Pályázati felhívás a Magyar Tolkien Társaság 2010. évi farsangi bálja főszervezőinek kiválasztására

A Magyar Tolkien Társaság pályázatot hirdet [b]a 2010. évi MTT Farsang főszervezőinek kiválasztására[/b]. A rendezvény szervezésére vonatkozó koncepciót és a szervezői csapat tagjainak bemutatását tartalmazó leírást az [b]info'kukac’tolkien.hu [/b]címre várjuk [b]2009. szeptember 30. éjfélig[/b]. (Indokolt esetben haladék kérhető.)

RENDEZVÉNY ÁLTALÁNOS KERETEI:
A rendezvényt javasoljuk 2010. február folyamán, a böjti időszak ELŐTT lebonyolítani, de ettől a szervezők indokolt esetben, az elnökség jóváhagyásával eltérhetnek. A rendezvényt az MTT eddigi farsangi rendezvényeihez hasonlóan 100%-ban a résztvevők befizetéseiből kell finanszírozni, úgy, hogy – a pénzügyi szabályzatnak megfelelően – a rendezvény bevételéből az MTT általános működési költségeire is kell biztosítani legalább 10%-ot. Az MTT tagok és a szervezők számára biztosítani kell az Alapszabályban meghatározott mértékű kedvezményeket.

Javasoljuk, hogy a farsangi bál koncepciója kövesse az eddigi hagyományokat (legyen a bált keretbe foglaló történet, bálkirály- és királynőválasztás, maximum másfél órás műsor, stb.), jellege elegáns, bálszerű legyen, éjfél után azonban sokszínű zenei stílusról kell gondoskodniuk a szervezőknek.

A Mathom-díj és Csavardí(j)ak átadására ezúttal is teret és időpontot igényel az MTT vezetősége.

A kijelölt főszervezőnek és a szervezői csoportnak kell:
- előkészíteni a rendezvény logisztikai alapfeltételeit (helyszín, szállítás, beszerzés),
- kidolgoznia és az MTT elnökség elé terjeszteni a rendezvény költségvetését,
- rendezni a rendezvény pénzügyeit, konzultálva a gazdasági vezetővel (a belépőjegyek árusításának mikéntjéről, az elszámolás módjáról), és a rendezvényt követő 1 héten belül elszámolva
- előkészíteni és lebonyolítani a programokat
- megszervezni az étel- és italfogyasztást
- biztosítani a rendezvény zavartalanságának további feltételeit.

A jelentkező szervezői csapat összetételére vonatkozóan a következő kikötéseknek kell megfelelni:
- A szervezői csapat minimálisan 3 főből állhat.
- A rendezvényvezetői csapat tagjai között a profi kivitelezés érdekében kell lenni minél több, de legalább egy olyan személynek, aki korábbi farsangi rendezvény főszervezői között volt.
A pályázatban a szervezői csapat minden egyes tagjáról le kell írni, hogy milyen feladatkört fog ellátni a szervezőmunka során.

PÁLYÁZAT ELBÍRÁLÁSA:
A pályázó szervezői csapatokból az MTT elnöksége választja ki azt, amelyik a legjobb koncepcióval, a legjobb szervezőgárdával tervezi a megvalósítást.
A pályázat elbírálásának szempontjai:
- Milyen szinten kidolgozott és megalapozott koncepciót nyújtottak be a pályázók.
- Az egyszemélyi főszervező mennyire képes a teljes előkészítő és lebonyolító tevékenység összefogására, koordinálására, a szükséges döntések meghozatalára
- Megfelelő, kidolgozott munkamegosztás van a szervezői csapat tagjai között (Minden fontos tevékenység keretei pontosan meg vannak határozva, és van kijelölt felelőse a rendezvényvezetőségben.)

PÁLYÁZATNAK TARTALMAZNIA KELL:

PÁLYÁZÓK:
A főszervező és a többi rendezvényvezető felsorolását, valamint rendezvény vagy egyéb programok szervezésében szerzet tapasztalataikat. Annak meghatározása, hogy melyik szervező pontosan milyen feladatköröket fog betölteni. Az egyes feladatkörökhöz kapcsolódó tevékenységeket kérjük részletesen kifejteni


ÁLTALÁNOS KONCEPCIÓ:
A koncepciónak tartalmaznia kell a következők olyan részletezettségű leírását, amelyből a bírálók megítélhetik a koncepció megfelelőségét, és amely alapján a tényleges szervezők megszervezhetik a tevékenységeket:
- A rendezvény főbb jellemzőinek, célkitűzéseinek leírása. Az eddigi farsangi rendezvényekhez képest az eltérések, újítások, vagy valamelyik korábbi rendezvényen már előfordult motívum feldolgozásának összegyűjtése.
- A tervezett program átfogó leírása
- A rendezvény célközönségének meghatározása, a különböző érdeklődési köröknek szóló programok összehangolásának terve.

ISMERTETŐ:
Helyszín:
A rendezvény tervezett helyszíne (esetleg több lehetőség), és kiválasztásának főbb szempontjai.
Költségek:
A rendezvény tervezett részvételi díja, a tervezett költségek főbb összetevőinek arányai.

Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére