Regisztráció

Kérjük add meg a következő adatokat a Magyar Tolkien Társaság "Tavaszi Találkozó 2017 - A Hercegi viadal" rendezvény részvételi regisztrációjának elindításához.

A regisztráció véglegesítésével a jelentkező elfogadja a jelentkezési, részvételi és lemondási feltételeket, kiemelten ezeket:

  • a részvételi díjakat határidőre befizeti;
  • a visszalépésre, elállásra csak a meghatározott feltételek alapján kerülhet sor;
  • a rendezvény házirendjét, betartja;
  • a Magyar Tolkien Társaság a megadott személyes adatait a törvényi előírásoknak megfelelően a rendezvény előkészítése, lebonyolítása és utókövetése idejére tárolja;
  • a rendezvényen készült fényképeket, videófelvételeket - amelyeken ő is szerepelhet - a Magyar Tolkien Társaság a vonatkozó jogszabályok betartásával promóciós célra felhasználja.

A 18. életévüket be nem töltött táborozók esetén a szülői jóváhagyás kötelező, a formanyomtatvány ezen a linken érhető el.

Személyes adatok

Részvétellel kapcsolatos adatok

Jelen űrlap kitöltésével a jelentkező hozzájárul, hogy a Társaság a rendezvény előkészítése, lebonyolítása és utókövetése idejére személyes adatait tárolja.
A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja a személyes adataidat, amíg a fent meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig az adatok kezeléséhez való hozzájárulásodat vissza nem vonod. A Magyar Tolkien Társaság a személyes adataidat semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
A rendezvényen fénykép-és videófelvételek készülnek. Minden látogató a rendezvény területére való belépéssel hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fényképeket, videófelvételeket, - amelyeken ő is szerepelhet -, a Magyar Tolkien Társaság a vonatkozó jogszabályok betartásával promóciós célra felhasználhassa.

Fizetési információk

Ft

Bejelentkezés

Keresés

Vissza a lap tetejére