Nyomtatás

MTT Karácsony 2018

Kedves MTT-s barátaink!  Az ünnepek közeledtével szeretnénk időt szakítani arra, hogy megünnepeljük az MTT-s közösséget egy közös karácsonyozás keretein belül.

 

Helyszín: Terézvárosi Gyermekkönyvtár (1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 6.)

Időpont: 2017. 12. 21. (csütörtök) 17.00 – 21.00

Hogy mi várható?

Előadások, alternatív pásztorjáték, kvíz – karácsonyi különkiadás!, társasozás, ajándékozás (persze csak aki szeretne ?), büfé habos kakaóval és forralt borral, barátok, boldogság és egyéb meglepetések!

Árak

A rendezvény maga ingyenes, a belépő egy darab saját kézzel készített karácsonyfadísz, amit feltehetünk a közös fánkra.

Ajándékozás:

Az ajándékozásban való részvétel teljesen opcionális, jelentkezni ezen a linken lehet december 5-ig: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd6JFqcXdpfoYuziyxW4X3vGzXt1WD7iNVyt-t9S7Yf3lymDA/viewform

Maga a „húzás”, vagyis a nevek véletlenszerű kiosztása 6-án történik, ami azt jelenti, hogy 6-án minden jelentkező megkapja e-mailben annak az embernek a nevét (és az általa adott rövid bemutatkozást), akit meg kell ajándékoznia. Az ajándékot legalább részben saját kézzel kell készíteni, anyagköltsége pedig nem haladhatja meg az 1000 Ft-ot. Mellékelni kell hozzá egy képeslapot (jó, ha ez is kézzel készült), amin szerepel az ajándékozott ember neve és valamilyen utalás az ajándékozóra, de nem árulja el pontosan, hogy ki az (vagyis az ajándékozó neve ne legyen rajta). Ha valaki esetleg elakad, annak nagyon szívesen segítünk az ötletelésben!

Adni jó!

A délután folyamán lesz lehetőség sok-sok mézeskalács kidíszítésére is, melyekkel a Tűzoltó utcai gyermekkórház szervátültetésen átesett betegeit lepjük majd meg. Készítsétek a kreativitásotok! (Aki pedig szívesen segítene a rengeteg mézes kisütésében, keresse a szervezőket!)

Mivel az elsődleges célunk egy bensőséges légkör megteremtése, amihez nem árt, ha az emberek legalább látásból ismerik egymást, ez az alkalom – a legtöbb rendezvényünkkel ellentétben – a már meglévő, hivatalos vagy félhivatalos, tagjainknak szól, olyanoknak, akik már legalább egy rendezvényen voltak.

További tudnivalók és részletes program hamarosan!

 

Ha kérdésed van, fordulj bátran a szervezőkhöz:

Mikesy Anna (Éogil) eogil@tolkien.hu

Fehér Viktória (Elbereth) elbereth@tolkien.hu

Utoljára frissítve: csütörtök, 30 november 2017 21:36

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned