Egy kiráyi levelezés negyedik része

Egy királyi levelezés 4. része


Hát, ami igaz, az igaz nagyon sokáig nem válaszoltam. ugyanis közbejött valami. Voltam vadászni apával, és orvul megtámadtak. Rettenetes élőlények, akik rajtam töltötték ki a bosszújukat. Ugyanis apa már unta a zöldet, meg nagyon akart már tengert látni. Egyik este vacsora közben nagy költőien (megjegyzem: szerintem egész vacsora előtt aezt gyakorolta) kivágta, hogy:
-Mikor láthatom meg a tenger kékjét?
A főporkoláb, pedig így válaszolt: -Nemsokára, URAM!(Apa nevét csak nagybetűvel lehet ejteni).
Apaának másnap volt a szülinapja... AZ A HÜLYE PORKOLÁB PEDIG KITALÁLTA, HOGY APA SZÜLINAPJÁRA BEFESTI AZ ERDŐT LEMOSHATATLAN TENGERKÉK FESTÉKKEL!
Ezért lettünk mi nagy kék erdő, és ezért támadtak meg engem azok a borzalmas rettenetes, ki sem merem mondani: MÓKUS
Na jó elhatároztam magam, leírom:
Leették rólam a ruhámat. Ezek után nem mehettem haza! Ott bujkátam az erdőben, és rettegtem, mert apa nagy aggodalmában kereső hadjáratokat indított ellenem. Vicces is lett volna, megtalálni a király fiát, amint anyaszült meztelen ül egy bokorban, és leveleket rágcsál. Tehát elbújtam a föld alá.. Rém, rettenet volt, de valahogy túléltem. Aztán megöltem egy szarvast, lenyúztam a bőrét, és, úgy ahogy voltam (mármint felöltözve szarvasnak), bevágtattam négy lábon a palotába, mert egy szarvastól nem lehet elvárni, hogy két lábon járjon. Totál gáz. Egy hétig nem bírtam kiheverni a sokkot:
1. a föld alá kellett mennem
2. meztelenül
3. megöltem egy szarvast
4. lenyúztam egy szarvast
5. szarvassá váltam
6. agancsom nőtt
7. négy lábon jártam
8. egy hétig nem voltam otthon
9. 2 hétig nem írtam neked
Nem is tudom, hpgy éltem túl, kérlkek válaszolj!!
Sulidad
Hivatalod aláírás:
Zöldlombfi Legolas, a NAGY KÉK ERDŐ hercege
****


Sulidad, Legolas!

Nem is tudom, mit mondjak, az esetedről... Csak azt csodálom, hogyan bírtad ki. Pláne, hogy tünde vagy. MÁRMEGINT APA LESZEK!! Tök bazi jó!! Ezúttal Arwy azt mondja lány lesz. Csak tudnám, hogyan lát bele a hasába... Nem tudom még, hogy fogjuk hívni, de szerintem Lothíriel jó lenne. Ezen Arwen megint kiakadt.
- Csak azért akarod, mert tetszik neked az a nő. Ez felháborító!! Azt hittem, te legalább hűséges leszel!!
Na erre én is kiakadtam, még ,hogy én ne lennék hűséges, pláne, hogy ezt pont ő mondja, aki képes volt idehozni az orrom elé a régi pasiját!! Na ne röhögtessen má'...szóval válaszoltam:
- Jé, milyen érdekes, én is ezt hittem, rólad. Kár, hogy ez a feltevésem pont egy tündénél nem igazolódott be! Azzal jelentőségteljesen rámeredtem Haldirra, aki kitudja, hogy került oda, és elcsörtettem...
Azóta nem vagyunk beszélő viszonyban. Bár ez nálunk mindig is úgy működött, hogy Arwen beszél, én meg nem. A hobbitok holnap jönnek, és teljesen le vagyok égve, mert már kifizettem a kajákat, és Pap Sajtot.
Sulidad, gyere mihamarább!
Hivatalod aláírás:
Aragorn Elesszár Telcontar, a gondori Nagykirály

Ui: Már egész kevés a hibád!!

Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére