Dizájn Center

Több
13 éve 5 hónapja #400358 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Dizájn Center

darthpit írta: fc02.deviantart.net/fs70/i/2010/ ... roDees.jpg

Ezen ami igazán büntet, az a papucs :mrgreen:

Our knees do not bend easily

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 5 hónapja #400357 Írta: perhilien
perhilien válaszolt a következő témában: Dizájn Center
Nem úgy gondoltam, hogy akkor most rúgjunk fel mindent és kész, én alapból úgy gondolom, hogy a tündék hagyomány tisztelőek. Ezért nem megszabadulni kell a hagyományoktól, hanem azt egy csöppet átformálni valami teljesen mássá.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 5 hónapja #400350 Írta: darthpit
darthpit válaszolt a következő témában: Dizájn Center
A hagyománytól eltéréshez annyit, hogy szerintem nincs mégegy tünde kovács, aki lyukakból készít páncélt. Idén már van hozzá mellvért is.

még badass-ség a gyűjteménybe
fc02.deviantart.net/fs70/i/2010/ ... roDees.jpg

fc03.deviantart.net/fs18/i/2007/ ... ramune.jpg

Elcsaljuk a haláltól jogos diadalát. Le nem győzetünk. Tiszta szívvel ugrung két lábbal a pokolba, tudván: Mi újra felemelkedünk!

Több
13 éve 5 hónapja #400342 Írta: Felagund
Éljenek a sztímpánk tündék :mrgreen:

Több
13 éve 5 hónapja #400335 Írta: perhilien
perhilien válaszolt a következő témában: Dizájn Center
Sziasztok, én is gondolkodtam azon, hogy hogy fejezzük ki a belőlünk áradó dolgokat.
Ugye mi fiatal tünde nemzetség vagyunk, és hát a kulcs szó itt szerintem a fiatal, és a fiatalok milyenek? Mohók, lázadóak, ők mindent jobban tudnak, mint az idősebbek, és sose azt csinálják amit tanácsolnak nekik. (legalábbis szerintem ilyenek vagyunk/ok mert ugye mindenki magából indul ki) Szóval szerintem talán úgy szakadhatnánk el legjobban az általános tünde felfogástól, hogy teljesen az ellentettjét tesszük annak mint amit általában a tündék szoktak, és ezt lehet az öltözködésre és minden egyébre is érteni. Nekem ez az ötletem, de abban már nem vagyok biztos, hogy jó ötlet. :)

Több
13 éve 5 hónapja #400333 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: Dizájn Center
Rajzoltam paintben zászló alakot, ami nem konkrét, mert egérrel nehezen lehet szépet, csak valami, hogy ilyesmi az ötlet. (Ahol szaggatott, ott lehet mondjuk lánc, vagy akármi, ha már olyan kúlak leszünk, mint a vízcseppet röptében kettévágó Lucius Malfoy.)

img29.imageshack.us/img29/2088/42700039.png

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
13 éve 5 hónapja #400196 Írta: Felagund

Esgal írta: Itt van néhány kép, kedvcsinálónak :) Ilyesmi jöhet még nyugodtan, amennyi belétek fér :) És egy video is, ha még nem lenne elég.

És én ezt még nem láttam??? :o

Érezni "némi" wushus múltat a csávó mozgásán (még akkor is, ha csak a dublőre :mrgreen: )

De amúgy bejön.

És igen, könyörgöm, ne maradjunk meg a fátyoloshangonsuttogó, csincirucit viselő tündéknél! :)

Amúgy meg hamár (és választott karakter, igen ;) ): lfg.hu/art/data/media/36/1-Daspi ... dancer.jpg

Több
13 éve 5 hónapja #400157 Írta: Ratzkha
Ratzkha válaszolt a következő témában: Dizájn Center
fc05.deviantart.com/images3/i/20 ... nturer.jpg

Csak hogy ne kerüljün leszólásra a harsonaújú ruha sem. A megfelelő alkalmazás simán teheti vagánnyá ezt is. Ha egy díszes alkarvédőhöz veszed fel meg van hozzá egy menő kardod, akkor az összkép megint csak lehet igény, kifinomult, és hát... extravagáns. :)

If you'll tell anyone who will listen but you feel ignored
If nothing's really making any sense at all
Let's talk

Több
13 éve 5 hónapja #399840 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Dizájn Center
Itt van néhány kép, kedvcsinálónak :) Ilyesmi jöhet még nyugodtan, amennyi belétek fér :) És egy video is, ha még nem lenne elég.

A lényeg: idén szeretnénk kicsit szakítani a hagyományokkal, és a tündéknek egy extravagánsabb, kicsit vagányabb oldalát megfogni, mint ami például általában a filmről lejön. Szerintem egy tünde nemcsak tölcsérujjú köntösben képzelhető el, miközben fátyolos hangon énekli az Elbereth-himnuszt. Ilyenkor mindig Feanor, és társai jutnak eszembe a Szilmarilokból, akik azért a legkevésbé sem csak a jövőbe meredve álltak méltóságteljesen, hanem igencsak határozottak, és tevékenyek voltak - ami szerintem kifelé is látszott valahogy :)

A fenti képeket nem konkrét iránymutatónak szánom, csak feltettem párat, ami a magam egyéni szempontjai alapján tetszik. Lehet róluk vitatkozni, lehet jobbakat betenni, sőt, ki lehet találni olyat, amit meg sem rajzoltak még. Rajtatok áll :)

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
13 éve 5 hónapja #399085 Írta: Esgal
Dizájn Center téma létrehozva Esgal által
Itt fogjuk megbeszélni, hogy azt az eszméletlen mennyiségű menőséget és kúlnesszt, ami belőlünk árad, hogy fogjuk láthatóvá-hallhatóvá tenni. Lehet képet, zenét, videot, zászlótervet, indulószöveget feltölteni, akár saját alkotást is.

A lényeg az, hogy azt szeretném, hogy ide főként a külsőségekről szóló dolgok jöjjenek, a másik topikban - Sindaság - lehet ötletelni minden másról.

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Moderátorok: GandalfEsgalAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.161 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére