Májusi Tolkien Klub

Ebben a hónapban is megrendezésre kerül a Magyar Tolkien Társaság rendszeres havonkénti találkozója, ahol kötetlen formában ismerkedhetsz meg Tolkien világával és mindazokkal a jelenlévőkkel akiket ugyanez érdekel.

 

A Magyar Tolkien Társaság havi rendszerességű találkozója. A Klub elnevezés és forma a kötetlenségre utal, itt lehetőség van beszélgetésekre, találkozásokra és arra, hogy különféle társas- és szerepjátékokban kipróbáld magad. Mivel ez nem egy olyan sűrű rendezvény, mint a Tolkien Nap volt (nem lesznek sem előadások, sem műsor, a jelmezes beöltözés is csak önkéntes alapon), kitűnő alkalom lehet a más Tolkien rajongók megismerésére (beleértve ebbe természetesen a Társaság tagjait is).


Helyszín:
Világcsücsök Közösségi tér - Bp. Váci út 50. 2. kapucsengő (pince), a Lehel tér metrómegállótól kb 20 méterre (Kisterem)


Időpont: 2013. május 25. szombat 15:30-20:00

Programok:
15.45 Kerekasztal beszélgetés: Tolkien és a Világvége (Orthmayr Flóra (Metaflora))
15.45 Társasjátékok (folyamatosan lehet csatlakozni)
16.00 Rendhagyó szerepjáték/kalandjáték (folyamatosan lehet csatlakozni)
16.00-19.00 Kézműves foglalkozás - Keresztszemes hímzés (Kirschner Viktória (Artemisz)) - folyamatosan lehet csatlakozni

A Klubon lehetőségetek lesz kicsit jobban megismerni a Litvániában megrendezésre kerülő, a litván tolkienista kollégák által rendezésre kerülő Journey through Mirkwood tábort.

Bár az eddigiektől eltérő helyszínen leszünk, és büfét sem tudunk biztosítani (cserébe a Világcsücsöknek van italospultja), belépődíj, kötelező fogyasztás: NINCS.
 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

 

Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére