Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Nóli i linantea írta: Már többen panaszkodnak a beszélgetős topicban hogy a BiteFight banda szétbeszéli az egész topicot.
Kaphatunk sajátot?
miért nem kéredzkedtek be a vimpártopicba? ott úgysincs nagy élet...
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ulmo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
Nóli i linantea írta: Már többen panaszkodnak a beszélgetős topicban hogy a BiteFight banda szétbeszéli az egész topicot.
Kaphatunk sajátot?
Ha csak rajtam múlik, nem. Ha a moderátorok megszavazzák, esetleg. Küldjetek mailt valamelyiküknek:
Alyr
Angwen
Gandalf
Ery
Melian
Minerva
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Kaphatunk sajátot?
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Ulmo
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Féléves Hírlevél (2006 május-november) írta: A Tolkien.HU oldalon túl sok az inaktív regisztrált személy, ezért a következő határozatokat hozta az elnökség: azon felhasználók, akiknek regisztrációja sikertelennek bizonyul, vagyis nem aktivizálják a felhasználónevüket az e-mailben elküldött linken, egy hónap után törlésre kerülnek. Aki aktivizálta a felhasználónevét, de az aktivizálást követően egyáltalán nem jelentkezik be, annak felhasználóneve három hónap után törlésre kerül. Annak a felhasználónak, aki aktivizálta a felhasználónevét, ezzel be is jelentkezett utána, de hozzászólást nem írt, az utolsó belépéstől számított fél év eltelte után a felhasználóneve törlődik. Azok a felhasználók, akiknek eddig nincs hozzászólásuk, és legalább egy éve nem léptek be, egy hét haladékot kapnak erre, vagy a felhasználónevük törlésre kerül. Valamint minden további törlés előtt a név tulajdonosa e-mailben kap értesítést az esedékes törlés előtt.
- Gandalf
- Nem elérhető
- Ulmo
- Nem elérhető
Gandalf írta: Megnéztem a fórumozók listáját, és láttam, hogy még mindig van egy csomó olyan ember, aki 2004-ben regisztrált és még nincsen egyetlen hozzászólása sem. Nem kellett volna már ezeket az idevágó döntés kapcsán törölni?
Bár most konkrétan nincs előttem az idevágó határozat szövege, nekem az rémlik, hogy azokat kellett törölni, akik a vizsgálat időpontjától számított egy vagy két évnél régebben regisztráltak, és SOHA nem jártak a fórumon.
2004.12.31 előtti regisztrációval összesen két ilyen felhasználó van.
Emellett kb fél éve csináltam a felhasználók revízióját, lassan itt az ideje egy újabb felülvizsgálatnak.
A biztonság kedvéért elő kellene szedni azt a vezetőségi határozatot, és ha aszerint van elmaradásom, pótolom.
- Ben
- Nem elérhető
Ez tudtommal szerepel a Gandalf által említett, a fórum inakítv felhasználóiról szóló döntésben is...Attila írta: Sztem (nem minthogyha olyan sok bele szólásom lene a dologoba) de aki 2004-ben regisztrált vagy az elött annak kéne írni e-mailt vagy küldeni neki egy levelet, hogy miért nem írt és hogyha a levélre nem válaszol (azt hiszem 15 napon belül) akkor leszedni vagy letíltani! Nem?
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Gandalf
- Nem elérhető
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Ulmo
- Nem elérhető
Snuffles írta:
Nem mintha nekem sok beleszólásom lenne a dologba, de én eddig is csodálkoztam, hogy ennyi különböző topik született fantasy-könyveknek. Egyébként azokat, amelyekbe már nagyon rég nem írtak, nem lehetne idővel konzerválni? Sőt, akár egy teljesen másik tárhelyen fórumot nyitni nekik, vagy ezt nehéz megvalósítani és odacsődíteni az érdeklődőket?Ulmo írta: Ezt most nem nyafogásnak szánom, de jó lenne, ha a Tolkien fórum nem menne át általános fantasy-fórumba. Próbáljuk valamilyen szinten megőrizni a gyökereket.
Ha egy topicnak láthatóan nincs forgalma, és ne si várható, hoyg fellendül, természetesen átrakjuk az Archívumba. Erre nincs szabály, ez egyedi döntés szerint megy. Ha meg valaki teljes fórumot akar szentelni egy szabadonválasztott fantas-írónak, ám tegye. Ott a sok tárhelyszolgáltató, a phpbb fórummotor ingyenesen megszerezhető, nosza, lehet fórumot indítani.
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Nem mintha nekem sok beleszólásom lenne a dologba, de én eddig is csodálkoztam, hogy ennyi különböző topik született fantasy-könyveknek. Egyébként azokat, amelyekbe már nagyon rég nem írtak, nem lehetne idővel konzerválni? Sőt, akár egy teljesen másik tárhelyen fórumot nyitni nekik, vagy ezt nehéz megvalósítani és odacsődíteni az érdeklődőket?Ulmo írta: Ezt most nem nyafogásnak szánom, de jó lenne, ha a Tolkien fórum nem menne át általános fantasy-fórumba. Próbáljuk valamilyen szinten megőrizni a gyökereket.
"Well, I'm back."
- Ulmo
- Nem elérhető
Gandalf írta: Leguan, Ery, Ulmo, a topicot közkívánatra megnyitottam!
Rendben. VISZONT:
Ezt most nem nyafogásnak szánom, de jó lenne, ha a Tolkien fórum nem menne át általános fantasy-fórumba. Próbáljuk valamilyen szinten megőrizni a gyökereket.
- Gandalf
- Nem elérhető
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
általában a nem aktuális szavazásokat lezárják véglegesen.Isilrohir írta: Nem lehetne újraindítani a szavazásokat?
A másik: nem lehet új témakört nyitni a fórumon... mért nem?
"Well, I'm back."
- Ulmo
- Nem elérhető
Leguanember írta: Dear Moderators!
Szeretném kifejezni támogató szándékomat a Vegyes gyűjtőben kialakítandó G.R.R. Martin topik ügyében. Örülnék, ha minél előbb megvalósulhatna a topik létrehozásának aktusa, miáltal Westeros földjének gondjai-bajai új csatornát találhatnak potenciális közönségükhöz!
Yours sincerely,
Iguanaman
Topic címet kérnék.
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Isilrohir
- Nem elérhető
jaa, értem, kösz!Ben írta:
Az csak a moderátoroknak, illetve az adminnak áll jogában. Képzeld el, mekkora kavalkád lenne belőle, ha mindenki olyan témát nyitna, amilyet akarna - lehetetlenség lenne kontrollálni. Ha szeretnél új témát írj privit vmelyik moderátornak, vagy Ulmonak, érvelés kíséretében, hogy szted miért lenne olyan jó, és ha ténylegesen van rá igény, megnyitják Neked. A lényeg az, hogy több ember részéről legyen igény az adott topikra, ne pedig kihaljon 3-4 hsz után.Isilrohir írta: A másik: nem lehet új témakört nyitni a fórumon... mért nem?
- Ben
- Nem elérhető
Az csak a moderátoroknak, illetve az adminnak áll jogában. Képzeld el, mekkora kavalkád lenne belőle, ha mindenki olyan témát nyitna, amilyet akarna - lehetetlenség lenne kontrollálni. Ha szeretnél új témát írj privit vmelyik moderátornak, vagy Ulmonak, érvelés kíséretében, hogy szted miért lenne olyan jó, és ha ténylegesen van rá igény, megnyitják Neked. A lényeg az, hogy több ember részéről legyen igény az adott topikra, ne pedig kihaljon 3-4 hsz után.Isilrohir írta: A másik: nem lehet új témakört nyitni a fórumon... mért nem?
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Isilrohir
- Nem elérhető
A másik: nem lehet új témakört nyitni a fórumon... mért nem?
- Leguanember
- Nem elérhető
Szeretném kifejezni támogató szándékomat a Vegyes gyűjtőben kialakítandó G.R.R. Martin topik ügyében. Örülnék, ha minél előbb megvalósulhatna a topik létrehozásának aktusa, miáltal Westeros földjének gondjai-bajai új csatornát találhatnak potenciális közönségükhöz!
Yours sincerely,
Iguanaman
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Kincső
- Nem elérhető
Viszont kérlek alkalomadtán azt is frissítsétek, h. a vezetoseg'kukac'tolkien.hu-ra civil halandó nem tud írni, csak az infokukacra, mert így elég megtévesztő!...
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Gandalf
- Nem elérhető
Ulmo folyamatosan frissítgeti a honlap MTT-oldalán a megváltozott információkat!
Ezer köszönet nekik!
- Ulmo
- Nem elérhető
Isilrohir írta: Nem lehetne a taglistánál beállítani egy tagkeresést? órákig is eltart, mire megtalálni egy tagot...
A Keresés menüpontban tudsz hozzászólás szerzőjére is keresni.
- Isilrohir
- Nem elérhető
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Ebben az esetben nem érdemes ezt a cikkben is frissíteni?Ulmo írta: Svindlert hagyjuk ki a dologból, van egyéb dolga bőven.
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Acho
- Nem elérhető
- Köszönetek: 5
kérdés: a "Hüpatiához (a "Gyűrűk Urai" című könyv ihletettségében)"
című főoldalas írásban szándékos az az "i"? nem nagy dolog, de mégis csak az alapműrűl van szó... (ha tévedek, és szándékos, akkor millió sorry!)
- Ulmo
- Nem elérhető
Acho írta: avatar-ügyben kihez lehet kéréssel fordulni? néminemű segítségre lenne szükségem! előre is köszi szépen a választ (meg a türelmet )!!
Még mindig az adminisztrátorhoz, vagyis hozzám. Priviben.
Svindlert hagyjuk ki a dologból, van egyéb dolga bőven.
- Panni
- Nem elérhető
Itt vannak a feltételek, de egyébként Ulmot kell megkeresni ezzel a kérésselAcho írta: avatar-ügyben kihez lehet kéréssel fordulni? néminemű segítségre lenne szükségem! előre is köszi szépen a választ (meg a türelmet )!!
www.tolkien.hu/view.php?m=&c=5&a=868
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)