Társalgó

Több
13 éve 4 hónapja #401255 Írta: Anglachel/Gurthang
Anglachel/Gurthang válaszolt a következő témában: Társalgó
Hát mivel elöl a családcímer van, hátul lenne legjobb.

AURE ENZULUVA!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 4 hónapja #401245 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Társalgó
Szerintem hátulján lenne célszerű, és az elejére mindenki a családi címert festhetné :)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 4 hónapja #401242 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Társalgó
Ja az a fa, amit választotok a tabard hátulján/elején, ki hova festi, is ott lesz:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
13 éve 4 hónapja #401220 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Társalgó
Négyes mehet:D

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
13 éve 4 hónapja #401201 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Társalgó
Juj, de szépek! Az ötösre szavazok :)

Tali ne legyen, ha nem is jó mindenkinek, legyen inkább tábor első napján. ;)
Kürt rulz :mrgreen:

"Well, I'm back."

Több
13 éve 4 hónapja #401195 Írta: Anglachel/Gurthang

Elrenor írta: Négyes számúra szavazok :D
A többi túlzottan emlékeztet a nemtommelyik tábori gondori köpenyen lévőre.

UPDATE: közben Anglachel közölte, hogy az a királyi címer, és amúgy is nagyon nehéz lenne megfesteni, amiben van valami...
Szóval akkor a ötösre szavazok mégiscsak.

Csak a sisakra értettem, hogy királyi címer. Az hogy nehéz megfesteni továbbra is áll mondjuk.

AURE ENZULUVA!

Több
13 éve 4 hónapja #401190 Írta: Elrenor
Elrenor válaszolt a következő témában: Társalgó
Négyes számúra szavazok :D
A többi túlzottan emlékeztet a nemtommelyik tábori gondori köpenyen lévőre.

UPDATE: közben Anglachel közölte, hogy az a királyi címer, és amúgy is nagyon nehéz lenne megfesteni, amiben van valami...
Szóval akkor a ötösre szavazok mégiscsak.

"Yksi sormus löytää heidät, se yksi heitä hallitsee,
se yksi heidät yöhön syöksee ja pimeyteen kahlitsee
maassa Mordorin joka varjojen saartama on."

Több
13 éve 4 hónapja #401188 Írta: Anglachel/Gurthang

Rabyn írta: Jelentem kürtöt szereztem! Még meg is lehet fújni!:)

:lájk:

AURE ENZULUVA!

Több
13 éve 4 hónapja #401186 Írta: Rabyn
Viszont bökjetek fát a címerünkre:

1. images.wikia.com/lotr/images/4/4 ... 500_BG.gif

2. douglasmitchell.us/batik/tree.jpg

3. www.seeklogo.com/images/T/Tree_o ... go.com.gif

4. scrapbook.theonering.net/scrapbo ... view/11618

5. www.unm.edu/~tolkien/Hobbit%20So ... 0tree3.jpg

Persze minden csillagot, koronát stb. képzeljetek le róla! Csak a fát fogjuk felhasználni a címerhez!

Több
13 éve 4 hónapja #401183 Írta: Elrenor
Elrenor válaszolt a következő témában: Társalgó

Rabyn írta: szerintem kiszúrás az előtali azokkal, akik nem tudnak ott lenni, mert vagy nem nézik a fórumot vagy nem tudnának feljönni. (már beírtam ezt egyszer de elszállt... :( ).

Nem lehetne, hogy meghagyjuk a tábor első napjára az ismerkedést és a találkozást?

Én -bocsi a lelkes szervezőktől és résztevnni kívánóktól, de- egyetértek Rabynnal abban, hogy erre való a tábor első napja, és az olyan jó/speckó érzés, mikor először látod a csapatod meg ismerkedős játékokat játszunk meg ilyesmi...
Elvész az egész varázsa, értitek :)

"Yksi sormus löytää heidät, se yksi heitä hallitsee,
se yksi heidät yöhön syöksee ja pimeyteen kahlitsee
maassa Mordorin joka varjojen saartama on."

Több
13 éve 4 hónapja #401180 Írta: Rabyn
Jelentem kürtöt szereztem! Még meg is lehet fújni!:)

Viszont én egyik hétvégén sem érek rá, és szerintem kiszúrás az előtali azokkal, akik nem tudnak ott lenni, mert vagy nem nézik a fórumot vagy nem tudnának feljönni. (már beírtam ezt egyszer de elszállt... :( ).

Nem lehetne, hogy meghagyjuk a tábor első napjára az ismerkedést és a találkozást?

Több
13 éve 4 hónapja #401178 Írta: Fio
Szerintem az a hétvége nekem is dolgozik tali terén.. :) Lehetne mondjuk Margitsziget, ha jó az idő:)

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
13 éve 4 hónapja #401175 Írta: Anglachel/Gurthang

Virág írta: Szóval akkor ha lesz előzetes tali, akkor az 16 vagy 17-én kerül megrendezésre. Kinek lenne kedve jönni? Métázhatnánk, vihetünk gitárt, kártyát...stb. :) És beszélgetnénk-játszanánk egy jót ;) Nevezhetjük akár előzetes táborra-hangolódásnak is :D

Én biztos ott leszek!

Más téma:

Kéne egy kürt (: Mivel mégiscsak Gondoriak vagyunk :D Nincs valakinek véletlenül? És ha már kürt, egy kürthordozó sem árana.

AURE ENZULUVA!

Több
13 éve 4 hónapja #401158 Írta: Virág
Virág válaszolt a következő témában: Társalgó
Szóval akkor ha lesz előzetes tali, akkor az 16 vagy 17-én kerül megrendezésre. Kinek lenne kedve jönni? Métázhatnánk, vihetünk gitárt, kártyát...stb. :) És beszélgetnénk-játszanánk egy jót ;) Nevezhetjük akár előzetes táborra-hangolódásnak is :D

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."

Több
13 éve 5 hónapja #401103 Írta: Snufi

Anglachel/Gurthang írta: Így belegondolva idén is eshetne egy napig az eső xD

:shock: Jó, oké, essen egy napig az eső, de ez lehetőleg természetes eredetű legyen, ne cucujézzuk szét a tábort, mint 2008-ban, mert csak egy hosszúnadrágot és egy kabátot viszek :mrgreen:

"Well, I'm back."

Több
13 éve 5 hónapja #401081 Írta: Anglachel/Gurthang
Előtalinak örülök, de 2-9-ig nem leszek itthon. Mehetnénk métázni (:

Egyébként pedig a valaverte szerverleállás vagy mi a troll töke kitörölte, hogy a balrogok egyék ki a szívét, úgyhogy mérgemben csak egy linket küldenék hogy egy kicsit ráhangolódjunk. A kedvenc együttesemtől küldenék egy számot az egyész minas tirithi csapatnak én mindenkinek aki szereti.

Antathor írta: Igen ez tavaly is így volt, kivéve amikor a lelkes táborozók találtak egy elég nagy tócsát amibe befértek vagy 25en :D :D :D

Így belegondolva idén is eshetne egy napig az eső xD

AURE ENZULUVA!

Több
13 éve 5 hónapja #401069 Írta: Dodiee
Nekem a 9-10 biztos hogy nem jó, a másik még elvileg jó lehet. :)

Több
13 éve 5 hónapja #401068 Írta: Virág
Virág válaszolt a következő témában: Társalgó
Én mikor új voltam, akkor nagyon örültem neki, hogy volt egy tali a tábor előtt. Ennek köszönhetően úgy mentem a táborba, hogy ismertem a csapatom nagy részét, és kevésbé féltem :D . Szóval támogatnám, hogy megszervezzünk egy délutánt a Margitszigeten.
Hétvégén lenne jó, mert aki dolgozik, hétköznap nem nagyon ér rá napközben. A most következő hétvégére már tuti nem jönne össze, de van még kettő a táborig: júli 9-10 és júli 16-17.

(de ha a csapvezek nem támogatják, akkor nem szervezem meg...) Szóval az a kérdés, hogy legyen-e ilyen előzetes tali?

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."

Több
13 éve 5 hónapja #401057 Írta: Snufi
Az előzetes talikat nem igazán szeretem, az mindig a táborban az igazi :) Ettől függetlenül, ha megszerveződik és éppen Budapesten leszek (mint most vasárnaptól jövő szombatig), akkor szívesen beugrom ismerkedni.

"Well, I'm back."

Több
13 éve 5 hónapja #401024 Írta: Rabyn
Én nem támogatom az előzetes talit, mégpedig azért, mert vannak, akik csak a táborba tudnak lejönni és velük ez kiszúrás lenne. Nomeg akkor mit csinálunk a tábor első napján?

Ettől még ha a többség nagyon szeretné, akkor lehet, de nagyon kevés időnk van rá, hiszen ez a hétvége már július.

Több
13 éve 5 hónapja #401019 Írta: Elder
Elder válaszolt a következő témában: Társalgó
Vidéken lakom, de nekem megoldható, hogy feljöjjek! ;)

Több
13 éve 5 hónapja #401006 Írta: Dodiee
Először az a kérdés, hogy ki vidéki? Mert nem lenne fair kihagyni őket sem, ha nem tudnak feljönni!

Több
13 éve 5 hónapja #401005 Írta: Antathor
Antathor válaszolt a következő témában: Társalgó
Jó ötlet, én benne vagyok, ha találunk egy olyan napot ami a nagy többségnek jó, vagy akár egy esti belvárosi séta, esetleg be is ülhetünk valami helyre :)

- Charm is a learned art.
- So is murder.

Több
13 éve 5 hónapja #400995 Írta: Fio
Idén esti szertartás nincs, mint tavaly?? Vagy vacsoráztatás, stb??

Azon gondolkdotam, hogy nem lenne jó előtte egy csapattalit csinálni? Összeülni előtte, dumálni, beszélgetni, ismerkedni??? Vagy nagyon nem férne bele senkinek egy délutáni Margitsziget, vagy bármi? :)

Több
13 éve 5 hónapja #400985 Írta: Rabyn
A többi csapat színei:

Haradiak: piros-vörös és társai
Dol-Amroth: Kék-fehér
Tündék: Elvileg lila-zöld lesznek de mgé ne tudják pontosan.

A mienk ugye fehér-ezüst-fekete.

Azért írtam ezt be, hogy tudjátok, hogy melyik színeket nem illene használnunk. :)

Több
13 éve 5 hónapja #400978 Írta: Dodiee
"Szeder ölelgetése míg el nem használódik" :D

Több
13 éve 5 hónapja #400973 Írta: Rabyn
A táborban ilyen programokra lehet készülni:
Csapatelőadás, zászlófestés, tabardkészítés, Szeder ölelgetése, alvás, pihenés, játszás, ebéd, reggeli, vacsora, mindenféle kreatív játékok. :)
Szóval a szokásos. :)

Több
13 éve 5 hónapja #400968 Írta: Rabyn
Igen a nyugat felé fordulás az alap. :) ) És arra is gondoltunk, hogyha IN-ben (amikor éppen keretjátszunk) Faramir megjelnik akkor meghajolunk, pukkedlizünk előtte, sőt, akár azt is lehet, hogy letérdelünk ha belép valahova. Szóval iszonyatosan nagyon szeretjük és mélyen tiszteljük.

Több
13 éve 5 hónapja #400963 Írta: vidu
vidu válaszolt a következő témában: Társalgó
Nekem a második tetszik és 170 cm vagyok.
A káromkodások pedig tetszenek szintén :)

"We're adults. When did that happen? And how do we make it stop?"

Több
13 éve 5 hónapja #400961 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Társalgó
Ne felejtsük el az étkezési "rituálét" se!
Nyugat felé fordulás stb...

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Moderátorok: GandalfAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.221 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére