Lassi Laurië szerkesztőség

Több
20 éve 10 hónapja #163119 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Lassi Laurië szerkesztőség
Ha valaki mondta volna, hogy sima textben küldjük és ne szépen formázott doksiban, akkor talán úgy küldtük volna...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #163117 Írta: Gumipók
Gumipók válaszolt a következő témában: Lassi Laurië szerkesztőség
Penngaladiel

A leveledre válaszoltam, ezért most nem reagálok mindenre. A helyesírás javítás témában gondolom majd Lamorak reagál ha akar.
Annyit tennék hozzá, hogy a tördelő program amiben a Lassi készül, nem tesz különbséget kötőjel és gondolatjel között. Sőt. A gondolatjeleket egyszerűen kihagyja, és egyenként kell összevadásznom az eredeti alapján és átírni kötőjelekké, hogy egyáltalán legyen ott valami hasonló. Ezért a Wordben nagyon szépen megformázott cikketek miatt kábé 3-szor annyit kellett dolgoznom mint a sima text-ben kapottakon. Legközelebb az ilyet mellőzni sziveskedjetek.

Köszönöm

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #162852 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Lassi Laurië szerkesztőség
Nekem is lenne panaszom... A RingCon beszámoló egy dolog, de van pár kisebb is... Amikor az interjúkat formába öntöttem, volt egy koncepcióm, amit a szerkesztéskor szétdúltatok... a gondolatjelekből kötőjelek lettek, és sok helyről eltűntek. Szerintem vagy hagyjátok változatlanul, amit csinálunk, vagy értesítsetek minden javításról, mert hátha nem hiba, hanem szándékosan készült úgy... Meg a beszámolóban láttam egy ilyet, ami, ha jól rémlik, nem így volt a nektek elküldött verzióban, mert pont én javítottam (nem tudom ellenőrizni, mert a munkahelyemen vannak ezek a verziók, és annyiszor láttak, meg ide-oda ment hármunk között is a cikk), de a végleges verzióban mégis hibásan jelent meg: "John Leigh-hel" lett írva "John Leigh-vel" helyett... A magyar helyesírás többnyire kiejtéskövető, és John vezetéknevét "Lí"-nek kell ejteni...
Apróságok, de roppant bosszantóak, mert ha a cikk szerzője/i odafigyelnek, hogy jó legyen, és a nevüket adják hozzá, bosszantó úgy viszontlátni nyomtatásban, hogy hibásra lett átjavítva...

Több
20 éve 10 hónapja #162848 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Lassi Laurië szerkesztőség
Elnézést... :?

Cueddotól már bocsánatot kértem, s teszem most is, tőled, Gandalf - az utolsó nagy hajrában valahogy kimaradhatott a cikked, magam sem értem, hogyan. De a következő számban bepótoljuk!

Lettek megint hibák, nagyon iegesítenek engem is, de talán kárpótol, hogy egyre kevesebb.

Ha több időnk van rá, jobban dolgozunk.

Ezért:

el lehet kezdeni küldözgetni a cikkeket, élménybeszámolókat fotókat stb...
:twisted:

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
20 éve 10 hónapja #162847 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Lassi Laurië szerkesztőség
És a Fiú, a Halász és a Tanítvány énekéhez sincs odaírva, hogy Cueddo írta! :roll: :?
Meg talán még vminél nincs szerző, de az most nem jut az eszembe...

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 10 hónapja #162830 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Lassi Laurië szerkesztőség
No, illene néhány szót szóllni a két Lassiról is, amit tegnap sikerült megszereznem.
Nos, naon jó lett, sok ismerős Titte-s cikk tűnt fel benne ismét, ami nem akkora baj, de kissé meglepett, hogy a cikkem végül kimaradt, s Éomer dalához sincs odaírva, hogy Idril műve... Mindenesetre naon ütős számok lettek, élvezettel olvastam a velemi beszámolót, nézegettem a képeket, röhögtem a képregényeken (Ringbearies már az öcsém kedvence lett).

Több
20 éve 11 hónapja #159872 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Lassi Laurië szerkesztőség
Morgana, én tegnap küldtem a humort és egy saját cikket is. Pókpostával =)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
20 éve 11 hónapja #159853 Írta: Morgana
Köszi szépen, Gandalf!

Többiek!

Szombaton ülünk össze Pókkal, addig még lehet bőszen küldözgetni a cikkeket!!!

Köszönöm!

S. P. Q. L.

a semmiből a létbe."

Több
20 éve 11 hónapja #159147 Írta: Gandalf
Nah, tegnap elküldtem a beszámolómat a gumipok@tolkien.hu címre, remélem, megkapja! Azt elfelejtettem leírni, hogy a cikk szerzője én vagyok, de gondolom, ez nem okozott túl nagy gondot... :roll:

Több
20 éve 11 hónapja #158361 Írta: Morgana
Tőlem kaphattok haladékot, csak sajna nem rajtam múlik...

Pók a nyomdák miatt be akarja vinni az anyagot 20-a előtt, és addig még meg is kell szerkeszteni...

Tőle kérdezzétek!

S. P. Q. L.

a semmiből a létbe."

Több
20 éve 11 hónapja #158354 Írta: Gandalf
Hú, ezek szerint hétfőre meg kéne írnom a beszámolómat? 8O :eek2: :eek4: Nem biztos, hogy lesz rá időm... :cry:

Több
20 éve 11 hónapja #158116 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Lassi Laurië szerkesztőség
Gandalf: Dec. 15., hétfő.

[size=9:1pek19e3]De Finnel mi is örülnénk egy picike haladéknak. :o h: [/size]

Adelard: Küldd el Gumipók címére. Ugyanis nagyon várják az alkotásokat. Aztán ha túl sok érkezik, majd válogatnak. Tehát ne kérdezz, csak küldd. :wink:

Brisa

Több
20 éve 11 hónapja #158104 Írta: Gandalf

Több
20 éve 11 hónapja #158072 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Lassi Laurië szerkesztőség
Van néhány rajzom, nemtom mennyire kellenek, de ha kell beszkenneltetem öket.

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
20 éve 11 hónapja #157928 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Lassi Laurië szerkesztőség

Morgana írta: igen, küldjétek a tolkien.hu-ra. Ha minden igaz, akkor:

gumipok@tolkien.hu

Dín, a cikkeket először hozzám, légyszi... :)

Nem, nem, én már nem mondok semmit... :roll: :D Annyit ígérgettem már, hogy legközelebb akkor szólok, ha már elküldtem a mailt... :wink:

A kérdést azért tettem fel, nehogy valaki értetlenül bámuljon, amikor Pók címéről a Démon jelentkezik... :)

Ódv:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
20 éve 11 hónapja #157927 Írta: Morgana
igen, küldjétek a tolkien.hu-ra. Ha minden igaz, akkor:

gumipok@tolkien.hu

Dín, a cikkeket először hozzám, légyszi... :)

S. P. Q. L.

a semmiből a létbe."

Több
20 éve 11 hónapja #157922 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Lassi Laurië szerkesztőség

Morgana írta: Persze, mehet Póknak. Csak legyen rajta, hogy kik, hol, miért stb.
Köszi

Póknak hová? A razorpointos címe visszadobja a leveleket... :roll: A tolkien.hu-sra mehet?

Üdv:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
20 éve 11 hónapja #157870 Írta: Morgana
Persze, mehet Póknak. Csak legyen rajta, hogy kik, hol, miért stb.
Köszi

S. P. Q. L.

a semmiből a létbe."

Több
20 éve 11 hónapja #157839 Írta: bea/mag
bea/mag válaszolt a következő témában: Lassi Laurië szerkesztőség
Nem tudom, hogy érdekel-e titeket egy-két verses talis kép?

2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/

Több
20 éve 11 hónapja #157301 Írta: Morgana
Min: Küldd el Póknak!

Toma: így van, vagy keresd fel Pókot az irodában, vagy gyere el a rendezvényeinkre!

Cikkeket, meséket, verseket, élménybeszámolókat, híreket, képeket, rajzokat, fényképeket várok!!!

S. P. Q. L.

a semmiből a létbe."

Több
20 éve 11 hónapja #156654 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Lassi Laurië szerkesztőség

Galadh írta:

Toma gazda írta: De hol kinél?? ez akart lenni a kérdés lényege

Póknál az irodájában

Vagy az MTT hivatalos rendezvényein. Mint például a LEP vagy a Közgyűlés... :!:

Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 11 hónapja #156634 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Lassi Laurië szerkesztőség

Toma gazda írta: De hol kinél?? ez akart lenni a kérdés lényege

Póknál az irodájában

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 11 hónapja #156632 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Lassi Laurië szerkesztőség
De hol kinél?? ez akart lenni a kérdés lényege

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
20 éve 11 hónapja #156629 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Lassi Laurië szerkesztőség

Toma gazda írta: Elnézést hogy beszólok de ehhez az újsághoz hogy lehet hozzájutni annak aki nem MTT tag? :roll: :roll: :roll:

mondjuk úgy, hogy megveszi...

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 11 hónapja #156624 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Lassi Laurië szerkesztőség
Elnézést hogy beszólok de ehhez az újsághoz hogy lehet hozzájutni annak aki nem MTT tag? :roll: :roll: :roll:

:?: :geek:
:geek: :?:

Több
20 éve 11 hónapja #156620 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Lassi Laurië szerkesztőség
Nekem van egy nagyon mangás Éowyn-rajzom :oops: Fel tudom ajánlani, ha kell :roll: (Már be is van szkennelve 8))

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
20 éve 11 hónapja #156513 Írta: Morgana
Itt a december...
A LEPre szuper Lassi kell!

Várom a cikkeket.
Scannelés ügyében keressétek (sztem) nyugodtan Pókot.

sandor.anna@szentignac.hu

S. P. Q. L.

a semmiből a létbe."

Több
20 éve 11 hónapja #155850 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Lassi Laurië szerkesztőség

Nodlee írta: Szó volt róla, hogy esetleg kellhetnek a rajzaim... :?: Ha igen, akkor kinek mikor adhatom oda őket szkennelésre? Amúgy sokkal egyszerübb lenne, ha adnátok cikkeket és a jónépek ahhoz rajzolnának... Vagy ez így nem megoldható?

Egyetértek!
Az jó ötlet, hogy a rajzok külön a cikkekhez készüljenek.
Én is szívesen rajzolok a Lassi-ba, ha van rá igény.

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
20 éve 11 hónapja #155799 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: Lassi Laurië szerkesztőség
Szó volt róla, hogy esetleg kellhetnek a rajzaim... :?: Ha igen, akkor kinek mikor adhatom oda őket szkennelésre? Amúgy sokkal egyszerübb lenne, ha adnátok cikkeket és a jónépek ahhoz rajzolnának... Vagy ez így nem megoldható?

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/

Több
21 éve 5 napja #152904 Írta: Gumipók
Gumipók válaszolt a következő témában: Lassi Laurië szerkesztőség
Mivel a nyomdák hajlamosak bezárni az ünnepekre, Dec. 20-ig kész kell hogy legyen az újság. Ami azt jelenti, hogy a cikkeknek Dec. 15-ig legkésőbb meg kell érkezniük.

Köszönjük

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.545 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére