Lassi Laurië szerkesztőség

Több
17 éve 3 hónapja #340304 Írta: nido
nido válaszolt a következő témában: Lassi Laurië szerkesztőség
sziasztok

élménybeszámolót kéne írni kapolcsról és a táborról. van-e valaki, aki szeretne ilyet írni?
szvsz ki lehetne próbálni azt is, h többen írjuk meg úgy, h mindenki ír néhány hangulatképet, anekdotát és azt ollózzuk össze vhogy szépen, de ehhez sokaknak kéne írniuk. akinek ehhez kedve van, az dobjon meg egy privivel.

pusz, nido

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
Több
17 éve 5 hónapja #329681 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Lassi Laurië szerkesztőség

Attila írta: Ave!

Nos akkor kész lett a Lassi az MTT szülinapra?

Majd meglátod!

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 5 hónapja #329679 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Lassi Laurië szerkesztőség
Ave!

Nos akkor kész lett a Lassi az MTT szülinapra?

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
17 éve 6 hónapja #327071 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Lassi Laurië szerkesztőség

Attila írta: Ave!

Én úgy hallottam "megbízható forrásból", hogy az MTT szülinapjára lesz meg a Lassi! Szóval majd akkor kérd! :wink:

Kérdésem lenne, hogy az MTT szülinapot pontosan hányadikán ünnepeljük? És ugye addigra kész lesz a póló és a kitűző? (Ja ez már másik fórum témája) :oops:

még mindig a topikjában érdeklődj

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 6 hónapja #327068 Írta: Attila
Ave!

Én úgy hallottam "megbízható forrásból", hogy az MTT szülinapjára lesz meg a Lassi! Szóval majd akkor kérd! :wink:

Kérdésem lenne, hogy az MTT szülinapot pontosan hányadikán ünnepeljük? És ugye addigra kész lesz a póló és a kitűző? (Ja ez már másik fórum témája) :oops:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
17 éve 6 hónapja #327041 Írta: Tulkas
Tulkas válaszolt a következő témában: Lassi Laurië szerkesztőség
Na, most már lehet tudni, mikor jelenik meg a Lassi?

Több
17 éve 6 hónapja #325858 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Lassi Laurië szerkesztőség

Tulkas írta: Ha közgyűkésre nem, akkor mikor lesz új Lassi?

Valószínűleg az MTT 5. születésnapjára, de majd pár nap múlva kiderül.

Több
17 éve 6 hónapja #325845 Írta: Tulkas
Ha közgyűkésre nem, akkor mikor lesz új Lassi?

Több
17 éve 6 hónapja #325644 Írta: Attila
Igazad van Acho Panni tényleg nem futárszolgálat! :roll:

Amit írt nem tom ki, hogy elhozza?????

Én azt hittem, hogy ezt leküldi postán majd a feladási pénzt meg visszaküldeni neki!

Na jó ez kicsit túl komprikáltde én ezt legalább is így gondoltam!

Bocs!

Több
17 éve 6 hónapja #325562 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Lassi Laurië szerkesztőség

Panni írta: 1.Elvileg megrendelhető, bár MTT tagok esetében szvsz csak posta költség van. www.tolkien.hu/category.php?m=218

2. Ha szépen nézel rám és priviben küldesz egy nevet meg egy lakcímet, akkor én is elhozhatom :wink:

megrendelhető, elvileg... :?

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
17 éve 6 hónapja #325535 Írta: Gandalf

Több
17 éve 6 hónapja #325529 Írta: Tulkas
A mostani közgyűlésre tényleg megjelenik az új Lassi? Aznap a vidékieknek már rendelni is lehe?
U.i.:kösz a felajánlást Panni,hogy lehozod nekem az új Lassit, de szerintem Kaba egy kicsit messze van neked.

Több
17 éve 6 hónapja #325518 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Lassi Laurië szerkesztőség

Acho írta: Khmm.. azért azt vegyétek figyelembe, hogy Panni nem futárszolgálat, jó?! :twisted:

Köszönöm a védelmet, de azt hiszem én magam is el tudom dönteni, hogy mit vállalok el ;)

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
17 éve 6 hónapja #325512 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Lassi Laurië szerkesztőség
Khmm.. azért azt vegyétek figyelembe, hogy Panni nem futárszolgálat, jó?! :twisted:

Több
17 éve 6 hónapja #325502 Írta: Attila
Ave!

Panni! Nagyon nagy kérés lenne hogy ha az én Lassi Lauriemet is elhoznád a közgyűlésről. Azért, mert sajna nem tudok elmenni rendkívüli elfoglaltság miatt. De ezt már Gandalf tudja!

Hogy ha elküldenéd mostán akkor azt naon-naon-naon megköszönném!

Több
17 éve 6 hónapja #324652 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Lassi Laurië szerkesztőség
1.Elvileg megrendelhető, bár MTT tagok esetében szvsz csak posta költség van. www.tolkien.hu/category.php?m=218

2. Ha szépen nézel rám és priviben küldesz egy nevet meg egy lakcímet, akkor én is elhozhatom :wink:

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
17 éve 6 hónapja #324651 Írta: Tulkas
Olyan vidéki MTT tagok, mint én, akik nem tudnak minden egyes rendezvényre elmenni, hogy juthatnak hozzá a friss Lassikhoz? :?:

Több
17 éve 7 hónapja #323474 Írta: Gandalf

Phaedra/Namarie írta:

Gandalf írta: Szükség lenne arra, hogy valaki átnézze a Lassi anyagait, ne legyenek benne helyesírási hibák, félregépelések, tévedések stb. aki ehhez kellő kapacitást érez magában, jelentkezzen Morganánál mailben! morgana @ tolkien . hu

Szvsz több ember kéne, mert több szem többet lát.
Off: egy tanárom írását öten nézték át, és így is maradt benne egy kazal hiba. 8O

Nyilván ha többen is jelentkeznek, mindnek elfogadjuk a segítségét. :wink:

Több
17 éve 7 hónapja #323458 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Lassi Laurië szerkesztőség

Gandalf írta: Szükség lenne arra, hogy valaki átnézze a Lassi anyagait, ne legyenek benne helyesírási hibák, félregépelések, tévedések stb. aki ehhez kellő kapacitást érez magában, jelentkezzen Morganánál mailben! morgana @ tolkien . hu

Szvsz több ember kéne, mert több szem többet lát.
Off: egy tanárom írását öten nézték át, és így is maradt benne egy kazal hiba. 8O

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 7 hónapja #323359 Írta: Gandalf

Több
17 éve 7 hónapja #323263 Írta: Szméagol
Szméagol válaszolt a következő témában: Lassi Laurië szerkesztőség

Gandalf írta:

Szméagol írta: Lenne egy kérdésem/kérésem: Lehet a Lassi-be anyagot küldeni? Mert irogatok novellákat, paródiákat, de tudom, hogy ez elsősorban Alyr-ék asztala...

Lehet, de mint láthattad, a határidő éppen lejárt, legközelebb ősszel! És természetesen a beérkezett anyagokat szigorúan szelektálják! Olvasgasd gyakran ezt a topicot!
:wink:

Oké, köszönöm... :wink: Akkor jó sok anyagot fogok küldeni, hátha valami átcsúszik a szitán. De kinek küldhetem a cikkeket?

A hideg rögök tenyértörők, talpunkhoz komiszak. Sziklák, kövek: mint cont-rideg, nem eleven anyag.

Több
17 éve 7 hónapja #323204 Írta: Gandalf

Szméagol írta: Lenne egy kérdésem/kérésem: Lehet a Lassi-be anyagot küldeni? Mert irogatok novellákat, paródiákat, de tudom, hogy ez elsősorban Alyr-ék asztala...

Lehet, de mint láthattad, a határidő éppen lejárt, legközelebb ősszel! És természetesen a beérkezett anyagokat szigorúan szelektálják! Olvasgasd gyakran ezt a topicot!
:wink:

Több
17 éve 7 hónapja #323200 Írta: Szméagol
Szméagol válaszolt a következő témában: Lassi Laurië szerkesztőség
Lenne egy kérdésem/kérésem: Lehet a Lassi-be anyagot küldeni? Mert irogatok novellákat, paródiákat, de tudom, hogy ez elsősorban Alyr-ék asztala... :wink:

A hideg rögök tenyértörők, talpunkhoz komiszak. Sziklák, kövek: mint cont-rideg, nem eleven anyag.

Több
17 éve 7 hónapja #321774 Írta: Gandalf
Szükség lenne arra, hogy valaki átnézze a Lassi anyagait, ne legyenek benne helyesírási hibák, félregépelések, tévedések stb. aki ehhez kellő kapacitást érez magában, jelentkezzen Morganánál mailben! morgana @ tolkien . hu

Több
17 éve 7 hónapja #321423 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Lassi Laurië szerkesztőség
Gandalf: A Lassiba mehet a tábori kiírás akár teljes egészében, erre külön információs anyagot nem szerkesztünk.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
17 éve 7 hónapja #321386 Írta: Gandalf
MÁR CSAK ALIG PÁR NAP VAN LAPZÁRTÁIG, TESSÉK GYORSAN KÜLDENI AZ ANYAGOKAT MORGANÁNAK, PL. LEP-ES ELŐADÁSOK, HUMOROS ÍRÁSOK, VERSEK, RAJZOK, HNE-VÁZLATOK, STB. STB. :!:

Több
17 éve 10 hónapja #313272 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Lassi Laurië szerkesztőség
Ha majd kész lesz, ki van nyomtatva és ilyenek akkor plíz valaki illetékes legyen olyan kedves és küldjön nekem egy borítóképet és egy tartalomjegyzéket (ez minden későbbi kiadásra vonatkozik), hogy ne nekem kelljen összevadászni és időben felkerülhessen(ek) a többi közé ;) Köszi!

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
17 éve 10 hónapja #313244 Írta: Gandalf
Új Lassi legközelebb a következő kgy-ra kell!

Lapzárta: április 7. körül, mert Póknak tördelve meg kell kapnia a kész újságot április 27-ig, hogy nyomdába adhassa!

Több
17 éve 10 hónapja #311981 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Lassi Laurië szerkesztőség

Gandalf írta: Timona, láttam feltöltötted a Lassi tartalomjegyzékét, kérlek, a hobbitos cikket írd át az én nevemre (Barna Bálint)! Köszi!

Megtörtént, köszi h szóltál! :)

Plusz Ulmonak hála felkerült hozzá a borító is!

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.595 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére