Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Több
21 éve 2 hete #149777 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Nimrocco írta: Na, van egy rakás kérdésem.
1.Hány tagja van az MTT-nek?
2.Ki a legidősebb és a legfiatalabb?
3.Nyáron lesz tábor NEM tagoknak is???
4.Hol lesz januárban a művészeti pályázat eredményhirdetése?
5.Elkészítettem Smaugot gyöngyből, vele is lehet pályázni?
6.Mikor került fel a lapra a pályázat?Nem túl rövid a határidő?
7.NEM tagoknak szokott vmilyen program lenni?(őseim nem mennének bele, hogy tag legyek)
8.Valaki tud a tagok vagy NEM tagok közül quenyául?(én még nem)
9.Hmm...mi az a SZVSZ?Szevasz?!? 8O
10.Jó volt a tavalyi tábor?Miket csináltatok?

1. Na látod, ez jó kérdés... Több mint 100, az biztos, de talán Batti tudna erre válaszolni.
2. A legidősebb valószínűleg Göncz Árpád, a tiszteletbeli elnökünk. Ha őt nem számoljuk, akkor is van néhány 40 év feletti tagunk. A legfiatalabbat nem tudom, de valószínűleg 12-13 éves. [size=9:n3jo3og5](Még ha tudnám is pontosan, adatvédelem is van a világon... :roll: )[/size]
3. Idén is voltak a táborban egy csomóan olyanok, akik nem tagok, sőt, még csak nem is fórumoznak.
4. Január 3-án a Corvin Moziban, a LEP-en (avagy Rég Várt Ünnnepély 2)...
5-6. Bocs, ezt nem tudom...
7. Az MTT rendezvényein nem tagok is részt vehetnek, természetesen. (Még a közgyűlésen is, csak nem szavazhatnak.)
8. Persze, elég sokan elkezdtek tanulni (de miért számít, hogy tag-e valaki?). Sindául is. A Középfölde témakörön belül van egy Nyelvek és Írások topic, nézz be oda, ha érdekel.
9. Szerény Véleményem Szerint
10. A tavalyi vagy az idei? Jó volt. :wink: A fényképeket megnézheted a Galériában, élménybeszámolók az Élménybeszámolók topicban, mindjárt megkeresem pontosan. Megvan, tehát Közösségek témakör, Élménybeszámolók topic, jelenleg a 19. oldaltól kezdődik az a rész (a 27. oldal a legutolsó most)...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hete #149776 Írta: E. Eia Ayna

Nimrocco írta: Na, van egy rakás kérdésem.
7.NEM tagoknak szokott vmilyen program lenni?(őseim nem mennének bele, hogy tag legyek)

1. Sok
2. Tuggya a halál (legidősebbre van tippem)
3. Az MTT-tábor tagoknak és nemtagoknak egyaránt szól
4. Gondolom a LEP-en.. jan 3., Corvin
5. Gőzőmsincs
6. Már elég régen
7. Persze:) Minden ami nem KGy
8. khm.. definiáld a "tudni" fogalmat... és miért számít hogy tag vagy nemtag vki?
9. szvsz= szerény véleményem szerint (vagy Szauron Villogó Szeme.. ugye Ithil? ;) )
10. Tavalyi vagy 2003, Velem? mer mindkettő jóvót8O

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hete #149771 Írta: Nimrocco mirimafea
Na, van egy rakás kérdésem.

"Similis simili gaudet"

Több
21 éve 2 hete #149760 Írta: Ang
Ang válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Irodalmi pályázat:
Elég nagy problémám van, remélem válaszotok pozitív lesz számomra...
A baj az, hogy 4300 leütés szerepel a pályázat kiírásánál, ezt szóközzel vagy anélkül értelmezzem. Könyörgöm szóköz nélkül számítsátok különben meg kell csonkítanom szegénykét!!! (A szóköz nem is olyan fontos... :roll: :roll: )

Szóval ilyen gondok közt hánykódom...egyébként 4200(nélkül)/4800(val)
Csak ne mond, hogy... kérlek...
Még egy formátum milyen legyen ölesztve, címmel és majd ti, vagy valamit azért csináljunk

Több
21 éve 3 hete #149438 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Elessar király... írta: De ennyi idő alatt nem leszek kész. Nekem a következő dátum kéne.

Ja.... Hát, valószínű egy év múlva ugyanekkor. Talán lesz közben is egy, de a jövőévi biztosnak tűnik.

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
21 éve 3 hete #149435 Írta: .Elessar király.

Telcontar Léli írta:

Elessar király... írta: Szeretném magkérdezni, hogy legközelebb mikor lesz művészpályázat, mert a mostanit már lekéstem.

Nem késted le.

Beérkezési határidő: 2003.november 28. éjfél

De ennyi idő alatt nem leszek kész. Nekem a következő dátum kéne.

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Több
21 éve 3 hete #149420 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Itt vannak az infók: tolkien.hu/palyazat/ .

Brisa

Több
21 éve 3 hete #149418 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Elessar király... írta: Szeretném magkérdezni, hogy legközelebb mikor lesz művészpályázat, mert a mostanit már lekéstem.

Nem késted le.

Beérkezési határidő: 2003.november 28. éjfél

Több
21 éve 3 hete #149411 Írta: .Elessar király.
Szeretném magkérdezni, hogy legközelebb mikor lesz művészpályázat, mert a mostanit már lekéstem.

rajta a béke napjaiban!"

Több
21 éve 3 hete #148867 Írta: Dalamar
svindler: THX a segítségért! Megtaláltam! :wink:

Follow the darkness

Több
21 éve 3 hete #148818 Írta: svindler

Dalamar írta: MAGYAR-TÜNDE SZÓTÁR

Jelenleg nincs. Latogass el amanibhavam weboldalara, eldaryon.tolkien.hu/ ott talasz ilyet.

Több
21 éve 3 hete #148807 Írta: Dalamar
Üdv Svindler!

Jó az új oldal! Egy aprócska kérdés! A RÉGI OLDALON VOLT MAGYAR-TÜNDE SZÓTÁR! ITT IS FELLELHETŐ VALAHOL??????? Vagy az még nincs?

Válaszod előre is köszönöm!

üdv!

Follow the darkness

Több
21 éve 1 hónapja #147192 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Arcady írta: Kedves Svindler!

Nem tudom mennyivel lesz nyugodtabb a lelkem, hogy most (s)írok Neked.. már próbáltam, de nem mondanám, hogy sikerrel jártam. No nem baj, próbálkozni csak lehet!
Szóval 2002 valamely hó valamely napján valami véletlen folytán tévedtem errefelé, s boldogan láttam, hogy J.R.R. Tolkien 111. születésnapja alkalmából rajzpályázatot hirdettek. Rögtön szaladtam is az írószerbe papírt meg cerkát venni, és lázasan, éjjel-nappal firkáltam életem első rajzpályázatára. Heteken keresztül dolgoztam ,úgy éreztem soha nem leszek készen, a határidő is fenyegetett, de utolsó nap MÉGIS OTT VOLT az elküldött levél a két jpg fájllal.
Aztán hónapokig semmi, netgaléria sehol, 3 győztes név, tegnap előtt pedig látom jé új Tolkien oldal, netgaléria, wow mondom. Megnéztem... Az egyik rajzom (243. kép: Egy gyűrű mind fölött) helyén csak egy PIROS X-et találtam a bal felső sarokban, és ami a legjobban meglepett, hogy a másikat” NEM IS ÉN CSINÁLTAM”, hanem a Weigert Miklós (244.kép), és nem is az én kategóriámban (most vagyok 17, tavaly 16 voltam)
Szóval elég rosszul érint a dolog, és ha esetleg ki lehetne javítani, hálás lennék…

Mészáros Anna

Ui: nem lenne rossz, ha meg lehetne nézni a győztesek munkáit, de sajnos nem megy, mert a nyertesek neveit nem látom sehol.

Svin e-mailben reagált neked kétszer is. Tekintsd meg a postafiókodat. :wink:

Brisa

Több
21 éve 1 hónapja #147186 Írta: svindler

Aldarion írta: Dínchamion: Az utóbbi, az ritkábban van...
Hm... Én nem akarok semmibe sem beleszólni, de a kezdőlapon ki választja meg, hogy mi "A hét képe" csak azért, mert már legalább 2 hónapja ugyanaz. :roll:

En :D
Csak sajnos az utobbi idoben egyaltalan nincs idom foglakozni ilyesmivel... Es azert egy szerzo galeriajahoz osszeszednia kepeket, meg feltolteni a galeriaba azert nem 2 perc.
Amugy 2 honapja meg biztos nem ;)
De hamarosan lecserelem! Mivel mar van itthon is netem :)

Több
21 éve 1 hónapja #147174 Írta: Aldarion
Dínchamion: Az utóbbi, az ritkábban van...
Hm... Én nem akarok semmibe sem beleszólni, de a kezdőlapon ki választja meg, hogy mi "A hét képe" csak azért, mert már legalább 2 hónapja ugyanaz. :roll:

Más lett a világ

Több
21 éve 1 hónapja #147046 Írta: Dínchamion

Aldarion írta: Nagyon zavaró, hogyha egy nap kétszer megyek föl a fórumra, akkor az előszőr el nem olvasott témákat, másodszorra elolvasottnak tekinti.. :evil:

Nem azt nézi, hogy olvastad-e, hanem hogy a legutolsó belépésed óta volt-e új bejegyzés... :wink:

Egyébként nekem épp az ellenkezője zavaró néha: belépek, elolvasok x topicot, és mikor hozzászólok, ugyanúgy pirossal jegyzi... :roll: De végülis ez legyen a legnagyobb problémám... :)

Üdv:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
21 éve 1 hónapja #146929 Írta: Aldarion
Nagyon zavaró, hogyha egy nap kétszer megyek föl a fórumra, akkor az előszőr el nem olvasott témákat, másodszorra elolvasottnak tekinti.. :evil:

Más lett a világ

Több
21 éve 1 hónapja #146888 Írta: Léli

svindler írta: Megint lehet van egy-ket topic ahol ha hozzaszolast irtok be kiirja: Nincs hozzaszolas ebbena topicban. Az ilyeneket jelentsetek! Kosz!

Üdv!

Ilyen már régen nem volt, de most megint. Az Élménybeszámolókban.

Léli

Több
21 éve 1 hónapja #146102 Írta: Arcady
Kedves Svindler!

Nem tudom mennyivel lesz nyugodtabb a lelkem, hogy most (s)írok Neked.. már próbáltam, de nem mondanám, hogy sikerrel jártam. No nem baj, próbálkozni csak lehet!
Szóval 2002 valamely hó valamely napján valami véletlen folytán tévedtem errefelé, s boldogan láttam, hogy J.R.R. Tolkien 111. születésnapja alkalmából rajzpályázatot hirdettek. Rögtön szaladtam is az írószerbe papírt meg cerkát venni, és lázasan, éjjel-nappal firkáltam életem első rajzpályázatára. Heteken keresztül dolgoztam ,úgy éreztem soha nem leszek készen, a határidő is fenyegetett, de utolsó nap MÉGIS OTT VOLT az elküldött levél a két jpg fájllal.
Aztán hónapokig semmi, netgaléria sehol, 3 győztes név, tegnap előtt pedig látom jé új Tolkien oldal, netgaléria, wow mondom. Megnéztem... Az egyik rajzom (243. kép: Egy gyűrű mind fölött) helyén csak egy PIROS X-et találtam a bal felső sarokban, és ami a legjobban meglepett, hogy a másikat” NEM IS ÉN CSINÁLTAM”, hanem a Weigert Miklós (244.kép), és nem is az én kategóriámban (most vagyok 17, tavaly 16 voltam)
Szóval elég rosszul érint a dolog, és ha esetleg ki lehetne javítani, hálás lennék…

Mészáros Anna

Ui: nem lenne rossz, ha meg lehetne nézni a győztesek munkáit, de sajnos nem megy, mert a nyertesek neveit nem látom sehol.

Több
21 éve 1 hónapja #146084 Írta: Dínchamion

kovacstimi írta: Sziasztok!
Tud valaki olyan helyet ahol LOTR-os dossziét lehet kapni :?: :?: :?:
Nemes célra kéne: van egy nagy rakás cikkem, képem, rajzom stb. a LOTR-ról és ezeket szeretném a barátom szülinapjára albumba rendezni.
Ja, bp-i hely kéne! Ha tudtok, segítsetek! Köszi :itscool:

Tesco, Interspar, akármelyik Plaza, satöbbi...

Üdv:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
21 éve 1 hónapja #146005 Írta: Ilweran
Sziasztok!
Tud valaki olyan helyet ahol LOTR-os dossziét lehet kapni :?: :?: :?:
Nemes célra kéne: van egy nagy rakás cikkem, képem, rajzom stb. a LOTR-ról és ezeket szeretném a barátom szülinapjára albumba rendezni.
Ja, bp-i hely kéne! Ha tudtok, segítsetek! Köszi :itscool:

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Több
21 éve 1 hónapja #145967 Írta: Léli

Zlomb Legolas írta: 13 es fel eves vagyok, picit kozelebb a 14-hez... a muveszeti palyazaton vajon a 8-13, vagy a 14-x evesekhez tartozom? :?

Nos, az ilyen pályázatokon általában a betöltött életév szokott lenni a határ. Szóval a 8-13-asba tartozol SZVSZ (ha a beadási határidőig nem töltöd be a 14-et).

Léli

Több
21 éve 1 hónapja #145785 Írta: Hattori Hanzo
13 es fel eves vagyok, picit kozelebb a 14-hez... a muveszeti palyazaton vajon a 8-13, vagy a 14-x evesekhez tartozom? :?

<a href=http://www.informatikaerettsegi.hu>informatika érettségi

Több
21 éve 1 hónapja #145660 Írta: Nilraen

Sil írta: Nilraen: A nyári és a téli időszámítás közti különbséget nem kezeli a fórum. Állítsd át az időzónát...

Ja,ezt nem tudtam.és köszi.

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 1 hónapja #145654 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Én csak azt akarom kérdezni, hogy a Kimenő üzenetek rekeszemben van kettő üzenet, ami nem tudok kitörölni. De ugy hogy rákattintok, nem nyitja meg az üzenetet, me nem is akarja kidobni. Ez direkt iylen vagy van ellen vmilyen megoldás??

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 1 hónapja #145653 Írta: Penngaladiel
Szerintem most már nem érdemes hozzányúlni, hamarosan úgyis vissza lesz állítva a téli időszámítás :P

Több
21 éve 1 hónapja #145617 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Nilraen: A nyári és a téli időszámítás közti különbséget nem kezeli a fórum. Állítsd át az időzónát...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 1 hónapja #145614 Írta: Nilraen
Sziasztok!
Van egy kis "problémám",nem olyan zavaró,csak kiváncsi vagyok miért van:
nálam most 21:30 perc van,viszont a fórumon csak,8:30.Ez miért van?Az időzóna jól van beállítva.

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 1 hónapja #145579 Írta: Kincső

Elessar király... írta:

E. Eia Ayna írta:

Elessar király... írta: Meg szeretném kérdezni, hogyan lehet topicot csinálni?

Megkérsz egy Moderátort...

Micsodát?

Inkább "kicsodát". :wink: Nézd meg, minden topic mellett (ott, ahol az is, van, hogy "Válasz", "Megtekintve", stb.) van egy olyan oszlop is, hogy "Szerző". Azok mind moderátorok (pl. Svindler), mivel csak moderátor hozhat létre topicot. Írj valamelyiküknek, hogy mit szeretnél. :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 1 hónapja #145555 Írta: .Elessar király.

E. Eia Ayna írta:

Elessar király... írta: Meg szeretném kérdezni, hogyan lehet topicot csinálni?

Megkérsz egy Moderátort...

Micsodát?

rajta a béke napjaiban!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.760 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére