Dizájn Center

Több
13 éve 4 hónapja - 13 éve 4 hónapja #400821 Írta: darthpit
darthpit válaszolt a következő témában: Dizájn Center
Elkészült az első karcucc!
Alant megtekinthető:
kepfeltoltes.hu/110626/DSCF2044_ ... es.hu_.jpg

kepfeltoltes.hu/110626/DSCF2046_ ... es.hu_.jpg

Lehet kezdeni az élet-halál ketrecharcot, hogy ki viselje.

u.i.:
most látom, hogy ilyen nagyok lettek a képek...
Tipp: kinagyítás nélkül kevésbé homályosak és talán jobban is látszik.

Elcsaljuk a haláltól jogos diadalát. Le nem győzetünk. Tiszta szívvel ugrung két lábbal a pokolba, tudván: Mi újra felemelkedünk!
Utolsó szerkesztés: 13 éve 4 hónapja által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 4 hónapja #400790 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Dizájn Center

darthpit írta: Kámzsa: A Felagund által belinkelt kép inkább kereszény szerzetesnek néz ki mint tündének (bár nem kizárt, hogy az illető neve Tünde), de gondolom kivitelezés kérdése is.

Ez egy aránylag általánosan viselt középkori ruhadarab volt ;)

Our knees do not bend easily

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 4 hónapja #400786 Írta: darthpit
Karcucc: Én személy szerint a tipikus darthpit féle drótkacskaringós stílusban fogom csinálni (nevezhető: vascsipke, lyukvért, miegymás), de igény szerint ha valaki vállal be, vagy magának csinál, az másból is készíthet. (Bőr, műbőr, papír, hungarocell, dinoszauruszkoponyából láncfűrésszel faragva...) És ki hogy érzi, viselheti a sajátját mindig vagy alkalmilag, de akár még alváshoz is.

Kámzsa: A Felagund által belinkelt kép inkább kereszény szerzetesnek néz ki mint tündének (bár nem kizárt, hogy az illető neve Tünde), de gondolom kivitelezés kérdése is.

A szavazáshoz kb kapcsolódik: két féle láncszemre is volt szavazat, ezt is döntsük el hogy melyik, de akár az is lehet, hogy a kétfélét felváltva. (eddig 1es és 2es re láttam érdeklődést) Valamint kéne, hogy mennyi láncra lesz szükség-> mennyit gyártsak.

Vigyázat, az alábbi részben gondolkodtam, aki hajlamos fájni az ilyesmi ...érdekes gondolkodástól, tegye meg a megfelelő óvintézkedéseket

Sindául nincs szó az Izé-re, Cucc-ra, vagy olyan szó ami hasonló értelemben használható?
Váll-ra biztos van, és ha mindkettő megvan, megvan a szó a vállcuccra
-Alternatíva ha nincs sindául cucc: a Cucc vagy Izé szót főként leírásilag, némileg kiejtésre is a sinda nyelvhez igazítjuk.
Lehet hogy az ötlet így olvasva fáj, vagy hülyeség, de akár egész jó szó is kijöhet végeredménynek.

Elcsaljuk a haláltól jogos diadalát. Le nem győzetünk. Tiszta szívvel ugrung két lábbal a pokolba, tudván: Mi újra felemelkedünk!

Több
13 éve 4 hónapja #400777 Írta: perhilien
perhilien válaszolt a következő témában: Dizájn Center
Az engem is érdekelne, hogy akkor ezt a kámzsa/csukja dolgot, hogy tudnánk hordani, mert ahogy elnézem ezt a képet, szerintem ez csak jelmezzel néz ki jól, és nem hiszem, hogy mindenkinek lesz hozzá jelmeze, és a karbizgentyűvel is az a gondom, mint Metának, h az csak csupasz karon néz ki jól, és szerintem, én is a táborban majdnem mindig pólóban leszek. S, hogy ha így belegondolok, ezek még így is csak kiegészítők. Nekem most az jutott eszembe, hogy háromszögű kendőkre varrhatnánk rá a címerünket, (zsugorkával vagy nem tudom mivel), és ezt sok féle képen lehet hordani, csuklóra, nyakba vagy fejre kötve. Ezt a fiúk és a lányok is hordhatnák ráadásul mindenkinek ugyan olyan lenne. Ezt csak most jutott eszembe, nem tudom, hogy egyáltalán belefér-e a keretünkbe, meg ugye végül is ez is egy kiegészítő.

Több
13 éve 4 hónapja #400763 Írta: Felagund
Meta: valami ILYESMI , gondolom... ;)

Több
13 éve 4 hónapja #400759 Írta: Metaflora
Metaflora válaszolt a következő témában: Dizájn Center
Tiszta steampunk sindák leszünk a végére... (főleg, ami a láncos fogaskerekes szegecselt zászlót illeti) :D
Asszem rossz a fantáziám, de már azt sem teljesen értem, hogy ez a csuklya/kámzsa izé hogy nézne ki és hogy lehet hordani, de a karbizgentyűt meg főleg. Ha sikerülne is szépre, hát a képekből kiindulva csupasz karra, esetleg az ódivatú tündék hosszúujjú cuccaira még jól nézhet ki, de én nyáron általában pólót hordok. Ha darthpit nem akar csinálni húszat, hogy minden lánynak jusson, nem tudom, hogy oldanánk meg. Valószínűleg elég kényelmetlen, szóval gondolom csak a most épp nagyon pozőren bevonulunk esetekre vennénk fel...
Csak kiegészítőink lesznek? Semmi csapatpóló vagy egyéb egységesítő ruhadarab, simán beöltözünk zöld-lilába?

Több
13 éve 4 hónapja #400752 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Dizájn Center
Oké, akkor viszont lassan hozzunk döntést arról, mi legyen a csapattosz. Egyrészt, ha túl sok mindent veszünk föl, akkor minden öltözködés 2 óráig tart, és úgy fogunk kinézni, mint egy karácsonyfa. (Mondjuk én majdnem bármilyen jelmezben úgy szoktam, de ez egyéni szocproblem, ugye. 8-) ) Másfelől, sem pénz, sem idő nincs végtelenül ezekre sem...

Ami fontos, hogy van egy bizonyos keretünk (fejből most meg nem mondom, mennyi), amennyit költhetünk a csapatra, ennek az igényét előre le kell adnunk. Ebbe nem ártana beleférnünk, ami egy darab jelvénnyel és egy zászlóval egyáltalán nem fog problémát okozni; de túl sok minden többe kerül, és nem nagyon szeretnék a csapattagoktól extra pénzeket kérni. Persze a felsorolt dolgok egyike sem túl drága, szal akár az összes is összejöhet, csak még időben szólni akartam.

Ez a három még épp a keretben van, akár egyszerre is, ha akarjátok; ez majd a szavazásból kiderül.

Szóval, összeszedve eddig volt:
:arrow: fiúknak karvédő, lányoknak karbizgentyű
:arrow: zsugorka cucc címerrel, ami lehet kitűző, köpenycsat, hajbavaló, gyűrű, lánc, miegyéb
:arrow: csuklya/kámzsa csapatszínnel

Csináltam róla egyszerű szavazást itten: www.doodle.com/4rvfbatgbwnm5cxd

Csapatszínre írjak ki szintén doodlet, vagy megbeszéljük? Eddig, ahogy látom, senki nem fázik nagyon a lila-zöldtől, sőt, többeknek még a türkiz is tetszik, aminek végtelenül örülök :mrgreen: Akkor maradjon ez? Akár úgy, hogy a zászlón lesz lila-zöld, és aki egyénileg akar, az nyilván addig türkizesíti a zöldjét, amíg bele nem kékül... vagymi :D

Egyébként a zászlóra még volna egy olyan észbejutásom, hogy mi lenne, ha a címerünk helyben készülne, de a következőképpen: mindenki hozhatna valami kis dolgot, amit ráapplikálunk/varrunk/tűzőgépelünk/szegecselünk a zászlóra. Ez lehetne anyagdarab, lánc, fogaskerék, domborított rézlemez, bizsu darab, műhaj, egyszóval akármi, amivel úgy gondoljátok, hogy kifejezitek magatokat, vagy egyszerűen csak megtetszik. Ezeket ott helyben a táborban címerformára rendeznénk, rá a zászlóra, és meg is vagyunk.

Ilyet amúgy zászlótól függetlenül lehet csinálni, és akkor lehet belőle címer/totem/cégjelzés/istennyila is akár ;)

Mit ti szóltok hozzá?

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
13 éve 4 hónapja #400748 Írta: Orowan/Gery
Orowan/Gery válaszolt a következő témában: Dizájn Center
Ha darthpit tud elég ilyen karizét csinálni, akár lehetne ez mondjuk a csajok csapatbizgentyűje (de akár ti is kiokoskodhatjátok vászonból/műbőrből/kriptonitból), nekünk pedig mondjuk lenne egy zsír csuklóvédő, és mindkettőre elég könnyen lehet saját címert festeni/varrni/hegeszteni.

Vállizé(komolyan nem tudom, hogy mi a francnak lehetne hívni) minták:

www.openhappy.com/cosplay/photos ... 74_JPG.jpg (itt szerintem simán valami erősebb papírból csinálták meg)
highlatencylife.files.wordpress. ... aliina.jpg (rajzolt, esetleg inspirációnak)

Csuklóvédő minták:

Modernebb, tenyérbemászó:
www.1st-product.com/uploads/10/4 ... 01-579.jpg

Assassin's Creed (mégszéphogy :D ):
news.tgn.tv/wp-content/uploads/2 ... altair.png
Nagyobb:
static.zoovy.com/img/redford/W41 ... 1_1__1.png
www.elvenforge.com/images/creed_mrp883013.jpg

"The purpose of life is a life of purpose. "
(Robert Byrne)

Több
13 éve 4 hónapja #400745 Írta: Felagund

Narbeleth írta: Heroes V. Nos igen, a sylvan egyébként is menő, annak a látványvilágából is beépíthetünk (mondjuk ne a pucér pixit és a félmeztelen kiizmozott, de női hangon sikító kardtáncost.. hanem inkább a vár fílingjét) :)

Hmmm, a pucér pixie-t pedig támogatnám :P (na jó, néhány indát szerezhetnek a lányok :D )

Több
13 éve 4 hónapja #400742 Írta: Alew
Alew válaszolt a következő témában: Dizájn Center

Narbeleth írta: Heroes V. Nos igen, a sylvan egyébként is menő, annak a látványvilágából is beépíthetünk (mondjuk ne a pucér pixit és a félmeztelen kiizmozott, de női hangon sikító kardtáncost.. hanem inkább a vár fílingjét) :)

Akkor inkább a Dungeonból építkezzetek. :D

Alew

War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.

Több
13 éve 4 hónapja #400735 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Dizájn Center
Egy kis kuriózum:

[youtube=170,170:1mawtcyk]
[/youtube:1mawtcyk]

Engem kissé zavar a CKM-es stílus, de a fiúkat gondolom nem fogja :D (Ja és nyilván mínusz a kis kék lény megölésés rész)

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!

Több
13 éve 4 hónapja #400733 Írta: Narbeleth
Fúúú! Ratzi a zenék nagyon jók!

A "reneszánsz"ból a második kúlságos! Heroes V. Nos igen, a sylvan egyébként is menő, annak a látványvilágából is beépíthetünk (mondjuk ne a pucér pixit és a félmeztelen kiizmozott, de női hangon sikító kardtáncost.. hanem inkább a vár fílingjét) :)

Aki esetleg még nem unja a karddal táncoló Lucius Malfoyt :lol: (Encsi ez hatalmas, tíz pont, sőt tizenegy! A zászló is, ha még nem mondtam volna, nem mondtam... Szóval kúúúl!)
[youtube=150,150:3tcvev9o]
[/youtube:3tcvev9o]

Több
13 éve 4 hónapja #400729 Írta: darthpit
Mennyiségtől függően annyi, hogy addig sem kockulok.
1-2 darabot csinálokhatok, aztán meglátjuk.

Több
13 éve 4 hónapja #400718 Írta: Ratzkha
Ratzkha válaszolt a következő témában: Dizájn Center
darthpit!

Ez a karra rakhatós cucc, amit másfél oldallal korábban belinkeltél: szerintem eszméletlenül tündés és hihetetlenül menő. Ha olyanból tudnál készíteni egyet-kettőt... Bár nem tudom, mennyire sok meló. Nem kell az sem, hogy páros legyen úgy talán mégkúlabb. :)

Zenékhez... Elven rennesaince music?
A „reneszánsz” ötletétől kezdetben kicsit idegenkedtem, aztán rákerestem arra youtube-on, hogy Elven rennesaince music és tessék:

... re=related

Kicsit mágikus, kicsit ősi, de azért dinamikus zene tündékhez:
... re=related

Ezt meg csak azért, mert hihetetlenül kúl, és talán lehet belőle meríteni egy kis inspirációt.

If you'll tell anyone who will listen but you feel ignored
If nothing's really making any sense at all
Let's talk

Több
13 éve 4 hónapja - 13 éve 4 hónapja #400696 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Dizájn Center
Nem tudom, de inkább ez a sötétebb zöld, mint valami türkiz, mert - bár nem értek hozzá, de - szerintem baromira nem illenek össze. :?

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

• Byris
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 4 hónapja #400693 Írta: Byris
Byris válaszolt a következő témában: Dizájn Center

Nilla írta:

Felagund írta: Egy ILYEN zölddel és egy ILYEN lilával még én is kiegyeznék. ;)

A lila nekem is tetszik, de szerintem a zöld túl sötét.

Lánccal kapcsolatban nekem a kettes jött be:)

a zöld azért jó sötétben úgy a lilával,mert így jobban illenek egymáshoz,és a türkiz ott lesz mint egy világos szín,szerintem ez így jó,énis elfogadnám azt a két sötétet :D

és én is a 2. láncszemre szavazok :)

Több
13 éve 4 hónapja #400683 Írta: Nilla
Nilla válaszolt a következő témában: Dizájn Center

Felagund írta: Egy ILYEN zölddel és egy ILYEN lilával még én is kiegyeznék. ;)

A lila nekem is tetszik, de szerintem a zöld túl sötét.

Lánccal kapcsolatban nekem a kettes jött be:)

"Egy csepp is növeli a tengert"

Több
13 éve 4 hónapja #400677 Írta: Felagund

Narbeleth írta: Ja és tisztában vagyok vele, hogy ez egy TRANSFORMERS zene :lol: de én imádom, és esetleg ilyen "töltelék" per átvezető zenének a csapatdarabhoz / performanszhoz el tudnám képzelni

Kicsit Heart of Courage utánérzése van (bár fogalmam sincs melyik volt előbb és ki honnan lopott :mrgreen: ), de amúgy tök jó :)

Több
13 éve 4 hónapja #400672 Írta: perhilien

Narbeleth írta: Ja és tisztában vagyok vele, hogy ez egy TRANSFORMERS zene :lol: de én imádom, és esetleg ilyen "töltelék" per átvezető zenének a csapatdarabhoz / performanszhoz el tudnám képzelni

Nekem nagyon tetszik:))(még sose láttam a Transformerst, de ha ilyen a zenéje, tuti megfogom nézni.)
Én is a zöldre szavazok, ugyanabból az okból mint Narbeleth nem szeretnék egy teljes hétig, egy pólóban lenni. :D

Több
13 éve 4 hónapja #400671 Írta: Felagund
Egy ILYEN zölddel és egy ILYEN lilával még én is kiegyeznék. ;)

A kámzsás csuklya (csuklyás kámzsa) meg kúúúúúúl 8-)

Több
13 éve 4 hónapja #400664 Írta: Narbeleth
Ja és tisztában vagyok vele, hogy ez egy TRANSFORMERS zene :lol: de én imádom, és esetleg ilyen "töltelék" per átvezető zenének a csapatdarabhoz / performanszhoz el tudnám képzelni

Több
13 éve 4 hónapja #400661 Írta: Narbeleth
Nekem a 2-es láncszem tetszik :)

Csapatcucc: Alapvetően a csapatattribútumunk egy kámzsa lesz, a fő csapatszínben lesz mindenkinek :)
ami azért nagyon menő, mert lehet csuklyaként használni, vízesésnyaknak ruhára előre, illetve hátra, menő íjász dizájnú csuklyának.

Csapatszínek: Esgal is a türkizre gondolt, szóval ha a csapat megszavazza akkor az is lehet. :)
Én kardoskodtam a zöld mellett, egyrészt azért, mert a fiúknak már így is elég a lila, egy türkiz mellé még nem tudom mennyire bevállalható. Másrészt pedig gondoltam idén igazán lehetne olyan csapatszínünk, amilyen színű ruháim pl. vannak is :D elvégre én pl. nem szeretnék két hétig egy pólóban lenni (remélem Ti sem :D ) és szerintem zöld cuccaitok inkább vannak, mint türkizek. De cáfoljatok meg nyugodtan és bátran, ha nem így van :)

Több
13 éve 4 hónapja #400651 Írta: Lyona
Lyona válaszolt a következő témában: Dizájn Center
Az a köpenycsat atomkúl, én imádtam. ^^ #tavalyicsapattárs :D

A lila-ződ a 2008as táborban Celebrom uborkáinak is bejött (ott voltam! :D ) jól néz ki. esetleg ha nem mélyződ, hanem türkiz, bár az már nagyon WoW-pride-FinalFantasy tüncös... :D

Pártolom a szegecselést-akármit. Tök eredeti lenne és iszonyúan menő! Láncrátét? Van töménytelen mennyiségű sörbontófülem, amit ha összefűzünk megfelelően (mint a láncinget) akkor talán lehet valami nem sörbontófülnek kinéző fémrátétkúlságot alkotni belőle, csak hogy ne szegény darthpit alkosson meg mindent :)

Nem szenvedek őrültségben... Minden percét élvezem!

Több
13 éve 4 hónapja #400636 Írta: darthpit
Megpróbálhatom.

Preferált forma?
Anyagot illetően van kb 1 miliméter széles sárgaréz, és bő 2milis vasféleség. Ez utóbbi egyébként szép fényesre is ...fényesíthető.

Gondolom további tárgyalást pm-ben kéne mert offba megy.

Több
13 éve 4 hónapja - 13 éve 4 hónapja #400632 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: Dizájn Center

darthpit írta: Csapatdíszcucc:
Én tavaly köpenyösszecsípő cuccokat csináltam az elftársaimnak, ilyen hajtüszerűen működó kis csipesz-leveleket.

off,
ha nagyon nem tudsz valamikor magaddal mit kezdeni, művelsz nekem hajtűt? *.* (Tudok készíteni cserébe bögrét, meg minden. Sőt, ha megmondod, milyen mintát szeretsz, holnap ráfestem, mert pont megyek mázolni, és asszem van bögre alakú cucc :D )

darthpit írta: Lánc:
Akkor 1es láncból kezdjek gyártani? Akkor kéne az, hogy kb mennyi kell belőle, hosszúságban megadva, akkor tudok kalkulálni.
A színét illetőleg csak ilyen vasszürke van, de ha valaki hoz kívánt színű sprét, át lehet fújni őket.

Ha azzal lógatjuk föl, akkor abból lehetne minimum háromszor kb 15 centi.

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
13 éve 4 hónapja #400629 Írta: darthpit
Csapatdíszcucc:
Én tavaly köpenyösszecsípő cuccokat csináltam az elftársaimnak, ilyen hajtüszerűen működó kis csipesz-leveleket.

Lánc:
Akkor 1es láncból kezdjek gyártani? Akkor kéne az, hogy kb mennyi kell belőle, hosszúságban megadva, akkor tudok kalkulálni.
A színét illetőleg csak ilyen vasszürke van, de ha valaki hoz kívánt színű sprét, át lehet fújni őket.

Több
13 éve 4 hónapja #400619 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Dizájn Center
Plusz egy szavazat a zsugorkacímer mellett, könnyű az elkészítése, viszont látványos a végeredmény :)

darthpit, a láncszemek bejövősek. Az 1. szerintem is a legjobb.

Amúgy meg támogatom a (z egyébként marhára kúl és eredeti) zászlóalapunkon a rátett dolgokat, mármint, hogy ne nagyon fessünk, inkább szegecseljük, tűzzük, varrjuk (textiles vagyok, meglepő? :mrgreen: ) rá. Szerintem, ha jó választunk jelképet és anyagokat, akkor sokkal gyorsabb is, mint ha 2-es ecsettel festegetünk piciny indamintákat... ami ugyan elképesztően látványos, de nem lesz rá idő. Zászlót ugyanis a nemzetségi időben fogunk tudni csinálni, annak is az elején, hiszen lesz egy műsorunk/pohárnokságunk/folklórestünk/szertartásunk, valamint egy nemzetségi előadásunk is. ezen kívül, szeretném, ha népgyűlésekre, és egyéb szósöl ívöntekre tudnánk vinni lobogtatni, mert az elég menő :mrgreen:

Egyébként a csapatszíneink eddig úgy fest, a zöld és a lila. Ennek a kettőnek a sötét árnyalatai szerintem jól néznek ki (lássátok lentebb az ismert nightelfet a Warcraftból. Azokon jól mutat :) ). Mindazonáltal, ha nagy ellenérzéseitek vannak, lecserélhetjük egyiket vagy másikat egy kiegészítőszínre, esetleg ezt a kettőt egészíthetjük ki valamivel. Addig amíg nem vagyunk összekeverhetőek a többi csapattal, addig szerintem bármilyen irányba elmehetünk. (FYI: Harad fekete-vörös-arany, Lol Amroth kék-ezüst, Minas Tirith fekete-fehér). Szerintem még a rézszínnel (sárga vagy vörös), vagy a bronzzal kezdhetnénk valamit, ha már láncunk lesz.

Nekem még a szivárványszín is eszembe jutott, mert a tarkaság jó is lehet, de aztán rájöttem, hogy úgy néznénk ki, mint egy gay pride menet. Meta, a te cuccaid még beleférnek, de a fiúknak lehet, volnának ellenérzéseik :P :D

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
13 éve 4 hónapja #400615 Írta: perhilien

Metaflora írta:

perhilien írta: Én arra gondoltam, hogy azt is lehetne hungarocellből (mármint a kitűzőket), és ragasztópisztollyal ráragasztanánk biztosítótűt. Amúgy szerintem, a hungarocell, ha úgy csináljuk meg annyira nem porzik, csak ügyesen kell bánni vele. Amúgy ha nem is azt használunk, akkor helyette valami könnyű anyagot kellene találni. Én a címeren még nem nagyon gondolkodtam:/

Akkor már inkább a söröskupak. Ez a hungarocell elég riasztóan hangzik, én mondjuk pont nem őrülök meg annyira a hangjától, mint mások, de túl strapabírónak se tűnik. Mondjuk a kitűző műfajhoz sem ragaszkodnék. Esetleg megvalósíthatnánk egységesen a leendő címert zsugorkából vagy egyébből, és mindenki úgy szereli magára, ahogy szeretné (medál, hajdísz, kitűző stb.)

Igazad van, ez jobban is hangzikXD

Több
13 éve 4 hónapja #400613 Írta: Metaflora
Metaflora válaszolt a következő témában: Dizájn Center

perhilien írta: Én arra gondoltam, hogy azt is lehetne hungarocellből (mármint a kitűzőket), és ragasztópisztollyal ráragasztanánk biztosítótűt. Amúgy szerintem, a hungarocell, ha úgy csináljuk meg annyira nem porzik, csak ügyesen kell bánni vele. Amúgy ha nem is azt használunk, akkor helyette valami könnyű anyagot kellene találni. Én a címeren még nem nagyon gondolkodtam:/

Akkor már inkább a söröskupak. Ez a hungarocell elég riasztóan hangzik, én mondjuk pont nem őrülök meg annyira a hangjától, mint mások, de túl strapabírónak se tűnik. Mondjuk a kitűző műfajhoz sem ragaszkodnék. Esetleg megvalósíthatnánk egységesen a leendő címert zsugorkából vagy egyébből, és mindenki úgy szereli magára, ahogy szeretné (medál, hajdísz, kitűző stb.)

Több
13 éve 4 hónapja #400610 Írta: Elbereth
Elbereth válaszolt a következő témában: Dizájn Center
Kitűzőket akár zsugorkából is készíthetünk...igaz, tavaly az éothéodok medálja is abból volt...

Moderátorok: GandalfEsgalAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.237 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére