Regisztráció

Kérjük, add meg az alábbi adatokat a 2018-as KÖMT-re jelentkezéshez.

Már van Tolkien.hu felhasználói azonosítód? Kérjük, jelentkezz be!

Még nincs Tolkien.hu felhasználói azonosítód? Kérjük, regisztrálj!

Személyes adatok

Ha még nem múltál el 18 éves, akkor a rendezvényen való részvételedhez szükségünk van egy szülői nyilatkozatra. Kérjük a kitöltött, aláírt és beszkennelt vagy befényképezett nyilatkozatot küldd el a komt@tolkien.hu email címre ÉS az eredetit hozd el magaddal a rendezvényre! A nyilatkozatot ezen a linken érheted el.

Részvétellel kapcsolatos adatok

Idén kétféle jegytípus van: bérlet és napijegy. A bérlet a rendezvény teljes időtartamára szól, a napijegy pedig az adott napra, beleértve az azt követő éjszakát.
Ez a kvíz segít a választásban! Alaposan gondold át a válaszaidat, és a kérdéssor végén megtudhatod, melyik tündenép jellemzőit hordozod leginkább magadban.

Étkezésre és utazásra vonatkozó adatok

Idén is lehetőség lesz napi egyszeri meleg ebédet igényelni 1000 Ft/fő/nap értékben. Vegetáriánus illetve speciális étkezési igényeknek megfelelő ételt is biztosítunk! A menüt rövidesen ismertetjük (a menü ismeretében később lesz lehetőség az igénylés módosítására). A speciális igényű étkezési opciókat egyedileg egyeztetjük veletek.

Figyelem! Az idén nem fog a korábbi évekhez hasonló büfé működni, helyette lesz lehetőség hozott étel elkészítésére/melegítésére reggelire, vacsorára vagy akár ebédre is.Szintén lesz lehetőség alapélelmiszerek (pékáru, sajt, szalámi, stb.) előrendelésére, amelyet minden reggelinél kaphattok meg. A faluban korlátozottan állnak rendelkezésre vendéglátóhelyek is - esetileg ezekben is lehet étkezni, de mind kínálatuk, mind nyitvatartásuk illetve kapacitásuk korlátozza a lehetőségeket. A KÖMT-ön működő kávézóban lesz sütemény és melegszendvics, de ezeket nem teljes étkezések kiszolgálására tervezzük.A részleteket az esemény oldalán olvashatod.

Mindezek alapján kérjük, hogy (elsősorban igényfelmérés céljából), jelöld meg azokat az étkezési formákat, amelyek érdekelnek.

Műhelyek, rendek

Rangsorold fontosság szerint a rendeket! Ne jelölj olyan rendet, melynek a jelentkezési feltételeit nem teljesíted! Minden rendet egyszer jelölhetsz, ha valamit kétszer jelölsz, azt nem vesszük figyelembe ;)
A rendi beosztásnál elsőbbséget élveznek a korábban jelentkezők és azok, akik bérlettel jönnek (azaz minden foglalkozáson rész tudnak venni).
Ha még nem nézted át, hogy milyen rendek, műhelyek és panelek vannak, tedd meg most! .
A feláras rendekhez tartozó pluszköltségeket a most kalkulált részvételi díj nem tartalmazza, ha végül ilyen rendbe kerülsz, azt később kell befizetned.
A műhelyeket és a paneleket jelentkezési sorrendben töltjük fel, és ha valamelyik betelik, akkor már nem lehet jelentkezni rá, nem jelenik meg a lehetőségek között.. (Ha ilyen eset adódik, írd a megjegyzésbe, hogy hová nem jutottál be, hátha lesz üresedés valahol.)

Egyéb információk

A rendezvényen fénykép-és videófelvételek készülnek. Minden látogató a rendezvény területére való belépéssel hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fényképeket, videófelvételeket, - amelyeken ő is szerepelhet -, a Magyar Tolkien Társaság a vonatkozó jogszabályok betartásával promóciós célra felhasználhassa.
A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja a személyes adataidat, amíg a rendezvény előkészítése, lebonyolítása és utókövetése érdekében indokolt, illetve ameddig az adatok kezeléséhez való hozzájárulásodat vissza nem vonod. A Magyar Tolkien Társaság a személyes adataidat semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi. A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

Fizetési információk

Ft
Ft
Ft
Hozzájárulok, hogy a Társaság a rendezvény előkészítése, lebonyolítása és utókövetése során az itt megadott személyes adataimat kezelje és tárolja.

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére