- Közösség
- Fórum
- Tolkien HU Fórumok
- Magyar Tolkien Társaság
- Tolkien Live 2009 - Élő Szerepjáték Középföldén
Tolkien Live 2009 - Élő Szerepjáték Középföldén
- Alew
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
-
Nem a képességeket írtam ki, hanem a karakter koncepcióját. De beírom, természetesen.Ille / Lórien írta: Alew: a karakteremnél kihagytátok a lényeget: orvoslás/gyógyítás képességét. Légyszi, ezt is javítsátok. Köszi.
Alew
War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ille Lórien
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
-
- Köszönetek: 0
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Alew
-
- Nem elérhető
-
icke, írtam pm-et, fontos!
Frakcióvezetők kaptak levelet a frakció és a saját különleges képességükről. Legalább egy visszajelzést kérek tőlük, hogy E!, megkaptam.
Alew
War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.
- Idhren
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
-
En Celeborn unokahuga vagyok am
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- icke
-
- Nem elérhető
-
Műsor remek
A buszos turnusokra szeretnétek, ha előre jelentkeznénk, vagy csak bukkanjon fel mindenki a megadott helyen/időben? (A buszok egyébként, mint valaki már írta is, a Széna térről indulnak.)
Elvileg a 17:15-ös csapattal megyek, térkép nem lesz nálam, de nem szokásom eltévedni, ha egyszer láttam felülről a terepet, úgyhogy szerintem egy-két hasonló ember segítségével elterelgetjük majd a népet
Ja, Lyona: megnézem, van-e balta a pincénkben
Update: ha valaki szeretne néha rendkívül autentikusan megnyilvánulni, ezen az oldalon talál quenya, sinda és adûni kifejezéseket. Ha netán házasodni akarnátok, még tünde fogadalmi szövegek is vannak
Mellesleg Haldamíro nevét is itt találtam, "rejtett ékszert" jelent (sindarin alakja Halmir); a nevek szekciója a bal oldali menüben lelhető fel
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Esgal
-
- Nem elérhető
-
Műsor kúlság.
Minden király.
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Alew
-
- Nem elérhető
-
Akinek nem felel meg a név, amit adtam neki, az nyugodtan forduljon kritikai észrevételeivel hozzám. Vonatkozik ez a többire is.
Alew
War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.
- Lyona
-
- Nem elérhető
-
Larre gyönyörű, ellenben tekintve hogy törp leszek, 4 és fél öltözet tüncruhát cserélnék törp fejszére.
Aki méretben hasonlónak érzi magát, vagy van öve/kazalnyi biztostűje és tüncruhát szeretne, csipogjon meg, mert annyira még nem vagyok jófej, hogy ezt mind el is vigyem, hacsak nem kéri valaki kifejezetten. Mail, privi, msn.
Nem szenvedek őrültségben... Minden percét élvezem!
- Lamy
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
-
- Gandalf
-
Témaindító
- Nem elérhető
-
Természetesen a felkínálkozott lehetőséget kihasználjuk az MTT minden rendezvényének és tevékenységének a reklámozására - azt hiszem, a résztvevők többsége amúgy is inkább erről tudna velük beszélgetni, mint a játékról. :cool:Kincső (Thilanna) írta: Kúlság! Nem akar a TLV-ről is műsort készíteni? :cool: (csak mert már tavaly volt róla szó, h. megkér(d)jük Angwen anyukájét) Vaaagy legalább említsük meg, hogy az MTT szervez ám TLV-t is, és abban volt ám szerepjátékos feladat már többször! Naaa, lééégyszi!
- Kincső
-
- Nem elérhető
-
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Gandalf
-
Témaindító
- Nem elérhető
-
1.
Kedves Késedelmi Kérvényt Kérők (KKKK)!
A Zelnökség a mai estén jóváhagyott minden fizetési haladék-kérést, és még van lehetőség ilyen kérelem benyújtására péntekig, amennyiben valaki ezért nem tudna jönni! Ezt a rendkívüli lehetőséget arra való tekintettel kínáljuk fel, hogy nincs október közepéig szoctám-ösztöndíj-diákhitel.
2.
Továbbá amennyiben valaki csak azért nem küldte már el a jelentkezését, mert attól félt, hogy félig troll - félig hobbit karaktert kap tőlünk, azzal most kedvesek leszünk és azt mondjuk, küldje el még nyugodtan a saját karakterötletét (persze, az 500 Ft-os késedelmi díjtól nem tudunk sajnos eltekinteni továbbra sem)!
3.
És még egy jó hír:
LESZ BÜFÉ, HA KÉRJÜK A TÁBORTULAJTÓL, ÉS MIÉRT NE KÉRNÉNK! Szóval akinek maradt még egy kis pénze erre, az megússza a túl sok kaja cipelését - igaz, ez egy kis fabódé mindenféle rágcsával, nasival és itókával, tehát rendes étel nem kapható benne, de legalább ennyivel kevesebbet kell felcipelni!
4.
A "javított menetrend"-be csak a "nem átszállós", azaz közvetlen járatokat tettem be. A két nagyobb létszámú turnus 12:00 és 17:15, a többi időpont azoknak szól, akiknek egyik turnus sem felel meg, nekik azonban muszáj valahogy odatalálni egyedül. Ha valakinek a térképek és a leírások ellenére bármilyen gondja akadna az odatalálással és eltévedne útközben, kérem hívja a nullahat 20 harmincnyolc 41 négy tizenegy telefonszámot, és megpróbáljuk megoldani a gondját!
5.
Az egyéni történetszálak valószínűleg holnap estére készülnek el legkorábban, de ne féljen senki, hogy nem tudja elolvasni e-mailen, levisszük őket kinyomtatva Pusztamarótra is, és ha valaki már nem tud netet nézni, ott személyesen megkapja. A mesélők amúgy is el fognak beszélgetni mindenkivel külön.
6.
És egy ... hm.. nagyon fontos közlemény:
A Kossuth Rádió egy kb. 25 perces műsort készít a magyar szerepjátékosokról, ahol végre objektíven és testközelből ismertetik ezt a fura szokását a fiatalságnak. Ennek keretében Alew egyrészt elzarándokol hozzájuk csütörtökön és interjút ad, másrészt pénteken lejönnének páran Pusztamarótra elbeszélgetni velünk. Ebben részt venni senkinek sem kötelező természetesen. De igyekezzünk pozitív benyomást kelteni, ha már társadalmunk ennyire előítéletes a geek-szubkultúrával szemben! Meg hát MTT-imídzs...
Szombaton pedig egyetlen riporternőt bemikroportoznak, és beállítják játszani velünk, a játék legelején egy rövid ideig tehát részt vesz az eregioni ünnepségen, kap tőlünk karaktert, de nem marad sokáig, csak pár hanganyagot venne így fel, meg kitapasztalná, mi is az az élő szerepjáték.
Az elkészült műsorról természetesen az MTT kap külön digitális példányt a médiatár számára, és a Kossuth rádión majd meg lehet hallgatni. Fogadjátok türelemmel és udvariassággal! (Örömmel vesszük egyébként, ha lesznek, akik szívesen produkálják magukat majd neki egy kicsit, hogy ne a félénkebb, szemérmesebb játékosokra akaszkodjon rá.)
Szerintem ez tök poén lesz!
- Alew
-
- Nem elérhető
-
Alew
War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.
- Lamy
-
- Nem elérhető
-
Amiket itt felsoroltál azok mind átszállás nélküliek? És bármelyik választható amennyiben az ember nem közösen utazik?
- Sil
-
- Nem elérhető
-
- Köszönetek: 4
De Erulissë nem úgy kegyesség. Nem véletlenül van benne Eru neve, szvsz.Orowan/Gery írta:
Ami azt illeti, 'grace' ugyanúgy jelent (mozgásbeli) kecsességet, mint kegyességetGandalf írta:
Szerintem inkább keGYesség (grace), nem?Erulissë (Kecsesség)
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Orowan/Gery
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
-
Ami azt illeti, 'grace' ugyanúgy jelent (mozgásbeli) kecsességet, mint kegyességetGandalf írta:
" írta: Elegance and beauty of movement or expression.
A disposition to kindness and compassion; benign good will.
"The purpose of life is a life of purpose. "
(Robert Byrne)
- Gandalf
-
Témaindító
- Nem elérhető
-
Javított menetrend:
9 Budapest, Széna tér Bajna, szövetkezeti vendéglő 12:00 13:20 1:20 AP
Munkanapokon (hétfőtől péntekig)
12 Budapest, Széna tér Bajna, szövetkezeti vendéglő 14:15 15:35 1:20 AP
Tanítási napokon
13 Budapest, Széna tér Bajna, szövetkezeti vendéglő 15:15 16:35 1:20 AP
Tanítási napokon
14 Budapest, Széna tér Bajna, szövetkezeti vendéglő 15:30 16:50 1:20
Munkanapokon
15 Budapest, Széna tér Bajna, szövetkezeti vendéglő 16:15 17:35 1:20 AP
18 Budapest, Széna tér Bajna, szövetkezeti vendéglő 17:15 18:35 1:20 AP
Tanítási napokon
19 Budapest, Széna tér Bajna, szövetkezeti vendéglő 18:15 19:35 1:20 AP
21 Budapest, Széna tér Bajna, szövetkezeti vendéglő 20:00 21:20 1:20 AP
Munkanapokon (hétfőtől péntekig)
Akkor a két turnus 12:00 és 17:15, de mindenki azzal jön, amivel akar.
- Sil
-
- Nem elérhető
-
Akkor most átszállással megyünk?Gandalf írta: Ez esetben két turnust javaslok:
13 órás buszt és 17 órás buszt, én az előbbivel mennék le, de kell valaki a második közös turnusba is, aki tud tájékozódni!
Tears unnumbered
- Gandalf
-
Témaindító
- Nem elérhető
-
Lamy: Igaz, péntek éjjel és szombat hajnal.
- Lamy
-
- Nem elérhető
-
Szerintem péntek éjjel és szombat hajnal akart lenni, nem?Gandalf írta: A szombat éjjel vagy péntek hajnalban érkezők elé igyekszünk kimenni kocsival,
Amúgy be kell előre jelenteni, hogy melyik busszal megyünk? Nekünk (ickével) az 1 és 5 órás esedékes attól függően, mikorra sikerül felébrednünk, összepakolnunk.
- darthpit
-
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
-
Elcsaljuk a haláltól jogos diadalát. Le nem győzetünk. Tiszta szívvel ugrung két lábbal a pokolba, tudván: Mi újra felemelkedünk!
- Felagund
-
- Nem elérhető
-
- Köszönetek: 2
És a sindarinban a circumflex csak egy szótagos szavakban használatos, a nevekben nem kell szenvedni vele, átvált sima hosszú magánhangzóra
Our knees do not bend easily
- Gandalf
-
Témaindító
- Nem elérhető
-
Ez esetben két turnust javaslok:
A péntek éjjel vagy szombat hajnalban érkezők elé igyekszünk kimenni kocsival, vagy legalább egy gyalogos delegátust kiküldeni.
Viszont akkor a pénteki bográcsozást rohamtempóban kell lezavarni, hogy még estére elkészüljön a vacsi!
- Alew
-
- Nem elérhető
-
Lazíts, icke.
Narb bekerült a listába Celebrimborhoz.
Alew
War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.
- Sil
-
- Nem elérhető
-
Pedig a saját nevedben sikerült, én is onnan másoltam.Alew írta: A kalapos u betűt pedig a googledocs nem tudta produkálni, elnézést érte.
Tears unnumbered
- Cueddo
-
- Nem elérhető
-
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- icke
-
- Nem elérhető
-
holyAlew írta: Angwen Celeborn Maia Aulëndil (Aulë ajándéka) Nyugati hírnök Valinor
freakin'
s...
O____O
Töröljétek, ha olyan, de ez most kiszakadt... :]=
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Alew
-
- Nem elérhető
-
Sil, valóban nem tudtam kibogarászni, hogy hol született. A kalapos u betűt pedig a googledocs nem tudta produkálni, elnézést érte. Az n-m tévedés meg az én hibám.
Gandalf, de, igen. Kegyesség.
Mindent javítottam.
Alew
War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.
- Gandalf
-
Témaindító
- Nem elérhető
-
- Sil
-
- Nem elérhető
-
Lehet, hogy kicsit bonyolultan írtam, de Sintilissë Balar szigetén született, bár nem sokáig éltek ott.Alew írta: Sil Celebrimbor Nolda Meriel / Sintilissë Nyílt látásmódú ékszerész ?
Khazad-dûm nevét pedig nem ártana kijavítani.
Tears unnumbered
- Közösség
- Fórum
- Tolkien HU Fórumok
- Magyar Tolkien Társaság
- Tolkien Live 2009 - Élő Szerepjáték Középföldén