- Köszönetek: 0
Dizájn Center
- darthpit
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Alant megtekinthető:
kepfeltoltes.hu/110626/DSCF2044_ ... es.hu_.jpg
kepfeltoltes.hu/110626/DSCF2046_ ... es.hu_.jpg
Lehet kezdeni az élet-halál ketrecharcot, hogy ki viselje.
u.i.:
most látom, hogy ilyen nagyok lettek a képek...
Tipp: kinagyítás nélkül kevésbé homályosak és talán jobban is látszik.
Elcsaljuk a haláltól jogos diadalát. Le nem győzetünk. Tiszta szívvel ugrung két lábbal a pokolba, tudván: Mi újra felemelkedünk!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Felagund
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 2
darthpit írta: Kámzsa: A Felagund által belinkelt kép inkább kereszény szerzetesnek néz ki mint tündének (bár nem kizárt, hogy az illető neve Tünde), de gondolom kivitelezés kérdése is.
Ez egy aránylag általánosan viselt középkori ruhadarab volt
Our knees do not bend easily
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- darthpit
- Nem elérhető
Kámzsa: A Felagund által belinkelt kép inkább kereszény szerzetesnek néz ki mint tündének (bár nem kizárt, hogy az illető neve Tünde), de gondolom kivitelezés kérdése is.
A szavazáshoz kb kapcsolódik: két féle láncszemre is volt szavazat, ezt is döntsük el hogy melyik, de akár az is lehet, hogy a kétfélét felváltva. (eddig 1es és 2es re láttam érdeklődést) Valamint kéne, hogy mennyi láncra lesz szükség-> mennyit gyártsak.
Vigyázat, az alábbi részben gondolkodtam, aki hajlamos fájni az ilyesmi ...érdekes gondolkodástól, tegye meg a megfelelő óvintézkedéseket
Sindául nincs szó az Izé-re, Cucc-ra, vagy olyan szó ami hasonló értelemben használható?
Váll-ra biztos van, és ha mindkettő megvan, megvan a szó a vállcuccra
-Alternatíva ha nincs sindául cucc: a Cucc vagy Izé szót főként leírásilag, némileg kiejtésre is a sinda nyelvhez igazítjuk.
Lehet hogy az ötlet így olvasva fáj, vagy hülyeség, de akár egész jó szó is kijöhet végeredménynek.
Elcsaljuk a haláltól jogos diadalát. Le nem győzetünk. Tiszta szívvel ugrung két lábbal a pokolba, tudván: Mi újra felemelkedünk!
- perhilien
- Nem elérhető
- Felagund
- Nem elérhető
- Metaflora
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Miau!
- Köszönetek: 19
Asszem rossz a fantáziám, de már azt sem teljesen értem, hogy ez a csuklya/kámzsa izé hogy nézne ki és hogy lehet hordani, de a karbizgentyűt meg főleg. Ha sikerülne is szépre, hát a képekből kiindulva csupasz karra, esetleg az ódivatú tündék hosszúujjú cuccaira még jól nézhet ki, de én nyáron általában pólót hordok. Ha darthpit nem akar csinálni húszat, hogy minden lánynak jusson, nem tudom, hogy oldanánk meg. Valószínűleg elég kényelmetlen, szóval gondolom csak a most épp nagyon pozőren bevonulunk esetekre vennénk fel...
Csak kiegészítőink lesznek? Semmi csapatpóló vagy egyéb egységesítő ruhadarab, simán beöltözünk zöld-lilába?
- Esgal
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Ami fontos, hogy van egy bizonyos keretünk (fejből most meg nem mondom, mennyi), amennyit költhetünk a csapatra, ennek az igényét előre le kell adnunk. Ebbe nem ártana beleférnünk, ami egy darab jelvénnyel és egy zászlóval egyáltalán nem fog problémát okozni; de túl sok minden többe kerül, és nem nagyon szeretnék a csapattagoktól extra pénzeket kérni. Persze a felsorolt dolgok egyike sem túl drága, szal akár az összes is összejöhet, csak még időben szólni akartam.
Ez a három még épp a keretben van, akár egyszerre is, ha akarjátok; ez majd a szavazásból kiderül.
Szóval, összeszedve eddig volt:
fiúknak karvédő, lányoknak karbizgentyű
zsugorka cucc címerrel, ami lehet kitűző, köpenycsat, hajbavaló, gyűrű, lánc, miegyéb
csuklya/kámzsa csapatszínnel
Csináltam róla egyszerű szavazást itten: www.doodle.com/4rvfbatgbwnm5cxd
Csapatszínre írjak ki szintén doodlet, vagy megbeszéljük? Eddig, ahogy látom, senki nem fázik nagyon a lila-zöldtől, sőt, többeknek még a türkiz is tetszik, aminek végtelenül örülök Akkor maradjon ez? Akár úgy, hogy a zászlón lesz lila-zöld, és aki egyénileg akar, az nyilván addig türkizesíti a zöldjét, amíg bele nem kékül... vagymi
Egyébként a zászlóra még volna egy olyan észbejutásom, hogy mi lenne, ha a címerünk helyben készülne, de a következőképpen: mindenki hozhatna valami kis dolgot, amit ráapplikálunk/varrunk/tűzőgépelünk/szegecselünk a zászlóra. Ez lehetne anyagdarab, lánc, fogaskerék, domborított rézlemez, bizsu darab, műhaj, egyszóval akármi, amivel úgy gondoljátok, hogy kifejezitek magatokat, vagy egyszerűen csak megtetszik. Ezeket ott helyben a táborban címerformára rendeznénk, rá a zászlóra, és meg is vagyunk.
Ilyet amúgy zászlótól függetlenül lehet csinálni, és akkor lehet belőle címer/totem/cégjelzés/istennyila is akár
Mit ti szóltok hozzá?
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Orowan/Gery
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Vállizé(komolyan nem tudom, hogy mi a francnak lehetne hívni) minták:
www.openhappy.com/cosplay/photos ... 74_JPG.jpg (itt szerintem simán valami erősebb papírból csinálták meg)
highlatencylife.files.wordpress. ... aliina.jpg (rajzolt, esetleg inspirációnak)
Csuklóvédő minták:
Modernebb, tenyérbemászó:
www.1st-product.com/uploads/10/4 ... 01-579.jpg
Assassin's Creed (mégszéphogy ):
news.tgn.tv/wp-content/uploads/2 ... altair.png
Nagyobb:
static.zoovy.com/img/redford/W41 ... 1_1__1.png
www.elvenforge.com/images/creed_mrp883013.jpg
"The purpose of life is a life of purpose. "
(Robert Byrne)
- Felagund
- Nem elérhető
Narbeleth írta: Heroes V. Nos igen, a sylvan egyébként is menő, annak a látványvilágából is beépíthetünk (mondjuk ne a pucér pixit és a félmeztelen kiizmozott, de női hangon sikító kardtáncost.. hanem inkább a vár fílingjét)
Hmmm, a pucér pixie-t pedig támogatnám (na jó, néhány indát szerezhetnek a lányok )
- Alew
- Nem elérhető
Narbeleth írta: Heroes V. Nos igen, a sylvan egyébként is menő, annak a látványvilágából is beépíthetünk (mondjuk ne a pucér pixit és a félmeztelen kiizmozott, de női hangon sikító kardtáncost.. hanem inkább a vár fílingjét)
Akkor inkább a Dungeonból építkezzetek.
Alew
War is Peace
Slavery is Freedom
Ignorance is Strength
---
A kevesebb több.
- Narbeleth
- Nem elérhető
[youtube=170,170:1mawtcyk][/youtube:1mawtcyk]
Engem kissé zavar a CKM-es stílus, de a fiúkat gondolom nem fogja (Ja és nyilván mínusz a kis kék lény megölésés rész)
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Narbeleth
- Nem elérhető
A "reneszánsz"ból a második kúlságos! Heroes V. Nos igen, a sylvan egyébként is menő, annak a látványvilágából is beépíthetünk (mondjuk ne a pucér pixit és a félmeztelen kiizmozott, de női hangon sikító kardtáncost.. hanem inkább a vár fílingjét)
Aki esetleg még nem unja a karddal táncoló Lucius Malfoyt (Encsi ez hatalmas, tíz pont, sőt tizenegy! A zászló is, ha még nem mondtam volna, nem mondtam... Szóval kúúúl!)
[youtube=150,150:3tcvev9o][/youtube:3tcvev9o]
- darthpit
- Nem elérhető
1-2 darabot csinálokhatok, aztán meglátjuk.
- Ratzkha
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Ez a karra rakhatós cucc, amit másfél oldallal korábban belinkeltél: szerintem eszméletlenül tündés és hihetetlenül menő. Ha olyanból tudnál készíteni egyet-kettőt... Bár nem tudom, mennyire sok meló. Nem kell az sem, hogy páros legyen úgy talán mégkúlabb.
Zenékhez... Elven rennesaince music?
A „reneszánsz” ötletétől kezdetben kicsit idegenkedtem, aztán rákerestem arra youtube-on, hogy Elven rennesaince music és tessék:
... re=related
Kicsit mágikus, kicsit ősi, de azért dinamikus zene tündékhez:
... re=related
Ezt meg csak azért, mert hihetetlenül kúl, és talán lehet belőle meríteni egy kis inspirációt.
If you'll tell anyone who will listen but you feel ignored
If nothing's really making any sense at all
Let's talk
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Byris
- Látogató
Nilla írta:
Felagund írta: Egy ILYEN zölddel és egy ILYEN lilával még én is kiegyeznék.
A lila nekem is tetszik, de szerintem a zöld túl sötét.
Lánccal kapcsolatban nekem a kettes jött be:)
a zöld azért jó sötétben úgy a lilával,mert így jobban illenek egymáshoz,és a türkiz ott lesz mint egy világos szín,szerintem ez így jó,énis elfogadnám azt a két sötétet
és én is a 2. láncszemre szavazok
- Nilla
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Felagund írta: Egy ILYEN zölddel és egy ILYEN lilával még én is kiegyeznék.
A lila nekem is tetszik, de szerintem a zöld túl sötét.
Lánccal kapcsolatban nekem a kettes jött be:)
"Egy csepp is növeli a tengert"
- Felagund
- Nem elérhető
Narbeleth írta: Ja és tisztában vagyok vele, hogy ez egy TRANSFORMERS zene de én imádom, és esetleg ilyen "töltelék" per átvezető zenének a csapatdarabhoz / performanszhoz el tudnám képzelni
Kicsit Heart of Courage utánérzése van (bár fogalmam sincs melyik volt előbb és ki honnan lopott ), de amúgy tök jó
- perhilien
- Nem elérhető
Narbeleth írta: Ja és tisztában vagyok vele, hogy ez egy TRANSFORMERS zene de én imádom, és esetleg ilyen "töltelék" per átvezető zenének a csapatdarabhoz / performanszhoz el tudnám képzelni
Nekem nagyon tetszik:))(még sose láttam a Transformerst, de ha ilyen a zenéje, tuti megfogom nézni.)
Én is a zöldre szavazok, ugyanabból az okból mint Narbeleth nem szeretnék egy teljes hétig, egy pólóban lenni.
- Felagund
- Nem elérhető
A kámzsás csuklya (csuklyás kámzsa) meg kúúúúúúl
- Narbeleth
- Nem elérhető
- Narbeleth
- Nem elérhető
Csapatcucc: Alapvetően a csapatattribútumunk egy kámzsa lesz, a fő csapatszínben lesz mindenkinek
ami azért nagyon menő, mert lehet csuklyaként használni, vízesésnyaknak ruhára előre, illetve hátra, menő íjász dizájnú csuklyának.
Csapatszínek: Esgal is a türkizre gondolt, szóval ha a csapat megszavazza akkor az is lehet.
Én kardoskodtam a zöld mellett, egyrészt azért, mert a fiúknak már így is elég a lila, egy türkiz mellé még nem tudom mennyire bevállalható. Másrészt pedig gondoltam idén igazán lehetne olyan csapatszínünk, amilyen színű ruháim pl. vannak is elvégre én pl. nem szeretnék két hétig egy pólóban lenni (remélem Ti sem ) és szerintem zöld cuccaitok inkább vannak, mint türkizek. De cáfoljatok meg nyugodtan és bátran, ha nem így van
- Lyona
- Nem elérhető
A lila-ződ a 2008as táborban Celebrom uborkáinak is bejött (ott voltam! ) jól néz ki. esetleg ha nem mélyződ, hanem türkiz, bár az már nagyon WoW-pride-FinalFantasy tüncös...
Pártolom a szegecselést-akármit. Tök eredeti lenne és iszonyúan menő! Láncrátét? Van töménytelen mennyiségű sörbontófülem, amit ha összefűzünk megfelelően (mint a láncinget) akkor talán lehet valami nem sörbontófülnek kinéző fémrátétkúlságot alkotni belőle, csak hogy ne szegény darthpit alkosson meg mindent
Nem szenvedek őrültségben... Minden percét élvezem!
- darthpit
- Nem elérhető
Preferált forma?
Anyagot illetően van kb 1 miliméter széles sárgaréz, és bő 2milis vasféleség. Ez utóbbi egyébként szép fényesre is ...fényesíthető.
Gondolom további tárgyalást pm-ben kéne mert offba megy.
- Encsi
- Nem elérhető
darthpit írta: Csapatdíszcucc:
Én tavaly köpenyösszecsípő cuccokat csináltam az elftársaimnak, ilyen hajtüszerűen működó kis csipesz-leveleket.
off,
ha nagyon nem tudsz valamikor magaddal mit kezdeni, művelsz nekem hajtűt? *.* (Tudok készíteni cserébe bögrét, meg minden. Sőt, ha megmondod, milyen mintát szeretsz, holnap ráfestem, mert pont megyek mázolni, és asszem van bögre alakú cucc )
darthpit írta: Lánc:
Akkor 1es láncból kezdjek gyártani? Akkor kéne az, hogy kb mennyi kell belőle, hosszúságban megadva, akkor tudok kalkulálni.
A színét illetőleg csak ilyen vasszürke van, de ha valaki hoz kívánt színű sprét, át lehet fújni őket.
Ha azzal lógatjuk föl, akkor abból lehetne minimum háromszor kb 15 centi.
'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
- darthpit
- Nem elérhető
Én tavaly köpenyösszecsípő cuccokat csináltam az elftársaimnak, ilyen hajtüszerűen működó kis csipesz-leveleket.
Lánc:
Akkor 1es láncból kezdjek gyártani? Akkor kéne az, hogy kb mennyi kell belőle, hosszúságban megadva, akkor tudok kalkulálni.
A színét illetőleg csak ilyen vasszürke van, de ha valaki hoz kívánt színű sprét, át lehet fújni őket.
- Esgal
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
darthpit, a láncszemek bejövősek. Az 1. szerintem is a legjobb.
Amúgy meg támogatom a (z egyébként marhára kúl és eredeti) zászlóalapunkon a rátett dolgokat, mármint, hogy ne nagyon fessünk, inkább szegecseljük, tűzzük, varrjuk (textiles vagyok, meglepő? ) rá. Szerintem, ha jó választunk jelképet és anyagokat, akkor sokkal gyorsabb is, mint ha 2-es ecsettel festegetünk piciny indamintákat... ami ugyan elképesztően látványos, de nem lesz rá idő. Zászlót ugyanis a nemzetségi időben fogunk tudni csinálni, annak is az elején, hiszen lesz egy műsorunk/pohárnokságunk/folklórestünk/szertartásunk, valamint egy nemzetségi előadásunk is. ezen kívül, szeretném, ha népgyűlésekre, és egyéb szósöl ívöntekre tudnánk vinni lobogtatni, mert az elég menő
Egyébként a csapatszíneink eddig úgy fest, a zöld és a lila. Ennek a kettőnek a sötét árnyalatai szerintem jól néznek ki (lássátok lentebb az ismert nightelfet a Warcraftból. Azokon jól mutat ). Mindazonáltal, ha nagy ellenérzéseitek vannak, lecserélhetjük egyiket vagy másikat egy kiegészítőszínre, esetleg ezt a kettőt egészíthetjük ki valamivel. Addig amíg nem vagyunk összekeverhetőek a többi csapattal, addig szerintem bármilyen irányba elmehetünk. (FYI: Harad fekete-vörös-arany, Lol Amroth kék-ezüst, Minas Tirith fekete-fehér). Szerintem még a rézszínnel (sárga vagy vörös), vagy a bronzzal kezdhetnénk valamit, ha már láncunk lesz.
Nekem még a szivárványszín is eszembe jutott, mert a tarkaság jó is lehet, de aztán rájöttem, hogy úgy néznénk ki, mint egy gay pride menet. Meta, a te cuccaid még beleférnek, de a fiúknak lehet, volnának ellenérzéseik
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- perhilien
- Nem elérhető
Metaflora írta:
Akkor már inkább a söröskupak. Ez a hungarocell elég riasztóan hangzik, én mondjuk pont nem őrülök meg annyira a hangjától, mint mások, de túl strapabírónak se tűnik. Mondjuk a kitűző műfajhoz sem ragaszkodnék. Esetleg megvalósíthatnánk egységesen a leendő címert zsugorkából vagy egyébből, és mindenki úgy szereli magára, ahogy szeretné (medál, hajdísz, kitűző stb.)perhilien írta: Én arra gondoltam, hogy azt is lehetne hungarocellből (mármint a kitűzőket), és ragasztópisztollyal ráragasztanánk biztosítótűt. Amúgy szerintem, a hungarocell, ha úgy csináljuk meg annyira nem porzik, csak ügyesen kell bánni vele. Amúgy ha nem is azt használunk, akkor helyette valami könnyű anyagot kellene találni. Én a címeren még nem nagyon gondolkodtam:/
Igazad van, ez jobban is hangzikXD
- Metaflora
- Nem elérhető
- Miau!
- Köszönetek: 19
Akkor már inkább a söröskupak. Ez a hungarocell elég riasztóan hangzik, én mondjuk pont nem őrülök meg annyira a hangjától, mint mások, de túl strapabírónak se tűnik. Mondjuk a kitűző műfajhoz sem ragaszkodnék. Esetleg megvalósíthatnánk egységesen a leendő címert zsugorkából vagy egyébből, és mindenki úgy szereli magára, ahogy szeretné (medál, hajdísz, kitűző stb.)perhilien írta: Én arra gondoltam, hogy azt is lehetne hungarocellből (mármint a kitűzőket), és ragasztópisztollyal ráragasztanánk biztosítótűt. Amúgy szerintem, a hungarocell, ha úgy csináljuk meg annyira nem porzik, csak ügyesen kell bánni vele. Amúgy ha nem is azt használunk, akkor helyette valami könnyű anyagot kellene találni. Én a címeren még nem nagyon gondolkodtam:/
- Elbereth
- Nem elérhető