Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Több
17 éve 8 hónapja #319565 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Ecthelion írta: A vallás topic nálam eléggé szétvan esve. Kérdés: A hiba az én készülékemben van, vagy esetleg a fórummal van gond?

Jelentem, elsőre nekem is szét volt esve, de egy oldalfrissítés után helyreállt a kép.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 8 hónapja #319563 Írta: Tünde
nálam is :O

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 8 hónapja #319562 Írta: Ecthelion
A vallás topic nálam eléggé szétvan esve. Kérdés: A hiba az én készülékemben van, vagy esetleg a fórummal van gond?

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
17 éve 8 hónapja #319526 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Olorin.papa írta: Benéztem a taglistába, és az utolsó regisztrálók között van jóegypár robotgyanús... valaki utánna nézne?
köszi!

Kb 100 robot (vagy fals regisztráció) van most a taglistában. Türelem, egyelőre kézben van tartva a dolog.

Több
17 éve 8 hónapja #319525 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Nem csak robotgyanúsak, hanem azok is (nagy részük). Viszont amíg nincsen a vizuális ellenőrző, addig kicsit szélmalomharc szvsz... :roll: (Meg gondolom Ulmonak sem az a legfőbb vágya, hogy egész nap botokat törölgessen. :P )

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 8 hónapja #319524 Írta: Olorin.papa
Benéztem a taglistába, és az utolsó regisztrálók között van jóegypár robotgyanús... valaki utánna nézne?
köszi!

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
17 éve 8 hónapja #319523 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Mi köszönjük. :)

Több
17 éve 8 hónapja #319521 Írta: Ulmo

Ben írta: Hm, újabb robot... :? :roll: Topikot is nyitott.

Köszi. Törölve. A robot is.

Több
17 éve 8 hónapja #319516 Írta: Ben
Hm, újabb robot... :? :roll: Topikot is nyitott.

Több
17 éve 8 hónapja #319276 Írta: Gandalf

Ulmo írta: A romeltakarítást vállalom, Svindlernek csak a védelmi rendszert kell felhúznia. A topiknyitásról én is csak utólag értesültem, valamelyik moderátor eltüntette, mire ideértem.
Amint lesz rá lehetőség, konzultálok Svindlerrel.

Ez a dolog most hogy áll jelenleg?
Mikorra várható, hogy a fórumon is lesz "vizuális ellenőrzés", mint a vendégkönyvnél?

Több
17 éve 8 hónapja #318384 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
valóban nincs ott (amanibhavam szerintem a freemail-re gondolt) és szívesen máskor is :)

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
17 éve 8 hónapja #318382 Írta: Celebrom
Most vagy én vagyok naon vak, de nincs ott. :) , de már kitaláltam, kössz Panni.

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"

Több
17 éve 8 hónapja #318342 Írta: amanibhavam

Celebrom írta: És akkor mit csináljak ha elfelejtettem a jelszómat?:DTom idiótán hangzik, de régen használtam és nemtom.

Kattints rá az "elfelejtettem a jelszavam" linkre. Ott van szépen kiírva a Belépés gomb alatt a bejelentkezésnél.

love is the shadow that ripens the wine

Több
17 éve 8 hónapja #318336 Írta: Celebrom
És akkor mit csináljak ha elfelejtettem a jelszómat?:DTom idiótán hangzik, de régen használtam és nemtom.

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"

Több
17 éve 8 hónapja #318328 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Lehet, de ennek ellentmond, hogy majd egy évig jó volt...

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
17 éve 8 hónapja #318281 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
nem lehet hogy rossz az elérési címed? ( mail.tolkien.hu/src/login.php ) más ötletem nincs :(

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
17 éve 8 hónapja #318261 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Akkor nem értem. Az írja ki, hogy a kiszolgáló nem található... pls help!

Καναπή!

Több
17 éve 8 hónapja #318260 Írta: Panni
szintén... mármint működik...

Több
Több
17 éve 8 hónapja #318235 Írta: Ery
Egy ideje nem működik a tolkien.hu-s levelezés. Megváltozott az elérhetőségi útvonal?

Καναπή!

Több
17 éve 8 hónapja #318224 Írta: Ulmo
Igen. De lehetőleg ne csináljunk rendszert belőle.

Több
17 éve 8 hónapja #318175 Írta: Namarie
ha valaki kéri, úgy, hogy Neked ír, megváltozatod?

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 8 hónapja #318049 Írta: Ulmo
A felhasználónév-változtatást pár hete letiltottam.

Több
17 éve 8 hónapja #318039 Írta: Noredhel
Nem tudok módosítani a felhasználónéven, pontosabban beírni engedi a hozzátoldást, de mikor a mehet-re klikkelek és megnézem utána, nem változott meg.

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
17 éve 9 hónapja #317929 Írta: Gandalf
Nem találom sehol az Alyr-gyártotta tábori trailert sem, biztosan ez is eltűnt a múltkor. Nem tudná valaki visszatölteni? A YouTube-n fent van asszem, de jobb minőségben és más formátumban kéne!

Több
17 éve 9 hónapja #317543 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán
Mindkét topicnyitás, amit láttam, a "Tolkien HU Fórum" témakörben történt. Gondolom, ez összefügg azzal, hogy ez a témakör a legelső: ezé az 1-es azonosító [size=9:3g0b26qh](lásd a linkjét: ...viewforum.php?f=1)[/size], ami ugye biztosan létezik.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
17 éve 9 hónapja #317541 Írta: Ulmo

Brisa írta:

Ulmo írta:

Brisa írta: Svin megsajnált az állandó Vendégkönyv-takarítás miatt, és megoldotta végleg a problémát. :D

Örök hála neki! A fórummal nem akar hasonló merényletet elkövetni? :)

Azt is mondtam neki, de információ hiánnyal küszködik a drága, és mivel én is ritkán járok már erre, nem tudtam neki segíteni.

Szóval Ulmo, tedd meg, h megírod a szükséges dolgokat Svinnek. Pl. h hol nyitottak topikot a robotok?

A romeltakarítást vállalom, Svindlernek csak a védelmi rendszert kell felhúznia. A topiknyitásról én is csak utólag értesültem, valamelyik moderátor eltüntette, mire ideértem.
Amint lesz rá lehetőség, konzultálok Svindlerrel.

Nam: a munkák felosztása megvan, ezért vannak a topicgazdák, a moderátorok és az adminok.

Több
17 éve 9 hónapja #317533 Írta: Namarie

Ulmo írta:

Brisa írta: Svin megsajnált az állandó Vendégkönyv-takarítás miatt, és megoldotta végleg a problémát. :D

Ulmo, arra gondoltam, hogy mi lenne, ha felosztanánk a munkát? Te megadod az irányelveket, és aki önként jelentkezik, azok közt beosztod. Ha gyűjtögetésről van szó, továbbra is szívesen segítek.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 9 hónapja #317498 Írta: Tünde

OFF
jó egy Svin a háznál :P
ON

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 9 hónapja #317495 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Óhaj, sóhaj, kérdés, panasz a Tolkien.HU kapcsán

Ulmo írta:

Azt is mondtam neki, de információ hiánnyal küszködik a drága, és mivel én is ritkán járok már erre, nem tudtam neki segíteni.

Szóval Ulmo, tedd meg, h megírod a szükséges dolgokat Svinnek. Pl. h hol nyitottak topikot a robotok?

Brisa

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.863 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére