Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kevesebb
Több
22 éve 7 hónapja - 22 éve 7 hónapja #49867
Írta: svindler
svindler válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
En is megszivtam az elobb... Fel ora volt elvileg, de nem tudom pontosan hogy szamol. Most 2 orara allitottam. De ha ezzel is gond lenne szoljatok, meg hosszabbra veszem a cookie elettartamat.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Batti
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
22 éve 7 hónapja #49863
Írta: Batti
"Kane o Keizai Suru"
Batti válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Elég régóta járok ide , eélg sokat írok ide sőt a csetelést sem lehet rám fogni. Ehhez képest rendesen elbánt velem a program. Elszöszmötölgetttem egy hosszabb beírással és a végén úgy nem jelent meg ahogy kell. Mennyi idő után veszi ugy aprogram hogy újra bekell jelentkezni?
"Kane o Keizai Suru"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- svindler
- Témaindító
- Nem elérhető
22 éve 7 hónapja #2
Írta: svindler
Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán téma létrehozva svindler által
Sziasztok!
Ezt a témát azért nyitottam, hogy itt tudjatok üzenni, ha valami gondotok, vagy kérésetek van.
Igyekszem olyan gyakran olvasni ahogy csak tehetem. Ha esetleg extra sűrgős az ügyetek, akkor írhattok e-mailt is.
Ezt a témát azért nyitottam, hogy itt tudjatok üzenni, ha valami gondotok, vagy kérésetek van.
Igyekszem olyan gyakran olvasni ahogy csak tehetem. Ha esetleg extra sűrgős az ügyetek, akkor írhattok e-mailt is.
Oldalmegjelenítési idő: 0.457 másodperc