Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Több
20 éve 10 hónapja #164617 Írta: Luine Baenre

Lyra írta: (csak hogy még egy kicsit értetlenkedjek:minek 20-30at? nem elég csak egyet?((mert csak annyi van)))

Szivesen :)
(Csak azért, h mert ez a szabály 8) Dolgozz meg az avatarodért :wink: )

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #164615 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Luineheciel írta:

Lyra írta: Én csak azt szeretném megkérdezni, hogy saját avatar hogyan lehet feltölteni, ha egyáltalán lehet?
Köszi!

Svindlernek elküldesz 20 vagy 30 avatart (már nem emléxem pontosan :roll: ) és azok közül választasz magadnak egyet, megmondod, h melyiket, és Svin majd beállítja neked. ;)

Á, köszi szépen! :lol:
(csak hogy még egy kicsit értetlenkedjek:minek 20-30at? nem elég csak egyet?((mert csak annyi van)))

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #164582 Írta: .Elessar király.
Hello!
Azt szeretném megkérdezni, hogy nem lenne jó, ha a Rotk-nak egy külön kvíze lenne?

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Több
20 éve 10 hónapja #164345 Írta: Luine Baenre

Lyra írta: Én csak azt szeretném megkérdezni, hogy saját avatar hogyan lehet feltölteni, ha egyáltalán lehet?
Köszi!

Svindlernek elküldesz 20 vagy 30 avatart (már nem emléxem pontosan :roll: ) és azok közül választasz magadnak egyet, megmondod, h melyiket, és Svin majd beállítja neked. ;)

Több
20 éve 10 hónapja #164323 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Én csak azt szeretném megkérdezni, hogy saját avatar hogyan lehet feltölteni, ha egyáltalán lehet?
Köszi!

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
20 éve 10 hónapja #164154 Írta: Mornambar
S a napról, róluk, a művekről stb. lesz vmi a tolkien.hu-n?

Több
20 éve 10 hónapja #164149 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Csak az első három helyezettet tette sorrenbe a zsűri.

Brisa

Több
20 éve 10 hónapja #164097 Írta: Mornambar
S azt honnan tudjuk, mi, civilek/nem díjazottak :( , hogy ki hányadik lett? :)

Több
20 éve 10 hónapja #164092 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Olosta, akkor türelem. Melian már dolgozik az ügyön. De mivel ő is munkás ember, sok egyéb más dolga is van, mint a pályázati művek visszajuttatása.

TÜRELEM.

Brisa

Több
20 éve 10 hónapja #164077 Írta: Olosta

Brisa írta:

verden írta: sziasztok.
először is minden elismerésem a tiétek, a Tolkien-nap fantasztikus volt és remélem jövőre is hasonló élményekben lesz részem.a pályázatra beküldött műveket milyen úton-módon lehet visszakapni?-verden

A meghirdető a beküldött pályamunkák kiállítási, felhasználási, publikálási, másolási/sokszorosítási jogát fenntartja, a beérkezett műveket nem küldi vissza. Amennyiben egy pályázó a pályaművét vissza szeretné kapni, azt csak személyesen, a pályázatot követő kiállítás lezárulta után teheti meg, előzetesen egyeztetett időpontban.

Azt javaslom, írj mailt ide: palyazat@tolkien.hu .

Igaz, én nem "panaszkodtam" itt, de láttam ezt a hozzászólást, és írtam a megadott címre kb. 3 napja. Választ még nem kaptam.
Szóval, ha így nem lehet visszaigényelni a pályázati művet, akkor hogyan? [size=9:12gey709](Nagyon szeretném viszontlátni a "kicsikémet". :cry: )[/size]

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
20 éve 10 hónapja #164032 Írta: Frodo Baggins
Köszi,Léli! :)

:disappear:

"Így tűntek el a világok, kikötők, révpartok és korall-lagúnák[...]"

Több
20 éve 10 hónapja #163837 Írta: Brisa

először is minden elismerésem a tiétek, a Tolkien-nap fantasztikus volt és remélem jövőre is hasonló élményekben lesz részem.a pályázatra beküldött műveket milyen úton-módon lehet visszakapni?-verden

A meghirdető a beküldött pályamunkák kiállítási, felhasználási, publikálási, másolási/sokszorosítási jogát fenntartja, a beérkezett műveket nem küldi vissza. Amennyiben egy pályázó a pályaművét vissza szeretné kapni, azt csak személyesen, a pályázatot követő kiállítás lezárulta után teheti meg, előzetesen egyeztetett időpontban.

Azt javaslom, írj mailt ide: palyazat@tolkien.hu .

Frodo, a sorrended rossz. Először írd meg a szöveget, aztán jelöld ki és csak utána válassz betűméretet, színt.

Brisa

Több
20 éve 10 hónapja #163835 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Frodo Baggins írta: Igen,eddig én is így próbáltam: először kiválasztottam a betüméretnél,hogy óriási,aztán beírtam a szöveget,aztán a betüméretnél normálra állítottam,de nem sikerült.. :/

Mert nem így kell. Ha rákattintasz, hogy 'óriási' vagy 'kicsi' vagy valami, akkor megjelenik egy ilyen dolog:
[size=18][/size]
E kettő közé kell írni a nagítandó/kicsinyítendő szöveget.

Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 10 hónapja #163828 Írta: Frodo Baggins
Igen,eddig én is így próbáltam: először kiválasztottam a betüméretnél,hogy óriási,aztán beírtam a szöveget,aztán a betüméretnél normálra állítottam,de nem sikerült.. :/

Több
20 éve 10 hónapja #163584 Írta: Dínchamion

Ehemm... Nem kellene a hasonló kérdéseket (ez nem az első, amivel találkozom) tisztába tenni? Mondjuk pl. az oldalon, hogy ne a fórumba kelljen negyvenszer beírni?

(Én nem tudok válaszolni, nem lévén illetékes, azért vetem fel :roll: )

Üdv:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
20 éve 10 hónapja #163565 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Frodo Baggins írta: Ne haragudjatok,hogy ilyen kis apróságokkal zavarlak Titeket,de hogy kell nagy betüvel írni a fórumba?
Sosem sikerül! :crying:

Nyugodtan kérdezz, mi válaszolunk. Senki se úgy születik, hogy mindent tud... :wink:
Amikor írod a hozzászólást, a fehér mező felett látsz egy olyat, hogy Betűméret, ott tudod beállítani. A szöveget magát a size és a /size rész közé kell beírni.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 10 hónapja #163561 Írta: Frodo Baggins
Ne haragudjatok,hogy ilyen kis apróságokkal zavarlak Titeket,de hogy kell nagy betüvel írni a fórumba?
Sosem sikerül! :crying:

Több
20 éve 10 hónapja #162808 Írta: Gandalf
Nem kéne létrehozni 1 topicot a LEP-en elvesztett tárgyaknak, iletve a megtalált tárgyaknak? Könnyebben visszakerülnének gazdáikhoz... S nem kéne ezzel a LEP 2004 topicot terhelni!

Több
20 éve 10 hónapja #162679 Írta: Elrond

Mornambar írta: S ez pénzér van?

Teljesen ingyenes (a legjobb ingyenes fórum engine)

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
20 éve 10 hónapja #162653 Írta: verden
sziasztok.

Több
20 éve 10 hónapja #162637 Írta: Mornambar
S ez pénzér van?

[size=9:3ujk8cni](mondjuk ez hülye kérdés...)[/size]

Hallom, nem volt a Göncz Árpi tegnap!
Hogy osztották ki a díjakat? S kik lettek a győztesek?

Több
20 éve 10 hónapja #162562 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Mákos Zsozsó írta: No emberek. Érdekelne, hogy honnan vettétek ezt a fórumot mert nekem is kéne 1 :) . Onnan tudom, hogy nem a ti mesterművetek egészében ez a fórum mert már több oldalon is láttam ugyanilyen felépítésüt csak más designal.

A Fórum minden egyes oldalának alján találsz egy olyan linket, hogy PhpBB Group. Onnan vettük. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 10 hónapja #162522 Írta: Mákos Zsozsó
No emberek. Érdekelne, hogy honnan vettétek ezt a fórumot mert nekem is kéne 1 :) . Onnan tudom, hogy nem a ti mesterművetek egészében ez a fórum mert már több oldalon is láttam ugyanilyen felépítésüt csak más designal.

Wunderbar!

Több
20 éve 10 hónapja #162169 Írta: Mornambar

Kíváncsi Fáncsi írta: Segítség LOTR- osok!!!!! Érdekelne hogy milyen fajta, vagy milyen fajtához hasonlít leginkább Legolas íja. na?

Fáncsi, ezt szerintem a Középfölde topicban kéne megkérdezned, itt csak az oldal ügyeit intézik. Ugye? :) )

Több
20 éve 10 hónapja #162143 Írta: Brisa

Kibil-nala írta: Milyen többi program:? És mikori vetítésre?

www.tolkien.hu/lep2004.php :arrow: www.tolkien.hu/lepprogram.php

És arra a vetítésre, amire nyertél jegyet. Már ha nyertél...

Brisa

Több
20 éve 10 hónapja #162139 Írta: Kibil-nala

Ery írta:

Moszat írta: Nem tudom hogy jó helyen kérdezem de ha valaki nyert jegyet a mozivetítésre a Tolkien.hu kvíz játék által akkor ki kell fizetni 500ft ahoz hogy megnézze a filmet amihez jegyet nyert vagy csak akkor kell a belépödíj ha a többi programon is részt akar venni?

Az 500,- belépti dijat mindenkép ki kell fizetned, így a többi programon is résztvehetsz.

Milyen többi program:? És mikori vetítésre?

...the Road goes ever on and on...

Több
20 éve 10 hónapja #162099 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Moszat írta: Ery,köszönöm az infot!
És még egy kérdés :honnan tudhatom hogy megérkezett-e a levél amiben megerösítem hogy részt akarok venni egy válasz formájában?

Erről nincs visszajelzés... feltételezni kell, hogy a net van olyan rendes, és nem hagyja el a leveledet ;)

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 10 hónapja #162080 Írta: Moszat
Ery,köszönöm az infot!
És még egy kérdés :honnan tudhatom hogy megérkezett-e a levél amiben megerösítem hogy részt akarok venni egy válasz formájában?

Több
20 éve 10 hónapja #162075 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Moszat írta: Nem tudom hogy jó helyen kérdezem de ha valaki nyert jegyet a mozivetítésre a Tolkien.hu kvíz játék által akkor ki kell fizetni 500ft ahoz hogy megnézze a filmet amihez jegyet nyert vagy csak akkor kell a belépödíj ha a többi programon is részt akar venni?

Az 500,- belépti dijat mindenkép ki kell fizetned, így a többi programon is résztvehetsz.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 10 hónapja #162072 Írta: Moszat
Nem tudom hogy jó helyen kérdezem de ha valaki nyert jegyet a mozivetítésre a Tolkien.hu kvíz játék által akkor ki kell fizetni 500ft ahoz hogy megnézze a filmet amihez jegyet nyert vagy csak akkor kell a belépödíj ha a többi programon is részt akar venni?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.798 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére