Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése

Több
13 éve 4 hónapja #401660 Írta: Grondir
Grondir válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Boldogkőváralján lesz olyan helység/épület, ami a tavalyi Troll funkcióit tölti be?

Lacho calad! Drego morn!

"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 4 hónapja #400889 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése

Aeglos írta: Dodié is az IKEA-ból van, de azt nagy hirtelenjében nem találtam az oldalon.

Megtaláltam! Kicsit más mint amit lentebb linkeltem, de nagyjából ugyanaz: www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/10185588 és a fiókok hozzá: www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/70185590#/70185590/

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 4 hónapja #400843 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése

Anglachel/Gurthang írta: Belevaló minas tirithi yakuza bármit meg tud hamisítani :twisted: :twisted: :twisted:

Egy mai megbeszélésen kiderült, hogy speciális whololografikus hamisítás elleni védelemmel lesznek ellátva ;)

Több
13 éve 4 hónapja #400772 Írta: Alew
Alew válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
[center:gz5bn98w]Tábori házirend 2011.[/center:gz5bn98w]

1) A tábori rend betartásáért minden táborozó felel. A tábori rend előírásai valamennyi táborozóra érvényesek.

2) A táborban 18 éven aluliak számára alkoholt fogyasztani és alkoholos befolyásoltság állapotában tartózkodni tilos! A 18-ik évüket be nem töltött táborozók dohányzása tilos, a Ntv. 2. § (9), 7. § (13), 67. § (1) alapján!

3) Alkoholt fogyasztani 18 éven aluli jelenlétében, illetve közösségi, nyilvános területen és a közös helyiségekben, valamint a közös programok során minden táborozó számára tilos!

4) Dohányozni 18 éven felülieknek az erre kijelölt helyeken van lehetőségük.

5) A tábor rendjének, tisztaságának fenntartásában minden táborozó egyaránt köteles részt venni. A házak rendben tartása az ott lakók, a közösségi területek az azt használó közösségek felelősségei. A kijelölt dohányzó hely nem megfelelő állapota esetén annak megtisztításáig elveszti státusát.

6) A tábor területének elhagyását a főszervezőknek minden esetben jelezni kell. A 18 éven aluliak engedély nélkül nem hagyhatják el a tábor területét!

7) Tartsuk tiszteletben mások pihenéshez való jogát; ezért a délutáni csendespihenő alatt, és az esti takarodótól a reggeli ébresztőig tartó időszakban rendzavaró viselkedés, hangoskodás, hangos zenehallgatás nem engedélyezett!

8) A táborozók legyenek tekintettel a közeli falu és lakóinak nyugalmára, ezért a táboron kívül is elvárás a kulturált viselkedés.

9) A tábor vizesblokkjai közös használatúak az egész tábor számára, ezek állapotára minden táborozó köteles vigyázni, és lehetővé tenni a többi táborozó számára azok teljes értékű használatát.

10) Tűzrakás csak a főszervezők által erre kijelölt helyeken és időkben lehetséges.

11) A szervezői szobákban és szervezői pihenőben csak a szervezők tartózkodhatnak. A szervezői irodában, raktárban, konyhában, büfében kizárólag a főszervezők és az ott feladatukat ellátó szervezők tartózkodhatnak, ettől eltérni csak a táborvezetőjének engedélyével lehet.

12) A táborozók által hozott, saját tulajdonú (dísz)fegyvereket, íjakat, nyílvesszőket zárt raktárban tároljuk, azokat balesetvédelmi okokból csak konkrét használatra adjuk ki.

13) A programban jelzett keretjáték-eseményeken, étkezéseken minden táborozó megfelelő állapotban és illendő, a keretjáték szellemiségébe illeszkedő öltözékben köteles megjelenni.

14) A tábor személyzetének szállásaira, raktáraiba és kiegészítő helyiségeibe belépni csak a főszervezők engedélyével lehet.

15) Az egészségügyi problémákat (rosszullét, súlyos allergia, baleset) minden esetben jelezni kell a főszervezők felé, ellátásuk az egészségügyi helységben vagy szükség esetén a helyszínen történik.

16) Az elektromos hálózat kialakítása nem teszi lehetővé nagy teljesítményű elektromos eszközök (hűtő-, fűtő berendezések, például hajszárító, vízforraló, rezsó, hűtőtáska) szálláshelyeken való használatát, ezért kérünk minden táborozót, hogy ezek használatát mellőzze a szálláshelyeken - használatuk a konyhában, étkezőben, fürdőben, valamint a szervezői helyiségekben megengedett. A kisebb teljesítményű eszközök használata esetében a szálláshelyeken csatlakozó aljzatonként összesen 250 W teljesítményű eszköz csatlakoztatható. Az egyes eszközök hozzávetőleges teljesményének listája a házirend mellékletében olvasható, a tényleges fogyasztást az eszközről lehet leolvasni.

17) Amennyiben bármely táborozó a fenti szabályokat megsérti, a táborvezető fenntartja a jogot, hogy saját döntés alapján a táborozót a további részvételből kizárja, a részvételi díj megtérítése nélkül, különös tekintettel a második és harmadik pontra!

---

Jellemző elektromos eszközök teljesítménye

Vízforraló 2400-3000 W
Hajszárító 1800-2200 W
Hajvasaló/hajsütővas 600-1000 W
Teafőző/kávéfőző 600-1400 W
Borotva/epilátor 80-150 W
Laptop 80-150 W
Asztali lámpa (villanykörte) 60-100 W
Notebook 60-80 W
Netbook 40-60 W
Asztali lámpa (fénycső) 15-45 W
Hangfal 10-30 W
Fényképezőgép-töltő 10-15 W
Elemtöltő 10-15 W
Olvasólámpa 5-15 W
Rovarriasztó 2-5 W
Telefontöltő 2-8 W

Alew

War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.

Több
13 éve 4 hónapja #400639 Írta: Anglachel/Gurthang

Kincső (Thilanna) írta: Nyilván a PLÖMnek van annyi esze, hogy a csavaralátétekkel való visszaélés lehetőségét megelőzze. ;) Azaz hiába hozod a tavalyi castarjaidat, vagy veszel a boltban. :P

Belevaló minas tirithi yakuza bármit meg tud hamisítani :twisted: :twisted: :twisted:

AURE ENZULUVA!

Több
13 éve 4 hónapja #400598 Írta: Alew

Alustriel írta: Sziasztok!
Arról szeretnék érdeklődni, hogy lesz-e olyan, aki ilyen nagy felfújható kék gumimatracot hoz, és hogy pumpát tud-e majd nekem kölcsönözni egy felfújás erejéig? :) Előre is köszi! :)

Igen. Hozok és kölcsönadom.

Alew

War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.

Több
13 éve 4 hónapja #400582 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Nyilván a PLÖMnek van annyi esze, hogy a csavaralátétekkel való visszaélés lehetőségét megelőzze. ;) Azaz hiába hozod a tavalyi castarjaidat, vagy veszel a boltban. :P

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

• Alustriel
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 4 hónapja #400576 Írta: Alustriel
Alustriel válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Sziasztok!
Arról szeretnék érdeklődni, hogy lesz-e olyan, aki ilyen nagy felfújható kék gumimatracot hoz, és hogy pumpát tud-e majd nekem kölcsönözni egy felfújás erejéig? :) Előre is köszi! :)

Több
13 éve 4 hónapja #400563 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Természetesen az idei tábori játék nem igényli semmiben sem a tavalyi ismeretét, el lesznek majd magyarázva a szabályok, szóval az újoncoknak/többéves kimaradóknak emiatt nem kell aggódniuk! ;)

A tavalyi tábori játékot a tavalyi tábor topicjában lehet átbeszélni, kéretik a témával átfáradni oda:
<!-- l --><a class="postlink-local" href="forum.tolkien.hu/viewtopic.php?f=12&t=551">viewtopic.php?f=12&t=551

Ott megtaláljátok a tavalyi táboros újságokat is pdf-ben, nem kell beszkennelni (az én ottani hozzászólásaimban vannak belinkelve a fájlok - igen, mindhárom szám).

Több
13 éve 4 hónapja #400558 Írta: darthpit
darthpit válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Volt példáuk a Castar (jól írom?) ami mint kiderült, Csavaralátét tündéül

Elcsaljuk a haláltól jogos diadalát. Le nem győzetünk. Tiszta szívvel ugrung két lábbal a pokolba, tudván: Mi újra felemelkedünk!

Több
13 éve 4 hónapja #400556 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése

Grondir írta: Idén is (olyan) lesz (a) GYÍK- játék, mint tavaly? :)

És milyen volt a tavalyi? :) (Én ugyanis tavaly nem voltam táborban, ezért már a nemzetségek is enyhe megdöbbenést váltottak ki belőlem.) Ha valaki pár szóban, egy-két mondatban leírná, mit takart ez tavaly, annak nagyon megköszönném :)

"Well, I'm back."

Több
13 éve 4 hónapja #400555 Írta: Grondir
Csak gondoltam biztos, ami biztos alapon viszek egy doboz alátétet! :D
Egyébként nem; de tényleg érdekelne, idén hogy lesz. De akkor várok. :)

Lacho calad! Drego morn!

"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."

Több
13 éve 4 hónapja #400554 Írta: Gandalf

Grondir írta: Ez világos, és köszönöm; de engem jelenleg jobban érdekel a gyakorlati része. :mrgreen:

Nem hiszem egyébként, hogy a PLÖM még tábor előtt ismertetné a részletes szabályokat. Majd ott a helyszínen!

Több
13 éve 4 hónapja #400552 Írta: Grondir
Ez világos, és köszönöm; de engem jelenleg jobban érdekel a gyakorlati része. :mrgreen:

Lacho calad! Drego morn!

Több
13 éve 4 hónapja #400550 Írta: Gandalf

Grondir írta: Idén is (olyan) lesz (a) GYÍK- játék, mint tavaly? :)

Én csak a keretjátékos oldalát vagyok jogosult megválaszolni:
Tavaly egy egyhetes nagyvásár volt a kerete a gyűjtögetős-kereskedős játéknak, idén viszont az újjáépítés és felvirágoztatás a fő motivációs erő a népek számára, ezért ennek megfelelően újra kellett értelmezni az egésznek a jellegét. ;)

Több
13 éve 4 hónapja #400548 Írta: Grondir
Idén is (olyan) lesz (a) GYÍK- játék, mint tavaly? :)

Lacho calad! Drego morn!

Több
13 éve 4 hónapja #400523 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Konkrétabban (ahol megvásárlási hely és ár is található), ezeket találtam, IKEA cuccok:
www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/70115578
www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/50163264
www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/60139301
Dodié is az IKEA-ból van, de azt nagy hirtelenjében nem találtam az oldalon.

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
13 éve 5 hónapja #400240 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése

Dodie írta: Jurtásoknak (de akár házasoknak - vagy hajadonoknak háhá) ajánlom egy ilyen vásárlását.

:lájk: :lájk: :lájk: Nagyon fontos és hasznos lesz, ne feledjétek, hogy a faházak alvásra vannak méretezve - arra, hogy cuccotok is van, már kicsik. Ez a megoldás nagyon sokat segíthet!

Több
13 éve 5 hónapja #400182 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Kedves népem, mindenkit felvettem, kösz a türelmet. Csápoljon nekem, aki nem látja magát, vagy látja, de nem nálam kéne, hogy. :)

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
13 éve 5 hónapja #400102 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Drágáim, elvileg mindenkit felvettem a topicba. Aki mégsem látná az visítson!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
13 éve 5 hónapja #400083 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése

darthpit írta: Gyanítom, hogy itt többrendben összeesküvés-elmélet forog fenn, én például megint tündének lettem beosztva (3/3 tábor)

Ugyan, 3 tábor az statisztikailag még nem releváns. Én pl 8 táboromból 6-ban voltam tünde (ha az első táborbeli tündebarátokat ide számítjuk). ;)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
13 éve 5 hónapja #400079 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Na most már majdnem egy órája mindenki megkapta, béke van. :)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
13 éve 5 hónapja #400077 Írta: Anglachel/Gurthang

darthpit írta:

Dodie írta: Van valami összefüggés abban hogy megkaptam a 2. táboros levelet majd összeomlott a facebook?:DDD

Gyanítom, hogy itt többrendben összeesküvés-elmélet forog fenn, én például megint tündének lettem beosztva (3/3 tábor)

A véredben van :D

AURE ENZULUVA!

Több
13 éve 5 hónapja #400072 Írta: darthpit
darthpit válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése

Dodie írta: Van valami összefüggés abban hogy megkaptam a 2. táboros levelet majd összeomlott a facebook?:DDD

Gyanítom, hogy itt többrendben összeesküvés-elmélet forog fenn, én például megint tündének lettem beosztva (3/3 tábor)

Elcsaljuk a haláltól jogos diadalát. Le nem győzetünk. Tiszta szívvel ugrung két lábbal a pokolba, tudván: Mi újra felemelkedünk!

Több
13 éve 5 hónapja #400059 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Szolgálati közlemény mindazoknak, akik a levél megkapása után sindáknak fogják érezni magukat: csak este, otthonról foglak tudni felvenni titeket a csapattopikokba, addig kérem szíves türelmeteket - pár ezer évhez képest az a néhány óra igazán semmiség, nem? :)

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
13 éve 5 hónapja #400058 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Türelem-trónterem. 99-es óránkénti kvóta van. Valszeg a sindák 1-2 órával később kapják meg, DE megkapják. Amúgy elindult a felvétel a néptopicokba is, de ez sem egyszerre, mert nem minden népvez ér most rá, hanem csak este, de sietnek.
Amúgy meg jupppi!

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"

Több
13 éve 5 hónapja #400057 Írta: Metaflora
Metaflora válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Még én sem. A facebook kommenteket elnézve a haradiak és a hattyúsok kaptak eddig :D

Több
13 éve 5 hónapja #400056 Írta: Alew

Dodie írta:

Alew írta: - Fogtok kapni egy részletes a tábor előtt, amiben szerepelni fog a házirend, a javasolt magatokkal hozandó dolgok listája és információk az utazásról.

Igen, ez olyan mint az idegen nyelvű teszek. Vajon honnan, és milyen szó hiányzik a mondatból? Helyes ragozás: plusz egy pont!

listát

Jóvanna! :)

Alew

War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.

Több
13 éve 5 hónapja #400055 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése
Ömm... Akkor a t.hu levelezőszerver mondta már ben megint az unalmast?

Csak mert én még nem... :roll:

Our knees do not bend easily

Több
13 éve 5 hónapja #400048 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Tolkien Tábor 2011 - Ithilien Ébredése

Csitt. :D

Egyébként igen, kimentek a második levelek, bennük a csapatbeosztás.
Én is megkaptam már. :)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Oldalmegjelenítési idő: 0.550 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére