Regisztráció

Kérjük add meg a következő adatokat a Magyar Tolkien Társaság "Tolkien Születésnap 2018" rendezvény részvételi regisztrációjának elindításához.

A regisztráció véglegesítésével a jelentkező elfogadja a jelentkezési, részvételi és lemondási feltételeket.

Személyes adatok

Részvétellel kapcsolatos adatok

Nagytermi előadások (nem kell regisztrálni)

10:00-10:45 A tizenhat "kis" Gyűrűről (A törpök és az emberek Gyűrűi)
11:00-11:45 Dark Side for Dummies - Vargok, trollok, crebainok, buckamanók, fekete huornok, a Holtak ösvényének kísértetei
12:00-12:45 Morgoth visszatérése és a végső csata – A szilmarilok elveszett befejezése
13:00-13:45 A féltündék halálos dilemmája - döntés Ilúvatar ajándékáról
14:00-14:45 A Gyűrű bűvölete - hogyan működik egy Hatalom Gyűrű kísértő ereje
15:00-15:45 Az orkok hétköznapjai - Morgoth és Sauron népének élete békeidőben
16:00-16:45 A nazgúlok története
Jelen űrlap kitöltésével a jelentkező hozzájárul, hogy a Társaság a rendezvény előkészítése, lebonyolítása és utókövetése idejére személyes adatait tárolja.
A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja a személyes adataidat, amíg a fent meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig az adatok kezeléséhez való hozzájárulásodat vissza nem vonod. A Magyar Tolkien Társaság a személyes adataidat semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
A rendezvényen fénykép-és videófelvételek készülnek. Minden látogató a rendezvény területére való belépéssel hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fényképeket, videófelvételeket, - amelyeken ő is szerepelhet -, a Magyar Tolkien Társaság a vonatkozó jogszabályok betartásával promóciós célra felhasználhassa.
Figyelem! A jelentkezés csak akkor lesz érvényes, ha az űrlap mentésekor online bankkártyával fizetsz, vagy a részvételi díjat 3 munkanapon belül elutalod!

Fizetési információk

Ft
Banki átutalás

Bejelentkezés

Keresés

Vissza a lap tetejére