- Köszönetek: 0
Tolkien Levelező Verseny
- Lauril
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
A hsz-eket olvasgatva úgy látom jól sikerült a döntő, szurkoltunk hogy ne sok esőt kapjatok...
Sajnáljuk hogy nem lehettünk ott, és nagyon köszönjük a különdíjat
Ezentúl köszönjünk az egész versenyt, igen jól szórakoztunk, gratulálunk minden szervezőnek és versenyzőnek, reméljük jövőre is részt vehetünk a TLV-n!
Üdv,
a Númenor Gyermekei csapat nevében
www.vivalamusica.hu
A 'Viva la Musica' csoport hivatalos honlapja, mert "az élethez dal kell".
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Encsi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Snuffles írta:
Köszönet a humoros elgépelésekért, felejthetetlen perceket okoznakAttila írta: Köszönöm, hogy ott elhettem.
nekem most esett le
'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Blendor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Köszönet a humoros elgépelésekért, felejthetetlen perceket okoznak Főleg, ha két l-lel lett volna, de így is jóAttila írta: Köszönöm, hogy ott elhettem.
Sajnálom, hogy nem lehettem végül ott, nem értem volna fel délre sem.
"Well, I'm back."
- Blendor
- Nem elérhető
Nekem is van 79 db képem. Ebből kb. 50 tudok elküldeni, mert egy pár nem sikerült túl jól. Majd tömörítem rar.-ba és küldöm Rabyn e-mail címére.
Szerk.: a toll nem fontos, mert vettem másik 4-et tartalékba pár hete, csak az volt a kabala tollam... De, aki megtalálta az használja és veszítse el a következő TLV döntőn (remélem megtalálta valaki és nem fog ott ázni, fázni a fűben vagy máshol)
- Rabyn
- Nem elérhető
szerintem a TLV-nek pont az a varázsa, hogy rendes postai úton játszuk.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Sajna az esőben és kapkodásban a helyszínen kitöltött ponttábla, ami alapján az okleveleket írtuk, nem tudjuk melyikünkhöz került, úgyhogy a szintén félig szétázott menetlevelek alapján igyekeztem rekonstruálni a végeredményt. Remélem nem került bele tévedés.
Gratulálunk mégegyszer!
Ha lesznek képek, belinkeljük ide a topicba. Lentebb már van is egy link. Ha Nektek is vannak képeitek, küldjétek el Rabynnak!
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Thereon
- Nem elérhető
Elemmíriel Gilluin írta: Az esőt pedig ki másnak, mint Thereonnak akit már tegnap óta vár tőlem egy üzenet, ha méltóztatna megnézni...
Köszönet és válaszoltam.
Thereon, a vándorló varázsló
- Náda
- Nem elérhető
"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."
- Nibeniel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Kincső (Thilanna) írta: De azt megfontolhatjuk, hogy aki mailben igényli a kiküldést, annak úgy küldjük ki, de akkor Nektek kell nyomtatnotok... és emiatt nem fogunk egy külön árkategóriás nevezési díjat kitalálni, szóval akkor is ugyanannyit kéne fizetni.
Szóval bonyolult.
De mondjatok minden ötletet, javaslatot, kritikát!
Nem arra gondoltam, hogy kevesebb lenne a nevezési díj, hanem a mi postaköltségünk elsősorban... Bár néhány forint miatt természetesen nem mennék a Dunának.
Jó, csak egy ötlet volt, én már személy szerint a mailben jobban bízok, mint a postában, de lehet, hogy csak nekem voltak rossz "élményeim" ilyen téren.
De ez persze nem változtat azon a tényen, hogy jövőre is megyünk.
- Kincső
- Nem elérhető
Mi meg azért nem emailben küldjük, mert amikor a döntővel kapcsolatban emailt írtunk, akkor is több csapat jelezte, hogy az időjárás miatt akadozott a netkapcsolatuk, így alig tudták elküldeni a mailt. Tehát fogadni sem tudnák...
De azt megfontolhatjuk, hogy aki mailben igényli a kiküldést, annak úgy küldjük ki, de akkor Nektek kell nyomtatnotok... és emiatt nem fogunk egy külön árkategóriás nevezési díjat kitalálni, szóval akkor is ugyanannyit kéne fizetni.
Szóval bonyolult.
De mondjatok minden ötletet, javaslatot, kritikát!
Attila írta: A Gandalfos tollam és egy másik kék toll ott maradt, az első Kincsőnél ha jól tudom, a másik pedig ha jól emlékszem a pénzes ládában Rózsánál. Ha elhoznátok a kgy-re akkor azt nagyon megköszönném...öhm előre is köszi
nálam nincs olyan kék toll ami nem az enyém lenne... sorry de akkor elkeveredett
- Nibeniel
- Nem elérhető
Rabyn írta: Láttam, hogy több csapatnál is fényképeztek/kameráztak, nem tudom melyik csapatoknál vagy, hogy de szeretném ha valamiképpen eljutna hozzám a fénykép/video és akkor bekerülne az mtt médiaanyagába.
Jótanács: jövőre ajánlva adjátok fel a leveleket vagy elsőbbségivel vagy mindkettő, akkor tuti meg kell érkeznie.
Most ez lehet, hogy butaság lesz, de nem lehetne mailben _is_ küldözgetni jövőre a feladatokat? Tehát például amelyik csapatnak levélben jobb, az küldi úgy, akinek pedig mailben, az úgy. (Mi sajnos már most is kénytelenek voltunk néha így küldeni ) Én az utóbbi megoldásban kicsit jobban meg is bízom. Pár forintot még spórolhatna rajta az MTT is meg mi is... Vagy ez így nem megoldható?
Nem szeretnék belekotnyeleskedni, csak egy ötlet.
(Néhány képet pedig tudok küldeni )
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Encsi
- Nem elérhető
'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
- Balrog
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Attila
- Nem elérhető
Köszönet a döntőért:
Felagundnak és Kincsőnek akik fáradthatatlan szervezésükkel összetartottak bennünket.
Az összes kategóriafelelősnek.
Balázsnak a közös útért.
Meliannak és Artemisznek, hogy segítettek megtalálni () az Orczy-kertet.
Rózsának, hogy ismét sok mindent sok embernek "elárulhattam"
Aminak az útmutatásért.
Leguánembernek a humoráért amelyel az unalmas pillanatokat (már ha voltak ilyenek?) megszínrsítette.
Továbbá Esgalnak, Thereonnak, Nólinak, Newrának, Momonak, Erynek, Rabynnak, és természetesen a Professzornak a megalkotott világért.
Köszönöm, hogy ott elhettem.
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Grt
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 3
Szóval rég volt ilyen jó Szombatom, úgyhogy köszönet minden zervezőnek nomeg a Valáknak!
Tünde (Nyugdíjas Orkok Klubja)
"Az ember azokra a történetekre emlékszik, amelyek jelentenek valamit."
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Külön köszönet a döntő szervezésében és lebonyolításában segítő elit alakulatnak (Artemisz, Esgal, Momo, Nóli Ami, Encsi, Attila, Balázs és a kategóriafelelősök), akiknek köszönhetően minimális fennakadással sikerült abszolválni a döntőt.
Egyszóval nagynagy KÖSZÖNET mindenkinek! Szép volt fiúk/lányok!!! :cheers:
Továbbá gratulálok minden egyes csapatnak, aki kitartott az öt foeduló alatt és a döntő minden résztvevőjének, a díjazottaknak meg külön!
Our knees do not bend easily
- Gandalf
- Nem elérhető
Kincsőt csak megerősíteni tudom, Nektek is jár az MTT-tagoknak járó kedvezmény, ha jöttök táborba, és még határidőn belül (május 20.) jelentkeztek!
(Viszont igyekezzetek addig eldönteni, mert a május 20. után jelentkezők már nem jogosultak semmilyen kedvezményre!)
- Esgal
- Nem elérhető
Nóli i linantea írta: Blendor: de igen, találtunk tollat. Ha jól emlékszem, végül Esgal tette el, meglesz, ne aggódj.
Nibeniel: a verseket, ha minden igaz, Newra begépeli.
Senkit nem akarok elkeseríteni, de csak saját cuccot raktam el, úgyhogy most sajnálom, de nem tudok segíteni.
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Nibeniel: a verseket, ha minden igaz, Newra begépeli.
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Kincső
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
Gratulálok a nyereményekhez! Főleg a szuperdöntősöknek, nem volt könnyű feladatotok.
Láttam, hogy több csapatnál is fényképeztek/kameráztak, nem tudom melyik csapatoknál vagy, hogy de szeretném ha valamiképpen eljutna hozzám a fénykép/video és akkor bekerülne az mtt médiaanyagába.
Jótanács: jövőre ajánlva adjátok fel a leveleket vagy elsőbbségivel vagy mindkettő, akkor tuti meg kell érkeznie.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Kincső
- Nem elérhető
Balrog az Élménybeszámolók topicban írta: NAgyon jó volt szombaton a TLV döntő! Én azt hittem h fedett helyen feladatlapokat fogunk kitölteni! Nagyon tetszett h nem így volt! GRATULÁLOK
!!!A SZERVEZÉSHEZ ÉS AZ ÖSSZES CSAPATNAK!!!
(igaz kicsit leégett az arcom )
Örülünk a pozitív visszajelzéseknek, és hogy sokan jövőre is jöttök! Terjesszétek az ismerőseitek körében is a hírt, hogy létezik ilyen verseny!
És ami még fontosabb: GYERTEK TÁBORBA,
mert emlékezzetek: 15% kedvezményt kap minden TLV-s döntőbe jutott csapat minden tagja!!!
Infók itt , és Rátok az "MTT rendes tag"-gal azonos árak vonatkoznak!
- Elemmíriel Gilluin
- Nem elérhető
Kis csapatom nevében is köszönöm a Szervezőknek, hogy ezt az egészet végigcsinálták nekünk, értünk, és hogy bizonyára gyakorta eljuttattuk őket tűréshatáruk közelébe, vagy azon is túl. A hangulatot talán a valáknak köszönöm, hisz csakis az ő kezük lehet abban, hogy ennyi rokonszenves "megszállott" útja összetalálkozott
Az esőt pedig ki másnak, mint Thereonnak akit már tegnap óta vár tőlem egy üzenet, ha méltóztatna megnézni...
Miri (Melloni an Eleni)
"Ha majd felnövök,
azon leszek, hogy senki
ne vegye észre."
/N.B.A./
- Náda
- Nem elérhető
Remélem jövőre is ugyan ilyen jó lesz,vagy mégjobb!
Náda(Aranyerdő tündérei)
"A lovasok az esőfelhőkkel jönnek, az égen hallani fogod a patáik mennydörgését."
- Balázs
- Nem elérhető
Nagyon jó volt a tlv döntő köszönet mindenkinek!!
Külön Köszönet:
Felagundnak a főszervezőnek!
Kincsőnek a lelkes szervezésért!!
Newrának és Meliánnak a táraságért és lehetünk gonoszok
Attiának, hogy a legszigorúbb volt !
Leguánembernek a jó táraságért!
De ezt sorolhatnám ítéletnapig!!
Röviden köszönet mindenkinek!!!!
A nemes tetteket nem hűvös bölcsességgel kell megítélni.
- Nibeniel
- Nem elérhető
Egy kérdés: a verseinkhez nem lehetne hozzájutni valahogy? Mégiscsak egy emlék az is...
Mégegyszer köszi mindent a Drágaszágok csapat nevében, és reméljük, jövőre is lesz ilyen!
- Blendor
- Nem elérhető
Nagyon jó volt a tegnapi döntő. Még az a társam is jól érezte magát, akit pénteken beszéltük rá, hogy jöjjön És biztos mindenkinek volt kedvenc feladata. Nekem a legelső, amikor szavakat kellett tovább súgni a mellettünk lévőnek. A tabu játék is érdekes volt
Remélem a következőn is ott leszünk!
Üdv, Mucsi Attila (Corvinosok a megyéből csapat tag)
U.i.: Nem talált valaki egy kék színű tollat a színpad közelében?
- Thereon
- Nem elérhető
- Felagundnak, hogy elvállalta a főszervezősegget
- Kincső, aki mindenben ott volt
- Rózsának a szállításért, sok gyerek elviseléséért, pénzügyek rendezéséért és még sok minden másért (nagyon klassz a könyv)
- Newra + Rabyn kitartó munkáját
- Azok, kik az évben végig segédkeztek feladatokat összeállítani
- Azok, kik a döntőn résztvettek, segédkeztek, állomást vezettek
- Erynek, mert mindig nézte a póstát
- Ugyancsak Erynek, mert nélküle csak egyszer lehetett volna zuhi a nap folyamán
- Esgalnak, hogy kibírt
- Az összes versenyzőnek, hogy megjelent és elviselt.
- Sok embernek, akit azért hagytam most ki, mert fáj a fejem.
- Valamint végső köszönetet érdemelnek a valák, Illuvatar és ha már itt tartunk, köszönjük Professzor.
Gratulálok a Zsákos csapatnak, a Melloni an Eleninek és a Leghosszabb Útnak kiemelkedő munkájukért! Büszke vagyok rátok.
[size=9:1hpg77z2]Megj.: Ha ezt olvassátok nyertes csapatim, kérlek írjátok már meg, melyikőtök kezébe adogadtam a nyereményeket (középföldi, vagy nem középföldi név). [/size]
Thereon, a vándorló varázsló