Gomuncs

Több
18 éve 10 hónapja #282737 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Gomuncs
ha átmegyek holnap a szigorlaton, akkor ráérek. de ha nem, akkor meg végképp :) szóval, valószínűleg benézek.

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 10 hónapja #282694 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Gomuncs
Noh, figyelembe véve a különféle tényezőket, GOMUNCS-talit szeretnék szombaton délelőtt 10 órától a kicsi@világban, Deák tér, aztán az ott megbeszélteket hasznosítjuk egy későbbi LIVE alkalmon, amelyen akkor ott lehetnének azok a delikvensek, akik érdekeltek a kreatív tevékenységek szervezésében és fejlesztésében. Ezen alkalom időpintyét is ki tudjuk tűzni, meg a külső-és belsőségeket. Február második hete áll az elképzeléseimben.

Panda, Eruntale, merre vagytok? El tudtok jönni?
Alyr, a rövidke délelőtt is sok kihagyást jelentene?
gillz, úgy láttam, utóbb kapásból a nagy beszélgetésre gondoltál, míg decemberben inkább egy helyzetmeghatározásra. Mivel az itt érdeklődők is bajlódnak a szombattal, én a tervgazdálkodás híve vagyok.

Mi a véleményetek? Szeretném, ha a délelőtt ráérősök azért eljönnének, ha nem GOMUNCS-tagok, akkor is.

Písz, Ádám

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 10 hónapja #282672 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Gomuncs
[size=9:35z67v5u]Nah picit bonyolult életem váratlanul azt eredményezte, hogy 21-én délután-este ráérek, mert mégse leszek vidéken :roll: :? De a délelőtt továbbra sem jó, sajna. Csak gondoltam szólok, ha érdekel valakit... :P [/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
18 éve 10 hónapja #282662 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Gomuncs
Mint az MTT vezetőségének tagja, javasolnám a témák közé azt is, hogyan tudná a Társaság segíteni az egyes csoportokat úgy, hogy ne legyen szükség a kiválásra.

(Azt ugye tudjátok, hogy a művészeti csoportoknál nem kell csak tolkieni témákkal foglalkozni, a közösségi rendezvényeken megjelenési lehetőséget is biztosítunk. Egyetlen egy "megkötés" van: az ismeretterjesztő, kifelé szóló Tolkienes rendezvényeken csak témába illő cuccok jelenhetnek meg - értelemszerűen.)

Brisa

Több
18 éve 10 hónapja #282623 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Gomuncs
Sziasztok!
Kissé összevisszaságban vagyok a ki hogyan ér rá szombaton témával kapcsolatban. illetve azzal hogy ezt tulképp milyen beszélgetésnek szánja a gomuncs.

Amit én szeretnék kérni:(mert kiváncsi vagyok, érdekel mit gondoltok/terveztek, tele vagyok ötletekkel és szétszórt gondolatokkal és persze mert ez a feladatom :P )
Egy beszélgetést, amin azok vannak ott, akik részt vettek a színdarabokban, kórusban, táncokban,festegetésben szóval bármilyen kreatív munkában.
- mennyi időt akartok/tudtok rászánni ezekre?
- mennyire szertnétek "profibb" szinten csinálni? pl. járni sziniiskolába, megtanulni dramatizálni stb.
- milyen jövőt láttok pl. a színkörnek? túl lehet e lépni a mostani szinten? ha igen hogy? tánc detto.
- és mi köze van ennek tolkien-hez,ha van egyáltalán? a társaság már nem a témát adja, hanem inkább az emberanyagot és az előadási keretet, szerintem...ami persze létfontosságú
- előző kérdéshez, kiválni az mtt-ből mint színkör? mint tánccsoport? szerintem ez is egy út...nem az mtt ben dolgozni, hanem együttműködni vele, mint csoport az előadásokon, persze az önállódodáshoz nem elég a "mi-jól-érezzük-magunkat-közben" szint.
- láttok még ötleteket a tolkien-művekben? akár egy modern felfogású színdarabot, bármit...?

...és még bármi egyéb téma, ami felmerül. :)

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
18 éve 10 hónapja #282616 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Gomuncs
A színdarab-dolog engem is érdekel, de aligha tudok elmenni erre a beszélésre.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 10 hónapja #282606 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Gomuncs
[size=9:10n95q93]jájj. attól tartok, gond lesz azzal a szombattal, legalábbis, ha délelőtt... mind1. majd elmesélitek. :) [/size]

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
18 éve 10 hónapja #282597 Írta: Kincső
Ha jan.21-én lesz, ami nekem nem jó, valaki legyen szíves egy kimerítő tartalmi beszámolóval szolgálni legalább az én számomra (lévén fórumra az előző "eredményét" sem akartuk kitenni), mert már egy ideje meg kéne írnom egy cikket az emtété színjátszó életéről a tolkien.hu számára, ami nagyjából kész is, de így LEP és ezután a beszélgetés után biztosan át kell dolgoznom :) :wink:
Persze (nekem meg a cikknek) a legjobb lenne, ha jelen tudnék lenni, de Tiétek a döntés. :wink:
Gondolom, úgy van értelme, ha a legfőbb színjátszós emberkék jelen tudnak lenni.

Több
18 éve 10 hónapja #282547 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Gomuncs
nekem egész nap jó.

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
18 éve 10 hónapja #282538 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Gomuncs
de akkor ugye délelőtt lesz? :D mert lassan nekem is csak az jó.

need more brainz. yourz. now.

Több
18 éve 10 hónapja #282486 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Gomuncs
Előfordulhat, hogy jó. Attól függ mikor jövök vissza ajkáról.

Több
18 éve 10 hónapja #282460 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Gomuncs
nekem jó

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 10 hónapja #282458 Írta: Leguanember
Tessék, csak tessék! Tessék nyilatkozni a 21-éről, ide mindenki, jöjjenek, lássák a majmot, meg a medvét!!!

Minden más hiábavalóság.

Több
18 éve 10 hónapja #281957 Írta: Kincső
Nem vagyok GOMUNCS-tag, de a színdarab-téma érdekel... és egyelőre nem tűnik jónak a jan21. :(
[size=9:efx3cu5l]Megjegyezném, Gillz, hogy az Aldariont már egy bő hónapja is szidtuk :D [/size]

Több
18 éve 10 hónapja #281956 Írta: Rabyn
jaja az jan 21 és délután? Bát nekem mindegy

Több
18 éve 10 hónapja #281921 Írta: gillz
Nekem jó délelőt is. Hol? Akkor mi van nyitva? :D

Több
18 éve 10 hónapja #281807 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Gomuncs
én is igyekszem elmenni, tök kíváncsi vagyok!

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
18 éve 10 hónapja #281796 Írta: Laurelen
jan 21 délelőtt?
(valahogy az összes programom kisépcézte magának a jan 21-t...)

Több
18 éve 10 hónapja #281783 Írta: Leguanember
Január 21-e, ha számításaim nem csalnak.

Minden más hiábavalóság.

Több
18 éve 10 hónapja #281745 Írta: Rabyn
az tehét jövőhét szombata lenne. Na jó lenne?

Több
18 éve 10 hónapja #281709 Írta: gillz

Rabyn írta: Mit szólnátok a lep utáni második hétvégéhez?

szombat délután?egyelőre jónak tűnik..

Több
18 éve 10 hónapja #281508 Írta: Rabyn
Mit szólnátok a lep utáni második hétvégéhez?

Több
18 éve 10 hónapja #281499 Írta: Drizzt
Jó, hogy szóltatok :P

Több
18 éve 10 hónapja #281467 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Gomuncs
Sirius jó hely, támogatom, bár nem vagyok gomuncsos de gondolataim szoktak lenni. Csak azt kérem, ne hétköznap 7 előtt legyen, ha másnak jó hétvégén vagy estefelé is.

Több
18 éve 10 hónapja #281455 Írta: Alyr Arkhon

Drizzt írta: Mikor ? Hol ?

A Millenárison. Tegnapelőtt.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 10 hónapja #281453 Írta: Drizzt
Mikor ? Hol ?

Több
18 éve 10 hónapja #281451 Írta: Rabyn
Azt modtam, hogynem mindenki. Azt láttam azért, hogy a többség komolyan veszi amit csinál. De amikor Esgalnak azért kell kiüvöltenie a hangját, hogy egyesek odamenjenek végre a színpadhoz mert jelenetük van...

hú mostmár nagyon offok vagyunk

Több
18 éve 10 hónapja #281449 Írta: Alyr Arkhon

Rabyn írta: Ez egy picit ide is tartozik meg nem is. Én azt vettem észre a millenárisban, hogy a szereplők közül nem mindenki veszi komolyan amit csinál. Úgy pedig baromi nehéz darabbal foglalkozni.

Egyébként az ötlet tetszik, a beszélgetés témáját illetően.

De komolyan vesszük (legalábbis a többség) csak addigra már fáradtak voltunk.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
18 éve 10 hónapja #281444 Írta: Rabyn
Ez egy picit ide is tartozik meg nem is. Én azt vettem észre a millenárisban, hogy a szereplők közül nem mindenki veszi komolyan amit csinál. Úgy pedig baromi nehéz darabbal foglalkozni.

Egyébként az ötlet tetszik, a beszélgetés témáját illetően.

Több
18 éve 10 hónapja #281443 Írta: Laurelen

gillz írta: Hogy pl. el tudjuk kerülni az olyan eseteket, mint az Aldarionnál, h az előadás előtti héten már mindenki szídja, de ezt lehetett tudni két hónapja is, h ez lesz, mégsem történt semmi.

:roll:

mármint a szereplők? mert az normális...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.669 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére