Dizájn Center

Több
13 éve 4 hónapja #401043 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Dizájn Center
Gery, a számból vetted ki a szót :) Akkor most jön egy második számú doodle, amire az is szavazzon, aki eddig megtette, mert ez most színes-szagos, újdonat új! :)

www.doodle.com/bt59gn8vxvba5tkk

Itten, jól.

A csapatszín az előzetes felmérés alapján akkor marad a lila-ződ :)

A csapatpólót nem vettem bele a szavazásba, határozottan ellene volnék ugyanis. Egyrészt, semennyire sem kötődik a fazonja a tolkieni világhoz, és tényleg sok a macera vele, legalábbis annak, aki nem szeret festegetni - és mit mondjak, bár textiles vagyok, én se ezt a részét élvezem legjobban a melónak :) Ráadásul valóban nem túl eredeti...

MINDAZONÁLTAL!

Aki szeretett volna bármit, de végül a nép nem szavazza meg, az se keseredjen el! Tervezek ugyanis beiktatni egy ilyen dizájnolós pár órát a táborban, ahol lehet csinálni egy csomó olyat, amit szeretnénk, és ami tündés, vagy csak tetszik. Kérek majd némi alapanyagot a raktárból, mint pl. festék, így ha hozol egy pólót, felfestheted rá a csapatcímert. Vagy a nadrágodra. Vagy a kámzsát (ha lesz) ki lehet dekorálni. Esetleg lehet csinálni, ha nem lesz :)

Szóval no para, mindenkinek jó lesz, úgy igyekszünk :)

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 4 hónapja #401042 Írta: Orowan/Gery
Orowan/Gery válaszolt a következő témában: Dizájn Center
Lassan viszont elveszünk az ötletek és a szavazatok között, úgyhogy előterjesztem a tisztelt kompetens-tanácsnak egy Doodle vagy ilyesmi megszerkesztését jól, amibe mindenből indokolatlan mennyiséget bele lehet venni, és mindenki tud pipálgatni kedve szerint.

"The purpose of life is a life of purpose. "
(Robert Byrne)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 4 hónapja #401041 Írta: Orowan/Gery
A (sötétebb tónusú) lila-zöld nekem is teljesen megfelelt, megadja azt a "tündés", kicsit rejtelmes, elegáns fílinget. A narancssárga szerintem egy kicsit túl 'közönséges', és még a sötét fajtája is rikító.

A kámzsa köpeny nélküli változata nem olyan rossz, de nekem is az jut róla eszembe (laikus nem-kézművesként), hogy rövidujjúval és rövidnadrággal társítva a nagy lila csuklya érdekes kombináció.
Ettől függetlenül, ha mindenki rendesen beöltözik hozzá (a nagy keretjátékos események előtt), akkor zsír lenne.

Szóval én a kámzsára szavaznék, mint jól látható, jeles eseményeken hordott csapat-ruha, és a karkötő/pánt témára mint egyébként jól kinéző, hordható kiegészítő.

Metaflora írta: Tavaly volt Suhatagnak drótozott karkötője, nagyon szép volt, első napok valamelyikén csináltuk, de mint látszik, az sem egy feltűnő dolog :P

Ami ezt illeti, nekem ez tényleg új információ :D
Na de! A miénk jobb lesz! Egyrészt a bőr csuklóvédők kicsit feltűnőbbek, másrészt akkor olyan nagy csiricsáré villogó karkötőket csinálunk, hogy csak na! Tündék vagyunk, megtehetjük :D

(Robert Byrne)

Több
13 éve 4 hónapja #401039 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Dizájn Center
Szerintem nem kéne ezt túlbonyolítani...

1.) csapatpólót legyártani hosszú, igényes ember kb kétszer tudja felvenni, mert utána rárohad a melegben, és egyébként meg már szerintem elcsépelt. (most arról nem is beszélve, hogy a hozzám hasonló 0 kézügyességű embereknek még frusztráló is, hogy nem tudja rendesen megcsinálni :roll: )

2.) A karkötő-dolog nem rossz, de egyrészt ha a darthpit-féle lenne, én nem szívesen kérném meg, hogy ugyan gyártson már le harminc darabot, szerintem nagyon fogja utálni a végére, arról nem is beszélve, hogy személyre kell igazítani, ezen kívül elromlik/eltörik/elvész/stb. Ráadásul nem is olcsó...

3.) A kis apróság általában nem látszik, további problémákért lsd eggyel feljebb...

4.) A kámzsa ebben a formában szerintem egy jó (és főleg eredeti :!: ) ötlet, minimális idő alatt kész, elrontani szinte lehetetlen (ez nekem külön öröm...), többször felhasználható, és ha jól csináljuk meg, kúlul néz ki, még pólóval is (amennyiben sikerül elkerülni az "arab öngyilkos merénylő"-fílinget :mrgreen: ). Szóval részemről erre szavazok :lájk:

5.) Egynél több dolgot csinálni nincs nagyon értelme, mert nincs rá idő, hacsak nem az egyik egészen minimális idő alatt elkészül (ömm, kámzsát említettem már? ;) ). Ezek után a fennmaradó kreatív energiákat ki lehet élni bármi másban...

6.) Amúgy meg basszus már, egy végzett textil- és divattervező a csapvez, hadd tudja már, hogy valami jól fog-e kinézni, vagy se... :roll:

Our knees do not bend easily

Több
13 éve 4 hónapja #401038 Írta: Nilla
Nilla válaszolt a következő témában: Dizájn Center
Én is a zöld-lilára szavazok, valamint karperecre, és zsugorkára:D Csináljunk csapatpólóóóótttt *.*

"Egy csepp is növeli a tengert"

Több
13 éve 4 hónapja #401035 Írta: perhilien
perhilien válaszolt a következő témában: Dizájn Center
Egyetértek, habár nekem ez az egész narancs ötlet nem tetszik:/ én a zöld-lilára szavazok:)
Amúgy nekem tetszik Gery ötlete a karpereccel(vagy mivel) kapcsolatban, ha úgy csináljuk meg, lehet az látványos, és szerintem ezt akár egész tábor alatt lehet hordani bármiféle probléma nélkül. A kámzsának én is ellene vagyok, mert az csak kámzsa-köpenyként néz ki jól(szerintem), meg aztán meg is halnánk benne. A zsugorkával nincs bajom, szerintem jó ötlet:D.

Több
13 éve 4 hónapja #401025 Írta: Lyona
Lyona válaszolt a következő témában: Dizájn Center
A narancs-lilát kérlek NE.

Nem szenvedek őrültségben... Minden percét élvezem!

Több
13 éve 4 hónapja - 13 éve 4 hónapja #401022 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: Dizájn Center
A narancs-zöld határozottan jobban bejön, mint a lila és zöld. (még ruhám is van olyan. Meg megvarrom a RóziHavenwood szoknyából a nadrágot :D)

Egyébként meg örülök, hogy ezt nem élőben tárgyaljuk meg :D

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
Utolsó szerkesztés: 13 éve 4 hónapja által.

Több
13 éve 4 hónapja #401021 Írta: Esgal
A baj az, hogy nem tudom, vastagabb műbőrt merre találok. Valakinek, boltötlet?

/Lucifer/
/Ghymes/

Több
13 éve 4 hónapja #401020 Írta: darthpit
darthpit válaszolt a következő témában: Dizájn Center

Orowan/Gery írta: Nem igazán gondoltam át a drótos karcuccok használhatóságát (vagy annak hiányát), tény hogy pozőr, de tapasztalat, hogy az ilyen kiegészítők állandóan vagy csúszkálnak összevissza, vagy szorítják a tünde (Felagund: kis 't') karját mint a fene.

Én elkészítés után egész nap alfateszteltem, és nem szorított különösebben, se nem csúszkált.

Egyébiránt műbőrből sablon alapján kivágható, és a pántja részét össze lehet kötni vagy fűzőzni. És így sorozatgyártható is.

Elcsaljuk a haláltól jogos diadalát. Le nem győzetünk. Tiszta szívvel ugrung két lábbal a pokolba, tudván: Mi újra felemelkedünk!

Több
13 éve 4 hónapja #401018 Írta: Esgal
Okké, meg vagyok győzve, egyébként nekem a karra tehető bármilyen cucc tetszik. Kámzsa csak annak lesz, aki szeretné ;)

Viszont

:arrow: műbőrt kell akkor szerezni. Akár festhetünk is rá, kilyuggathatjuk, most láttam ilyeneket a Goubán, majd teszek fel képet. Akár olyat is lehet, hogy mindenkinek kicsit más :)
:arrow: ha akarunk rárakni műkövet, kavicsot, toronyórát lánccal, azt is hamar ki kéne találni.

Még csapatszínhez: felmerült bennünk, hogy a lilát akár narancsra is cserélhetnénk. Az hogy tetszene? Vagy legyen a zöld cserélve, és nari-lila? :D

Egyébként az jutott eszembe, hogy a két család tartozhat egyik és másik színhez, és akkor a karpántokat csinálhatjuk ennek a gondolatnak a mentén is. Hm? :)

/Lucifer/
/Ghymes/

Több
13 éve 4 hónapja #401014 Írta: Metaflora
Metaflora válaszolt a következő témában: Dizájn Center
Tavaly volt Suhatagnak drótozott karkötője, nagyon szép volt, első napok valamelyikén csináltuk, de mint látszik, az sem egy feltűnő dolog :P
A medál (avagy opcionálisan kitűzőnek, hajdísznek, akárminek használható izé) akármilyen lerágott csont, még mindig az egyik legjobb dolog (amolyan nem véletlenül evidens dolog, mint a csapatpóló). A zsugorkázás meg, ha ezek szerint tudjuk magunknak csinálni ott helyben és kisütni, akkor teljesen oké.
Nem kámzsás köpenyünk lenne, csak kámzsánk magában (ez az, amiért problémáim/problémáink voltak a vizualizálással).
Persze, nem azt mondom, hogy 10 napig állandóan hordjuk a teljes felszerelést - remélhetőleg a csapatpólóját se hordja az ember tíz napon át végig.
Amit én próbálok mondani, hogy szerintem jobb esetben az embernek van kétféle csapatizéje: egy pici, amit állandóan hordhat akár a tábor egész idején át (pl. kalózok fonott izéje, éothéodok fonott izéje, éothéodok medálja, maedhrososok medálja, prizmacsok medálja), de azért eléggé látszik, és pár nap után már az egész tábor megjegyzi, hogy na az az a csapat. Meg egy nagyobbacska (póló, köpeny, tabard stb.), amit ha mindenki felvesz, akkor hú de egységesen és menőn néz ki a banda egyben.
Aztán vannak a zavaró kiegészítők (pl. fingon-nyaklánc csigaház, amit én nem mertem túl sokszor felvenni, mert közveszélyes vagyok a törékeny dolgokra), amiket az ember a pozőr megjelenéshez felvesz, aztán első adandó alkalommal ledobja, és ezekért szerintem kár fáradni.
A kámzsa talán határeset ez utóbbihoz, viszont ahogy nézem, bármelyik hordási módjánál, ha a fejünkön nem is, a nyakunkon ott lesz egy zsák, amivel nem tudom, más hogy van így nyáron, de szerintem elég őrjítő lehet.

Több
13 éve 4 hónapja #401012 Írta: Lyona
Nekem tecc a karvédő ötlet, nem annyira bonyolult létrehozni, meg a kis beleapplikálós kavics is - csak ne gumicukornak nézzen ki a cucc. :D

Én mondjuk már a karpántot vagy mi volt az is szerettem.

Több
13 éve 4 hónapja #401011 Írta: Orowan/Gery

darthpit írta: De bárki elküldheti postán a karja méretarányos modelljét, akkor biztosabban tudok olyat csinálni ami passzol az adott karra.

Most elképzeltem, amint holnapra tizenkét, kisebb/nagyobb műanyag kar-darab landol a postaládátokban.

Más: Ami azt illeti, Metának igaza van.
Nem igazán gondoltam át a drótos karcuccok használhatóságát (vagy annak hiányát), tény hogy pozőr, de tapasztalat, hogy az ilyen kiegészítők állandóan vagy csúszkálnak összevissza, vagy szorítják a tünde (Felagund: kis 't') karját mint a fene. (miközben minden létező kiálló felületbe beleakadnak)
A zsugorka jó dolog, de egyrészt nagyon pici (nem elég látványos), másrészt meg nem igazán lenne eredeti újra ezt elővenni.
A tünde kámzsás-köpeny pedig szintén eléggé lerágott csont, akkor is, ha hupililában feszítenénk.

Egy kis gondolkodás után a következő világot rengető ötletem a csuklóvédő/karperec (fiúk/lányok, vagy aki amit akar) kombó lenne.
1: Nem kell a csuklóvédőknek olyan hosszúnak lennie, mint amit linkeltem korábban, elég egy kb 3-5 centis (mű)bőrpánt, és akkor nem fog szétizzadni az egész karunk.
2: A karperecek lehetnének drótból, azonkívül (csekély releváns tudásom alapján) nagyon könnyű elkészíteni úgy, hogy jól is nézzen ki.

Mindkettő elég látványos (főleg hogy valszeg nem pulóverben és télikabátban fogunk flangálni a 11 nap alatt), kényelmes, és kellő szaktudás felügyelete mellett egyszerű (és nem túl sok idő) elkészíteni.
Össznépi csapatkohéziós dolognak pedig olyasmit gondoltam, mint ami két éve volt a Maedhros nemzetségnek, amikor a fejpántba egyszerűen egy ilyen piros bizsu-követ applikáltunk bele - valahogy a két színnel lehet variálni ezt a témát, és egyrészt a csuklóvédőre lehet ragasztani/egy pánttal rávarrni/ilyesmi, másrészt a karkötőre egyszerűen rá lehet fűzni és rögzíteni, vagy csak simán ragasztani.

Én itten csak ötletelek, nem akarok semmit sem megtorpedózni, úgyhogy nyugodtan tessék lehurrogni, meg elmondani, hogy miért nem, és én be fogom vetni az agykapacitásom a megértés érdekében. Amúgy nem vagyok nagyon ellenére a köpenyes témának sem, mert tény, hogy elég kúlság tud lenni.

/Gery\

(Robert Byrne)

Több
13 éve 4 hónapja #401009 Írta: Esgal
Nem tudom, szerintem nem okvetlenül kell olyan csapatjelvényt kitalálni, amit mindig viselünk. Ha pedig csak akkor vesszük fel, mikor jelmez van amúgy is, akkor nem hiszem, hogy probléma van a hozzáöltözéssel. Ezért is mertünk elrugaszkodni a hagyományoktól. De egyébként úgy tudom, a többi csapat is ilyesmi vonalon indult el - a minas tirithieknek tabard lesz, a dol amrothiaknak tabard és lapszoknya, a haradiaknak meg felkarra való perec - egyik sem az a kimondottan 10 napig hordható dolog, de még egyszer mondom, ez nem is fog kelleni.

Ami az előállítást illeti, itt igazából a karcucc a bonyolult. A zsugorka nagyon hamar is meglehet, akár az első csapatalkalmon, sütő természetesen van. Hiszen főzőrend is lesz... :) A kámzsa meg igen könnyen előállítható, én ugyanis úgy tervezem, hogy eleve csőformában előállított anyagot veszünk, azt még be sem kell szegni, csak fel kell vágni félméteres darabokra, és kész. Ezt még egyedül is megcsinálom 5 perc alatt, hát még ha segítetek :)

A hülyénkinézés különben relatív dolog, szerintem nem gáz a dolog - persze tudom, az ízlés nem vitatéma, de miután ez a szakmám, annyit megengedek magamnak, hogy ez legyen a véleményem :D ami ettől még saját egyéni szoc, ugye. :) Valamikor a héten még összefutok Narbbal, mert ahova tegnap mentünk, ott nem találtunk, de ha lesz, én egy kámzsányi anyagot mindenképp veszek, és lefotózzuk. Utcai ruhában, nem csalok :D és akkor majd megláthatjátok még.

Egyébként nekem mindegy, lehet más is, természetesen nem eldöntött tény - különben nem szavaztatnék, csak beírnám, hogy "eszi-nem eszi, nemkapmást, oszt pont". Persze azért nyomatjuk ennyit, mert nekünk tetszik, de mindenki így van az ötletével :) Mondjatok bármi mást! Csak azért kéne vele sietni picit, mert lassan le kéne adnunk az anyagigényt, és nyilván nem a tábor előtt akarnak ők sem rohangászni... ;)

/Lucifer/
/Ghymes/

Több
13 éve 4 hónapja #401008 Írta: Metaflora
Metaflora válaszolt a következő témában: Dizájn Center
Nyugodtan küldjetek el a fenébe, hogy nekem mindig mindennel csak bajom van (vizsgaidőszak után talán majd kicsit barátságosabban bírom legkommunikálni legalább), de ez a kámzsa dolog egyre furább - amit Felagund linkelt, arról még csak az jutott eszembe, hogy beöltözünk hóhérnak, a továbbiakról viszont az, hogy ez megfelelően stílusos hozzáöltözés nélkül totál nevetséges, amúgy csak borzasztó kényelmetlen. Viszont amikor először felhoztátok ezt, úgy tűnt, mintha ez eldöntött tény lenne, hogy ilyenünk lesz - akkor ez tényleg eldöntött vagy még csak most döntjük?
Mindenféle cuccokkal kapcsolatban tényleg, az előállítás... eddigi táborok alapján az a benyomásom, hogy ha olyasmi van, amit mindenki csapatidőben vagy amúgy tud magának csinálni az összes többi dolgon (előadások stb.) való ötletelés mellett (pl. pólófestés), az elkészül, mindenkinek lesz még a tábor első felében, és senki nem unatkozik. Viszont amin nem tud sok ember dolgozni, azon vagy tábor előtt lesz sok munka, vagy csak tábor végére lesz meg. És eddig semmi olyan nem merült fel, amivel el lehet szöszölni helyben: zsugorkázni gondolom előre kéne, vagy van kézműves-sütő helyben? Karizét csak darthpit tud művészkedni. Ez a kámzsa cucc meg nem tudom mennyire bonyolult felépítésű, de eddigi tapasztalatok alapján egy sima köpenyanyag felszabdalása is el tud tartani tábor végéig.
Meg hát a háromból egy jó, mindig hordható, kicsi, nem zavaró, de nem is túl eredeti. Kettő pedig várhatóan nem túl kényelmes, csak pozőr megjelenésekhez, csak megfelelő hozzáöltözéssel működik. Valamit a kettő között?
Címerügyben olyasmiről álmodoztam vizsgák között (tudom, furán fog hangzani, ráadásul megfogalmazni se fogom tudni rendesen, de hátha valami részlet mégis felhasználható belőle), hogy mint egy íj, amivel éppen lőnek, és egy meghajló fa az ága, a húrja meg víz, vagy lánc, vagy lánccal modellezett víz, és a nyílvessző helyett kard, azzal esetleg rögtön vághatjuk a vizet, mint Lucius Malfoy. Ööö...

Több
13 éve 4 hónapja #400989 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Dizájn Center
Basszus nem tudom lerajzolni a címertervet, amit kitaláltam. Megcsinálom gyurmából holnap :lol:

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!

Több
Több
13 éve 4 hónapja #400877 Írta: darthpit
darthpit válaszolt a következő témában: Dizájn Center

Nilla írta: Tényleg, a méretekkel mi van, hiszen nem mindenkinek ugyanakkora a keze.

Ez éppen ott fog, ahol a bicepsz teteje, meg a deltoid alja húzódik, és van az a vékonyabb sáv.
Ez a darab szerintem nagyjából kompatibilis egy átlagos, nem kigyúrt de egészséges felkarral.
Ezenfelül igény szerint finombeállítható egyszerűen hajlítás útján.

De bárki elküldheti postán a karja méretarányos modelljét, akkor biztosabban tudok olyat csinálni ami passzol az adott karra.

Elcsaljuk a haláltól jogos diadalát. Le nem győzetünk. Tiszta szívvel ugrung két lábbal a pokolba, tudván: Mi újra felemelkedünk!

Több
13 éve 4 hónapja #400874 Írta: Lyona
Csősál! :D
Az alkarvédő cool, de eléggé azért ám. 8-)

Több
13 éve 4 hónapja #400873 Írta: Alew
Alew válaszolt a következő témában: Dizájn Center

Felagund írta: Le fog rohadni a hajunk a 35 fokban... :P

Cirkóruha.

Alew

War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.

Több
13 éve 4 hónapja #400872 Írta: Nilla
Nilla válaszolt a következő témában: Dizájn Center
Karcucc: ha alkarra lehetne, akkor én inkább oda szeretném. Amit darthpit csinált, nekem tetszik, bár alkarra szerintem kicsit vékonyabb kell, főleg hogy elég csontoska vagyok. Tényleg, a méretekkel mi van, hiszen nem mindenkinek ugyanakkora a keze.

(Kámzsa: Nekem igazából magában nem tetszik, a képeken viszont jól mutat. Kíváncsi lennék rá élőben is )

Jelvény/zsugorkás: szerintem előbb azt találjuk ki, hogy mi lesz a zászlón, és ha az megvan, akár mehetne az is a kisjelvényre. Ha jól emlékszem, még nincs meg pontosan a zászló, de nem vagyok benne biztos :oops:

"Egy csepp is növeli a tengert"

Több
13 éve 4 hónapja #400869 Írta: Esgal
Holnap elmegyünk Narbbal anyagot nézni, és ha találunk zöldben vagy lilában olyat, ami szerintünk kulturált (egy iparművész és egy kézműves vagyunk, lehet bennünk bízni), akkor abból hozunk mintát, ad absurdum, lefényképezzük. Ha több is lesz, szavazunk, ha egy, akkor is, és ha nagyon nem gyerebe, akkor keresünk tovább.

/Lucifer/
/Ghymes/

Több
13 éve 4 hónapja #400868 Írta: Felagund
Ömm, és akkor milyen színben is lenne végül?

(most, hogy nagy nehezen elképzeltem, hogy fog kinézni :D )

Több
13 éve 4 hónapja #400867 Írta: Narbeleth

Felagund írta: Le fog rohadni a hajunk a 35 fokban... :P

Mint már mondtam a műfaj előnye, hogy előre is hátra is "csapható" nem kell h a fejeden legyen, egyébként is dekoratív.

Több
13 éve 4 hónapja #400866 Írta: Esgal
Gyerekek, chill. Nem kell egész nap viselni, akármit is választunk csapatjelvénynek - én azt gondolom, h a csapat egy jó része úgyis táncol, kalandozik, harcol, főz, nem okvetlen kell, hogy mindig lógjon róla valami cucc. Elég, ha a nagyobb eseményeken - népgyűlés, keretjátékos miegymás - felvesszük majd. Elsősorban akkor kellene reprezentálni vele.

Ja, Meta, lentebb asszem te mondtad, hogy a tüskés karcucc pólóval: szerintem, ha emellett döntünk, olyant is lehet, hogy aki nagyon pólós ésvagy nem tetszik neki a tüskés, akkor az csinálhatna csukló/alkarpántot magának. Egyébként ezzel a cuccal pont ez a feneség, hogy ki készíti el, ha emellett döntünk - nem szeretném darthpitet a táborig drótozásra ítélni, bármennyire is szereti ezt a műfajt :)

Ettől függetlenül persze jó lenne valami kis apróság, amit mindenki mindig viselhet, erre lenne jó a zsugorka. Arra viszont még nem nagyon született ötlet, mi legyen rajta. És ha lesz ilyenünk, onnan már mindegy, ki hova aggatja, hol kényelmes neki :)

/Lucifer/
/Ghymes/

Több
13 éve 4 hónapja #400861 Írta: Felagund
Le fog rohadni a hajunk a 35 fokban... :P

Több
13 éve 4 hónapja #400854 Írta: Narbeleth
Sziasztok!

Kámzsa NEM úgy fog kinézni, ahogy Felagund linkelte. Szerencsére nem Tuck barátnak öltözünk.

Kámzsa ím:
www.kaboodle.com/hi/img/c/0/0/101/5/AAAA....jpg?v=1288789143000
www.bernat.com/data/pattern/link/link_4515.jpg
www.styleceo.com/images/stores/52/a/autu...mere-tabard-12174084
p.lefux.com/61/20110426/A198400AGM/Inset...otton-T-Shirt_10.jpg

Valami ilyesmi. Értelemszerűen csak egy önálló "nyak" rész, nem az egész póló.

Tadáá:

Több
13 éve 4 hónapja #400835 Írta: Felagund
Elég komoly... 8-) :lájk:

Több
13 éve 4 hónapja #400822 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: Dizájn Center
8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Moderátorok: GandalfEsgalAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.234 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére