Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2009.

Több
14 éve 2 hónapja #386581 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2009.

Leguanember írta: Ezzel kell tehát készíteni a clubokat a fightinghoz:

autofilia.blog.hu/2010/01/04/a_het_szerszama_duct_tape


Jesszus, milyen lehet az amikor körbetekernek ilyennel? :D :D

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 2 hónapja #386580 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2009.
Ezzel kell tehát készíteni a clubokat a fightinghoz:

autofilia.blog.hu/2010/01/04/a_het_szerszama_duct_tape

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 4 hónapja #385639 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2009.
Halihó!

Akit érdekel a "székes lány" a gálaestről, vagyis Anita, a Főnixes osztálytársam, ezúttal az amatőr társulatának darabjában, az jöjjön holnap (szerdán) 7-re a Zöld Macskába! :)

Anita írta: Tehát az előadás holnap 19 órakor kezdődik, a helyszín a Zöld Macska Diákpince, ahová a következő módon lehet eljutni: kék metróvonal, Klinikák megálló, ha megérkeztetek át a zebrán jobbra, majd egy balossal elindultok a Nagyvárad tér felé, és egy percen belül meg fogtok látni egy zöld macskát kikandikálni az egyik kapuból.Mindenesetre Üllői út 95, a beugró pedig 600Ft lesz.Na és itten van egy kis leírás a darabról és az előadásról:


Szép Ernő: Május
egyfelvonásos kamarajáték

Szereplők:

AZ ÖNGYILKOS - Válik István
A LÁNY - Bognár Anita
A FIÚ - Monostori Máté
RENDŐR - Pifkó Tamás
Valamint: Bárdos Attila, Divéki Rita, Farkas Zoltán, Geyerhosz Tamás, Polgár Eszter, Prezenszki Attila, Tóth Attila Szilárd.

RENDEZTE: Válik István

Május! A kikelet hava. Május! A szerelmesek hava. Május! Az öngyilkosok hava... A Városligetben vagyunk az első világháború idején. A háborús hátországban szinte zavartalan az élet: a lufiárus mellett ott van a cipőpucoló, a gyufaárus fiú a virágos asszony és az aszfaltbetyár között szaladgál, a kifutó fiú a friss lapot áruló rikkancs mellett rohan el... Eme színes forgatag helyére érkezik este egy párocska, és egy öngyilkos... Vajon hogy férnek meg egymás mellett?

Honlap: www.mozaikszinkor.hu


"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 4 hónapja #385112 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2009.

Leguanember írta:

Leguanember írta: Még egy teendőnk van:
November 7-én, szombaton délután háromtól nálam, a 1022 Bp., Bimbó út 124/3. alatt KÖMT-értékelőt tartunk a szervezőkkel.
DE: Várunk szeretettel bárkit, aki jönne, hozzátenne, véleményezne.


TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 4 hónapja #385108 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2009.
tényleg, azt a verset viszontlátjuk még, vagy túl károsnak ítéltetett meg, vagymi? :)

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 4 hónapja #385101 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2009.
Akkor a listát írd vogon versként ;)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 4 hónapja #385099 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2009.
Sziasztok!

Nagyon 8-) -ak lettek a képek! Én remekül éreztem magam, köszönöm Nektek! Listát nem írok, mert nincs elég agysejtem hozzá. Biztos még tart a troll-hatás :D

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 4 hónapja #385067 Írta: Lamy
Lamy válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2009.

Gandalf írta:


Ez büntet! Betiltani! :)=

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 4 hónapja #384994 Írta: Trithyn
Trithyn válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2009.
Közkívánatra beírom a recepteket, kezdve a szombati nap csodáival :)

Körtés-mézes Clafoutis
Hozzávalók(4-6 személyre... édesszájúságtól függően):
-3 nagy meghámozott, kicsumázott, majd vékony cikkekre vágott körte,pl. Vilmos(kb.75 dkg)
-kisebb üveg méz( minél különlegesebb a méz, annál finomabb lesz)
-4 nagyobb tojás
-10 dkg liszt
-5 dkg porcukor
-2½ dl tej
-6 dkg megolvasztott vaj
-csipet só

Bemelegítem a sütőt 200 fokra( gázsütőn hatos fokozat), kivajazok és lisztezek egy 24 cm átmérőjű tortaformát, vagy egy hasonló méretű tepsit. Ha kapcsos tortaformába csinálja az ember, akkor érdemes alufóliával körbetekerni az alját, különben a méz kifolyik.
A körteszeletkéket elrendezem a kivajazott formában, majd nyakon öntöm a mézzel. Fontos folyamat, mert minél több helyre eljut a méz, annál jobb lesz a végeredmény.
Egy nagy tálban összekeverem a cukrot, a lisztet és a csipet sót. A lisztkeverék közepébe mélyedést csinálok, beleütök 3 tojássárgáját meg 1 egész tojást, beleöntöm a tejet, majd fakanál segítségével simára keverem az egészet. Végül hozzádolgozom a (kihűlt) olvasztott vajat is. Palacsintatészta sűrűségű masszát kell kapnunk. Szóval ne tessék megijedni ha híg lett, az a jó.
A megmaradt 3 tojásfehérjét csipet sóval és egy kanál cukorral habosra verem, majd óvatosan beleforgatom a tésztába. Ráöntöm a mézes körtére.
A sütő középső rácsán kb. 30 perc alatt készre sütöm, ha nagyon pirulna a teteje akkor érdemes alufóliával letakarni. A sütési idő a tűzhelyek típusa miatt változhat. Tűpróbával könnyen megnézhetjük, hogy mennyi idő van még hátra a sütésből. Ha megsült, kiveszem a sütőből és megvárom míg kihűl. Valaki csinál hozzá egy kevés karamellt is(1 evőkanál cukor, 1 evőkanál víz), és a végén még azzal is meglocsolja. Ez simán kihagyható. Tejszínhabbal igazán finom!
Jó étvágyat!

Tiramisu
Valószínűleg sokan tudják hogyan kell, de azért leírom... ;)
Eme kiváló desszert a 17. században, egy olasz cukrász műhelyében született meg. Mára sok változatot megért és elérte azt is, hogy a világ egyik legkönnyebben elkészíthető, de egyben az egyik legfinomabb süteménye is legyen.

Hozzávalók:
25 dkg mascarpone(Szarvasi), 3 friss tojás, 3 ek.+1 kk. cukor, 3dl hideg feketekávé, 3dl tej, 2 cs. (Bourboni) vaníliás cukor, 25-30 db. babapiskóta, 3 ek. Amaretto likőr(mandulás) és/vagy valamilyen kávélikőr, holland és Nesquik kakaópor és cukor ízlés szerint

Elkészítése:
A legfontosabb dolog amire figyelnünk kell, hogy minden hozzávalónak nagyon frissnek kell lennie.Ez a tojásnál a legfontosabb, hiszen nyersen használjuk fel.Kezdésként főzzük le a kávét, hiszen annak nem szabad melegnek lenni, és rakjuk a hűtőbe azt a tálat, amiben majd összerakjuk a remekművet. Majd a jól lehűtött tojásokat kétfelé választjuk.Mindkettőt tálba rakjuk, a fehérje a hűtőbe kerüljön.A sárgáját a cukorral és a vaniliáscukorral és egy evőkanál Amaretto likőrrel(ha nincs, sütőrum is jó) elektromos habverő segítségével habosra keverjük, míg világos vajszíne nem lesz.Hozzáadjuk a mascarponét, és addig keverjük míg habos krémet nem kapunk.A tojásfehérjét 1 kiskanál cukorral kemény habbá verjük(pici só hozzáadásával keményebb lesz a hab), majd óvatosan a krémhez keverjük.Sokáig ne kavargassuk, mert a fehérje összeesik benne.A hűtőből kivesszük a lehűlt tálat.Az előre elkészített kávét, a tejjel, a maradék Amaretto likőrrel és ízlés szerint Nesquik kakaóval és cukorral jól összekeverjük.A babapiskótákat ebbe az ízletes kakaós-tejeskávéba mártogatjuk bele.A piskóta minőségétől függően néhány másodpercig mosdatjuk csak(nálunk a Manner a legjobb),a lényeg hogy ne ázzon el teljesen. A négyszögletes tál alját kirakjuk vele egy sorban. Ezután a piskótára 1 réteg krémet teszünk és holland kakaóporral meghintjük(ízlés szerint). Majd újból egy sor beáztatott piskótát teszünk és kakaózunk. A rétegezést addig folytatjuk amíg a krém engedi.Figyeljünk jól, mert a mascarponés masszával kell befejeznünk a sort. Ha a kávés löttyünk túl gyorsan fogyna, egy kis tej hozzáadásával még csalhatunk.A tetejét jó alaposan megszórjuk holland kakaóval(ahogy az olaszok mondanák:Annyi kell rá, mint amennyi púder van a hölgyeken, korzózás előtt-szóval sok). Négy, öt órára hűtőszekrénybe tesszük. Tovább nem szabad, mert könnyen romlik.
Jó étvágyat kívánok!

Csirkehússaláta szőlővel (francia étel)
Hozzávalók: 50 dkg sült csirkehús, 25 dkg fekete szőlő(nagy szemű), 40 dkg burgonya, 6 szál újhagyma, 5 dkg mazsola, 1 nagy alma, 1,5 dl majonéz, kevés tejföl, só, törött bors, fűszerek a csirkéhez, citromlé, pici szőlőlé

A mazsolát kevés szőlőlébe beáztatjuk. A burgonyát sós vízben megfőzzük(figyeljünk oda,hogy ne főjön túl), meghámozzuk, s még langyosan kockákra vágjuk. Hozzáadjuk a feldarabolt, hideg csirkehúst, amit kevés zsiradékon ízlés szerint fűszerezve sütöttünk, pirítottunk le. Majd belerakjuk a felkarikázott újhagymát, a meghámozott és kockákra vágott almát, a beáztatott és lecsöpögtetett mazsolát, a 3/4 mennyiségű kimagozott szőlőszemet, megsózzuk, megborsozzuk, és óvatosan összekeverjük. A majonézből, kevés tejfölből, pici citromléből és a fűszerekből finom krémet készítünk. Ezt beleöntjük a keverékbe, majd óvatosan megforgatjuk. A maradék szőlőszemekkel díszítjük. Fogyasztás előtt legalább 30 percre a hűtőszekrénybe tesszük. Vagy egy iskola hátsó kijárata mellé. :) A mazsola természetesen kihagyható! ;)
Jó étvágyat kívánok!

Jön majd a többi is... :)

"A világ tele van csodával, ám mi elvesztettük a képességet, hogy észrevegyük mindennapjainkban a varázslatot".

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 4 hónapja #384971 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2009.
Sziasztok!

Villámgyorsan kéne a készülő Lassi számára egy élménybeszámoló (külsősök számára is élvezető megfogalmazásban) a KÖMT-ről, kérünk gyors segítséget!

Köszönjük!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 4 hónapja #384940 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2009.

Adanedhel írta: Rózsaszín papírvirágot minden kalóznak! :P


Már reflexből kerestem a LIKE gombot :D ^^

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 4 hónapja #384927 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2009.
én nem szoktam ilyeneket írni, de... eszméletlenül jó volt.
(Mil, mondtam már, hogy szeretek veled (l)enni? : ) )
harr-harr.

"Be the change you want to see." Gandhi

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
Több
14 éve 4 hónapja #384896 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2009.
SÚ: nem lehet elégszer mondani, hogy te voltál a legtrollabb troll:D ezer hála érte:) (és a legjobb Vogotroll bürokrata!!! ezt pedig le is írtam:P)

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 4 hónapja #384895 Írta: Adanedhel
Adanedhel válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2009.
Rózsaszín papírvirágot minden kalóznak! :P

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 4 hónapja #384877 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2009.

Leguanember írta: Még egy teendőnk van:
November 7-én, szombaton délután háromtól nálam, a 1022 Bp., Bimbó út 124/3. alatt KÖMT-értékelőt tartunk a szervezőkkel.
DE: Várunk szeretettel bárkit, aki jönne, hozzátenne, véleményezne.


TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 4 hónapja #384850 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2009.
Aiya! Én még mindig nem tértem egészen magamhoz... De a képeket az előbb végre sikerült feltöltenem a képMutatóra , úgyhogy tessék, gyertek, lássátok!

Egyébként meg nem hiszem, el, bosszús, hogy az egyedüli említésre méltó tevékenységem a horkolás/nem horkolás volt... Zizz!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 5 hónapja #384812 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2009.
Az az én borom volt, mármint én vettem, de azért vettünk olyat, mert Toma olyanból kínált meg, és nekem is nagyon ízlett, és örülök, hogy neked is ízlett, ezért nem voltam rest megosztani..nomeg ökör iszik magába :D (és nem, szalonspiccesen nem szerkesztünk mondatot legközelebb...)

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 5 hónapja #384809 Írta: Trithyn
Trithyn válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2009.
Zsófi, mindenképpen töltsd fel a készített fotókat... majd jóízűen elfogyasztjuk... :)

Toma, én egy olyan borból ittam amit Mogy adott(vonatúton hazafelé), de azt mondta, hogy a tiéd volt... de lehet rosszul emlékszem... :D
De finom volt, és az a lényeg... :mrgreen:

"A világ tele van csodával, ám mi elvesztettük a képességet, hogy észrevegyük mindennapjainkban a varázslatot".

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 5 hónapja #384805 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2009.
Mindenképpen töltsd fel és linkeld be ide, minden falat fotónak örülünk :)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 5 hónapja #384802 Írta: qwertzu
qwertzu válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2009.
Üdvözletem!
Először is, fogalmam sincs hova kell ezt írni, mert nem szoktam látogatni a fórumot, és rendes nicknevem sincs (ez egy barátnőmmel közös izé), úgyhogy előre is bocsánat ha ezt a hozzászólást egy teljesen más helyre kéne tenni.
Szóval belecsapnék: KÖMT-ön nem voltam rest használni a fényképezőgépemet, és született jópár fotó, legfőképpen a főzőrend területéről, és ha valakit érdekelnek szívesen átküldöm/feltöltöm őket, mert én úgyse megyek sok mindenre velük :D
PS: Zsozsó/Sneider Zsófia voltam

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 5 hónapja #384766 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2009.

Trithyn írta: -a maradéknak, a hazafelé vonatozásért... Mogynak a boráért(illetve Tomáé volt asszem)...


Hát attól függ mikor ittál belőle...

Mogyinak is volt egy üveggel illetve nekem is volt egy. :mrgreen:

Ha én nyomtam a kezedbe akkor, az enyém volt, ha Mogyi akkor az övé

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
Milyen foglalkozást vezessek?
Milyen foglalkozást vezessek?
Milyen foglalkozást vezessek?
Milyen foglalkozást vezessek?
Milyen foglalkozást vezessek?
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 5 hónapja #384760 Írta: Trithyn
Trithyn válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2009.
Huhh...
Nagyon szépen köszönöm, ezt a hétvégét:
-a szervezőknek, mert összességében nagyon jól éreztem magam
-a tábori konyha összes tagjának... nélkületek nem sikerültek volna ilyen jól az étkek... és köszönöm azoknak, akik az ételekhez a szívüket, lelküket beleadták...miattuk ugyan kevesebben lettünk, de ilyen áldozatra hajlandó voltam :)
-minden betévedőnek, aki csak egy picit is segítette a munkánkat...
-mindenkinek, aki visszajelzett hogy finom volt az idei táp...
-azoknak, akiket egy picit jobban megismerhettem...
-Newrának és a büféseknek, mert mindig finom innivalót adtak :)
-az Erdőjáróknak, mert hoztak retkes olifántkörmöt(gesztenye)...
-azoknak, akik a hajnali kettőkor készülő hangyás nyákosba(mákos guba) besegítettek -vagy jóízűen megették azt...
-Rabynnak, aki nyakig belemászott a félnapos trollhányásba(csirkés szőlő saláta) és megkeverte azt, a mi nagy biztatásunk közepette...ÖNTSD!!! :)
-Ádámnak és Nidonak, akik jóízűen megették vasárnap ebédre, a nekik félrerakott zöldséges lasagnet...jah, és persze: Nagyon finom volt a halászleved Ádám!
-Nidonak pedig külön köszönöm, hogy általa még jobban megismerhettem a Deák tér rejtett zugait, és kisebb boltjait :)
-mindenkinek, akit régen láttam és örült nekem...
-a maradéknak, akik vasárnap a végsőkig kitartottak és nem rettentek meg holmi túrógombóc készítés, koszos osztálytermek, egy hatalmas tornaterem, aula és egyebek kitakarítása miatt...
-a maradéknak, a hazafelé vonatozásért... Mogynak a boráért(illetve Tomáé volt asszem)...
-Remzynek, mert megvárt minket...
-az 5. osztály lakóinak...
-az átköltött Dark side of life-nak és Sweet home-nak, mert nagyon tetszettek...
-a Kulacsos csaposnak, a finom söréért... a rétesesnek a réteséért...
-Zebegénynek, mert megint szép volt... idén végre még jobban szemügyre vehettem...
-az éjszakai túrázóknak, a „felhőben állásért”
-a Coop-os eladóknak, hogy nem néztek hülyének, mikor ötödszörre is elmentem boltba negyed óra alatt... :)
- a kézműveseknek, az élő kiállításért...
-Artemisznek, a kora reggeli kifli-zsömle-tej túrájáért és hogy azzal keltett vasárnap, hogy csináljunk már a maradékokból túrógombócot... :)
-a macskáknak, mert tündériek voltak...
-a csapatoknak, az előadásaikért...
+1:még egyszer a tábori konyhának, mert nagyon jó csapat voltunk... puszi és ölelés mindenkinek...

Biztos kimaradt valaki, vagy valami... de az is megnyugodhat, mert csak feledékenységem oka folytán nincs fent ezen a listán... :)

A recepteket, melyeket oly sokan kértetek tőlem, hamarosan megosztom veletek...

Aaarrghjjj!

"A világ tele van csodával, ám mi elvesztettük a képességet, hogy észrevegyük mindennapjainkban a varázslatot".

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 5 hónapja #384752 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2009.
Sziasztok!

Mostanában én se szoktam köszönőlistát írni, tábor után is kimaradt valahogy, de most úgy értem h kell, mert nagyon jól éreztem magam :) ) Ez volt szerintem az eddigi legjobb őszi tali amin valaha voltam. :)

Szóval köszönet:

Dodienak és az összes orknak, hogy velük lehettem, nagyon kellemes társaság volt, és ügyesek voltunk!! :) Jó érzés volt sokaktól hallani h a mi előadásunk tetszett nekik a legjobban, a városbújócskáról meg aztán ne is beszéljünk :)
Niphnek és Starának, h foglaltak nekünk szobát, meg a Dunaparti sétáért:)
Dincnek hogy mindig lehet vele bulizni, meg egyáltalán hogy ott volt :D
Minervának a szombat esti beszélgetést :)
A biliárdozást, a koncertet, meg a kocsmázást péntek-szombaton a kocsmázós brigádnak :) (különösen nagy köszönet Karesznek a martinikért :D )
A pókerezést mindenkinek aki játszott (főleg Celebromnak, mert övé volt a készlet)
A főzőrendnek a mákos gubát, ami nagyon finom volt és azért csak ezt emelem ki mert ebből ettem egyedül, ez viszont életet mentett szombat este :) )
A kismacskáknak, hogy ott tartózkodtak és olyan ennivalóan édesek voltak :)

meg nagyon sok minden volt még ami miatt igazán pompásan sikerült ez a találkozó, csak már nem emléxem rá vagy most nem jut eszembe, de összességében szerintem nagyon jó volt a szervezés, a hangulat, a társaság, meg minden megvolt ami kell :) Vasárnap meg sajnáltam h olyan korán el kellett jönnöm, és hogy annyira siettem h szinte senkitől nem tudtam elköszönni, de még meló közben is egész nap veletek voltam lélekben :)

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 5 hónapja #384750 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2009.

Leguanember írta: - hogy dicsértétek a halászlevemet, és el is fogyott

Ádám, az a Te halászleved volt? ISTENI finom volt! Pont mint a nagyanyámé, teljesen meg voltam döbbenve! :)

argh

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 5 hónapja #384748 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2009.
Üdv népek!

Először is szeretném elmondani hogy nagyon nagyon jól éreztem magam, szinte életmentő volt most ez a hétvége veletek. Mondhatnám hogy ez volt az eddigi legjobb ilyen találkozó, de ez nem jelent túl sokat mivel az első amin rendesen ott tudtam lenni. Köszönöm:
- Az éjszakai túrázóknak hogy magukkal vittek pedig nem voltam teljesen beszámítható, és haza is hoztak...
- A városbújócskát, mert olyan jó csönd volt hogy délig alhattam
- Ickének hogy reggelente csak keveset üvöltözött a szomszéd ágyon
- A kosárlabdázást már nem is tudom kiknek
- Az erdőjáróknak, hogy vannak, meg hogy erdő, meg köd, meg minden szép és jó, meg pláne Maglornak hogy átvette a nemes feladatot, és még a gesztenyéket is megszelidítette
- A programozó rendemnek (Ági, Cellofán, Estel), hogy kitartottak a maratoni fejtágításon. Nekik ezt küldöm: sebcsaba.clusterone.hu/docs/20091024_komt/
- Efkúnak, akinek sajnos későn szóltam hogy adjon már át néhány feladatot mert láttam hogy elmerül
- A szakácsrendnek a túrógombócot, a félrerakott mákosgubát, a gesztenyesütést, meg a többi finomságot
- A bemutatókat (itt a miénk: picasaweb.google.hu/sebcsaba/KOMT2009 )
- Kincsőnek a beszélgetést meg a kocsmázást
- Eldernek, Cuénak, Ickének, Daninak meg még a fene tudja ki mindenkinek aki Viki lelkét ápolta ha nem voltam épp ott
- Eldernek külön hogy leszedte a labdát ;]
- Daninak a Csikungot
- Vikinek hogy végül mindig előkerült...

Attila: ha tudtam volna hogy fázol éjszaka, adtam volna pokrócot. Fölöslegesen cipeltük, mert nekünk meg melegünk volt.

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 5 hónapja #384747 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2009.
napok óta gondolkodom, mit írjak, de nem tudom rendesen megfogalmazni, még nem tisztult le, túl kusza és intenzív.
így hát csak annyi, hogy köszönöm ezt a 3-4 napot, és mindenkinek mindent, jó volt!

sweet home Minas Morgul 8-)

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 5 hónapja #384745 Írta: Metaflora
Metaflora válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2009.

Attila írta: Encsi: Nem találod furcsának, hogy a 3. éjszaka is úgy aludtam és akkor nem fáztam??? :?

Addigra már hozzászoktál :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 5 hónapja #384743 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2009.

Encsi írta:

Attila írta: Encsi: Nem találod furcsának, hogy a 3. éjszaka is úgy aludtam és akkor nem fáztam??? :?

Akkor már túl fáradt lehettél az ilyesmihez :P

nem szeretnék vitázni, főleg nem így fórumon, de előtte 3+2+5+8 órát aludtam. :)

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
14 éve 5 hónapja #384741 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: Kreatív Őszi Művészeti Találkozó 2009.

Attila írta: Encsi: Nem találod furcsának, hogy a 3. éjszaka is úgy aludtam és akkor nem fáztam??? :?

Akkor már túl fáradt lehettél az ilyesmihez :P

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.483 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére