Regisztráció

Kérjük add meg a következő adatokat a Magyar Tolkien Társaság "Tolkien Tábor 2017 - A Gyűrűk kísértése" rendezvény részvételi regisztrációjának elindításához.

A regisztráció véglegesítésével a jelentkező elfogadja a jelentkezési, részvételi és lemondási feltételeket, kiemelten ezeket:

  • a részvételi díjakat határidőre befizeti;
  • a visszalépésre, elállásra csak a meghatározott feltételek alapján kerülhet sor;
  • a tábor házirendjét, betartja;
  • a Magyar Tolkien Társaság a megadott személyes adatait a törvényi előírásoknak megfelelően a rendezvény előkészítése, lebonyolítása és utókövetése idejére tárolja;
  • a rendezvényen készült fényképeket, videófelvételeket - amelyeken ő is szerepelhet - a Magyar Tolkien Társaság a vonatkozó jogszabályok betartásával promóciós célra felhasználja.

 

Személyes adatok

Ha még nem múltál el 18 éves, akkor a táborban való részvételedhez szükségünk van egy szülői nyilatkozatra. Kérjük a kitöltött, aláírt és beszkennelt vagy befényképezett nyilatkozatot küldd el a tabor@tolkien.hu email címre ÉS az eredetit hozd el magaddal a táborba! A nyilatkozatot ezen a linken érheted el.

Részvétellel kapcsolatos adatok

A speciális étrend választása plusz díjjal jár! Ha az "Egyéb" kategóriát jelölted, hamarosan megkeres a speciális menüért felelős szakácsunk, akivel megbeszélheted, hogy megoldható-e számodra a menü.
A prémium helyek beteltek! Csak az jelölje, akinek egy családtagja már jelentkezett, és feltüntette, hogy kisgyerekkel érkezik! (Újonnan jelentkező családosok vegyék fel a kapcsolatot a szervezőkkel a tabor@tolkien.hu címen, és igyekszünk segíteni.) A FAHÁZAS HELYEK BETELTEK! A TELEPÍTETT SÁTRASOK AUTOMATIKUSAN VÁRÓLISTÁRA KERÜLNEK.
Ha családként, gyerekekkel érkeztek, és ezért kértetek prémium szobát, akkor jelezzétek az "Egyéb megjegyzés, észrevétel" rubrikában! A családosok elsőbbséget élveznek a kis létszámú prémium szobákban.
A SZÉP kártyás fizetéshez kell a kártya, nem elég a szám! A tábor feltétele az előzetes fizetés, így a jelentkezés mentésekor 5000 Ft-ot mindenképpen be kell fizetni. Ezt, amennyiben a teljes összeget SZÉP kártyáról szeretnéd állni, a táborban visszaadjuk.

Közösségekben való részvétel

"Senior": legalább 26 éves, legalább 5 korábbi táborban résztvevőként vagy szervezőként megforduló "régi motorosok". A csapat jellemzői: nem véletlenszerű a csapatbeosztás, kifinomultabb közösségépítő játékok, a többi csapattal azonos szintű keretjáték-identitás de némiképp érettebb feladatok. Ez nem nem nosztalgia- vagy relax csoport, csak az idősebb, tapasztaltabb táborozók speciális igényeire szabott közösségi forma.
Mielőtt bejelölöd a rendi preferenciáidat, mindenképp olvasd el az egyes rendek bemutatkozóit, melyeket ezen a linken érsz el. FIGYELEM, a felsoroltak közül nem biztos, hogy minden rend el tud indulni (a minimum létszám egy rendben nyolc fő), illetve be is telhetnek, így nagyon fontos, hogy ne csak egy tevékenységet jelölj meg, amit szívesen csinálsz, hanem minél többet (de legalább két-hármat). A preferenciák, a jelentkezési sorrend és a jelentkezések rendek közti megoszlása alapján fogjuk elkészíteni a rendi beosztást. Egyes műhelyeknél kiegészítő díjat kell fizetni - ezeket a leírásnál jeleztük.

És még néhány kérdés, hogy jobban megismerjünk...

Jelen űrlap kitöltésével a jelentkező hozzájárul, hogy a Társaság a rendezvény előkészítése, lebonyolítása és utókövetése idejére személyes adatait tárolja.
A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja a személyes adataidat, amíg a fent meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig az adatok kezeléséhez való hozzájárulásodat vissza nem vonod. A Magyar Tolkien Társaság a személyes adataidat semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Figyelem! A jelentkezés csak akkor lesz érvényes, ha az űrlap mentésekor online bankkártyával fizetsz, vagy a részvételi díjat 3 munkanapon belül elutalod!
Jelen űrlap kitöltésével a jelentkező vállalja a tábori részvételi díjak határidőre történő befizetését, tudomásul veszi a visszalépési feltételeket, és elfogadja a tábori házirendet, mely az oldal tetején lévő linken keresztül érhető el.
A rendezvényen fénykép-és videófelvételek készülnek. Minden látogató a rendezvény területére való belépéssel hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fényképeket, videófelvételeket, - amelyeken ő is szerepelhet -, a Magyar Tolkien Társaság a vonatkozó jogszabályok betartásával promóciós célra felhasználhassa.

Fizetési információk

Ft

Bejelentkezés

Keresés

Vissza a lap tetejére