Egy királyi levelezés 3. rész

Sulidad, Legolas!



Képzeld, megkérdeztem Arwent... Talán jobb, ha nem számolok be róla pontosan, hogy mit mondott, elég annyi, hogy IGENIS TUDTA, HOGY A SAMPON EPERSZAGÚ!!!!
Nő, nődögél a gyerekem, már a hajam is tudja huzigálni. Nagyon érdekes játék lehet, de érdekes az is, hogy én nem élvezem annyira. Arwen szerint önző vagyok, mert nem azt veszem figyelembe, hogy mit akar a gyerek, hanem a saját érdekeimet: Mindig csodáltam, hogy tud ennyire önzetlen lenni (ábrándossóhaj)...
Rájöttem... Mármint arra, hogy hogyan tud ennyire önzetlen lenni. Úgy kezdődött a dolog, hogy feltűnt nekem, hogy egy ideje nem hordja kibontva a haját, és fejkendőt visel. Rájöttem!! Azért tud önzetlen lenni, mert a gyerek az ő hajába nem tud belekapaszkodni! Elgondolkodtam rajta, hogy direkt csinálja-e ezt, és megtréfáltam. Egyszer elaludt, ölében Eldarionnal. Én meg szépen odasomfordáltam mögé, és szépen puhán kibontottam a haját. Aztán szépen csendesen felkeltettem a gyerekem.
Ez mind nagyon szép... Eldarion egy picit elvolt még magában, aztán felfedezte, hogy végre a mamival is tudja játszani a kedvenc játékát. És rendesen belekapaszkodott Arwen hajába...Iszonyatos ordítás, majd:
-Aragorn, hogy merted kibontani a hajamat??!!!
Ezek után úgy gondolom, ideje lesz az én kicsi ravasz feleségem körmére nézni.
Sulidad: Arcsi
Hivatalos aláírás:
Aragorn Elesszar Telcontar. A Gondori Nagykirály



Csasz!


Elegem van Arwenből!! Még mindig eperszagú a hajam. FELHÁBORÍTÓ, HOGY SZÁNDÉKOSAN TETTE!!!!!!
Pedig már azt hittem, hogy minden szép, és jó, és újra béke van!(nagyonmorcos). Erről ennyit. Üzenem neki, hogy, ha nem kér bocsánatot, velem gyűlik meg a baja!!
Ezúton kérlek téged, drága barátom, hogy eszt asz előbbi fennyegetésemet a lehető legijesztőbben ad elő!!
Na szeva, majd nemsokára élőben találkozunk, mert megyünk apucival Gondorrba.
Sulidad: Lábacska, a te régi kis barátod
Hivatalos aláírás:
Zöldlombfi Legolas, A NAGY KÉK ERDŐ HERCEGE, Thranduil fia

Ui: a kéket majd a következső levélben mondom el

Ui: mostmár tényleg a következőben!!


UI:de, télleg

***


Átadtam (baljóssóhaj)



Inkább nem mondom el ezt sem...
Lényeg az, hogy kiröhögött.:(Várlak, de most már tényleg nem tudok mit mondani.
Eljött ma hozzánk Faramir, és Éowyn... Az a hülye fejedelem állandóan a csajával dicsekedett, és mondta, hogy nemsokára megint feljön!!! Mintha nem mondtam volna meg neki nyíltan, és világosan, hogy azért tettem ki Ithiliába, hogy NE LÁSSAM!!:(
Ráadásul gyerekük lesz!! Már majdnem akartam mondani faramirnak, hogy ne legyen annyira oda a csajával, mert Éowyn tulajdonképpen igenis engem szeretett először, és ő csak elhalászta, miközben én hősiesen harcoltam. Rohadt szoknyavadász. De mindezt nem mondhattam el, mert Arwy közben megjött Lothlórienből.
És tudod, kit hozott magával?? Haldirt. Állítólag szegény olyan elhagyatott volt...
Én inkább úgy hiszem, hogy szegény a nagy elhagyatottságában elkezdte csapni a szelet Arwy-nak. Már régen is jártak állítólag! Trufa, és Pippin jönnek látogatóba, úgyhogy fel kell töltenem a kaja, és a sörraktárat. Nem probléma sürgönyzög a hájas Brí-beli fogadósnak.:(Írd már meg vére azt a rohadt történetet, hogy miért lett NAGY KÉK ERDŐ, a NAGY ZÖLD ERDŐBŐL??
Sulidad: Arcsi
Hivatalos aláírás:
Aragorn Elesszar Telcontar. A Gondori Nagykirály

Folytatás következik!

Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére