Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
- amanibhavam
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
nadjp írta: És melyik a legjobb? Van pontosan olyan is mint ami a könyvben van?
nézd meg a honlapomon, ott láthatod is, melyik hogy néz ki
love is the shadow that ripens the wine
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- nadjp
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- birefi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 0
Más:
Svindler az alul látható nagyon hasznos infokat neked köszönhetjük? (Mi volt a rekord, most hányan vagyunk, stb.)
:hello:
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Penn vagy Pennie, ha szabad kérnem
- amanibhavam
- Nem elérhető
idézni úgy tudsz, ha a hozzászólóablak felső sorában lévő Quote gombra kattintasz, bepasteled az idézendő szöveget, aztán mégeccer a Quote-ra kattintasz
vagy kézi erővel beírod a (quote) és (/quote) tageket az idézet elejére és végére, kerek zárójel helyett szögleteset használva
- Sorel
- Nem elérhető
De mi értelme van egy már megjelent hozzászólást utólag szerkeszteni? Azon túl, hogy esetleg kitörlök belőle, ha valami nem tetszik?
És hogy tudok más üzenetéből idézni? /Nekem eddig csak úgy sikerült, hogy az idézet nem volt fehér háttérrel kiemelve./
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Sorel
- Nem elérhető
- Sorel
- Nem elérhető
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
nadjp írta: Nem tudjátok, hogy a neten lehet e letölteni tünde betütípust?
www.tolkien.hu/misc/tengwar/
Itt van egy csomo.
- nadjp
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- fenwick
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Svindler írta: A forum latogatottsagarol nem keszul statisztika. Kb 1.5 evig keszult reszletes az oldal latogatottsagarol de meg en sem nagyon neztem
Mi erdekelne benneteket?
Éngem az, hogy mikor hányan vannak a fórumon - mondjuk órás illetve napos bontásban, átlag- illetve maximum- értekkel. Ez mondjuk az utóbbi pár hónapra, meg esetleg még egy összevont napszakonkénti statisztika - tehát az, hogy hány órakkor hányan szoktunk fent lenni...
Kezdetnek
üdv
Fenwick
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Sil írta: [Próbáltad a Keresésnél az ékezetes betűket? Nekem ott pl. nem csak az ő-vel és az ű-vel van gond, hanem mindegyikkel. És én mindig ugyanarról a gépről netezek a könyvtárban, azt meg nem állítgatja senki. És régen (a novemberi hiba előtt) működött a dolog rendesen.
Igen, sil, igazad van, egyszer nem akarta elgofadni az ő betűt a keresésnél...
swindler: mindenre kíváncsiak vagyunk...
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
A forum latogatottsagarol nem keszul statisztika. Kb 1.5 evig keszult reszletes az oldal latogatottsagarol de meg en sem nagyon neztem
Mi erdekelne benneteket?
- birefi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Azonban azt tapasztaltam, hogy nem műxik. Legalábbis megnézni nem lehet.
SVINDLER tucc vmit az ügyről, vagy bárki más? :
- Ragoran
- Nem elérhető
- amanibhavam
- Nem elérhető
- fenwick
- Nem elérhető
üdv
Fenwick
- mîr
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Őszintén bevallom, már elolvastam korábban is, és inkább azt szerettem volna tudni, hogy mikor jön el az az idő, amikor nem kell egy tucat képet rajzolnom ahhoz, hogy az egyik csak a sajátom lehessen.
Azt hiszem, kénytelen leszek türelmesen kivárni.
pusszancs!
mîr
- Ragoran
- Nem elérhető
Nerw:ó,köcc megvan!
Svin:új szerver??Költözik a fórum?
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Próbáltad a Keresésnél az ékezetes betűket? Nekem ott pl. nem csak az ő-vel és az ű-vel van gond, hanem mindegyikkel. És én mindig ugyanarról a gépről netezek a könyvtárban, azt meg nem állítgatja senki. És régen (a novemberi hiba előtt) működött a dolog rendesen.kriszana-Celandine írta: Hali!
Nem akarok kötözködni, de nekem még soha nem volt gondom az ékezetekkel, pedig különböző helyekről internetezek, teljesen más gépekről... Swindler: nem lehet,hogy ezeke a zékezetek a gép egyéni beállításaitól függnek?
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Nem akarok kötözködni, de nekem még soha nem volt gondom az ékezetekkel, pedig különböző helyekről internetezek, teljesen más gépekről... Swindler: nem lehet,hogy ezeke a zékezetek a gép egyéni beállításaitól függnek?
Mitrill: én sem 1980-as években születtem De itt kicsi nagy, öreg, fiatal jól megfér egymás mellett, és roppant mód élvezzük egymás társaságát!
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
Hat az e-mail ertesito lecserelese arra amit te kersz nem egyszeru. Egyenlore van egyeb mas gondom is a lappal, ha majd egyszer nagyon raerek talan neki ugrok, de eddig Te kerted egyedul...
fenwick: Az uj szerveren mar az uj verzio fog futni hamarosan.
Amugy en mar mindennel probalkoztam es nem sikerult rajonnom a tokeletes megoldasra. Browser fuggo ugy tunik. Van akinek megy, van akinek nem. Amugy a szerver beallitasaival van a gond, mert kozel fel evig nem volt semmi baj, majd egy szerver upgrade utan elromlott. Es a szervert egyenlore nem allitgathatom...
mir: Avatar ugyben javaslom a kovetkezot elolvasni:
www.tolkien.hu/app/forum/viewtopic.php?t=81
- Minerva
- Nem elérhető
Saját avatart Svindlernek kell küldened, és ő berakja neked.mîr írta: Sziasztok!
Azon gondolkodtam, hogy vajon mikor lehet majd saját, különbejáratú avatart használni... Őszintén bevallom, nekem egyik sem tetszik (bár nem akarok senkit megsérteni), és a jobbakat már biztosan sokan használják... Én szívesen rajzolnék, de akkor jó volna, ha azt csak én tudnám használni.
Kedves készítők, ez várható a közeljövőben?
Ezt leszámítva minden nagyszerű, szeretlek titeket ésatöbbi.
Üdv!
A chat ügyben nem tudok segíteni, nekem sem megy.
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- mîr
- Nem elérhető
Nem tudom használni a chatet... Milyen programot kellene vajon letölteni hozzá? Ha belépek, csak azt írja ki, hogy nincs bent egy felhasználó sem, pedig mások rám tudnak kattintani privizni... én meg közben nem látok semmit, csak a privit.
JAHAJJJJ segíííítséééég!!!:,-(
mîr
- mîr
- Nem elérhető
Azon gondolkodtam, hogy vajon mikor lehet majd saját, különbejáratú avatart használni... Őszintén bevallom, nekem egyik sem tetszik (bár nem akarok senkit megsérteni), és a jobbakat már biztosan sokan használják... Én szívesen rajzolnék, de akkor jó volna, ha azt csak én tudnám használni.
Kedves készítők, ez várható a közeljövőben?
Ezt leszámítva minden nagyszerű, szeretlek titeket ésatöbbi.
Üdv!
mîr
- [Nerwen]
- Nem elérhető
"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"
- Ragoran
- Nem elérhető
Elanor írta: Igen, igen, szóval a fórum főoldalán alul van az a keret, amhol vannak az online felhasználók, stb, és annak a tetején van egy vastag csík, és ott van, hogy Online felhsználók, na arra kattintassz, és ott van.
???? Hol mi?? Én nem találom...
Mirtill írta: Nekem a weboldal készítőjéhez lenne egy kérdésem.Szóval,arra gondoltam,hogy amikor nézegetjük vagy válaszolunk egy adott fórumban aztán meg tovább megyünk egy másik fórumba,akkor nem látthatjuk,hogy közben érkezett válaszunk,csak ha az emailünket megnézzük.Nem lehetne ez úgy megoldani esetleg,hogy a "nincs új üzenet melett" megjelenjen egy kis boríték,ami jelezné,hogy választ kaptunk!???Mert akkor ,talán,nem kellene ide-oda ugrálnia az embernek és az adott fórumon böngészhetne tovább és ha válasz érkezik rögtön láttná is. Üdv.: Mirtill
weboldal készítője:Svindler
Megoldás:
Több ablakban internetezel és a fórumos alapoldalon idönként a frissitésre nyomsz és akkor jelzi, ha új leveled van. Beállíthatod, hogy külön kis ablakba figyelmeztessen erre.
- fenwick
- Nem elérhető
Ha a böngészőmet (galeon 1.2.7) a hozzászólás megírása előtt latin2-re állítom (Nézet->Kódolás->Közép-európai->iso2), akkor jól megy minden. Nem tudom, hogy ezt miért kell ezúttal kézzel megtennem; máskor mindig magától jó szokott lenni. Ez lehet az oldal, a böngésző, vagy az én beállításaim hibája is.
Ettől függetlenül javaslom a fórum engine frissítését az újabb verzióra. A változások listája elérhető pl. itt:
rht.bme.hu/~lunkwill/phpbb/docs/CHANGELOG.html
Több, mint 100 (!!!) hibát kijavítottak már az újabb verziókban.
üdv
Fenwick
üdv
Fenwick
- amanibhavam
- Nem elérhető