Csevegés
- Attila
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Idhren
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
- Byris
- Látogató
- Missy
- Nem elérhető
Athramien írta: nos, ha másért nem, azért össze kéne hozni a teljes csapatot, hogy legyen egy olyan kép, amiről nem maradtak le a szegény kocsival közlekedők:'( brűhűhű
*Egyetért* Demost nem is ez a lényeg, hanem
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! (Istenem, milyen szemtelenül fiatal vagy...)
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
- Athramien
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Köszönetek: 0
- Attila
- Nem elérhető
Viki írta: szerintem is nagyon jó volt a csapattali:), sajnálom, hogy nem tudtam tovább maradni.
A csapatképet hol lehet megtalálni???
Ehhhhh.....a csapatképekért tegnap Idhren és Esgal ellenállhatatlanul rámpislogott , szóval, amint tudom, felteszem. Valószínűleg majd csak hétfőn, mert addig nem leszek otthon, mármint Székesfehérváron.
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Viki
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Minerva
- Nem elérhető
szákkAttila írta: Bármennyire is szeretném a 29-i csapattalit én is, de ha lesz, akkor nem tudok rá elmenni azért, mert megyek gólyatáboroztatni Agárdra, és az muszáj, és E! (26-30).
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Idhren
- Témaindító
- Nem elérhető
- Attila
- Nem elérhető
Minerva írta: Köszi a csapattalit!
29-ét támogatom
Bármennyire is szeretném a 29-i csapattalit én is, de ha lesz, akkor nem tudok rá elmenni azért, mert megyek gólyatáboroztatni Agárdra, és az muszáj, és E! (26-30).
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Minerva
- Nem elérhető
- Attila
- Nem elérhető
Ugye lesz még valamikor népitali...oké, hogy lemondtunk a tűzijátékról - FB-n - az árvízkárosultak javára, de ez azt is jelenti, hogy nem is lesz? (Ilyenkor gáz, hogy ha az ember nem - rendszeresen - követi a napi társadalmi és politikai eseményeket, történéseket...tudom, undorító, gusztustalan és botrányos, de hát ez van...úgy kb. ennyi voltam, csókol titeket a cute kút. Pá
- Athramien
- Nem elérhető
- Aeglos
- Nem elérhető
Athramien írta:
nem, de én a beteget most inkább semleges értelemben értettem, mint pozitív.. mm nem volt elég etanol a véremben, hogy ne találjam kicsit furcsának..Missy írta: Tudoooom, én is imádom!!
Nádaházát is játszottatok?
Senki nem ivott annyit. Két üveg bor volt 25+ emberre, meg néhány sör.
Welcome to MTT! Sosem lehetsz eléggé őrült!
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Athramien
- Nem elérhető
- Missy
- Nem elérhető
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
Ha lesz palacsinta, hozok lekvárt. Akkor is, ha még tucatnyian állítják ugyan ezt.
A denevér egyenlőre a pénztárcámban lakik.
Olyan őszinte részvétem, amit csak egy sorstárs érezhet át.Idhren írta: Nekem változó, hogy mi használ, főleg ha nem marad meg bennem a gyógyszer
És utána meg annyira kiszív az egész fájdalom, meg minden, hogy halál kimerült vagyok.
- Aeglos
- Nem elérhető
- Athramien
- Nem elérhető
- Yzak
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Idhren
- Témaindító
- Nem elérhető
Nekem változó, hogy mi használ, főleg ha nem marad meg bennem a gyógyszer
És utána meg annyira kiszív az egész fájdalom, meg minden, hogy halál kimerült vagyok.
Namindegy.
Vidám téma: Igen, csináljunk ilyet még!!!
Most a hétvégéim eléggé foglaltak, mert most szombat Ery esküvő, jövőhét meg Savaria, de esetleg a most vasárnap, vagy 29e szabad És a hétköznapok elől sem zárkózom el, nyilván az a dolgozó népeknek nem túl jó...
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Hírilorn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
Igen, jó volt! Kár, hogy nem tudtál jönni.Idhren írta: Nagyon sajnálom, hogy nem jöttem
Kb mostanra sikerült összekaparnom magam.
Aki nem tudná: migrénes fejfájás olyan 2ig, utána csak "sima" fejfájás, meg szédülés.
Hiányoztok, és remélem nektek jó volt
Icke féle kajak szlalom, míg meg nem szokja, hogy véletlenül átfordult a kormánylapát drótja LOL .
Én még soha... szintén
Nincs olyan kedvenc gyógyszered, ami pár óra alatt rendbe rakja a migrénedet? Engem az "utána csak sima fejfájás, meg szédülés" zavar különösen.
Én migrénes vagyok. Ritkán, de van olyan hogy a szédülés émelygés a fejfájással együtt verítékezéssé és hányássá fokozódik. Súlyos esetben két kefalgint szoktam bevenni. Majd miután csökkent annyira a migrén, hogy képes legyek feküdni és pihenni vele, akkor még rásegítek valami enyhe altatóval vagy nyugtatóval, és kialszom. Pár óra múlva teljesen relaxált állapotban szoktam ébredni.
- Missy
- Nem elérhető
Milendoria írta: és szerintem bátran kijelenthetem, hogy ilyet KELL még csinálni! (feltéve ha Yzak is beleegyezik, mint helyszín-tulajdonos )
Igen, KELL! (Bár én sem voltam, de majd szeretnék.. )
Idhren, neked pedig jobbulást!
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
ja, és képzeljétek, hasizomlázam van a pónitól és/vagy a plíplíplítől!
és imádlak titeket, és nagyon jó volt a tali, és Göd lovely place
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Idhren
- Témaindító
- Nem elérhető
Kb mostanra sikerült összekaparnom magam.
Aki nem tudná: migrénes fejfájás olyan 2ig, utána csak "sima" fejfájás, meg szédülés.
Fosul voltam, vagyok, de már jobb...
Hiányoztok, és remélem nektek jó volt
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
Én hozok esernyőtAeglos írta: Átszerkesztettem a lenti listát, most mindenből több van.
Ha az emberek lemondják a partit, a fejükreöntöm a maradékot!
.
.
.
Meg némi süteményt, de csak hogy utána a hajunkra kenhessük...
- Aeglos
- Nem elérhető
Antathor írta: aha facebookon is vannak olyanok akik itt nem írtak meg fordítva sza összesen több mint 20an leszünk, akkor írsz lécci egy új listát tuti ami fix?
Átszerkesztettem a lenti listát, most mindenből több van.
Ha az emberek lemondják a partit, a fejükreöntöm a maradékot!
Ja, és nagyon-nagyon köszi a vásárlást!
- Aeglos
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: Belevau (igen, a főszervezők mindenhová írhatnak... ):
fahéjat, cukrot, borsot, vegetát tudok vinni, ill. Nesquik kakaót, ha az kell inkább. Mindegyikből pár (kis)kanál elég, igaz?
Igen, köszi! Illetve cukorból több kéne, mert a palacsintatésztába kell, de szerintem abba sem kellenek kilók.
A kakaó elvileg a chili con carne receptjébe kell. Ne kérdezz rá, én sem tettem!
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN