Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Több
22 éve 5 hónapja #60903 Írta: Ragoran
Svin: Az Aragornos topik is megnyúlt, tudnál rajta segíteni?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #60898 Írta: Ragoran
Ha vkivel ugyaoan az avatarod és semmiképp nem akarod megváltoztatni, akkor intézd el privátban...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #60870 Írta: Telella
Nekem még senki nem "lopta" el az avataromat (szerencsére),de elég rossz hogy 4-5 embernek u.a. a képe, mert ezekről azonositom be őket, nem mindig olvasom el a nevüket... :oops: de én bizti nem birnám, ha vki lenyúlná a képem... :roll:

Nagy célhoz hosszan vezet az út.

Telella

Több
22 éve 5 hónapja #60864 Írta: Undómiel
Köszönöm szépen! :oops: Megint csak azt tudom mondani, hogy igazán kedves Tőled! :oops:
Az avatarral kapcsolatban! Nem lehetne (Főnök, valahol itt vagy?) olyat csinálni, hogy ipiapacsegykettőhárom, aki előbb veszi fel az avatart, azé marad? Mert nekem is azért kellett megváltoztatni, mert zavart, hogy annyi hasonszőrű van... :evil:

Több
22 éve 5 hónapja #60862 Írta: Telella
Szivesen! Látom, egyidejűleg mingyárt az avatarodat is megváltoztattad! Tök jó! :wink:

Telella

Több
22 éve 5 hónapja #60861 Írta: Undómiel
Köszi a segítséget! Igazán kedves tőled Telella!

Több
22 éve 5 hónapja #60860 Írta: Telella
Undómiel:
A rejtett felhasználó úgy lehetsz, h a Profil-ban beállítod az Online státusz elrejtése-t és így a Tartalomjegyzék alján nem látja a többi felhasználó a nevedet. (Hát ez értelmes volt :roll: ) Erről érthetőbben olvashatsz itt a fórumon a GYIK-ban a Hogy érhetem el, hogy a többi felhasználó ne lássa mikor vagyok online (vagy vmi ilyesmi.) :oops:

Telella

Több
22 éve 5 hónapja #60858 Írta: Undómiel
Most lehet, hogy ostobának tűnök majd, de kik azok a rejtett felhasználók és hogy lesz valakiből ilyen? :oops:

Több
22 éve 5 hónapja #60657 Írta: Varda Tintallë
Ahááá! De akkor legalább megelőzhető. Majd nem használok <és>. Köszi!

Namárie!

Varda Tintallë

I anwe harya limbe antar... / Az igazságnak sok arca van...

Több
22 éve 5 hónapja #60654 Írta: svindler
varda: en is tobbszor tapasztaltam mar, a teljes igazsagot nem tudom, de valahol koze van ahhoz, hogy a < es > jelet hasznalod a szovegben. Magaban az nem eleg, de reszben ez az oka. Ha rajovok elarulom ;) De szamomra is rejtely.

Több
22 éve 5 hónapja #60649 Írta: Varda Tintallë
Tudja valaki, hogy miért duplázódnak meg egyes szövegek a hozzászólásokban? Nem tudok rájönni, hogy mivel hozom ezt létre, így megelőzni, vagy javítani se tudom. Pedig nem mindig az a hangsúlyos, ami duplázódik! :D

Namárie!

Varda Tintallë

Több
22 éve 5 hónapja #59900 Írta: svindler

Cicafül írta: Olyan létezik, hogy a "kimenő üzenetek" elévülnek? :?:

Nem evulnek el. Ott lesz amig az illeto el nem olvassa, vagy te le nem torlod (ezert ne toroljetek a kimeno uzenetek mappabol... - mert ha megteszed sohasem kapja meg az illeto).

Több
22 éve 5 hónapja #59880 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Mornambar írta: Sil! A Story hanyadik számában? Tudniillik az én nagymamámnak is van egy pár.

Nem tudom, de viszem ezeket is a szombati talira. A gyűrűk ott vannak, ahol a bemutatóról írnak, tehát januári. Ha jössz szombaton, megmutatom. :)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
22 éve 5 hónapja #59879 Írta: Cicaful
Kedvenc Moderátorom, drága Svin!

Olyan létezik, hogy a "kimenő üzenetek" elévülnek? :?:
Úgy értem, mondjuk, hogyha x órán belül nem tudja a gép továbbitani a címzetnek, már sose fogja megkapni? (Ugyanis úgy értelmeztem, hogy az "Elküldöttekben" vannak, amiket a címzett megkapott és olvasott és a "Kimenőben", amiket elküldtem, de még nem fogadták - mint a mobilon, mikor még csak függőben van az sms - mondjuk azért, mert a másik ki van kapcsolva)

Mornambar: minden hozzászólás jobb felső sarkában találsz egy "Idézet" nevű gombot. Arra kattints rá, és akkor megjelenik a hozzászólásodban, amit tudsz szerkeszteni, hozzáírni stb.
Arra vigyáz, hogy a

'' írta: és a

-t ne töröld (én csináltam ilyet :P ), és hogy amit Te akarsz írni az utánuk kerüljön.
Remélem érthető voltam - elég kusza lett.

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 5 hónapja #59873 Írta: Mornambar
Sil! A Story hanyadik számában? Tudniillik az én nagymamámnak is van egy pár.
Mindenki! Gyakran szoktátok csinálni: pl. guragu írta: hablabla... Ezt hogy lehet megcsinálni :?:

Több
22 éve 5 hónapja #59832 Írta: amanibhavam

nazgúl írta: FONTOOOS!!!! HA vki tudja Olórin emil címét, legyen szíves tudassa vélem!
(Az MTT üléssel kapcs.ban kellene) Szenksz.

ddeus@hotmail.com

love is the shadow that ripens the wine

Több
22 éve 5 hónapja #59816 Írta: Ragoran
Svin: tul.kép. mit jelent az 'összes fórum olvasottá tétele'?

Több
22 éve 5 hónapja #59787 Írta: nazgúl
FONTOOOS!!!! HA vki tudja Olórin emil címét, legyen szíves tudassa vélem!
(Az MTT üléssel kapcs.ban kellene) Szenksz.

Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...

Több
22 éve 5 hónapja #59737 Írta: Ragoran
Svin: Ha jól emléxem a Mordor-Orkok is megnyúlt!

Több
22 éve 5 hónapja #59556 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Mornambar írta: Nyissátok meg a www.google.com keresőt, ott a Képek és írjátok be, hogy vilya! Egy csomó baromságot fog mutatni (kutyák, macskák, stb. :wink: ), de ha lejjebb mész ott lesz 3 kép a Gyűrűről.
Megj.: A Naryát még én sem találtam meg... 8)

Ezt a Vilyát egy rajongó csináltatta az esküvőjére. Itt vannak a linkek:
www.tolkienonline.com/docs/4051.html
www.tolkienonline.com/gallery/ga ... fm?ID=3639
www.tolkienonline.com/gallery/ga ... fm?ID=3640
www.tolkienonline.com/gallery/ga ... fm?ID=3641

Viszont találtam egy utánzatot a filmbeliről:
www.psi-world.de/10384.htm

De a legjobb még mindig az "eredeti", amit egy régi Story-ban találtam a hétvégén a nagymamámnál. :)

Tears unnumbered

Több
22 éve 5 hónapja #59171 Írta: Varda Tintallë
Aiya Svindler!

Nem lehetne itt esetleg valami olyan link, ami visszamutat a tolkien.hu főoldalára? Csak, hogy ne kelljen mindig előlről indulni?

Namárie!

Varda Tintallë

Több
22 éve 5 hónapja #59165 Írta: Telella
Csak nazgűlgyűrűt találtam. Az jó? De már régebben, a címre már nem emléxem, ha valaki kéri, elküldöm emilben a képet róla. :roll:

Telella

Több
22 éve 5 hónapja #59108 Írta: Mornambar
Ja, a Vilya! Bocs :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Nyissátok meg a www.google.com keresőt, ott a Képek és írjátok be, hogy vilya! Egy csomó baromságot fog mutatni (kutyák, macskák, stb. :wink: ), de ha lejjebb mész ott lesz 3 kép a Gyűrűről.
Megj.: A Naryát még én sem találtam meg... 8)

Több
22 éve 6 hónapja #58913 Írta: Sil

Mornambar írta: Sil-nek azt üzenem, uo., mint mikor a múltkor mondtad (lásd lejjebb) :idea:

Én végignéztem akkor az egész fantasyplanet-et, de nem találtam egy szál Vilyát sem. Írtam volna azt is, ha találok. De csak Nenya volt, az övcsat, meg Arwen medálja.

Tears unnumbered

Több
22 éve 6 hónapja #58851 Írta: Yavanna

Mornambar írta: Yavannanak azt, hogy (a legkönnyebben) a www.elbenwald.com site-on lehet. Jó, ha tudsz németül! A Gyűrűket a Menu-ben a Ringe-nél lehet megtekinteni.

Nos, a némettudásom több, mint hiányos! :oops: Megnéztem az oldalt, de az említett menüpontban csak a Nenyáról volt kép, a Vilyáról viszont sajni nem! :cry:
De azért köszi! :)

"Aure entuluva!"

Több
22 éve 6 hónapja #58837 Írta: Mornambar
Sil-nek azt üzenem, uo., mint mikor a múltkor mondtad (lásd lejjebb) :idea:
Yavannanak azt, hogy (a legkönnyebben) a www.elbenwald.com site-on lehet. Jó, ha tudsz németül! A Gyűrűket a Menu-ben a Ringe-nél lehet megtekinteni.

Több
22 éve 6 hónapja #58625 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Nem tudtok egy olyan honlapot,ahol sok-sok infót lehet szerezni a filmzenéről magyarul?

I make my own luck.

Több
22 éve 6 hónapja #58596 Írta: Ithilgalad
ÖRÖK HÁLÁM MINDENKINEEEEEK :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Sil! Ezvolt a gond!!!! Köszike! :D :D :D :D
Nagynagy puszi mindenkinek :!: :!: :!:

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
22 éve 6 hónapja #58546 Írta: Eleniel (csillaglany)
Kedves Amanibhavam!
Köszi az infót a dalszövegről! Bearanyozta a napomat... :P

Üdv:Csillaglány

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
22 éve 6 hónapja #58514 Írta: Sil

Yavanna írta: Mornambar!
Hol találtál képet a Vilyáról?

Ez engem is érdekelne.

Tears unnumbered

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.748 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére