Nyomtatás

Közgyűlési Hírmondó (2008. november)

A közgyűlés megvitatta és megszavazta az elnökhelyettesítési rendszerhez szükséges alapszabály-módosításokat. Így most már van lehetőség 180 napon át az előzetesen a helyettesítésre kijelölt alelnöknek átvennie az elnöki posztot.

Ezután az MTT történetének legkonstruktívabb költségvetési vitája következett, egyes tervezett tételeket a közgyűlés pontosított, és csak ezután fogadta el az egész javaslatot.

Ennek részeként szó esett a tagdíjak emelésének kérdéséről is. A közgyűlés végül úgy döntött, hogy 2009. január elsejétől 20%-kal megemeli a rendes tagsági díjat: így egy negyedévnyi rendes tagsági díj az önálló keresettel rendelkezők számára 3000-ről 3600 Ft-ra nő, önálló keresettel nem rendelkezőknek (pl. diákok) 1500-ról 1800 Ft-ra. A kedvezmények és a pártoló tagság díja nem változott.

Átbeszéltük a díjak helyzetét is. A Mathom- és Gandalf-díjakat évente most már csak egy-egy személy kaphatja meg, nem osztható több belőlük. A Csavardi(j)at évente osztjuk ki a Farsangon, a többi díjjal együtt, csak állandó, folyamatos háttérmunkára adható, és maximum 3 személy kaphatja meg egy évben.

Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned