- Köszönetek: 0
Magyar Tolkien Társaság - Az Egyesület
- Namarie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ankalimon írta: Jelentem sikerült határidőre befejezni az MTT pályázati anyagát a Nemzeti Civil Alapprogram pályázatához. 20 óra 37 perckor postán volt a boríték az adatlappal és az összes kötelező melléklettel. (Emberek: a határidő éjfél volt... maradt még majdnem két és fél óránk... mintha nem is az MTT-ben lennénk...)
1 700 000 Ft-ra pályáztunk, amelyet ha megkapunk, nagyrészt egy saját helyiség (iroda+gyakorlóterem+eladóterem+raktár+könyvtár) bérletére, berendezésére és a könyvtári állomány bővítésére fogjuk fordítani.
Külön köszönet Rózsának a pénzügyi alapinformációk összeállításáért, illetve a közjegyzőnél való közbenjárásért (ritka jó fej ez a közjegyző egyébként), és Tündének (Remzimamának) a pályázati anyag előkészítéséért, a töménytelen háttérszámítás elvégzéséért, és papírokért való szaladgálásért.
Ha nyerünk az MTT vendégei lesznek a kedvenc édességükre és gondűző italukra...
Most jön a reménykedés időszaka...
Köszönjük, és nagyon szurkolok!!!
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Kincső (Thilanna) írta:
Remzymama/Tünde írta: pontosítsunk Kincső 3 óra 13 perc
20:37 és 24:00 közt nem 3 óra 23 perc?
[size=9:3np85qxl]Dreamer, nemtom mi a gond, a 8-as még teljesen olvasható méret... pedig szemüveges vagyok... [/size]
ok, megtárgyaltuk
ma csak lúzerkedek
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Remzymama/Tünde írta: pontosítsunk Kincső 3 óra 13 perc
20:37 és 24:00 közt nem 3 óra 23 perc?
[size=9:ztvq0rpn]Dreamer, nemtom mi a gond, a 8-as még teljesen olvasható méret... pedig szemüveges vagyok... [/size]
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
(Ankalimon, az ráadásul 3,5 óra, ami maradt icon_smile.gif )
LE A KISBETŰKKEL!!
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Tünde
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
[size=9:sgt3wzvj](Ankalimon, az ráadásul 3,5 óra, ami maradt )[/size]
- Leguanember
- Nem elérhető
Ők dolgoztak rajta,
enyhítenek bajainkon,
NCA, csak rajta!
Jó hírek!
Mikor várható napirend a febr. 5-i elnökségi üléshez?
Egészen rengeteg dolgunk lesz...
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Ankalimon
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
1 700 000 Ft-ra pályáztunk, amelyet ha megkapunk, nagyrészt egy saját helyiség (iroda+gyakorlóterem+eladóterem+raktár+könyvtár) bérletére, berendezésére és a könyvtári állomány bővítésére fogjuk fordítani.
Külön köszönet Rózsának a pénzügyi alapinformációk összeállításáért, illetve a közjegyzőnél való közbenjárásért (ritka jó fej ez a közjegyző egyébként), és Tündének (Remzimamának) a pályázati anyag előkészítéséért, a töménytelen háttérszámítás elvégzéséért, és papírokért való szaladgálásért.
Ha nyerünk az MTT vendégei lesznek a kedvenc édességükre és gondűző italukra...
Most jön a reménykedés időszaka...
- Kincső
- Nem elérhető
Bárki, akinek van ötlete, netán kész állapotban lévő feladványa, rejtvénye a Tolkien Levelező Verseny következő fordulójához/fordulóihoz, küldje el a kincso 'kukac' tolkien.hu címre! Köszi!
[size=9:37gliu45]A szervezői közösblog címe, ahonnan lehet példákat venni, hogy eddig milyenek voltak, priviben kapható nálam. (Keresgélni nem érdemes utána, mert a google nem találja meg )[/size]
- Gandalf
- Nem elérhető
- Ankalimon
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Egy figyelmetlenségből adódó információhiányt kell pótolnom: A Mathom- és Gandalf-díj azon hatalmas kitüntetések sorát gyarapítja, amelyet egy ember életében csak egyszer kaphat meg.
Tehát ne jelöljetek, olyanokat, akik már rendelkeznek a díjakkal.
Mathom díjasok:
Brandír (2004)
Kriszana (2005)
Gandalf (2006)
Gandalf díjasok:
Ankalimon (2004)
Brisa (2005)
Gumipók (2006)
- Tünde
- Nem elérhető
- Leguanember
- Nem elérhető
"Február elején lesz egy Tolkien.HU találkozó, amin elnökség, főszerkesztő, adminok, programozók és Seregrim összeülnek átbeszélni a honlap teendőit, ezügyben időpont-egyeztetés kell!"
Ebből lesz valami? Ezt úgy értem, hogy van, aki kézben tartja az ügyet?
Még egy kérdésem lenne: Az NCA-pályázat elkészült, vagy megint elveszett a gyerek?
Minden más hiábavalóság.
- Gandalf
- Nem elérhető
- Leguanember
- Nem elérhető
Minden más hiábavalóság.
- Tünde
- Nem elérhető
Ery írta: Addig is keresünk olyan lótifutikat akiknek ezen ill. a jövő héten lesz elég idejük és kedvük a beadandó pályázat érdekében hivatalos szervekhez rohangálni és ott türelmesen sorbaállni.
Ui. ha a pályázat sikeres lesz, akkor a Társaság komoly plusz pénzekre tehet szert.
- Rabyn
- Nem elérhető
Lesz Tolkien.hu tabló, hogy mindenki tudja, hogyan néz ki a másik. Ezért arra kérnék mindenkit, hogy küldjön magáról egy fotót, a rabyn kúkac tolkien.hu emilcímre. Aki nem küld monjduk nyárig arról Én rakok fel képet
Persze ez nem kötelező, de szerintem ti is örülnétek neki ha a következő rendezvényen nem az lenne, hogy "aha és te... ki is vagy? és őő ki is?"
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Gandalf
- Nem elérhető
No, tegnap erről is volt szó.Niphredil Eleanor írta: Először is; mivel legnagyobb sajnálatomra se a KGY-ra, se a Tolkien Szülinapra nem volt alkalmam elmenni (ergo illetékesektől a kártyámat se tudtam begyűjteni), kérdezném, hogy akkor nem tudnék-e esetleg egyik délután beugrani érte valahova. Nincs valami "telephelyünk", vagy egyéb elérhetőség, ahova ha egyik nap elmennék és tisztáznánk az adataimat meg amit kell, akkor megkaphatnám?
Vagy bármi más megoldás?
Esetleg valaki küldje el nekem postai úton, és akkor annak megtérítem a postaköltséget.
Még nem készült el a belépett tagoknak a köszönőlevél, ezért késik az értesítő levél a tagkártyával. Melian most új köszönőlevelet fogalmaz, utána jóvá kell hagynunk meg minden, utána jut el Mogy titkárunk odáig, hogy foglalkozhasson a kérdéssel, de lehet, hogy vizsgaidőszak végéig nem fog ilyesmire ráérni.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Mivel már rögtön itt a tavasz (sőt, ahogy kinézek az ablakon lassan megint ősz van) itt az idő tavaszi találkozót szervezni.
A tavaszi találkozók eddig a legosztatlanabb sikert arató rendezvények között voltak, (ld még " A Várgesztes" vagy "A Csobánka") és ezt a tendenciát most sem szeretnénk megtörni.
Tehát.
A Magyar Tolkien Társaság elnöksége - Élet, Üdv, Egészség - ezennel pályázatot ír ki tavaszi találkozó szervezésére.
A bátor vállakozóknak kérés esetén segítséget adunk, de a következő elvárásaink volnának:
- A találkozó lehetőség szerint legyen áprilisban
- Időtartama 3 nap 2 éjszaka (t. i. péntektől vasárnapig)
- Ne ütközzön a Húsvéttal (mely idén ápr. 9-ére esik)
- Lehetőség szerint tartalmazza az étkeztetést (lehetőség szerint alatt értsd még: erősen javasolt)
- Legyen valamiféle program, nem túl megerőltető, de legyen ötletes, kreatív, közösségben végezhető
- plusz, hogy Ankalimont idézzem: "pályázati szempont a Várgesztes szerű hangulat, de lehet Várgesztes is"
Az info'kukac'tolkien.hu címre küldjétek.
Beküldési határidő feb. 15.
Örülnénk, ha sok-sok pályázat érkezne.
Allah növessze hosszúra szakállatok!
Alyr
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Niphredil Eleanor
- Nem elérhető
Ulmo írta: Írsz nekem egy privit:
- milyen mailcímet szeretnél
- polgári név (hogy ellenőrizni tudjalak a listán)
És sűrűn nézed a fórumon a prividet, hogy válaszolok-e.
Privi ment, és előre is nagyon szépen köszönöm a címet, utólag pedig a felvilágosítást!
Másik kérdésem még függőben, ha valaki tudna rá esetleg valamilyen megoldást (akár priviben is, de) mindenképp szóljon!
Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor
- Rabyn
- Nem elérhető
- Ulmo
- Nem elérhető
Rabyn írta: Királyság. Akkor már csak el kell jusson hozzám valahogy minden mtts képanyag. Amugy arra is gondoltam, hogy létrekléne hozni egy mtts kép és videotárat.
A képtár szvsz megoldható itt az oldalon. Ana átválogatta a képeket, már csak a frisseket kell feltölteni. A videotár csak a helyhiány miatt lehet problémás, de én támogatom. Esetleg segíteni is tudok a digitalizálásban.
- Rabyn
- Nem elérhető
- Ulmo
- Nem elérhető
Niphredil Eleanor írta: A másik kérdésem pedig csak annyi lenne, hogy @tolkien.hu-s e-mail címet hogyan, illetve honnan tudnék igényelni? :confused2:
Írsz nekem egy privit:
- milyen mailcímet szeretnél
- polgári név (hogy ellenőrizni tudjalak a listán)
És sűrűn nézed a fórumon a prividet, hogy válaszolok-e.
- Niphredil Eleanor
- Nem elérhető
Először is; mivel legnagyobb sajnálatomra se a KGY-ra, se a Tolkien Szülinapra nem volt alkalmam elmenni (ergo illetékesektől a kártyámat se tudtam begyűjteni), kérdezném, hogy akkor nem tudnék-e esetleg egyik délután beugrani érte valahova. Nincs valami "telephelyünk", vagy egyéb elérhetőség, ahova ha egyik nap elmennék és tisztáznánk az adataimat meg amit kell, akkor megkaphatnám?
Vagy bármi más megoldás?
Esetleg valaki küldje el nekem postai úton, és akkor annak megtérítem a postaköltséget.
A másik kérdésem pedig csak annyi lenne, hogy @tolkien.hu-s e-mail címet hogyan, illetve honnan tudnék igényelni? :confused2:
Előre is nagyon szépen köszönöm, és ismételten legalázatosabb bocsánatát és elnézését kérem mindenkinek ezért az újabb közbekotyogásomért!
Még egyszer köszönöm:
Niphre
Lothlórien virágai; Niphredil és Elanor
- Rabyn
- Nem elérhető
- Tünde
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta:
Remzymama/Tünde írta: minden MTTs tanulja meg, a farsangi időszakban sokkal előbb kell elkezdeni a szervezést, mert sokan tartanak bálokat
december elején kezdtük, csak LEP meg vizsgaidőszak meg minden.
értem én, de le kell foglalni, aztán a többi ráér
- Kincső
- Nem elérhető
Remzymama/Tünde írta: minden MTTs tanulja meg, a farsangi időszakban sokkal előbb kell elkezdeni a szervezést, mert sokan tartanak bálokat
december elején kezdtük, csak LEP meg vizsgaidőszak meg minden.
- Tünde
- Nem elérhető
Az alábbi levelet küldtem a vezetoseg@tolkien.hura illetve az elnokseg@tolkien.hura de mindkettőről hibát jelzett, tehát bemásolom ide is
Helló!
Beszéltem a tatai iskolaigazgatóval. Valóban lenn hagytunk egy plakátot,
egy hónap múlva vették észre, hogy az osztályterem falán lóg
Személyesen lehet átvenni, a gondnokot kell keresni ezügyben.
Szia: Tünde
- Tünde
- Nem elérhető
gillz írta: Kincső: csütörtök után asszem ráérek segíteni, ha kell... addig szvsz a Samhain 2005 topicban kéne nézni helyszínt, mert mintha egy csomó szóba került volna az utolsó pillanatban, de persze foglaltak voltak. Ergo még mostanában kéne lefoglalni a termet, tulajdonképpen szervező-stábtól és pályázat-győztestől függetlenül.
emlékszel, hogy tavaly farsangkor én ezt eljátszottam - mmint a helységkeresést ugyanazok merültek fel Samhainon is
művházlistám van, de akkor is maradtunk az ipartestületinél
és hely megint nem lesz már sehol
minden MTTs tanulja meg, a farsangi időszakban sokkal előbb kell elkezdeni a szervezést, mert sokan tartanak bálokat