Gomuncs

Több
18 éve 1 hónapja #302037 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Gomuncs
Köszi!! 8)

Feel the sunshine 8)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 1 hónapja #301897 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Gomuncs

Inczy írta: Ömm, lehet, h én vagyok a vaksi, de erről a tatai dologról hol tudok utána olvasni? Mi ez pontosan? 8)

katt ;) :) , de mostmár a főoldalon is ki van rakva (rajongói találkozó)

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 1 hónapja #301894 Írta: Inczy
Ömm, lehet, h én vagyok a vaksi, de erről a tatai dologról hol tudok utána olvasni? Mi ez pontosan? 8)

Feel the sunshine 8)

Több
18 éve 1 hónapja #301821 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Gomuncs
Rana, Feanor, írjatok egy önéletrajzot, meg hogy mit vállalnátok el és miért. Jó alkalom ilyet is csinálni, később hasznotokra válik. CSak én olvasom el, nyugalom!

leguanember@tolkien.hu

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
18 éve 1 hónapja #301716 Írta: Feanor Faelivrin
Feanor Faelivrin válaszolt a következő témában: Gomuncs
Morgana!

Azt hiszem a Radiohead-nek van egy száma ami a babóról szól.

"A mosoly a leger

Több
18 éve 1 hónapja - 18 éve 1 hónapja #301715 Írta: Feanor Faelivrin

Leguanember írta: az ispotályra és a biztonsági szolgálatra hirdettem.
De nagy szükség lesz tájékoztató, jegyszedő és lótifuti emberekre!
Írd bele a név, cím, egyéb mellett azt, hogy szerinted mit tudnál csinálni, mire vagy alkalmas!

Köszi, Ádám/Leguán

Na ezt így ilyen sorrendben mind ;)

A pályázat milyen témakörben legyen úgy kb.? (Úgyértem milyen témában van már sok és milyenben egy se.)

"A mosoly a leger

Több
18 éve 1 hónapja #301700 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Gomuncs
Sziasztok!

Gyors és lelkes segítő kezekre és elmékre, toll-, illetve billentyűkoptató ujjakra lenne szükségem.

Az október végi, tatai rendezvényre kell összehoznunk egy igencsak friss Lassit.

Várok tehát,

- interjúalanyra ötletet, és 'kivitelezőt';
- olyan együttesről szóló cikket, aminek kimutatható kötődése van Tolkien-hoz (együttes rövid története, munkássága, albumai, stílusuk elemzése, Tolkien-i vonal a zenéjükben) - bármilyen műfaj lehet;
- színvonalas, szellemes humoros irományt - ha nem jön, folytatjuk a Valinori kalandot;
- irodalmi alkotások (versek, novellák, mesék, színművek) részleteit vagy egészét - ezek lehetnek saját vagy más szerzők munkái, ami fontos, hogy a publikációhoz minden esetben szükséges az író engedélye!;
- bármilyen, az MTT elmúlt kb fél évéhez kapcsolódó élmény tapasztalat beszámolóját.

A fentieken kívül szívesen látunk akármilyen friss, jó cikk-ötletet - de főleg a megvalósulásukat.

Konkrét határidőt egyelőre nem kaptam, de mivel a rostálás, tördelés, lektorálás is mind időt vesz el, és a rendezvény, amire el kell készününk, október utolsó hétvégéjén lesz, igyekeznünk kell.

Legyen tehát a határidő október 12.,
a cím: morgana@tolkien.hu.

Nagyon kérem, hogy tényleg csak az ígérjen, aki meg is valósítja időre a cikket!!

Minden segítséget előre is köszönök!

Üdv,
Morgana

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
18 éve 1 hónapja #301696 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Gomuncs

Leguanember írta:

Feanor Faelivrin írta: A tatai rendezvényre jelentkeznék mint bármilyen munka vállaló.

Kiváló! Ha azt mondom Neked, írj egy pályázatot gyakorlásképpen, mit szólsz hozzá? (tehát ez most egy kérés:) Nem tanteremre, és tudom, egyéb munkát csak az ispotályra és a biztonsági szolgálatra hirdettem.
Írd bele a név, cím, egyéb mellett azt, hogy szerinted mit tudnál csinálni, mire vagy alkalmas!

Köszi, Ádám/Leguán

Öhm...úgyis írjak pályázatot,ha nem tuti,hogy elmehetek,de ha ott leszek,mindent elvállalok? :oops: :roll:

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."

Több
18 éve 1 hónapja #301683 Írta: Leguanember

Feanor Faelivrin írta: A tatai rendezvényre jelentkeznék mint bármilyen munka vállaló.

Kiváló! Ha azt mondom Neked, írj egy pályázatot gyakorlásképpen, mit szólsz hozzá? (tehát ez most egy kérés:) Nem tanteremre, és tudom, egyéb munkát csak az ispotályra és a biztonsági szolgálatra hirdettem.

Köszi, Ádám/Leguán

Minden más hiábavalóság.

Több
18 éve 2 hónapja #301673 Írta: Feanor Faelivrin
A tatai rendezvényre jelentkeznék mint bármilyen munka vállaló.

"A mosoly a leger

Több
18 éve 2 hónapja #301536 Írta: Leguanember

Remzymama/Tünde írta: Esetleg előtte egy tali vhol?
Csoportosuljunk ? :wink:

Opcionális. Jómagam nem megyek le. Találkozzatok a Moszkva téri óránál 9:45-kor. Úgysem tudtok elindulni a negyed tizenegyes busznál előbbivel.

A Nyugati pu.-soknak a 91-es busz végállomását javaslom, időpontok a fentiekhez hasonlóan.

Minden más hiábavalóság.

Több
18 éve 2 hónapja #301526 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Gomuncs
Esetleg előtte egy tali vhol?
Csoportosuljunk ? :wink:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 2 hónapja #301522 Írta: Leguanember
Nálunk leszünk, remélem nem esik eső. A met.hu szerint szép idő várható.

A cím tehát: 1022 Budapest, Bimbó út 124/3., bejárat a Gábor Áron utca felől a kertkapun.

Megközelítés:
49-es busszal a Moszkva térről, a Gábor Áron u. megállónál kell leszállni, átkelni a zebrán lefelé és 15 méterre van a kapu.
91-es busszal a Nyugati pu.-tól, végállomásig kell jönni, fordul majd a busz. Onnan lefelé végig a bal oldalon, és a már említett zebrához értek.

Hozzatok: polifoamot, pokrócot, párnát, meg ebédet. Vizünk van, melegíteni lehet bármit.

Az MTT egyik zászlaját el tudja hozni valaki? Csak hogy megadjuk a módját.

Minden más hiábavalóság.

Több
18 éve 2 hónapja #301484 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Gomuncs
A tüntetések nem fognak minket zavarni semmiben szerintem, de ha gondoljátok, mehetünk valahova külvárosba is.

Több
18 éve 2 hónapja #301476 Írta: Leguanember
Gandalf, köszönöm a felajánlást-jelentkezést, szükség lesz rá!

Nem tudom mit csináljak a helyszínnel. Hiszen egész Budapesten szanaszét lakunk, aki vidékről jön, az Keleti, Nyugati, Déli pu. környékén lesz. Inkább a megbeszélés legyen távolabb a belvárostól, vagy minél kevesebbet utazgassanak a népek? Bár a házunk az 10 perc a Moszkva térről egy busszal(49), lehet jönni a Nyugatitól közvetlenül egy busszal(91), a Batthyányról szintén(11). Szóval nem megközelíthetetlen. De csak a kertben lehetnénk(feltéve, ha sokan leszünk, ami -például Ring hozzászólását látva a másik topikban, meg privit is kaptam ilyet- egyre kevésbé biztos).
Nem tudom, mit jelentenek majd a körülményeket tekintve a szombati embermozgások városszerte, de ha én/a Gomuncs szervezi a beszélgetést, akkor én felelek a résztvevőkért a helyszínen. Nyilván nincs nagy vész, de nem szeretnék utcazajban vitázni az MTT-ről.
Mit szól az elnökség?

Minden más hiábavalóság.

Több
18 éve 2 hónapja #301474 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Gomuncs
MTT tagoknak tudok köremilt küldeni ezügyben, ha meglesz a végleges helyszín. Illetve, csak én küldhetek köremilt adatvédelmi okokból. :twisted:

Több
18 éve 2 hónapja #301450 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Gomuncs
Belevau: BA-nál a bérleti díj annyira nem akadály, mert azt Edina úgyse nagyon szereti elfogadni... csak azért illik adni. :idea: Hogy mehetünk-e, attól függ, h. van-e rendezvény akkor és ott ill. nem utaznak-e el esetleg Edináékvagy ilyesmi. Szal ha meg akarjátok kérdezni, megadhatom a számát :wink: ( --> privi, telefon, mail, stb...)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
18 éve 2 hónapja #301438 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Gomuncs

Leguanember írta: Üdv!

A meghívó kiküldése személyes megkeresést takar, kedves invitáló levél néhány embernek, aki markáns véleménnyel bír, MTT-szakértő, stb. Természetesen a meghívás Gomuncs-szubjektív és diszkrét.

MÁS:

Helyszínüggyel kapcsolatban. A fővárosi tömegmegmozdulásokra való tekintettel szeretném a mi kertünkbe hozni a vitát. Szombatra derült, napos időt, de csak 17°C körüli hőmérsékletet ígér a meteorológia. Ez hűvöske. Bent is elférnénk, de nincs olyan szobánk, ahol a közös fórumot megtarthatnánk.

Batthyány Alapítvány ennek ellenére? Ki intézné a lefoglalást? Nem késtünk már el ezzel? Vmint ez bérleti díjas.

Egyéb ötlet?

Szerintem a 17fok tökéletes, bár még kérdéses, hogy megyek-e.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 2 hónapja #301436 Írta: Leguanember
Üdv!

A meghívó kiküldése személyes megkeresést takar, kedves invitáló levél néhány embernek, aki markáns véleménnyel bír, MTT-szakértő, stb. Természetesen a meghívás Gomuncs-szubjektív és diszkrét.

MÁS:

Helyszínüggyel kapcsolatban. A fővárosi tömegmegmozdulásokra való tekintettel szeretném a mi kertünkbe hozni a vitát. Szombatra derült, napos időt, de csak 17°C körüli hőmérsékletet ígér a meteorológia. Ez hűvöske. Bent is elférnénk, de nincs olyan szobánk, ahol a közös fórumot megtarthatnánk.

Batthyány Alapítvány ennek ellenére? Ki intézné a lefoglalást? Nem késtünk már el ezzel? Vmint ez bérleti díjas.

Egyéb ötlet?

Minden más hiábavalóság.

Több
18 éve 2 hónapja #301312 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: Gomuncs
;( én pont osztálykiránduláson leszek... lélekben veletek vagyok ;)

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
18 éve 2 hónapja #301302 Írta: Inczy
Én nagyon szívesen érezném magamat GOMUNCSosnak, csak a lehetőségeim korlátozottak... Mit takar a "meghívók kiküldése, ahogyan múltkor"?
Mert nagy segíteniakarás buzog bennem, csak pillanatnyilag szükösek a határok, amin belül megtehetem...

Ádám, nagyon jó a szomszéd topikban az összefoglalód. Gratula. 8)

Feel the sunshine 8)

Több
18 éve 2 hónapja #301235 Írta: Leguanember
Emberkék, akik még Gomuncsosnak érzik vagy vallják magukat:

Két fontos teendőnk van:
1, helyszín fixálása Batthyány Alapítvány?
2, meghívók küldése, ahogyan múltkor

Ki tud segíteni, melyikben?

Azután szeretnék tőletek visszajelzést, hogy ki lesz ott, és ki segít a lebonyolításban.

Tudjátok, 2006. szeptember 23-án, szombaton 10 órától.

Részletek a Hogyan tovább, MTT? témában.

Minden más hiábavalóság.

Több
18 éve 2 hónapja #300630 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Gomuncs
A szavazást betettem a "Hogyan tovább, MTT?" topikba.

Köszönöm! Leguan

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

Több
18 éve 2 hónapja - 18 éve 1 hónapja #300435 Írta: Leguanember
Csak az időpont biztos. Bevallom, először nyolcvanat akartam írni ifjonti lelkesedésből. De jártam pár kgy-n, ezért racionalizáltam. Egy éve huszonkevesen voltunk a hasonló eseményen. Ez utóbbi azonban egy hetes hirdetést és egynapos rohamtoborzást takar.

50 ember?

De tényleg tegyük be a szavazás topikba, Tünde, mekkora ötlet! Köszi!

Minden más hiábavalóság.

Több
18 éve 2 hónapja #300348 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Gomuncs
Biztosak vagytok benne, hogy csak 35en leszünk? Elég nagy volt az aktivitás... nem kéne egy előzetes felmérés, így, hogy van már pontos időpont? :oops: sorry, hogy beleszólok :oops:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 2 hónapja #300331 Írta: Leguanember
Támogatom az elgondolásodat. Egyből nagy fórum. Ezt kellene akkor vhogyan kézben tarthatóvá varázsolni.

Minden más hiábavalóság.

Több
18 éve 2 hónapja #300309 Írta: Inczy
Ami a helyszínt illeti, inkább az alapítvány, mivel 23-án már nem kellemes egész nap szabadtéren lenni.
Kaja ügyben az ebédszünet sosem árt, legalább kicsit kiszellőztetik a fejüket az emberek. Meg persze mellette hozhatnak magukkal kaját. 8)
A koncepció jó, de... Így elég hosszú, nem?
Az alapkérdések már felmerültek a Hogyan tovább, MTT? topicban. Mindenkinek volt ideje gondolkozni, sztem mehetne egyből a nagyobb fórumos verzió.
De persze ez is csak egy alternatíva. 8)

Feel the sunshine 8)

Több
18 éve 2 hónapja #300266 Írta: Leguanember
A diskurzus ugyan ott folyik, itt lehetne a lebonyolításról értekezni.
Az időpontot megszavazta az elnökség: 2006. szeptember 23. szombat

Szerintem:
I. etap 10 órától 13 óráig feltérképezés, fogalomgyűjtés
II. etap 15 órától őrülésig-vakulásig megoldásvadászat, kőbe vésés

Sok emberre számoljunk (reményeim szerint 35 fő körül), ergo teaház kiesik.
(Hogy írják azt le, hogy "batyi"? ld. alábbit becézve)
Batthyány Alapítvány, szabadtér (Margitsziget, Városmajor, kert, Városliget, Millenáris)?
Hozz magaddal élelmet vagy ebédszünet?

Javaslatom: délelőtt kiscsoportos forralás azonos kérdésekkel, délután fórum két moderátorral. Így van reakcióindítás.

Igazából jó ötletem nincs, és úgy érzem a dolog egy személyes találkozót igényel, és segítségkérést.

Minden más hiábavalóság.

Több
18 éve 3 hónapja #298541 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Gomuncs
És e feladat megoldása céljából most kivételesen indítottunk egy másik topikot "Hogyan tovább, MTT?" címmel.

Folyt. ott.

hajrá

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

Több
18 éve 3 hónapja #298517 Írta: Leguanember
Tiszteletem, kedves Barátaim, jelenlegi és leendő Ismerőseim!

Bár úgy gondoltuk, nyáron hatásszünetet tartunk, ám felmerült az idők mélyéből egy ismerni vélt szörnyeteg, és ha már sikerült befogni, érdemes lenne minden nézőpontból megvizsgálni azt. Ha csak a hulláját dobta volna ki a víz, akkor azt mondanám, boncolgassuk kicsit a témát, de szerencsére nem ez történt.

Természetesen nem zsákbamacska, nem is vasmacska az ojjektum, hanem az Emtété nevű ormótlanság.

Ugyan már beszéltünk róla tavaly Gomuncson, ott a megoldások hiányoztak, csak elmélkedtünk. Őszre egy olyan találkozó szervezése a feladatunk, amely fórumszerűen előkészíti a rendes őszi közgyűlést, a lehető legtöbb embert bevonva.

S ha már itt járok, ősszel, mikor még nyílnak a völgyben a kerti virágok, egy grandiózus szemétgyűjtést is előrevetítettünk.
Most bevillant, hogy a két eseményt szombat-vasárnap kiosztásban összevonhatnánk.

Kérem az érdeklődőket, egy ideig még érleljék magukban a mondanivalójukat, jegyzeteljék le ötleteiket!

Köszönöm, a Gazdi

Minden más hiábavalóság.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.510 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére