Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Több
21 éve 2 hónapja #139074 Írta: sebcsaba
Amikor felrakom a fényképeket, kínosan ügyelek arra, hogy az időrendet megtartsam. Itt a galériában pedig pont fordított sorrendben jönnek :cry:
Lehet ez ellen tenni valamit, vagy inkább törődjek bele a visszafelé múló időbe?

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hónapja #139024 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

olorin.papa írta: hello! Most néztem meg a chat-ot, és nem tudok a saját nick-emen regisztrálodni, más nevét meg nem akarom átírni :( ...

Azt figyelembe vetted, hogy a chat-en maximum csak 9 karakter hosszú lehet a neved?

Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hónapja #138967 Írta: Olorin.papa
hello! Most néztem meg a chat-ot, és nem tudok a saját nick-emen regisztrálodni, más nevét meg nem akarom átírni :( ...

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
21 éve 2 hónapja #138952 Írta: Coralie

Lara írta: Vmiért nem akar nekem automatikusan bejelentkezni.Így minden alkalomkor külön újra és újra be kell.

Ilyet nekem is csinál, ha a webmail.onlineweb.hu/~tolkien/forum címet írom be. A 213.157.100.65/~tolkien/forum/ címmel ez nem fordult még elő.

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 2 hónapja #138949 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Vmiért nem akar nekem automatikusan bejelentkezni.Így minden alkalomkor külön újra és újra be kell.

I make my own luck.

Több
21 éve 2 hónapja #138921 Írta: Coralie
Elijah Wood mégegyszer.

És most kicsit lassabb a Fórum, mint szokott.

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #138630 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Szvsz mindig a népszerű topicoknál csinálja ezt. :?

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 2 hónapja #138629 Írta: Elryn
Elryn válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Versek. De mindig beírja a hozzászólásom.

"Hajamba hét csillagot és szalmát tűztem én"

Több
21 éve 2 hónapja #138614 Írta: Coralie
A Frodó (Elijah Wood) topicban tapasztaltam ilyet. (2×)

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #138346 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

svindler írta: Megint lehet van egy-ket topic ahol ha hozzaszolast irtok be kiirja: Nincs hozzaszolas ebbena topicban. Az ilyeneket jelentsetek! Kosz!

Élménybeszámolók, most éppen...

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
21 éve 2 hónapja #138259 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
A Filmzenében is szokott ilyet csinálni...

Tears unnumbered

Több
21 éve 2 hónapja #138258 Írta: Penngaladiel

svindler írta: Megint lehet van egy-ket topic ahol ha hozzaszolast irtok be kiirja: Nincs hozzaszolas ebbena topicban. Az ilyeneket jelentsetek! Kosz!

Jelentem, a Haldír topikban felbukkant ez a hiba. Bár ma jópár hozzászólást kellett törölnöm, mert 5x került be ugyanaz az üzenet...
Köszi!

Több
21 éve 2 hónapja #138163 Írta: Coralie
Egy elég furcsa hibát észleltem: hiába olvasok el minden hozzászólást, vagy kérem meg szépen a Fórumot, hogy tegyen minden hozzászólást olvasottá, semmi sem történik, és ugyanúgy villog tovább a narancssárga jelecske. Mi lehet a baj?

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #138153 Írta: svindler

Ulmo írta: Amíg ez a hiba fennállt, sikerült pár hozzászólást begyömöszölnöm (Két Torony, Király Visszatér, Előzetesek, Filmzene, Kérdések). Viszont a topicoknál nem frissült az utolsó hozzászóló neve és nem jelzi a fórum, hogy új hozzászólás van. Meg lehet oldani a frissítést?

Le kellene allitania forumot, hogy ezt biztonsagosan meg tudjam csinalni...
Szerintem annyira nem veszes, ha uj hozzaszolas kerul ezekbe a topicokba akkor most mar ugyis frissulni fog. Viszont lehet hogy a lentebb irt hibat produkaljak most ezek.

Több
21 éve 2 hónapja #138152 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Amíg ez a hiba fennállt, sikerült pár hozzászólást begyömöszölnöm (Két Torony, Király Visszatér, Előzetesek, Filmzene, Kérdések). Viszont a topicoknál nem frissült az utolsó hozzászóló neve és nem jelzi a fórum, hogy új hozzászólás van. Meg lehet oldani a frissítést?

Több
21 éve 2 hónapja #138151 Írta: svindler
Elnezest a tegnapi incidensert, volt nemi gaz a szerverrel.
De remelem kijavult. Ha barmi hibat eszleltek szoljatok!

Megint lehet van egy-ket topic ahol ha hozzaszolast irtok be kiirja: Nincs hozzaszolas ebbena topicban. Az ilyeneket jelentsetek! Kosz!

Több
21 éve 2 hónapja #138081 Írta: Arden Borough
Svin!
nem tudom észlelted e de ma körülbelül egy fél óráig semmit nem lehetett elérni itt az lodalon!bármilye frissitésnél critical error-t írt ki!
mi lehetett a baj?

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 2 hónapja #138076 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Sil írta:

Fiona írta: Én csak azt akarom tdni, hogy nekem hibás a szerver, vagy télleg nincs kint senkinek a Kalendárium????

De ott van, jobboldalt, alul. A Hét Képe alatt.

Oké, mostmár megvan.. :) Köszike

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 2 hónapja #138074 Írta: Sil

Fiona írta: Én csak azt akarom tdni, hogy nekem hibás a szerver, vagy télleg nincs kint senkinek a Kalendárium????

De ott van, jobboldalt, alul. A Hét Képe alatt.

Tears unnumbered

Több
21 éve 2 hónapja #138065 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Én csak azt akarom tdni, hogy nekem hibás a szerver, vagy télleg nincs kint senkinek a Kalendárium????

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 2 hónapja #138061 Írta: Mornambar
Sztem a tékában v. tudni fogják az angol címet, vagy a kazi hátuljára van írva... De jó ötlet!

Több
21 éve 2 hónapja #138050 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Svin: nem lehetne megoldani, hogy a színészeknél a filmjeik magyar cime is megjelenjen? (az életrajzokbann) mert igy elég nehéz kikeresni a videotékából..

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 2 hónapja #137757 Írta: Coralie
Kösz a segítséget! :)

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #137748 Írta: E. Eia Ayna

Nimrodel Melian írta: :!: Segítség! Van, amikor már egyáltalán nem tudok belépni (azt hiszem akkor, amikor webmail-lel kezdem a címet)!

Ezt a problémát saját bőrömön tapasztaltam... ilyenkor nem enged be. a pontos cím: 213.157.100.65/~tolkien - innen beenged

Nem, nem ez lesz az állandó, hanem a régi cím... majd vmikor...

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 3 hónapja #137668 Írta: Coralie
:!: Segítség! Van, amikor már egyáltalán nem tudok belépni (azt hiszem akkor, amikor webmail-lel kezdem a címet)!

Ja, és két kérdés:
:arrow: Milyen programmal szokták összerakni azokat a szép háttérképeket? :roll:
:arrow: Most már ez marad az állandó cím ( webmail.onlineweb.hu/~tolkien ), vagy még változni fog?

Nimrodel

Több
21 éve 3 hónapja #137414 Írta: Coralie
A Fórum valamiért nem jelzi nekem az új hozzászólásokat. Ennek mi lehet az oka?

És a profilnál ezek mit jelentenek, és mit kell ide írni?
ICQ, AIM, MSN, Yahoo Messenger

És milyen programmal kell méretezni egy avatarnak szánt képet?

És ha kérem a Fórumot, hogy mindig lépjen be, akkor ezt miért nem csinálja?

Nimrodel

Több
21 éve 3 hónapja #137394 Írta: Eowynke
Koszike, megprobalom, remelem most vegre fog sikerulni... :roll: :?

Eowyn

Több
21 éve 3 hónapja #137270 Írta: Coralie
Amennyiben ilyen probléma áll fenn, megpróbálhatod a következőket:
Eszközök - Internet-beállítások - Adatvédelem - és itt csökkentsd!

Nimrodel

Több
21 éve 3 hónapja #137262 Írta: Eowynke

Nimrodel Melian írta:

Eowynke írta: Haat, nem tudom letolteni azt a Rotk trailert!!! nem tudnatok segiteI??
es nem menne quick time playerrel sem?
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Nem lehet, hogy túl magas az adatvédelem szintje, és ez befolyásol? Persze nem biztos.

Lehetseges, de ezekszerint en nem tudom letolteni?? :? :cry:

Eowyn

Több
21 éve 3 hónapja #137124 Írta: Sil

Nimrodel Melian írta: Az nem megoldható, hogy én keresek magamnak máshonnan egy avatart, és nem a listából választok?

Csinálsz sok új avatárt (max. 80x80 pixel), beküldöd Svindlernek, és választhatsz egyet magadnak. :wink:

Tears unnumbered

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.757 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére