Spicces Melkor

No ezen is túlvagyunk. Legyőztek. Megvolt a Harag Csatája… A bámulós népség most persze boldog és büszke…
Mulatoznak! Eh…
Csak szerényen szeretném megjegyezni, hogy büszkeségük teljesen alaptalan. Ja. Nem ők győztek le ugyanis… Neeem… Ehhez még a hússzoros túlerejük sem lett volna elég. Neeem. Hanem az én drágalátos családom volt a ludas.
Szomorú, hogy milyen rokonságom van nem? Hát nem is kívánom senkinek!
Szóval megjöttek a fivéreim mind a heten - ja mint a gonoszok… A lányokat meg otthonhagyták… Speciel ezt meg tudom érteni. A drága hugiácáimnak ugyanis nem vették volna sok hasznát. Egyedül talán Vardának… Hmmm, hogy az milyen harcos egy amazon…
Node a többi! Yavi a letaposott növények miatt kapott volna idegbajt, Nienna pedig telesírta volna a csatateret, pedig az már így is elég felázott és csúszós volt a vértől…
Szóval a tesókáim idejöttek… Persze nem egyedül! Neeem! Az túl veszélyes lett volna! Hozák magukkal a bámulós seregüket is!
Az milyen egy bahbál csülhe! Ja. Merthogy ezek a bámulós ott ványadtföldön nem harci cselekmények gyakorlatozásával múlatták az időt az tuti!
Tehát itt voltak a tesókák a kiképzetlen csordájukkal legalább százszoros túlerővel. És még ők az Igazság Bajnokai!
No mindegy…
Szóval mulatoznak. Mandos öcsém rendesen le is részegedett… Minek iszik, ha úgyse bírja??? És tudják, hogy mi a legrosszabb ilyenkor? Hm? Az, hogy prófétál! Méghozzá mindenféle nyerstésztát… izé… sületlenséget!
Méghogy második visszatérés! Hogy oda ne rohanjak! Ahoz előbb el kell kapnotok Pandamaci! És nemcsak a klónomat! Azt aztán vezethetitek láncrafűzve ahová csak akarjátok!
Tudják… igazán kedvem lenne most Mandoci háta mögé osonni, és a fülbe kiáltani, hogy: Hu! De akkor sajnos tényleg elkapnának, ezt pedig érthető okokból szeretném elkerülni.
Mindegy.
Helyettem azonban más gondoskodott megfelelő műsorról. Durcifiú maradék csemetéi nem tudták meghazudtolni magukat. Annyira ette a fene őket a Szilmarilokért, hogy éjjel beosontak a táborba és levágták az őröket. na erre támadt egy jó kis perpatvar! Az M szekció éppen kezdte volna átvágni magát a bámulós seregen, amikor jött Eonwe és leállította ezt a jó kis mulatságot. (Mindíg kellemes látvány amikor egymást csépelik!)
Megintcsak szeretném megjegyzni, hogy Maedhros vívótechnikája még mindig suta egy kissé. Ja! Csupa flik-flak. Nekiáll mindenféle trükköket bemutatni. csoda, hogy csak a harmadik vágása halálos? Tiszta pazarlás! Egy vágás, egy hulla! Ezt magyaráztam az orkoknak is. Megmondtam nekik: „Gyermekeim jegyezzétek meg! Úgy csapjatok oda, hogy az ellenség azonnal kipurcanjon! Nem szabad játszani az étellel!” Na.
Hol is tartottam? Ja megvan. Szal Eonwe leállította ezt a jó kis mulatságot és a srácok nagybüszkén elvonulhattak.
Node ekkor ütött be a krach! Úgytnűnik a srácok elfelejtették elolasni a haználati utasítást. nevezetesen azt, hogy a Szilmaril NEM HIDEG FÉNYFORRÁS! Hehehe! Égette is a kezüket rendesen. A vége persze az lett, hogy nagyívben elhajították őket. Vagyis fölöslegesen gyilkolásztak végig vagy 500 évet! Nagy intelligenciára vall mondhatom…
Maglor a tengerbe dobta a magáét, Maedhros pedig egy szakadékba, de annyira ragaszkodott hozzá, hogy elfelejtette elengedni.
Kár érte…
szipp…
kedveltem a kis vöröskét…
főleg amikor a csúcson volt…
Igen a kettes számú csúcson!
Miért? Te mire gondoltál Pervytünc!?

Maglor meg szép lassan bedilizet. Mondjuk eddig se volt normális, de ez az állandó kornyikálás…
De Maedhrosért kár… Hiányoni fog… Ki fog áskálódni ellenem?
Várjunk csak! Állj! Állj! Állj! Állj! Mi van a zsebemben? Mi van az én zsebikémben? Maedhros jobbkeze! Hohó! Hohohó! Hát klónozom! Csak egy csendes kis zug kell. Hol is van a Beleriandi Express? Aha.
Aszondja: „ A Bakacsinerdő déli szegélyénél nekromancia művelésére is kivállóan alkalmas labor családi okok miatt sürgősen eladó.”
Ott a helyem!
Viszlát!

Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére