Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Több
17 éve 9 hónapja #315593 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Ankalimon írta: Jelentem sikerült határidőre befejezni az MTT pályázati anyagát a Nemzeti Civil Alapprogram pályázatához. 20 óra 37 perckor postán volt a boríték az adatlappal és az összes kötelező melléklettel. (Emberek: a határidő éjfél volt... maradt még majdnem két és fél óránk... mintha nem is az MTT-ben lennénk...)

1 700 000 Ft-ra pályáztunk, amelyet ha megkapunk, nagyrészt egy saját helyiség (iroda+gyakorlóterem+eladóterem+raktár+könyvtár) bérletére, berendezésére és a könyvtári állomány bővítésére fogjuk fordítani.

Külön köszönet Rózsának a pénzügyi alapinformációk összeállításáért, illetve a közjegyzőnél való közbenjárásért (ritka jó fej ez a közjegyző egyébként), és Tündének (Remzimamának) a pályázati anyag előkészítéséért, a töménytelen háttérszámítás elvégzéséért, és papírokért való szaladgálásért.

Ha nyerünk az MTT vendégei lesznek a kedvenc édességükre és gondűző italukra... :lol:

Most jön a reménykedés időszaka...

Köszönjük, és nagyon szurkolok!!!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 9 hónapja #315584 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Kincső (Thilanna) írta:

Remzymama/Tünde írta: pontosítsunk Kincső 3 óra 13 perc :wink:

20:37 és 24:00 közt nem 3 óra 23 perc? :wink:

[size=9:3np85qxl]Dreamer, nemtom mi a gond, a 8-as még teljesen olvasható méret... pedig szemüveges vagyok... :wink: [/size]

ok, megtárgyaltuk
ma csak lúzerkedek :oops:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 9 hónapja #315582 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Remzymama/Tünde írta: pontosítsunk Kincső 3 óra 13 perc :wink:

20:37 és 24:00 közt nem 3 óra 23 perc? :wink:

[size=9:ztvq0rpn]Dreamer, nemtom mi a gond, a 8-as még teljesen olvasható méret... pedig szemüveges vagyok... :wink: [/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
17 éve 9 hónapja #315575 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Kincső, nagy-nagy apróbetűs ellenfelem írta:

(Ankalimon, az ráadásul 3,5 óra, ami maradt icon_smile.gif )

LE A KISBETŰKKEL!! :P :D

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Több
17 éve 9 hónapja #315573 Írta: Tünde
pontosítsunk Kincső 3 óra 13 perc :wink:

Több
17 éve 9 hónapja #315565 Írta: Kincső
És Erynek is jár a köszönet a pályázatért! :wink: Mindannyitóknak köszi a sok erőfeszítést és gratula az időbeni befejezéshez! :) Reméljük az elbírálók is értékelik! 8)
[size=9:sgt3wzvj](Ankalimon, az ráadásul 3,5 óra, ami maradt :) )[/size]

Több
17 éve 9 hónapja #315539 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Tünde, Rózsa, Ankalimon,
Ők dolgoztak rajta,
enyhítenek bajainkon,
NCA, csak rajta!

Jó hírek! :D

Mikor várható napirend a febr. 5-i elnökségi üléshez?

Egészen rengeteg dolgunk lesz...

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
17 éve 9 hónapja #315495 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Jelentem sikerült határidőre befejezni az MTT pályázati anyagát a Nemzeti Civil Alapprogram pályázatához. 20 óra 37 perckor postán volt a boríték az adatlappal és az összes kötelező melléklettel. (Emberek: a határidő éjfél volt... maradt még majdnem két és fél óránk... mintha nem is az MTT-ben lennénk...)

1 700 000 Ft-ra pályáztunk, amelyet ha megkapunk, nagyrészt egy saját helyiség (iroda+gyakorlóterem+eladóterem+raktár+könyvtár) bérletére, berendezésére és a könyvtári állomány bővítésére fogjuk fordítani.

Külön köszönet Rózsának a pénzügyi alapinformációk összeállításáért, illetve a közjegyzőnél való közbenjárásért (ritka jó fej ez a közjegyző egyébként), és Tündének (Remzimamának) a pályázati anyag előkészítéséért, a töménytelen háttérszámítás elvégzéséért, és papírokért való szaladgálásért.

Ha nyerünk az MTT vendégei lesznek a kedvenc édességükre és gondűző italukra... :lol:

Most jön a reménykedés időszaka...

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

Több
17 éve 9 hónapja #315462 Írta: Kincső
FELHÍVÁS

Bárki, akinek van ötlete, netán kész állapotban lévő feladványa, rejtvénye a Tolkien Levelező Verseny következő fordulójához/fordulóihoz, küldje el a kincso 'kukac' tolkien.hu címre! Köszi! :wink:

[size=9:37gliu45]A szervezői közösblog címe, ahonnan lehet példákat venni, hogy eddig milyenek voltak, priviben kapható nálam. :twisted: :wink: (Keresgélni nem érdemes utána, mert a google nem találja meg :P )[/size]

Több
17 éve 9 hónapja #315426 Írta: Gandalf

Több
17 éve 9 hónapja #315412 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Drágaszágok!

Egy figyelmetlenségből adódó információhiányt kell pótolnom: A Mathom- és Gandalf-díj azon hatalmas kitüntetések sorát gyarapítja, amelyet egy ember életében csak egyszer kaphat meg.

Tehát ne jelöljetek, olyanokat, akik már rendelkeznek a díjakkal.

Mathom díjasok:
Brandír (2004)
Kriszana (2005)
Gandalf (2006)

Gandalf díjasok:
Ankalimon (2004)
Brisa (2005)
Gumipók (2006)

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

Több
17 éve 9 hónapja #315407 Írta: Tünde
Jelentem gyermek megvan :P

Több
17 éve 9 hónapja #315403 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Köszönhöm, Gandalf, megtaláltam!

"Február elején lesz egy Tolkien.HU találkozó, amin elnökség, főszerkesztő, adminok, programozók és Seregrim összeülnek átbeszélni a honlap teendőit, ezügyben időpont-egyeztetés kell!"

Ebből lesz valami? Ezt úgy értem, hogy van, aki kézben tartja az ügyet?

Még egy kérdésem lenne: Az NCA-pályázat elkészült, vagy megint elveszett a gyerek?

Minden más hiábavalóság.

Több
17 éve 9 hónapja #315378 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
A hivatalos jegyzőkönyv nem került még hozzánk, a zanzásított beszámolót a zárt topicba tettem.

Több
17 éve 9 hónapja #315371 Írta: Leguanember
NEm találom sehol a január15-i elnökségi ülés összefoglalóját, jegyzőkönyvét. Hová tettétek?

Minden más hiábavalóság.

Több
17 éve 10 hónapja #313420 Írta: Tünde
Jelentkezzen aki ráérne

Ery írta: Addig is keresünk olyan lótifutikat akiknek ezen ill. a jövő héten lesz elég idejük és kedvük a beadandó pályázat érdekében hivatalos szervekhez rohangálni és ott türelmesen sorbaállni.

Ui. ha a pályázat sikeres lesz, akkor a Társaság komoly plusz pénzekre tehet szert.

Több
17 éve 10 hónapja #313322 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
FIGYELEM!!!!!

Lesz Tolkien.hu tabló, hogy mindenki tudja, hogyan néz ki a másik. :) Ezért arra kérnék mindenkit, hogy küldjön magáról egy fotót, a rabyn kúkac tolkien.hu emilcímre. Aki nem küld monjduk nyárig arról Én rakok fel képet :twisted:

Persze ez nem kötelező, de szerintem ti is örülnétek neki ha a következő rendezvényen nem az lenne, hogy "aha és te... ki is vagy? és őő ki is?"

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 10 hónapja #313243 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Niphredil Eleanor írta: Először is; mivel legnagyobb sajnálatomra se a KGY-ra, se a Tolkien Szülinapra nem volt alkalmam elmenni (ergo illetékesektől a kártyámat se tudtam begyűjteni), kérdezném, hogy akkor nem tudnék-e esetleg egyik délután beugrani érte valahova. Nincs valami "telephelyünk", vagy egyéb elérhetőség, ahova ha egyik nap elmennék és tisztáznánk az adataimat meg amit kell, akkor megkaphatnám? :roll: :oops:
Vagy bármi más megoldás?
Esetleg valaki küldje el nekem postai úton, és akkor annak megtérítem a postaköltséget.

No, tegnap erről is volt szó.
Még nem készült el a belépett tagoknak a köszönőlevél, ezért késik az értesítő levél a tagkártyával. Melian most új köszönőlevelet fogalmaz, utána jóvá kell hagynunk meg minden, utána jut el Mogy titkárunk odáig, hogy foglalkozhasson a kérdéssel, de lehet, hogy vizsgaidőszak végéig nem fog ilyesmire ráérni.

Több
17 éve 10 hónapja - 17 éve 10 hónapja #313107 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Kedves tag- fórum- és elftársak!

Mivel már rögtön itt a tavasz (sőt, ahogy kinézek az ablakon lassan megint ősz van) itt az idő tavaszi találkozót szervezni.

A tavaszi találkozók eddig a legosztatlanabb sikert arató rendezvények között voltak, (ld még " A Várgesztes" vagy "A Csobánka") és ezt a tendenciát most sem szeretnénk megtörni.

Tehát.

A Magyar Tolkien Társaság elnöksége - Élet, Üdv, Egészség - ezennel pályázatot ír ki tavaszi találkozó szervezésére.
A bátor vállakozóknak kérés esetén segítséget adunk, de a következő elvárásaink volnának:

- A találkozó lehetőség szerint legyen áprilisban
- Időtartama 3 nap 2 éjszaka (t. i. péntektől vasárnapig)
- Ne ütközzön a Húsvéttal (mely idén ápr. 9-ére esik)
- Lehetőség szerint tartalmazza az étkeztetést (lehetőség szerint alatt értsd még: erősen javasolt)
- Legyen valamiféle program, nem túl megerőltető, de legyen ötletes, kreatív, közösségben végezhető
- plusz, hogy Ankalimont idézzem: "pályázati szempont a Várgesztes szerű hangulat, de lehet Várgesztes is"

Az info'kukac'tolkien.hu címre küldjétek.
Beküldési határidő feb. 15.
Örülnénk, ha sok-sok pályázat érkezne.
Allah növessze hosszúra szakállatok!

Alyr

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
17 éve 10 hónapja #312916 Írta: Niphredil Eleanor
Niphredil Eleanor válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Ulmo írta: Írsz nekem egy privit:
- milyen mailcímet szeretnél
- polgári név (hogy ellenőrizni tudjalak a listán)

És sűrűn nézed a fórumon a prividet, hogy válaszolok-e.

Privi ment, és előre is nagyon szépen köszönöm a címet, utólag pedig a felvilágosítást! :wink:

Másik kérdésem még függőben, ha valaki tudna rá esetleg valamilyen megoldást (akár priviben is, de) mindenképp szóljon! :roll:

Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor

Több
17 éve 10 hónapja #312873 Írta: Rabyn
A videotárat úgy gondolom, hogy bedigizni mindent amink eddig van és dvdkre kiírni és a titkárnál pihizne 2-3-4 példányban és ki lehetne venni néha.

Több
17 éve 10 hónapja #312870 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Rabyn írta: Királyság. Akkor már csak el kell jusson hozzám valahogy minden mtts képanyag. Amugy arra is gondoltam, hogy létrekléne hozni egy mtts kép és videotárat.

A képtár szvsz megoldható itt az oldalon. Ana átválogatta a képeket, már csak a frisseket kell feltölteni. A videotár csak a helyhiány miatt lehet problémás, de én támogatom. Esetleg segíteni is tudok a digitalizálásban.

Több
17 éve 10 hónapja #312868 Írta: Rabyn
Királyság. Akkor már csak el kell jusson hozzám valahogy minden mtts képanyag. Amugy arra is gondoltam, hogy létrekléne hozni egy mtts kép és videotárat.

Több
17 éve 10 hónapja #312865 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület

Niphredil Eleanor írta: A másik kérdésem pedig csak annyi lenne, hogy @tolkien.hu-s e-mail címet hogyan, illetve honnan tudnék igényelni? :confused2:

Írsz nekem egy privit:
- milyen mailcímet szeretnél
- polgári név (hogy ellenőrizni tudjalak a listán)

És sűrűn nézed a fórumon a prividet, hogy válaszolok-e.

Több
17 éve 10 hónapja #312862 Írta: Niphredil Eleanor
Niphredil Eleanor válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
Két rövid kérdésem lenne - eddigi témáktól függetlenül - és elnézést kérek minden kedves tagtársamtól ill. fórumozótól, ha már nagyon elviselhetetlen vagyok ezzel az én tagsági kártya-problémámmal... :oops:

Először is; mivel legnagyobb sajnálatomra se a KGY-ra, se a Tolkien Szülinapra nem volt alkalmam elmenni (ergo illetékesektől a kártyámat se tudtam begyűjteni), kérdezném, hogy akkor nem tudnék-e esetleg egyik délután beugrani érte valahova. Nincs valami "telephelyünk", vagy egyéb elérhetőség, ahova ha egyik nap elmennék és tisztáznánk az adataimat meg amit kell, akkor megkaphatnám? :roll: :oops:
Vagy bármi más megoldás?
Esetleg valaki küldje el nekem postai úton, és akkor annak megtérítem a postaköltséget.

A másik kérdésem pedig csak annyi lenne, hogy @tolkien.hu-s e-mail címet hogyan, illetve honnan tudnék igényelni? :confused2:

Előre is nagyon szépen köszönöm, és ismételten legalázatosabb bocsánatát és elnézését kérem mindenkinek ezért az újabb közbekotyogásomért! :roll: :wink:

Még egyszer köszönöm:

Niphre

Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor

Több
17 éve 10 hónapja #312638 Írta: Rabyn
A Héten összerakódik a gépem. Tehát el tudom kezdeni a galéria és a tabló készítését. (a tabló azt a célt szolgláná, hogymindenkiről lenne egy fotó ami alá odaírnánk a nicknevét és így az ismeretlenek is tudnák hogyan nézünk ki)

Több
17 éve 10 hónapja #311948 Írta: Tünde

Kincső (Thilanna) írta:

Remzymama/Tünde írta: minden MTTs tanulja meg, a farsangi időszakban sokkal előbb kell elkezdeni a szervezést, mert sokan tartanak bálokat

december elején kezdtük, csak LEP meg vizsgaidőszak meg minden. :roll:

értem én, de le kell foglalni, aztán a többi ráér

Több
17 éve 10 hónapja #311944 Írta: Kincső

Remzymama/Tünde írta: minden MTTs tanulja meg, a farsangi időszakban sokkal előbb kell elkezdeni a szervezést, mert sokan tartanak bálokat

december elején kezdtük, csak LEP meg vizsgaidőszak meg minden. :roll:

Több
17 éve 10 hónapja #311940 Írta: Tünde
T. vezetőség!

Az alábbi levelet küldtem a vezetoseg@tolkien.hura illetve az elnokseg@tolkien.hura de mindkettőről hibát jelzett, tehát bemásolom ide is

Helló!

Beszéltem a tatai iskolaigazgatóval. Valóban lenn hagytunk egy plakátot,
egy hónap múlva vették észre, hogy az osztályterem falán lóg :P
Személyesen lehet átvenni, a gondnokot kell keresni ezügyben.

Szia: Tünde

Több
17 éve 10 hónapja #311934 Írta: Tünde

gillz írta: Kincső: csütörtök után asszem ráérek segíteni, ha kell... addig szvsz a Samhain 2005 topicban kéne nézni helyszínt, mert mintha egy csomó szóba került volna az utolsó pillanatban, de persze foglaltak voltak. Ergo még mostanában kéne lefoglalni a termet, tulajdonképpen szervező-stábtól és pályázat-győztestől függetlenül.

emlékszel, hogy tavaly farsangkor én ezt eljátszottam - mmint a helységkeresést :wink: ugyanazok merültek fel Samhainon is
művházlistám van, de akkor is maradtunk az ipartestületinél
és hely megint nem lesz már sehol

minden MTTs tanulja meg, a farsangi időszakban sokkal előbb kell elkezdeni a szervezést, mert sokan tartanak bálokat

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.044 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére