Egy királyi levelezés 2. rész

Hello, Aragorn!


Kár, hogy nem szólíthatlak Karcsinak, még mindig úgy hiszem, hogy ez tök jó név. Na mindegy, ez túl van tárgyalva! Sok szerencsét a gyerekhez, mikor lesz keresztelő? Vagy nálatok nincs ilyen? Képzeld, úgy tűnt, hogy sikerült szereznem egy normális lánykát:). Már épp boldogan akartam volna írni Neked egy levelet, de közbejött valami: Egyszer csak hallom, hogy jön ám a kislány. Na jó, gondolom, megyek, megkérdezem, mit akar. Hát, rám néz kedvesen, és azt mondja:
-Te télleg díszb*** vagy? Csak mer mindénki aztat mondja, de hát vellém ném voltál ojjjan!!! Kedvem lett volna ott rögtön ejteni a csajt, de asztán mégiscsak szépen szelíden megkérdeztem tőle, hogy mégis ki mondja aszt. Mindenki a lányok közül- volt a válasz. Kiváncsi vagyok, milyen körökben foroghat a lányka.... Másnap ejtettem:(
Arwennel kibékültünk. Kiderült, hogy csak azér haragudott rám, mer egyszer kicsúfoltam, hogy lám, mijen öreg, éés még mindig nincsen barátja.
Tegnap írt nekem egy levelet, hogy lám mijen öreg vagyok, és még mindig nincsen feleségem. Asztán mondta, hogy most visszavágott, és innentől felőle akár lehet 'szentabéke'is. Ebben meggegggyesztünk. Megígérte, hogy elküldi nekem a samponját, mert ugyan magának vette, de olyan túl férfias a szaga, hogy inkább nekem adja.
Sulidad: Lábacska, a te régi kis barátod
Hivatalos aláírás:
Zöldlombfi Legolas, A NAGY KÉK ERDŐ HERCEGE, Thranduil fia

Ui: a kéket majd a következső levélben mondom el

Ui: igenis tudok rendesen írni, különben is te se tudsz sindául rendesen:(

****

Csasz, Lábika!

Ugye nem baj, hogy így szólítalak??

Már alig várom, hogy a kék erdőt elmeséld!!! Nálunk nincs semmi újság, csak Arwen akad ki néha, hogy jobb lett volna elmenni Apucival, mert akkor a gyereke nem az én hü***természetemet örökölte volna!!! A gyerek most köpte le a levelet, úgyhogy kezdhetem elölről:(Tiszta ideg vagyok. Örülök, hogy kibékültetek Arwennel, mert így elmondhatom neki, hogy kivel szoktam levelezni. Ugyanis rájött, hogy rendszeresen küldözgetem a leveleimet valakinek, és most még azon is sopánkodik, hogy én biztos megcsalom őt, és tényleg miért is maradt itt, miért nem ment el Valinorba...Tényleg miért nem?? Ellettünk volna Éowinnal, mint a befőtt, és fogadok kevesebbet hisztizett, volna, mint Arwen. Na mindegy
Sulidad: Arcsi
Hivatalos aláírás:
Aragorn Elesszar Telcontar. A Gondori Nagykirály

Ui: Nálunk nincs keresztelő, micsoda baromság ez!!

****

Csá:(!



NEM VAGYOK HAJLANDÓ KIBÉKÜLNI ARWENNEL!!!!!!!!!!!!!!!!


A sampon, amit küldött eperillatú!! Éppen egy ünnepélyes fogadásra készültünk, amikor Hajatmostam... Elősször nem is értettem, mert nem szoktunk epret adni a vendégeknek, de asztán megnyugodtam, biztos lekvárnak készül, azért ilyen erős a szaga. Hajmosás után átmentem apucihoz beszélgetni. Kijelentette, hogy nekem van eperszagom. Utána akárhogy igyekesztem, nem tudtam kimoszni a hajamból, mert a tünde samponok nagyon tartósak. Egész fogadás, lakoma, és miegyéb alatt ott kellet lennem, és áradt a hajamból az eperillatú sampon szaga!!!!!!!!!!!!!!!!:( Kérdezdemeg Arwentől, hogy mi volt ez, légyszi!!!
Sulidad: Lábacska, a te régi kis barátod
Hivatalos aláírás:
Zöldlombfi Legolas? A NAGY KÉK ERDŐ HERCEGE, Thranduil fia

Ui: a kéket majd a következső levélben mondom el

Ui: Most már télleg nem csodálkozom rajta, hogy a fél királyi udvar b**inak néz.


Folytatás következik!!!

Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére