Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Több
22 éve 1 hónapja #77759 Írta: Eurynome
Svindler!

Már egy ideje észrevettem, csak nem mertem szólni, mer'hogy általában én vagyok a hüje :wink: : Az oldalon az alsó menüsorban rosszul van írva a Szilmarilok, mert:

Szilmarillok

...and Death laughs back...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #77143 Írta: Elrond
Svindler!

Völgyzugoly elköltözött, az új cím volgyzugoly.stop.hu

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hónapja #76958 Írta: Alyr Arkhon
Üdv!
Először is: köszönet a gyors válaszért!
Hmmm... úgy egyáltalán: vettem, értettem,
én szívesen venném, ha újraindulna a levlista...
De ha nincs rá más jelentkező, ill. megint jönnek a vírusok, akkor tényleg nincs értelme...
Az új emotikonok királyak... sőt: Királyak! :)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
22 éve 2 hónapja #76940 Írta: svindler
Alyr:

-fel fog kerulni egy adag a TTT kepekbol, es egy osszefoglalo, de olyan egetrengetoen erdekes hirek nincsenek vele kapcsolatban... (en legalabbis nem tudok semmit)
-a moderatorok a humorban azok akik amugy is a moderatorok (Gazdak)
-az elozeteseket letoroltem, mert sok helyet foglaltak
-a dreamfactory megszunt, gondolom kaptal ertesitest rola, mivel erdemi levelezes honapokon at nem folyt rajta, virusok viszont jottek bezartuk

Több
22 éve 2 hónapja #76925 Írta: Alyr Arkhon
Üdv néktek!

Volna egypár kérdésem: (leginkább Svindlerhez)

1. A főoldal (tolkien.hu) filmmel kapcsolatos hírei és képei (az előzetesekről nem beszélek, elvégre az sok helyen elérhető) már jó ideje nem frissültek aki nem jön be a fórumra, az szinte semmit sem tudhat a TTT-ről...
2. Ki a humor topic moderátora?
3. Miért nem lehet elérni a régi LOTR előzeteseket a tolkien.hu-n? Haza akartam vinni, hogy meg legyen és most egyébként is aktuálisak a legelsők mert azokban van bőven kép a további 2 részről is.

Egyébként én a magam részéről örülnék ha a dreamfactory levlista újra létezne. Nem tudom, van-e rajtam kívül még valaki...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
22 éve 2 hónapja #76818 Írta: Barbara M.

Ragoran írta:

Minerva írta: Mijjjjen c6elés? :?:

A hétvégén a humor topikot eléggé (najó borzasztóan) szétchatoltuk! :cry: De most már szánjuk-bánjuk és én személy szerint baromira szégyenlem magam és megérdemelném, hogy meglincseljetek! :crying:
Ezúton szeretném megköszönni, hogy kitöröltétek az egészet és nagyon sajnálom(juk)! :bawling:

Én is nagyon benne voltam, de csatlakozom Ragoran-hoz és én is nagyon sajnálom! :(

Keresd az Kettétört Kardot...

Több
22 éve 2 hónapja #76186 Írta: Ragoran

Minerva írta: Mijjjjen c6elés? :?:

A hétvégén a humor topikot eléggé (najó borzasztóan) szétchatoltuk! :cry: De most már szánjuk-bánjuk és én személy szerint baromira szégyenlem magam és megérdemelném, hogy meglincseljetek! :crying:
Ezúton szeretném megköszönni, hogy kitöröltétek az egészet és nagyon sajnálom(juk)! :bawling:

Több
22 éve 2 hónapja #76044 Írta: Minerva
Mijjjjen c6elés? :?:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 2 hónapja #75907 Írta: Ragoran
Csatlakozom az elöttem szólóhoz és tényleg ne haragudjatok! :bawling:

Több
22 éve 2 hónapja #75735 Írta: Telumehtar
Csatlakozom Rayanhoz....Mivel kicsit én is benne voltam ezért nagyon sajnálom és szégyellem is magam. :? :( :cry: :shake: :triste: :bawling: :crying:

SORRY

És légyszi töröljétek...

Több
22 éve 2 hónapja #75734 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Kérés a moderátorokhoz: legyetek kedvesek törölni a Humor topicban az utóbbi 3 oldalat beterítő chatelést, MINÉL ELŐBB, ha lehet. Köszönöm.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 2 hónapja #75188 Írta: svindler
Battinak van moderatori joga az MTT-s topicra, de nem latszik a moderatorok kozt.
A temabol azt hiszem ennyi boven eleg. Ha valaki tovabb szeretne feszegetni irjon privatot es majd nem valaszolok neki :twisted:

Több
22 éve 2 hónapja #73966 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Ha már a szerelmes emoticonoknál tartunk, az én kedvencem még mindig ez .

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
22 éve 2 hónapja #73920 Írta: Eurynome
Köszi, Svindler! 8) Remélem, nem volt túl nagy kavar a többivel, mert nem vagyok egy számítógépzseni... :oops: :wink:

...and Death laughs back...

Több
22 éve 2 hónapja #73640 Írta: Liang
Liang válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Ez az októberes dolog nagyon jó!!!!!!!

Üdvözlettel, Beid, A Régi Korok Bajnoka

Több
22 éve 2 hónapja #73639 Írta: Varda Tintallë
Feanor, látogass el a Nyelvek és írások topikba. Ott gyűlnek az érdeklődők. (Középföldén belül található.)

Namárie!

Varda Tintallë

I anwe harya limbe antar... / Az igazságnak sok arca van...

Több
22 éve 2 hónapja #73637 Írta: feanor
hol lehetne megtanulni quenyául és/vagy sindául? mert hiába hívnak Feanornak ha nem tudok megszólalni se! :( :?:

Auta i lóme!

Több
22 éve 2 hónapja #73570 Írta: Minerva
Tök jók, Rayan!

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 2 hónapja #73563 Írta: Ithil Iarfeniël
Egyetértek!! Szerelmes-érzelmes emotikonok rulz! :up:

Több
22 éve 2 hónapja #73482 Írta: Yavanna
Az érzelmes emotikonokat én is nagyon támogatnám! :itscool: Amiket Rayan betett, azok nagyon édesek! Az az 'összekapaszkodós' a végén meg különösen teccc'! :D

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 2 hónapja #73474 Írta: Ragoran
Rayan: ezek naon jók!!
Minerva kérdése engem is érdekelne (nem mintha moderátor szeretnák lenni, csak kiváncsi vagyok)

Több
22 éve 2 hónapja #73466 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Minerva, ha már szerelmes/érzelgős ei-ok :mrgreen: :
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 2 hónapja #73275 Írta: Ithil Iarfeniël
Svin egy kérdés: Augusztus után hogyhogy október jön? 8O kicsit meglepődtem amikor a dátumot néztem.
(Naptárreform! Így előbb lenne Jánuár és húzhatnánk a moziba!Jeee! :hello: )

Több
22 éve 2 hónapja #73261 Írta: Minerva
Jaj, még egy kérdés. Az emberkének mit kell tennie ahhoz, hogy moderátor véljék belőle? Be kell töltenie a 20. évét? :mrgreen:

Több
22 éve 2 hónapja #73260 Írta: Minerva
Kérlek, Svin, tégy be egy szerelmes emotikont a többi közé! Én ugyanis nagyon gyakran vagyok szerelmes! ;) Mondjuk ezt:
www.vmortensen.com/iB_html/non-c ... inlove.gif
Köszi sokak nevében is! :)

Több
22 éve 2 hónapja #73212 Írta: Rayan
Wááááá, Svin, kérlek hozd rendbe az Aragornos topicot, mert széltében körülbelül 1 méternyire kinyúlt, és irritál :twisted: Köszi.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 2 hónapja #73114 Írta: Telumehtar
Drága Svindler!!!

Az Éowyn topic megint (?) megnyúlt...rendbe tudod hozni????Elöre is köszi:Telu :wink:

Több
22 éve 2 hónapja #73112 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Sil írta:

Mornambar írta: Tud valaki képet az ÖSSZ gyűrűről? Az egyről kérlek ne! :?:

Ez itt a Nenya. A többiről nincs képem, csak gagyi utánzatokat találtam.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
22 éve 3 hónapja #70016 Írta: Elrond
Kedves Svindler!

Néhány hozzászólásomban összekutyulta a rendszer a szavakat, mikor elküldtem. Miért tette?

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
22 éve 3 hónapja #69285 Írta: ÉSzAH
Kérés a táborozókhoz

A mai napon véget ért az első MTT tábor és remélem, hogy holnaptól vagy még inkább ma estétől már olvashatjuk az ezzel kapcsolatos élmények, megjegyzések, poénok áradatát. DE:
Kérlek titeket, hogy az MTT táborral kapcsolatos élményeiteket a Közösség fórum MTT tábor rovatában osszátok meg egymással és velünk, akik nem tudtunk ott lenni és ne offoljatok szét vele más topikokat. Előre is köszönöm a magam és a többi moderátor nevében.

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.752 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére