Tolkien Tábor 2010
- Ryana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ugyanitt várom azt is, akinek esetleg még el nem küldött fotói vannak, és szeretné ha rajta lennének a dvd-n, egy fájllá tömörítve juttassa el a fenti címre (vagy mondok megoldási lehetőséget, ha túl nagy).
És egy lista azokról, akik eddig rendeltek, a biztonság kedvéért:
Meta, Sziszi, Sirgon, Encsi, Alustriel, Náda, Adanedhel, Esgal, Estel, Newra, Léli, Celebrom, icke, Elder, Gilith, Ilinkó, Dorka, Orsi, Elrenor, Totó, Morgana, Ring, Inez.
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Cellofán
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Félreértés volt (van): az esőkabát, amit Náda talált nem az enyém. (így jár aki nem nézi meg rendesen) Ebből viszont az következik, hogy valakinek szintén hiányzik egy esőkabát és esetleg az enyém van nála helyette.
A jelenleg nálam lévő: Inkább sötétkékes, belebújós-köpenyszerű, kb. térdig érő (nekem)
Az amelyik nekem kell: Fekete, cipzáras, talpig érő (Forclaz 1300, Quechua)
Ha nálad van az enyém, vagy ráismertél a tiédre, ott leszek tábori talin és megbeszéljük.
Lacho Calad
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Rabyn
- Nem elérhető
Mivel a főnix aug.30-án végleg becsukja kapuit, nincsen hely ahova mehetnénk, a tábori talin (szept.4) ha az időjárás ilyen marad.
Segítsetek hát nekem, ajánljatok helyeket, (bármit!!!) aminek van elérhetősége, felhívom , meg minden, csak nekem ötletem sincsen, hogy hova mehetnénk.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Eorin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Köszönetek: 0
érezzétek jól magatokat helyettem is
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Gyertek minél többen! Barátokat is hozhattok, akinek szeretnétek megmutatni ezt az őrült bandát!
Időpont: 2010. szeptember 4. 11:00 - 18:00
Helyszín: Orczy-kert*, nagyrét a tavon túl
(Esőhelyszín: legkésőbb csütörtökön kiderül. Ha tudtok kb. 80 ember befogadására alkalmas, ingyenes v. olcsó helyszínt - pl. sulik tornaterme -, szóljatok gyorsan )
Gyülekező: 10:45 - 11:00 között az Orczy-kert bejáratánál. (Aki később jön, jöjjön be, jöjjön végig a sportpálya majd a tó mellett, és megtalálja a nagyrétet.)
Megközelítés: 3-as (kék) metróval / 24-es villamossal Nagyvárad térig, és ott a metrókijáratnak szemben állva a rézsút jobbra lévő lépcső, majd jobbra 30 m a kertkapu.
Program:
11:00 - 13:00 gyülekező, egymásnak örülés, kötetlen beszélgetés, piknik-ebéd hozott vagy a környékbeli boltokban vásárolt alapanyagokból
Amennyiben a harcosrendek elő kívánják adni a táborban elmaradt performanszukat, annak az összepróbálására is ekkor van lehetőség. Ugyanez áll bármilyen, táborban már ELKÉSZÜLT performansz felújítására (pl. táncok). Újba ne kezdjetek, mert ahhoz rövid az idő!
FONTOS, hogy 13:00-ra mindenki érjen vissza / fejezze be az ebédjét!!
13:00 - kb. 16:00 Bajnokavató játék
Ez a táborra készült, eredetileg mint esőprogram a hadijáték idejére, és olyan jó lett, hogy nem szeretnénk megfosztani tőle Titeket. Népenként tudtok benne részt venni. (Az esetleges létszámbeli aránytalanságokat nyilván kezeljük.)
16:00 - 18:00
sport, játék, szabadprogram (pl. frizbifoci)
"Ennyi" Ha szeretnétek az újságból 3. számot, küldjetek tényleg anyagot Gandalfnak !
A táboros videót sajnos nem tudjuk megírni szombatig, mert túl sok az anyag és a technika ördögei is összeesküdtek Ry/Ildi ellen, de azért aki szeretne majd venni belőle, az írjon Ryanának .
Kérdésekkel zaklassatok itt, a mtttabor kukacc tolkien pötty hu-n vagy a nullahat-harminc-öthúsz-hatvannégy-negyvenhét számon.
* Kiderült, hogy a Népligetben Szeptemberfeszt van azon a hétvégén, ami jó, ámde zajos és zsúfolt program.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Gandalf
- Nem elérhető
A Keretjáték-csapat szeretettel várja azokat a RÖVID, mások számára is élvezhető, IN-es írásaitokat, melyeket szívesen látnátok viszont a Vadonföldi Hírmondó 3. számában, amely tábori talira jelenik meg!
Érdeklődve várjuk továbbá azokat az IN-es csapatindulókat vagy IN-es rituálé-szövegeket, melyek a 2. számból a népek egyéb elfoglaltságai miatt kimaradtak!
Az anyagokat e-mailen várjuk, címünk lenyomozható a fórumon (az enyém speciel a nicknevem kisbetűvel, utána féreg, utána tolkienponthu)!
Köszönjük!
Üdv:
Zombi Póksárkány-team
- Orsie
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta:
Sötét Úr írta:
És azt hogyan? Mitől lenne ingyenes?Kincső (Thilanna) írta: (...) azt tudjátok nézni mobillal is ingyenesen (legalábbis Magyarországról). (...)
T-Mobilelal tuti az, de én úgy hallottam, hogy már a többi szolgáltatónál is... de lehet, hogy ez utóbbi infóm kacsa, ezesetben sorry. (De Adanedhel hsz-éből úgy tűnik, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki ezt T-Mobiletól különböző szolgáltatóról hallotta.)
http//0.facebook.com url-t kell a mobil böngészőjébe beírni és akkor valóban minden T-Mobilosnak ingyenes (én is így használom egy ideje). viszont így képeket videókat nem jelenít meg.
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Kincső
- Nem elérhető
Sötét Úr írta:
És azt hogyan? Mitől lenne ingyenes?Kincső (Thilanna) írta: (...) azt tudjátok nézni mobillal is ingyenesen (legalábbis Magyarországról). (...)
T-Mobilelal tuti az, de én úgy hallottam, hogy már a többi szolgáltatónál is... de lehet, hogy ez utóbbi infóm kacsa, ezesetben sorry. (De Adanedhel hsz-éből úgy tűnik, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki ezt T-Mobiletól különböző szolgáltatóról hallotta.)
- Adanedhel
- Nem elérhető
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Kincső
- Nem elérhető
Én tegnap jöttem haza 10 nap nettelenség után, úh. sorry, de még 1-2 nap kell, amíg véglegesednek a dolgok.
Facebookon is biztosan kint lesz az időpont, azt tudjátok nézni mobillal is ingyenesen (legalábbis Magyarországról). Vagy kérjétek meg egy csapattársatokat, hogy hívjon fel, ha megvan az infó.
- Antathor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Köszönetek: 1
Vicces lesz arra hazaérkezni hogy délelőtti a program a világ másik felében:-P
- Charm is a learned art.
- So is murder.
- Grondir
- Nem elérhető
Lacho calad! Drego morn!
"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Gilith
- Látogató
- Gilith
- Látogató
Sil írta: Doriel: üdv az oldalon, végre lesz valaki a környékről. A következő tábor elég messze van, de lesz még addig pl őszi tali is...
Tényleg! Gyere a talira! 2 év után végre találkozunk...
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Doriel
- Nem elérhető
Ugyan nincs mit... én köszönöm, hogy még nem tépted le a fejem azért, mert már ezer éve arról beszélek! Bár még ki tudja, mit tartogat a holnap...
Ja, és mielőtt elfelejtem:
LÉGY ÜDVÖZÖLVE A TOLKIEN.HU WEBOLDALON, DORIEL!!!
Köszönöm amúgy nekem akármennyit mesélhetsz,szívesen fogadom,legalább még jobban mennék én is a táborba és még jobban érdekel
Come to the dark side we have cookies.:]
- Gilith
- Látogató
Doriel írta: Még szerencse,hogy Gilith felhívta a figyelmemet a táborra Az ő élménybeszámolója,és a fórumban olvasottak alapján,azt hiszem jövőre nekem is ott a helyem Persze hogyha nem esik majd egy napra az iskolám által szervezett kirándulásra... de ha minden jól megy,akkor senki nem állít meg!
És én pedig köszönetemet nyilvánítom Gilith-nek,mert szólt a táborról!
Ugyan nincs mit... én köszönöm, hogy még nem tépted le a fejem azért, mert már ezer éve arról beszélek! Bár még ki tudja, mit tartogat a holnap...
Ja, és mielőtt elfelejtem:
LÉGY ÜDVÖZÖLVE A TOLKIEN.HU WEBOLDALON, DORIEL!!!
- Doriel
- Nem elérhető
És én pedig köszönetemet nyilvánítom Gilith-nek,mert szólt a táborról!
Come to the dark side we have cookies.:]
- Gilith
- Látogató
Rabyn írta: Itt ugyan off lesz, de gyertek holnap tűzijátékot nézni. 19:30-kor találkozunk a Ferenciek terénél(, hogy legyen helyünk is) a Jégbüfé előtt.
Kár, hogy pont aznap mentem Balatonfüredre...
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Grondir
- Nem elérhető
Gilith írta: Hát egyik este Alyr elkezdett vékony hangon beszélni, mondom neki, tisztára olyan, mint az Alvin és a mókusok, erre ő: "Nem Alvin. Alyr. Alyr és a mókusok."
Ez fájt!
Gilith írta: Én is botos voltam!
Attól még kikérhetem, hogy nem hadonászás volt! Nem?
Lacho calad! Drego morn!
"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."
- Gilith
- Látogató
Thorongil Hunadán írta:
Gilith írta: Alyr és a mókusok hadonásznak a botukkal...
Ezt kikérem magunknak az összes botos nevében!
Különben meg mi az, hogy mókusok?
Én is botos voltam!
Illetve Alyrnál voltam harcos
Hát egyik este Alyr elkezdett vékony hangon beszélni, mondom neki, tisztára olyan, mint az Alvin és a mókusok, erre ő: "Nem Alvin. Alyr. Alyr és a mókusok."
- Grondir
- Nem elérhető
Gilith írta: Alyr és a mókusok hadonásznak a botukkal...
Ezt kikérem magunknak az összes botos nevében!
Különben meg mi az, hogy mókusok?
Lacho calad! Drego morn!
- Gilith
- Látogató
Gandalf írta: Az eredeti verzióval nem lett volna ennyire dinamikus a párbaj, itt a pörgősebb koreográfia volt a döntő szempont!
Jaja... nekem mind2 tetszik, csak a másikkal az a baj, hogy túl rövid! :/
- Gandalf
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Az eredeti, Chris Field-féle, nem-remix verzió (ami a Gy.U.-előzetesekben volt) nekem azért még mindig jobban bejön, mint ez az agyoneffektezett cucc...
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Gilith
- Látogató
Tök jó lenne megint arra kelni, hogy mellettem Zsu azt mondja: "Öhm... Gilith?... már megint rajtam fekszel..."
Aztán menni reggelizni, fel a dombon az ebédlőhöz... mindenki kómás fejet vág, kócosak... feltántorgunk, kiderül, hogy kicsit korán jöttünk, várni kell a reggelire... pár perc múlva jóízűen eszünk, majd megyünk vissza a házunkba/sátrunkba...
Délelőtt rendi foglalkozások... dzsindzsa-ninják járják a vadont sárral/fűvel/szénnel összekenve... Alyr és a mókusok hadonásznak a botukkal... aztán ebéd... szieszta, és én az utolsó 10 percben szundítok el... aztán nemzetgyűlés, stb...
Este meg tánc, mulatság a Kótyagos Trollban késő estig. Utána alvás, és kezdődik minden előlröl...
- Alustriel
- Látogató