Gomuncs
- gillz
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
és már ötletem is van témára, résztvevőkre. azokra lenne szükség, akik valamilyen közösségi kreativitást szeretnének működtetni, illetve nagyon aktívan részt venni benne.
Színdarab rendezése, előadás szervezése, stb. Hogy pl. el tudjuk kerülni az olyan eseteket, mint az Aldarionnál, h az előadás előtti héten már mindenki szídja, de ezt lehetett tudni két hónapja is, h ez lesz, mégsem történt semmi.
De van még sztem másnak is ide kapcsolódó problémája,amit meg kell oldani...
need more brainz. yourz. now.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rabyn
- Nem elérhető
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- gillz
- Nem elérhető
- Leguanember
- Nem elérhető
Még a Siriusban lezajlott agykeverésen elvállaltam, hogy átveszem Petitől a csoportunk formális vezetését, mivel ő vastag hóréteg alatt vergődik. Én jövő péntekre kiásom magam, és mondjuk dec. 20 körül mehetünk. Javasoljatok helyeket! És jelezzen mindenki, aki úgy érzi, hogy GOMUNCS-os, mert a taglista felmondta a szolgálatot...
Üdv, Ádám
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Rabyn
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
- Panda
- Nem elérhető
Ilyen plakátokat vittek el többen is Brisától, és szerintem folyamatosan szóródnak mindenfelé. Tökjó, hogy megpróbálod összefogni a dolgot, tervszerűen teríteni Nálam van egy adag, abból mondjuk 14. ker- ben rakatok ki, ezenkívül középiskolákat fogok célbavenni a 14., 6., 5. kerületekben.Remzy_mama/Eldawen írta: GOMUNCS segíts kérlek!
Senki nem akar jelentkezni Rabynon kívül a plakátkitevésre. Nem segítenétek? Én elvállalom a XIX, XVII, X., kerületeket, Raby a III, IV.-et, de a többi kerületi könyvtárba, művházba is ki kellene vinni. Címlistám van, de nagyon sürgős, mert lejár a jelentkezési határidő a LEPes művpályázatra.
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Senki nem akar jelentkezni Rabynon kívül a plakátkitevésre. Nem segítenétek? Én elvállalom a XIX, XVII, X., kerületeket, Raby a III, IV.-et, de a többi kerületi könyvtárba, művházba is ki kellene vinni. Címlistám van, de nagyon sürgős, mert lejár a jelentkezési határidő a LEPes művpályázatra.
Köszönöm, mi lennénk a kerület hírmondója
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Inczy
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
- Eldarien
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Ringbearer
- Nem elérhető
Lécci írjátok be, hogy mire jutottatok, vagy valaki küldje el mailben!
"Be the change you want to see." Gandhi
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Leguanember
- Nem elérhető
Érdeklődőből nincs hiány, Sirius lefoglalva(köszönöm Launak és Anának), 17.30-ra gyertek, Emberek, ahogy már sok helyen írtuk. 18.00-kor már teljes gőzzel fogunk üzemelni.
Minden más hiábavalóság.
- gillz
- Nem elérhető
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
Nekem, mint XY-nak, hol a helyem az MTT-ben?
Hogyan látom az MTT-t, mit gondolok, "mire van" az MTT, mik a céljai?
Mi a jó az MTTben, mi a rossz? Mi az, ami engem segít valamilyen téren, mi az, amit problémának érzek, látok?
Mit tudok tenni azért, h az MTT megvalósítsa azt, amire született?
stb.
Brisa
- Panda
- Nem elérhető
- Leguanember
- Nem elérhető
Átgondolva a dolgot: Megkeresem Ulmót egy hírszerű privivel, amit -megkérem- küldjön el minden MTT-tagnak. Panda: fontos privi ment.
Íme a hírverés:
MTT-TAGSÁG FIGYELEM!
Ti, akik szoktatok gondolkodni az MTT-ről, annak feladatáról,
szerepéről az életetekben, a társaság jövőjéről, a közösség aktuális
állapotáról, és a november 19-én esedékes közgyűlésre is szándékokkal,
véleményekkel terveztek megjelenni, Nektek szeretne segíteni a GOMUNCS.
Előkészületként a közgyűlésre, az agyak, álláspontok némi forralására
vállalkozva irányított eszmecserét szervezünk november 5-én, szombat délután a Sirius
teaházban 17.30-tól. Várunk Titeket felrázó kérdésekkel, belépő egy forró tea ára,
rendelésként.
Üdvözlettel: A GOMUNCS csapata
Gomuncs szintjén egy órával kezdés előtt kellene találkoznunk. Azaz vagy ötkor, vagy négykor, ezt döntsük el.
Konkrétabb kérdésekkel készüljünk, mint amiket én vázoltam fel, de hasonló irányban!
Jó munkát!
Minden más hiábavalóság.
- Leguanember
- Nem elérhető
Pihenés után azt mondom, álljunk neki szépen. Köszönöm mindenki érdeklődését és nyilatkozatát, akkor a feladatok:
jómagam összeírok egy személylistát még ma, azt felrakjuk ide. Egészítsétek ki tetszés szerint, Őket fogjuk megkeresni priviben és mailben.
Panda fogalmazza a megkeresés szövegét, kulcskifejezések kb.: a közgyűlés közeledtével; irányított beszélgetés MTT szekciókról, témákról, jövőbeli célokról, lehetőségekről; abból a célból, h a KGY-re legyen előkészület, megrágott álláspontok; Sirius teaház, szombat du. max. három óra hossza (sztem 18-21 óráig, természetesen 17.30-ra hirdetve)
szeretném, ha az Info Csoporton keresztül kinn lenne a fórumon hírként, vmint a kalendáriumban
ha van jelentkező 15-20 emberünk, akkor Lau lefoglalja a teázót,
10 ember alatt lefújjuk
gillz Rád számítok a hírverésnél, szóban a színjátszók körében terjeszthetnéd az igét
végül magában a lebonyolításban mindannyiótokra szükség lesz
a végleges szövegeket ide írjátok nyugodtan, nézzétek szombat délig, amit csak lehet, priviben menjenek a névlisták!
Mit hagytam ki?
Igen, a témák. Itt a topikban javasoljunk témákat.
Pl.: felteszem magamnak a kérsdést: mi érdekel, mit érzek szívügyemnek az MTT-ben? milyen fontos alapkérdésekről kellene gondolkodnunk?
mi az MTT feladata, céljai?
mik a lehetőségei ennek megvalósítására?
a tudományos szekció milyen munkákban domboríthat?
a kreatív szekció mennyiben vallja magát MTT-snek, mit adhatnak még a társaságnak, a társaság mit adhat nekik?(szekciónként)
mit jelent az ha egy rendezvény, egy program az MTT fennhatósága alá tartozik? ennek milyen kritériumai vannak mindkét részről?
mennyiben hivatalos, jogi alapú szervezet az MTT, és ennek milyen körülmények közt van jelentősége?
stb.
Privi is megy mindőtöknek!
Minden más hiábavalóság.
- Inczy
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
- Panda
- Nem elérhető
- Laurelen
- Nem elérhető
szal, ki fogalmazna meg egy ilyen irányú levelet?
ha lesz legalább biztos 10 ember akkor lefoglalom a teázót.(sirius ugye?)
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- gillz
- Nem elérhető
Leguanember írta: Koordinátorunk alig látszik ki a hó alól. Van egy gyorstalpalóm, beírom e. MTT őszi kgy közelg, egy kicsit készülni kellene rá, hogy ne ott legyen értetlenkedés, mellébeszélés, egymás melletti elbeszélés stb. Ehhez irányított beszélgetésre gondoltunk a legutóbbi, félspontán értekezleten; gillz, Panda, Lau, Alyr, Dreamer és jómagam. A célok: november 5. szombat, amely délelőtt munkanap. késő délután max. 2 hasznos óra MTT-ügyek boncolgatása. Megcsináljuk?? Ha 15 non-Gomuncs ember eljön, és meghányja-veti a dolgokat, az már bőven pozitív eredmény. Hát még ha a kgy-n átgondolt javaslatokkal állnak elő.
Ehhez 1 db villámmegbeszélésre van szükség, főleg neten. Illetve hirdetni kell intenzíven.
Nyilvánítsatok véleményt!
Írjátok meg, hogy a hirdetést, helyszínt vagy a beszélgetést magát szerveznétek-e szívesebben!
ádám/leguán/béla
beszélgetésben segítek szívesen, meg gyártok szórólapot
need more brainz. yourz. now.
- Leguanember
- Nem elérhető
Ehhez 1 db villámmegbeszélésre van szükség, főleg neten. Illetve hirdetni kell intenzíven.
Nyilvánítsatok véleményt!
Írjátok meg, hogy a hirdetést, helyszínt vagy a beszélgetést magát szerveznétek-e szívesebben!
ádám/leguán/béla
Minden más hiábavalóság.
- Inczy
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
- Aralataion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Délutánra munkamegbeszélésre hívtak be. Ez azt jelenti, hogy fogalmam sincs mikor végzek...
HA nem érnék oda, 18:30ra akkor valaki csörgessen meg, visszahívom!
06-30-538-62-11
Kérlek titeket ne haragudjatok...
peet a rossz-koordinátor
a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.
- Aralataion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Időponty:
2005. szept. 23. péntek délután 18:30-másfél óráig fagyoskodás és várakozás a később jövőkre...
Helye:
Nyugati pályaudvar főbejárat előtt
Várunk minden régi, és leendő új Gomuncs tagot!
Veréczi Péter /Aralataion/Lupus Germanicus/peet/Mucsaibenzinkút/stb...
a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.
- gillz
- Nem elérhető
- Inczy
- Nem elérhető
Sajnos alternatívát se nagyon tudok mondani. Ja de! Vasárnap úgy 5-6 körül. De nem most, hanem, a köv hétvégéken.
De miattam ne variáljatok. Idén elég hézagosan tudok csak besegíteni.
Feel the sunshine