megfagyok! Samu azt mondja, nincs tűzifánk, de én nem hiszek neki. Például egyszer elmentem felderítő útra, pár milliméter távolságra, és mikor visszajöttem, egy marha nagy máglya fogadott, ami mellett egy kolompér lábas állt, tele kolompérral. A szemét Samu!

GOLLAM NAPLÓJA

Cúnya hobbitkák! Mockosz kisz hobbitkák! Elvették Szegény Szméagol drágaszágát!!!!! Nem baj, Szegény Szméagol visszaszerszi tőlük! Jajj, ne….hülye mocok papirosz! Kieszik Szegény Szméagol kisz kezeckéjéből! Szegény Szméagol nem tud írni a naplóckájába, ész nagyon mérgesz, meg nagyon …hé, hülye marha naplócka, kieszik a kez….!-Szegény Szméagol nem tudja folytatni naplóját, mert kiesik a kezéből.

SAMU NAPLÓJA

Elfogtam Gollamot! Épp szunyáltam, mikor a fölöttem lévő sziklapárkányon megjelent. Mászott, mint Pókember, de nem volt olyan gyors. Én bevetettem minden ravaszságomat, és leterítettem. Tessék Frodó Úr?……Dehogyis írom azt a naplómba, hogy én kaptam el Gollamot!!! Hogy jut ilyen az eszedbe?!

ARAGORN NAPLÓJA

Találkoztunk Gandalfal! Végre vette a fáradságot, és a köpenyét bedobta a tisztítóba. Tuti Persillel mosatta ki, mert ragyog mind Mordor éjszaka….Na jó, ez rossz példa volt.

LEGOLAS NAPLÓJA

Mithrandir visszatért! A ruháját tuti hogy Tomi Kristállyal mosatta, mert ragyog mind Gimli fejének a belseje….Fú…ez nem a legjobb példa.

GIMLI NAPLÓJA

Olórin megint itt van! Kimosta a rongyait, és tuti Arielle-lel, mert ragyog mind Mória árnyékban…ezt nem kellett volna…….

SZILSZAKÁL NAPLÓJA

Megyünk lerombolni Vasudvardot! BURÁRÚMM!!!! Na, itt is vagyunk! Szólok a fiúknak hogy vegyék elő a kerozinos hordókat.

SZARUMÁN NAPLÓJA

Hülye entek! Betörtek a magánterületemre! Nem látták a kiírást? Hé, mit akartok azokkal a hordókkal? Mi a…KEROZIN!!! Meggyújtják! Idióta piromániások.. Segítség!

THEODEN NAPLÓJA

Meegjött….aaza véénn máguus, véészmaadáárrrr Gaandalff…Gríímaa, miit mondaaaszz? Hoogyy beessszééljekk sziszegőőseen…..? Jjóóó…

KÍGYÓNYELVŰ NAPLÓJA

Hassz-Hassz! Rávesszzttemm Téódent hogysssz beszéljenssssz úgysz, mint énssssz. Eddigsssszz kevéssssszzz szikerrelsz, mertssz mosszt csakssz úgyssz besszél, mintsz egyssssssz öregemberszz…Mindensz betűtsz kétszerssz mondssssz….

SZARUMÁN NAPLÓJA

Fölégették Vasudvardot!
A csini kis műhelyeimet, meg a SEO (Szarumán Egyesült Orkgyárai)-t is!!! Azt hiszik, hogyha van pár deci kerozinjuk, akkor már ők a királyok…De én kifogtam rajtuk! Még az álnok kerozin-akciójuk előtt elküldtem egy ork bandát, hogy idegesítsék föl Téódent. HA-HA!!!!!!

GANDALF NAPLÓJA

Végre fölnyitottam Theoden szemét, s megszabadítottam Szarumán varázsától!- avagy ez a mondat kicsit másképp- Na…jó va’ má….Téóden kijózanodott a részegsébő’…Grímát me’ kirúgta….most me’ megyünk Helm Szúr’dokkba….Csöves Aragorn, meg Gimli meg ..izé..Legó..Leg…Leggugolós….Lee…LEGOLAS!!!!!!! Na’ ige’, ő!!! Na, ők jön’ek!

ARAGORN NAPLÓJA

Útközben Trombitavár felé megtámadtak Szarumán farkaslovasai! Legolas elkezdett nyilazni rájuk, de sajnos a 270-ből 0,0 talált. Valamiért úgy érzem, hogy nemsokára magával fog húzni egy ork, és lezuhanok egy szakadékba, ahol egy folyó van, és később a lovam ébreszt fel. Nem t’om miért….

THEODEN NAPLÓJA

Aragorn kipurcant! Éljen éljen éljenn! Éljen éljen éljenn! Yee!!!Cool!!! Belezuhant egy szakadékba! O’Yee….MII? NEM!!! BIZTOS ROSSZUL OLVASTAD!!!!! LEGOLAS, HOGY KÉPZELED HOGY ÖRÜLÖK ARAGORN HALÁLÁNAK!!! HÁ…MÉG ILYET……

1 ORK NAPLÓJA

Most folyik a csata itt a ….hol is…izé…hát..ööö…valami mocskos lázadó tanyán, na!
Be kell fejeznem az írást, mert azt mondták, hogy vigyek fáklyát egy csatornához…Ovis feladat!! HA-HA-HA!!!!

ÉOMER NAPLÓJA

Gandalf felkeresett, hogy menjek segíteni Kürtvárba. Hát én megyek, csak már eléggé idegesít hogy a film forgatókönyve nem egyezik a könyvvel!!! Úgy volt hogy én már elvileg a Helm-szurdokban vagyok, és segítek Aragornnak, aki meg elvileg már a várban van, csak ezt sehol nem említik.

1 ORK NAPLÓJA

Már hajnali 4 óra van? A franc! Kezdődik a Ork’s’Ork szappanopera sorozat! Szólok a többieknek, aztán tűnés a TV képernyők elé!! Szegény lázadók azt hiszik, tőlük ijedtünk meg, azért menekülünk….jajj, de olyan, de olyan hülyék!!!!!
-1 perc múlva- Mik ezek a fák….HÉ, HADJATOK BÉKÉN, LEMARADOK A MAI EPIZÓDRÓL….Hülye fá…..!

PIPPIN ÉS TRUFA NAPLÓJA

Itt vannak Gandalfék! A csöves, a törpe, a tündi, mind itt vannak. Megnyerték a csatát! HÉ, GANDALF, VIGYÁZZ! BELEESEL A KERO….elkéstünk…Vasudvardot kerozinnal árasztottak el az entek, hogy elmossa Szarumán minden mocskát…bár így csak még mocskosabb lett minden.

GANDALF NAPLÓJA

Szarumán nem válaszol! Hiába beszélek neki, csak a nyelvét nyújtogatja. Kerozinos Gandalfnak csúfol, mert beleestem a kerozintóba, és elázott a frissen mosatott ruhám.
Hé…Kirepült valami az ablakon!! Pippin, nem mész onnan….Ez az ENYÉM!!!

PIPPIN NAPLÓJA

Külön naplót kezdtünk írni Trufával. Már ideje is volt!!!! Elcsórtam Gandalf gömbjét…belenézek!

SZAURON NAPLÓJA

Épp a nazgúlokkal játszottunk Ki lesz Gyűrűlidérc a végén?-t, mikor csörgött a palantír.
Valami hob itt keresett, nem t’om ki…HOB ITT??? Azonnal vissza kell hívnom!!!! Végre…lehet hogy tőle megtudom, hol van a Gyűrű!!!!!

GANDALF NAPLÓJA

Ostoba gödrös…izé..ostoba borbak..nem..izé…Ostoba tuk! Pippin belenézett a palantírba!!
Nem volt annyi esze hogy keressen egy palantír-fülkét, hanem az én magán palantíromat használta. És kit tárcsázott? Szauront! Igaz, csak neki van meg a száma…Mindegy, rohanok Minas Tirithbe, Pippint meg viszem magammal. Denethort úgyis rég láttam már…

Következik: Gyűrű Urak 3.-avagy gyújtsuk fel magunkat, s közben nyiffantsuk ki Szauront

Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére