- Köszönetek: 0
Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
- Prérifarkas
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Peredhil írta: Miért van az hogy amikor chatelni szeretnék itt a tolkien.hu-n, beírom a nevem, majd be jön egy kis ablak és benne egy szürke kocka. De azután már semmi. Most hogy chateljek?
Várd meg, míg a szürke kocka helyén megjelenik a szöveg...
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- @One
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
"Próbálom kitalálni, vajon a kamikaze pilóták, miért hordtak sisakot?"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
A lényege? Le kell győzni Szauront. A hobbitoknak el kell jutniuk a Végzet Hegyéig, és beledobni a Gyűrűt a Katlanba. Ez így egyszerűnek hangzik, de nagyon nehéz játék, nem könnyű addig életben maradni. Így elmagyarázni sem lehet, látni kell, játszani vele. Elég bonyolult. A szábálykönyve magyarul van, John Howe illusztrációival. Maximum 5-en játszhatják, 5 bábu van (Frodó, Samu, Pippin, Trufa és Pufi). Az MTT kap kedvezményt a gyártótól, kedvezményesen tudjuk beszerezni, úgy tudom, 6800 Ft-ért. Érdeklődni Battinál lehet e-mailen vagy priviben.Gyöngyszem írta:
Ivó írta: Nekem még nincsen meg sajnos a GyU társas, de biztos nagyon jó lehet. Valaki elmondaná, hogy mi a lényege? Ha meg lesz majd, akkor tudjam, hogy hogyan kell vele játszani. (nem muszáj pont a játékszabályt elmondani, hamisan is lehet játszani) és a játékszabályok milyen nyelven vannak leírva? Német? Angol? (angolul alig tudok valamit, de németből már sok mindent) És adnak hozzá bábukat? Milyeneket? Tök jó lenne, ha minden emberről lenne két figura. Tök bírnám. Szarumánról főleg, hason fogva röhögnék. Én azért már nagyjából el tudom képzelni, milyen is lehet egy ilyen Gyűrűk Ura társasjáték. És valaki tudja, hogy mennyibe kerül, a Metroba? Mindedjik Metroba meglehet venni, vagy csak a Budaörsibe? Azért remélem meglehet venni a székesfehérváriba is! A játéklap milyen színű? Hány játéklap van? Remélem kettő! És hányan játszatják? Azt tök bírnám, hogy ha annyian játszatnák, amennyi ember van a GyUban. :cheers:
Miskolcon is van a Cora-ban Tescoban.....stb
én négytáblásat láttam és kb. 8-10ezer körül van az ára.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Míriel
- Nem elérhető
Nem tudom, miért, a kimenő postafiókomból képtelen vagyok kitörölni az egyik privit.
Nektek nincs ilyen gondotok?
Úgy érzem, tele van a szám földdel.
- Lora
- Nem elérhető
Ivó írta: Nekem még nincsen meg sajnos a GyU társas, de biztos nagyon jó lehet. Valaki elmondaná, hogy mi a lényege? Ha meg lesz majd, akkor tudjam, hogy hogyan kell vele játszani. (nem muszáj pont a játékszabályt elmondani, hamisan is lehet játszani) és a játékszabályok milyen nyelven vannak leírva? Német? Angol? (angolul alig tudok valamit, de németből már sok mindent) És adnak hozzá bábukat? Milyeneket? Tök jó lenne, ha minden emberről lenne két figura. Tök bírnám. Szarumánról főleg, hason fogva röhögnék. Én azért már nagyjából el tudom képzelni, milyen is lehet egy ilyen Gyűrűk Ura társasjáték. És valaki tudja, hogy mennyibe kerül, a Metroba? Mindedjik Metroba meglehet venni, vagy csak a Budaörsibe? Azért remélem meglehet venni a székesfehérváriba is! A játéklap milyen színű? Hány játéklap van? Remélem kettő! És hányan játszatják? Azt tök bírnám, hogy ha annyian játszatnák, amennyi ember van a GyUban. :cheers:
Miskolcon is van a Cora-ban Tescoban.....stb
én négytáblásat láttam és kb. 8-10ezer körül van az ára.
Gyöngycem (voltam valaha)
- Ivó
- Nem elérhető
Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:
Ivó
- Léli
- Nem elérhető
Léli
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- mîr
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
mîr
- Worm
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Ivó írta: Hogyan kell létrehozni site-ot, és hogyan kell üzemeltetni? és mi kell ahoz, hogy üzemeltessük, vagy létrehozzuk?
Gyűrűk Ura társasjáték? Hol vetted meg Vorm? [size=9:3tq5lzff]És ha valakinek még megvan, megmondaná, hogy hol vette meg?[/size]
IVÓ!
Minden nagyobb játékboltban lehet kapni. (pl.: Gulliver,Metro,Tesco)
Ja és nem Vorm , hanem WORM...köszike
- Ivó
- Nem elérhető
Gyűrűk Ura társasjáték? Hol vetted meg Vorm? [size=9:1b4kt9ma]És ha valakinek még megvan, megmondaná, hogy hol vette meg?[/size]
Ahol tűz van,
ott leled meg a
Ivó
- Worm
- Nem elérhető
mîr írta: Worm, a tuti biztos módszer: feledkezz el pár szabályról. ))
Bár a bátyám azt állítja, hogy egyszer sikerült úgy végigcsinálnia, hogy nem csalt...
Köszike, ezzel egy picit előrébb vagyunk...
- mîr
- Nem elérhető
Bár a bátyám azt állítja, hogy egyszer sikerült úgy végigcsinálnia, hogy nem csalt...
mîr
- Worm
- Nem elérhető
Segítséget szeretnék kérni A Gyűrűk Ura társasjátékhoz! Tud valaki játszani vele? Egy kicsit nekünk magas a leírás.
Akinek már sikerült végig vinnie az legyen olyan kedves és ossza meg velem is.
Köszi
- amanibhavam
- Nem elérhető
Ivó írta: Az a kérdésem lenne, hogy hogyan lehet valaki SITE ADMIN?
8O
úgy, hogy létrehoz egy ilyen site-ot és üzemelteti
love is the shadow that ripens the wine
- Ivó
- Nem elérhető
8O
Ahol tűz van,
ott leled meg a
Ivó
- Sil
- Nem elérhető
A Középfölde kategórián belül van egy olyan topic, hogy Tolkien és a szerepjáték. Külön MERP-es nincs.Mornambar írta: Ragoran, olyan topic mely a MERPpel v. a LOTR RPGvel foglalkozik, nincs itt?
Tears unnumbered
- Sil
- Nem elérhető
Rándzsa, nézd meg a Középfölde témakör Nyelvek és írások topicját (és a felesleges kérdések elkerülése végett a topicon belül először is az oldal tetején levő linkeket).Rándzsa írta: Nem lehetne itt megtanulni tündéül : : :
Please....please....please...Thank you!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8O
Tears unnumbered
- Rándzsa
- Nem elérhető
Please....please....please...Thank you!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8O
Könyi.........
Ugye milyen fárasztó tudok lenni.....
Ash nazg durbatulúk
Ash nazg gimbatul,
Ash nazg tharbatulúk,
agh burzum-ishi krimpatul.
- Mornambar
- Nem elérhető
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Dínchamion
- Nem elérhető
És egy pici kérés: valószínűleg csak az én szememet bántja, de zavar, hogy ha csak egy szórészt akarok félkövérrel vagy akármivel kiemelni, akkor beszúr egy space-t a bold után... Nem lehetne ezt megváltoztatni?
Üdv:
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Ragoran
- Nem elérhető
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Ragoran írta: Siyastok!
Írtam 1hozzászólást a szavazás-ba.Elküldte,erre kiírta a szokásosakat(köszönjük hozzászólását...),hogy nincs hozzászólás ebben a Tmában. Aztán csak a tartalomjegyzékhez lehetett visszamenni és elküldte a hozzászólást is csak nyem értem mért írta ki...
Két napja a versek topicba mindíg ezt írja ki nekem.
'Is there anybody out there?'
- Dínchamion
- Nem elérhető
Pontosan azért nincs értelme, mert nincs olyan sok program, hogy bárki megszakadjon... Mármint abban, hogy hetente egyszer benézzen a Hírekbe.
Üdv:
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Sorel
- Nem elérhető
Brisa írta: Ha minden programról és annak minden egyes alkalmáról minden MTT- és nem MTT-tag (több száz emberről van szó!) külön értesítést kapna e-mailben, azt néhány ember nagyon megsínylené.
Nem lehetne összeállítani egy levelezési listát, amin keresztül automatikusan megkapná mindenki a híreket? Az úgy talán nem lenne akkora munka (azért annyi program nincsen).
- Nefadar
- Nem elérhető
Nefi
Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:
- Ragoran
- Nem elérhető
Írtam 1hozzászólást a szavazás-ba.Elküldte,erre kiírta a szokásosakat(köszönjük hozzászólását...),hogy nincs hozzászólás ebben a Tmában. Aztán csak a tartalomjegyzékhez lehetett visszamenni és elküldte a hozzászólást is csak nyem értem mért írta ki...
- nido
- Nem elérhető
Brisa írta: Felagund: Az Almássy-féle program = Tolkien Klub. Az is meg volt hirdetve. Bár a legutóbbinál tényleg volt egy kis probléma, így csak egy nappal előtte lett kirakva a két topikban.
Sorel: Ha minden programról és annak minden egyes alkalmáról minden MTT- és nem MTT-tag (több száz emberről van szó!) külön értesítést kapna e-mailben, azt néhány ember nagyon megsínylené. Pontosan ezért van itt ez a nyilvános web, amit bárki bármikor el tud érni. Időnként tényleg becsúszik néhány baki, és tény, hogy a tolkien.hu egyre áttekinthetetnebb lesz meg minden, de már folyik a munka, hogy az új web minden igényt kielégítsen. Addigis figyeljétek a Hírek és az adott program topikját.
Es ha szepen megkernenk Svin-t, hogy a profilnal be lehessen allitani, mint a temak figyeleset :
- Brisa
- Nem elérhető
Sorel: Ha minden programról és annak minden egyes alkalmáról minden MTT- és nem MTT-tag (több száz emberről van szó!) külön értesítést kapna e-mailben, azt néhány ember nagyon megsínylené. Pontosan ezért van itt ez a nyilvános web, amit bárki bármikor el tud érni. Időnként tényleg becsúszik néhány baki, és tény, hogy a tolkien.hu egyre áttekinthetetnebb lesz meg minden, de már folyik a munka, hogy az új web minden igényt kielégítsen. Addigis figyeljétek a Hírek és az adott program topikját.
Brisa
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Brisa írta: Drága Felagund, a tolkien.hu főoldalán ki van rakva a Noldás Program részletes leírása ( www.tolkien.hu/nolda/index.html ). Ezenkívül pedig napokkal a foglalkozás előtt mindig meghirdetem a Hírekben és a Találkozásokban. Ezenkívül pedig egy saját topikja is van a programnak.
A Tolkien Klub helyzete hasonló. Most lett levéve a főoldalról a leírása frissítés miatt. De az is meg van hirdetve mindig legalább két topikban.
Szerinted mit kellene még csinálni?
(Ja, azt kihagytam, hogy mindkét program megvan hirdetve újságokban is! Pl. VOX)
OK, OK, csakhogy én az Almásy téri szabadidő-központos programról beszélek!
A ti programotok rendesen volt hirdetve, bárhol, ahol a másikat kerestem, ezt találtam...
Our knees do not bend easily
- mîr
- Nem elérhető
mîr